eitaa logo
خانواده ایرانی
388 دنبال‌کننده
8.1هزار عکس
2هزار ویدیو
501 فایل
ادعانمیڪنیم‌ڪہ‌بھٺرینیم،اماخوشحالیم‌ڪہ‌بھٺرین‌هامارابرگزیدھ‌اند!✨ پل‌اࢪٺباطےماوشما↯ @mmadars11 آیدی تبادلات👇👇 @fpshm63
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم برای ۲ نفر سینه مرغ۱ عدد برنج۲ پیمانه پیاز۱ عدد هویج۱ عدد فلفل دلمه ای۱ عدد نمک و فلفل و ادویه‌به مقدار لازم زعفران دم کرده‌مقداری زرشک‌نصف پیمانه زرده تخم مرغ۱ عدد ماست چکیده یا پرچرب۱ پیمانه طرز تهیه ته چین مرغ ساده مرحله اول برای تهیه ته چین مرغ مجلسی در ابتدای کار، سینه مرغ را با ۲ لیوان آب و مقداری نمک و زردچوبه داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب درون قابلمه شروع به جوشیدن کند. مرحله دوم زمانی که آب جوش آمد، کمی صبر می کنیم تا کف های درون گوشت مرغ خارج شود، سپس آنها را از روی سطح آب جمع می کنیم و دور می ریزیم. این کار باعث می شود طعم و بوی زهم گوشت مرغ به طور کامل گرفته شود. مرحله سوم در ادامه حرارت زیر قابلمه را کم می کنیم و اجازه می دهیم گوشت مرغ حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بپزد تا نرم شود. وقتی که سینه مرغ پخت، آن را از قابلمه خارج کرده و ریش ریش یا به‌صورت نگینی متوسط خرد می کنیم. مرحله چهارم پیاز را پوست گرفته و به صورت نگینی خرد می کنیم. یک تابه برداشته و با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود. پیاز ها را اضافه کرده و تفت می دهیم تا سبک و طلایی شود. مرغ ریش ریش شده را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم مرحله پنجم هویج را به صورت خلالی یکدست خرد می کنیم، سپس فلفل دلمه ای را به صورت نگینی خرد کرده و به تابه اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا نرم شود و بپزد. نمک، فلفل و ادویه را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم. مرحله ششم در آخر زعفران دم کرده و زرشک را اضافه می کنیم. پس از اینکه مواد را یک تا دو دقیقه دیگر تفت دادیم، حرارت زیر تابه را خاموش می کنیم و کنار می گذاریم. برنج را از قبل با کمی آب و نمک خیس می کنیم. یک قابلمه آب را روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش آید. مرحله هفتم سپس برنج را با کمی نمک به آن اضافه کرده و می گذاریم تا بپزد.نیم پز که شد آن را آبکش می کنیم. داخل یک کاسه، زرده تخم مرغ و ماست چکیده یا ماست پرچرب و زعفران دم کرده را به آن اضافه کرده و به خوبی با هم مخلوط می کنیم. مرحله هشتم نصف برنج را درون آن می ریزیم و مخلوط می کنیم.در این مرحله یک قابلمه مناسب را با کمی روغن مایع روی حرارت قرار می دهیم تا روغن داغ شود. سپس برنج زعفرانی را کف قابلمه می ریزیم و آن را خوب صاف می کنیم. سپس از مخلوط مرغ و سبزیجات روی آن می ریزیم و صاف می کنیم. مرحله نهم لایه آخر برنج ساده را می ریزیم و روی آن را خوب صاف می کنیم و می گذاریم روی حرارت ملایم. دم کنی روی قابلمه گذاشته و صبر می کنیم تا ته چین پخته و طلایی شود. سپس به صورت قالبی بر می گردانیم و سرو می کنیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
@khanevadeherani 🌙دعای روز بیست و چهارم ماه مبارک رمضان ✍اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ فِيهِ مَا يُرْضِيكَ، وَ أَعُوذُ بِكَ مِمَّا يُؤْذِيكَ، وَ أَسْأَلُكَ التَّوْفِيقَ فِيهِ لِأَنْ أُطِيعَكَ وَ لا أَعْصِيَكَ، يَا جَوَادَ السَّائِلِينَ. خدایا در این ماه آنچه تو را خشنود می کند از تو درخواست می کنم، و از آنچه تو را ناخشنود می کند به تو پناه می آورم، و از تو در این ماه توفیق اطاعت و ترک نافرمانی ات را خواستارم، ای بخشنده به نیازمندان.
"وصیت من آنست که تقوی و پرهیزگاری پیشه کنید تا به سعادت حقیقی برسید. برادران و خواهران مسلمان و انقلابی ، امروز که انقلاب ما آماج حملات همه جانبه ی دشمن قرارگرفته است و تهاجم فرهنگی غرب در دل بعضی نفوذ کرده، باید هوشیار باشیم و علی زمان را در راه خنثی سازی توطئه و اهداف دشمنان یاری نماییم . ما باید تا آخرین قطره ی خون دنباله رو ولایت و رهبری باشیم، چرا که چراغ هدایت در دستان ولایت می باشد. عزیزان! دشمن در ابعاد وسیعی به صحنه آمده است و اگر ما به هوش نباشیم ، ضربات جبران ناپذیری خواهیم خورد. پس توصیه می کنم همیشه به یاد خدا باشیم که یاد خدا آرام بخش دل ها است. @khanevadeherani با توکل به خدا و پیروی از ولایت فقیه ان شاءالله بر تمامی دشمنان پیروز خواهیم شد.
