eitaa logo
خانواده ایرانی
389 دنبال‌کننده
8.1هزار عکس
2هزار ویدیو
501 فایل
ادعانمیڪنیم‌ڪہ‌بھٺرینیم،اماخوشحالیم‌ڪہ‌بھٺرین‌هامارابرگزیدھ‌اند!✨ پل‌اࢪٺباطےماوشما↯ @mmadars11 آیدی تبادلات👇👇 @fpshm63
مشاهده در ایتا
دانلود
با ما همراه باشید در کانال خانواده ایرانے🌸👇 @khanevadeherani
1_158660510.PDF
886K
زندگی نامه شهید عباس بابایی 📔 @khanevadeherani
🔶فاتحه ای برای اموات شیعه بسم الله الرحمن الرحیم اِلهى عَظُمَ الْبَلاءُ وَ بَرِحَ الْـخَـفـآءُ وَ انْـکَـشَـفَ الْـغِـطآءُ وَ انْـقَـطَـعَ الـرَّجـآءُ وَ ضـاقَـتِ الاْ رْضُ وَ مُـنِـعَـتِ السَّـمـآءُ وَ اَنْتَ الْـمُـسْـتَـعـانُ وَ اِلَیْکَ الْـمُـشْـتَـکـى وَ عَـلَـیْـکَ الْـمُـعَـوَّلُ .فِـى الـشِّــدَّةِ وَ الـرَّخــآءِ اَلـلّـهُمَّ صَـلِّ عَـلى مُـحَـمَّـد وَ الِ مُـحَـمَّـد .اُولِــى الاْمْرِ الَّــذینَ فَـرَضْـتَ عَـلَـیْـنا طـاعَـتَـهُـمْ وَ عَـرَّفْـتَـنـا بِـذلِکَ مَـنْـزِلَـتَـهُـمْ فَـفَـرِّجْ عَـنّـا بِـحَــقِّــهِــمْ فَــرَجـاً عـاجِــلا قَــریـبـاً کَـلَـمْـحِ الْـبَـصَرِ اَوْ هُـوَ اَقْـرَبُ یا مُـحَـمَّـدُ یـا عَـلِىُّ یـا عَـلِـىُّ یـا مُـحَـمَّـدُ اِکْـفِـیـانـى فَـاِنَّـکُـما کـافِـیانِ وَ انْـصُـرانـى فَـاِنَّــکُما نـاصِـرانِ یــا مَــوْلانـا یـا صاحِب الزَّمانِ الْـغَـوْثَ الْـغَــوْثَ الْـغَــوْثَ اَدْرِکْـنـى اَدْرِکْـنـى اَدْرِکْـنـى الـسّــاعَـةَ الـسّــاعَــةَ الـسّــاعَــةَ الْـعَـجَـلَ الْـعَـجَـلَ الْـعَـجَـلَ یـا اَرْحَــمَ الــرّاحِـمـیـنَ بِــحَـقِّ مُـحَـمَّـد وَ الِـهِ الـطّـــاهِـــریـن َ شب جمعه است و همچنین شب زیارتی مخصوص حضرت سید الشهداء اباعبدالله الحسین علیه السلام یاد کنیم تمامی اموات شیعه ، علماء ، صلحاء، شهدا، مدافعین حرم ، مدافعین حریم تشیع ، پدران ، مادران ، و تمامی کسانی که در زنده نگه داشتن شعائر فاطمیه و محرم ثابت قدم بودن ، و تمامی کسانی که بر گردن ما حقی دارند ، و اموات بی وارث شیعه همه اموات را یاد کنیم با ذکر فاتحه ای و دعا برای تعجیل در امر فرج (لطفا کوتاهی نکنید بخوان تا برایت بخوانند) @khanevadeherani
🌷 🍃 ❤️ هرروز غذای نذری.....🌷 وضو یادتون نره.... 🍃نشر حداکثری..... وقتتون بخیر التماس دعا..... @khanevadeherani
13991019_40520_128k.mp3
12.67M
✅ بشنوید | صوت کامل سخنرانی تلویزیونی رهبر انقلاب در سالروز قیام ۱۹ دی مردم قم. ۹۹/۱۰/۱۹ 💻 @Khamenei_ir @khanevadeherani