خانه هایی که در آن قرآن تلاوت شود برای اهل آسمان چنان می درخشد که ستارگان برای مردم زمین ... رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم @khanevadeherani
لقب‌هایی که والدین به کودک می‌دهند در عمق وجود وی به شخصیت تبدیل می‌شود و در اغلب موارد جهت‌گیری ذهنی و فکری کودک را ترتیب می‌دهند. @khanevadeherani
🥒➕🍊 پوست میوه ها فوایدی دارد که کمتر کسی به آنها توجه میکند↯↯ 🍎 سیب ↫ چربیسوز خیار ↫ ضد چروک کیوی ↫ آنتی باکتریال پرتقال ↫ ضدسرطان پوست بادمجان ↫ ضد گرفتگی عضلات @khanevadeherani
❤️✨❤️ های عزیز 💞خانه‌داری از جمله مسائلی است که بر عهده خانم خانه می‌باشد. 💞خانم‌های باید طوری خانه‌داری کنند که، 💞شوهرشان با علاقه با خانه برگردد. 💞یعنی، نوع رفتار، عشق و محبت شما در خانه، نوع رسیدگی شما به کارهای خانه باعث شود، 💞شوهر با انگیزه و علاقه وارد خانه شود. نه اینکه به زور به خانه بیاید. @khanevadeherani
خیار🌹 آن را در لفافه های پلاستیکی ( سلفون ) محکم بپیچید و در قسمت انتهای یخچال قرار دهید. مطمئن باشید تا یک هفته خیارها تازه میماند. @khanevadeherani
برای ۴ نفر لپه ۲۵۰ g پیاز متوسط ۲ عدد لیمو عمانی ۴ عدد روغن مایع به اندازه کافی سیب زمینی درشت ۲ عدد گوشت خورشتی ۴۰۰ g زعفران دم کرده ۱ ق غ رب گوجه فرنگی ۳ ق غ نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی @khanevadeherani 1_ آماده سازی لپه برای تهیه خورش قیمه مجلسی بهتر است حدود ۲ ساعت قبل از شروع, لپه ها را در یک کاسه آب بخیسانید و هر ۳۰ دقیقه یک بار آب شان را تعویض کنید و برای اینکه بوی بد لپه از بین برود بهتر است لپه ها را داخل قابلمه ریخته و روی آن مقداری آب بریزید و چندتا جوش که خورد کف روی آن را بگیرد و آبکش کنید. 2_برای شروع آشپزی پیازها را به صورت ریز خرد کنید سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید. پس از اینکه روغن داغ شد پیاز خرد شده را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا پیاز کمی نرم شود سپس مقداری زردچوبه به پیاز اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا زردچوبه و پیاز یکدست شوند. در همین حین گوشت را پس از شستشو به صورت قیمه ای خرد کنید. 3_در این مرحله گوشت را به قابلمه اضافه کنید و پس از کمی تفت دادن لپه ها را اضافه کنید و با دیگر مواد تفت دهید. در این مرحله تفت دادن مواد را تا زمانی که گوشت و لپه سرخ شوند باید ادامه دهید. 4_ زمانی که رنگ گوشت تغییر کرد رب را به همراه مقداری فلفل سیاه به دیگر مواد اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا رب سرخ شود. این کار علاوه بر اینکه بوی خامی رب را می گیرد باعث می شود خورش رنگ بهتری در پایان پخت داشته باشد. ۵_پس از اینکه رب را به خوبی تفت دادید چند لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید و با حرارت ملایم اجازه دهید گوشت و لپه به طور کامل بپزند. در این مرحله لیمو عمانی ها را با چنگال سوراخ کنید و به مدت ۱ ساعت در یک لیوان آب قرار دهید. 6_این کار باعث می شود تلخی لیمو گرفته شود و طعم خورش را تلخ نکند یا می توانید لیموعمانی ها را وسط به دو نیم کرده و هسته لیمو را جدا کنید . پس از اینکه گوشت و لپه به طور کامل پختن لیمو عمانی ها را به خورش اضافه کنید. در این مرحله می توانید مقداری نمک و فلفل سیاه هم به خورش اضافه نمایید 7_حالا باید خورش را روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید تا به آرامی جا بیفتد. پس از اینکه خورش تقریبا آماده شد زعفران دم کرده را به آن اضافه کنید. در این مرحله می توانید کمی دارچین هم به خورش اضافه کنید. دارچین باعث می شود طعم خورش شبیه به طعم خورش های نذری شود. پس از اضافه کردن زعفران خورش را بچشید و در صورت نیاز مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه کنید. در مرحله پایانی باید سیب زمینی را آماده کنید. برای این منظور سیب زمینی ها را به صورت خلالی یکدست خرد کنید و با آب سرد بشویید تا نشاسته اضافی روی سیب زمینی ها پاک شود. 8_در این مرحله سیب زمینی ها را آبکشی کنید و با یک دستمال تمیز خشک کنید. یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید. اجازه دهید روغن به حد کافی داغ شود سپس سیب زمینی ها را درون روغن سرخ کنید. پس از اینکه سیب زمینی ها را سرخ کردید آنها را کنار بگذارید تا خورش کاملا آماده شود. پس از اینکه خورش به خوبی جا افتاد آنرا در ظرف خورشت خوری بکشید و با سیب زمینی های سرخ شده تزیین کنید. در پایان خورش قیمه را با برنج سرو کنید. @khanevadeherani