❄️ بیستمین روز از فصل زمستان را پُر برکت و متبرک میکنیم به ذکر شریف صلوات بر حضرتِ مُحَمَّدٍ (صلی الله علیه و آله ) و خاندان پاک و مطهرش ❄️ ❄️الّلهُمَّ ❄️صلّ ❄️علْی ❄️محَمَّد ❄️وآلَ ❄️محَمَّدٍ ❄️وعَجِّل ❄️ فرَجَهُم با ما همراه باشید در کانال خانواده ایرانے🌸👇 @khanevadeherani
❣ ✨از قعر زمین به افلاک سلام 🍃از من به حضورحضرت یارسلام ✨صب⛅️ح است دلم 💓هواییت شد 🍃مولا از جانب من بر آن یار سلام 🌸🍃 با ما همراه باشید در کانال خانواده ایرانے🌸👇 @khanevadeherani
❤️یا_فاطمة_الزهرا_س❤️ تو ساحلے و حـسیـن ڪشتے نجاٺ تو مـادر آبـے پسـرٺ آب حیاٺ محرومیٺ تو از فدڪ باعث شد محروم شود حـسیـن از رود فراٺ 🌺مادر_عالمین🌺 با ما همراه باشید در کانال خانواده ایرانے🌸👇 @khanevadeherani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸اول هفته رو با یه لبخند ☃و نگاه شاد شروع کن 🌸حتی اگراز ته ته قلبت ☃خوشحال نیستی 🌸مثبت فکر کن ☃و احساس کن این هفته 🌸بهترین هفته خواهد شد ☃بعد خواهی دید همان میشود 🌸که دوست داشتی ☃از قدیم گفتن 🌸اول هفته رو هرجور ☃شروع کنی تا آخر هفته 🌸همانجور پیش میـرود با ما همراه باشید در کانال خانواده ایرانے🌸👇 @khanevadeherani
فوت و فن های جا افتادن و غلیظ شدن : سبزی استفاده شده در خورش قورمه سبزی حتما باید خیلی خوب خرد شده باشد و اگر ریز نباشد هر چقدر هم بجوشد غلیظ نمی شود و لعاب نمی اندازد.سبزی خرد شده را حتما به خوبی سرخ کنید تا خورش آبکی نشود و آب نیندازد.سبزی سرخ شده را قبل از پخت خورش قورمه سبزی با گوشت تفت بدهید این کار باعث لعابدار شدن خورش می شود.سبزی که برای قورمه سبزی انتخاب می کنید باید اسفناج و تره هم داشته باشد تا خورش شما را غلیظ کند.اگر اسفناج در دسترس نبود از برگ چغندر می توانید استفاده کنید.استفاده از گوشت گوسفندی باعث لعابدار شدن خورش می شود.حدود 3 الی 4 ساعت زمان نیاز است تا خورش قورمه سبزی بپزد و به خوبی لعابدار شود.وقتی خورش شما آبکی شد می توانید با چند قالب یخ کوچک به خورش شوک وارد کنید تا خورش لعابدار شود و روغن آن در سطح خورش جمع شود.در هنگام شروع پخت قورمه سبزی حتما آب کافی به خورش افزوده تا مجبور نشود در وسط آشپزی آب به خورش اضافه کنید چون از لعابدار شدن خورش جلوگیری میکند و اگر مجبور شدید آب بریزید سعی کنید از آب جوش استفاده کنید.لیمو و نمک را در آخر کار وقتی که خورش آماده می شود به مواد اضافه کنید چون اگر زود اضافه شود لوبیا و گوشت دیر پخته می شود و خورش غلیظ نمی شود.در انتهای پخت خورش قورمه سبزی وقتی اطمینان حاصل کردید که خورش شما آماده شده و سبزی و گوشت آن پخته ولی آب زیادی دارد شما می توانید شعله را زیاد کنید و درب قابلمه را بردارید تا آب آن بخار شود و خورش غلیظ و لعابدار شود. @khanevadeherani