eitaa logo
خانواده ایرانی
408 دنبال‌کننده
7.8هزار عکس
1.9هزار ویدیو
496 فایل
ادعانمیڪنیم‌ڪہ‌بھٺرینیم،اماخوشحالیم‌ڪہ‌بھٺرین‌هامارابرگزیدھ‌اند!✨ پل‌اࢪٺباطےماوشما↯ @mmadars11 آیدی تبادلات👇👇 @fpshm63
مشاهده در ایتا
دانلود
📣 استفاده از روبیکا در عراق کاملا رایگان شد 🔸استفاده از روبیکا در عراق کاملا رایگان خواهد بود و هزینه اینترنت رومینگ استفاده از این اپلیکیشن در عراق را خود روبیکا پرداخت می کند 🔸لذا تمامی مصارف نت در تماس صوتی و تصویری و پیام رسان و روبینوی این اپلیکیشن با اینترنت رایگان بوده و از کاربران هیچگونه هزینه ای دریافت نمی شود 🔸فقط لازم است پیش از خروج از کشور رومینگ سیم کارت خود و همچنین گزینه رومینگ دیتا در گوشی تلفن همراه خود را فعال نمایید لازم به ذکر است این کار راباید حتما قبل از خروج از مرز انجام دهید و همچنین در شعاع چندید کیلومتری مرز خط تلفن خود علی الخصوص خطوط دائمی را خاموش کنین تا هزینه اضافی برای شما اعمال نشود فعال سازی رومینگ همراه اول ‎*10*29# فعال سازی رومینگ ایرانسل ‎*111*1# @khanevadeherani
بسم الله الرحمن الرحیم قالَ رَسُولُ اللّهِ صلّى اللّه علیه و آله : اِنَّ لِقَتْلِ الْحُسَیْنِ علیه السّلام حَرارَةً فى قُلُوبِ الْمُؤ منینَ لا تَبْرَدُ اَبَداً. پیامبر اکرم صلّى اللّه علیه و آله فرمود : براى شهادت حسین علیه السلام ، حرارت و گرمایى در دلهاى مؤمنان است که هرگز سرد و خاموش نمى شود . منبع : ( کتاب جامع احادیث الشیعه ، ج 12، ص 556) @khanevadeherani
········♦️••♦️••♦️••♦️••♦️••♦️••♦️········ بنده ای خدا را گفت: اگر سرنوشت مرا تو نوشته ای پس چرا دعا کنم؟ خداوند فرمود: شاید نوشته باشم هر چه دعا کرد ········♦️••♦️••♦️••♦️••♦️••♦️••♦️········ الهی به رقیه سه ساله بهترین احوال بهترین روزی بهترین تقدیر بهترین عاقبت بهترین عزاداری و بهترین زندگی نصیبتون بشه التماس دعا @khanevadeherani
معرفی غذاهای نذری محرم و صفر نذری دادن از آدابی است که از دیرباز در میان ایرانیان رواج‌ داشته و به‌ خصوص در مراسم سوگواری بزرگان مذهبی نظیر تاسوعا و عاشورا مردم اعتقاد فراوانی به طبخ غذایی خاص و پخش کردن آن در میان اطرافیان از همسایگان گرفته تا خانواده‌ های نیازمند دارند. @khanevadeherani پختن غذای نذری در ماه محرم یا ماه صفر یکی از سنت‌های زیبا و پسندیده مسلمانان و به خصوص مردم ایران در ایام محرم و صفر است. در این ایام، افراد به صورت گروهی در هیئت‌ها و مساجد و حتی حیاط منازل به پخت غذای نذری مشغول می‌شوند. پخت غذای نذری به صورت دسته جمعی یکی از زیبایی‌های این ایام است که این وظیفه سخت و مهم معمولا به عهده مردان خانواده و یا آشپزهای ماهر و باتجربه است. اما بعد از پخت غذا یا آش و … نوبت به زنان خوش‌ذوق و هنرمند ایرانی می‌رسد که با خلاقیت و ظرافت، به تزیین غذای نذری مشغول می‌شوند تا آنچه با زحمت و با نیت پاک تهیه شده، با بهترین شکل ممکن به دست عزادران حسینی برسد.
گرمسار و ته‌ چین گوشت محال است کسی ایام عزاداری را در گرمسار گذرانده باشد و با هیجان فراوان از نذری ویژه این منطقه یعنی ته چین گوشت صحبت نکند. ویژگی ته چین گرمساری این است که گوشت خام در میان برنج آبکش شده پخته می‌شود و لایه زیرین غذا در دیگ برنج که تمام عصاره گوشت را به خود می‌گیرد، تبدیل به لذیذترین قسمت غذا می‌شود. در لابه‌لای ته‌چین گرمساری کشمش هم می‌ریزند. گرمساری‌ها معمولا در ایام عزاداری محرم درب خانه‌هایشان را برای همه کسانی که می‌خواهند در مجلس عزاداری شرکت کنند باز می‌گذارند بنابراین بدون دعوت همه می‌توانند در این مراسم شرکت کنند و نذری بگیرند. @khanevadeherani 👇
مواد لازم برای ۱۲ نفر @khanevadeherani ۱۰ پیمانه برنج یک کیلوگرم گوشت تازه گوسفندی (سردست، دنده یا ماهیچه) ۲ عدد پیاز بزرگ پوست کنده و نگینی خردشده فلفل سیاه و قرمز، پودر پیاز و پودر پاپریکا به مقدار لازم زعفران دم‌کرده غلیظ به مقدار لازم نصف ق چ زردچوبه یک ق چ دارچین برای تفت کشمش نمک به مقدار لازم ۲ لیوان فرانسوی کشمش خلال پسته و بادام برای تزئین به میزان لازم مواد لازم برای ادویه مخصوص ته چین گرمساری یک ق م پودر گوجه خشک یک ق م گرده غوره یک ق م گرده لیمو یک ق م فلفل یک ق م پودر زیره یک ق چ دارچین طرز تهیه ۱. آماده‌سازی گوشت: گوشت را به‌صورت ورقه‌های نازک برش‌ بزنید و تقسیم کنید. سپس آن را برای مزه‌دار کردن در ادویه پلویی مخصوص ته چین، کمی فلفل سیاه و قرمز، پودر پیاز و پودر پاپریکا و ۲ عدد پیاز خرد شده بزرگ بخوابانید. با دستانتان گوشت را در این مواد بچرخانید تا تمام قسمت‌های آن به ادویه آغشته شوند. گوشت را برای یک شب تا صبح در یخچال قرار دهید تا کاملا مزه‌دار شود. ۲. برنج و کشمش را به‌صورت جداگانه خیس کنید. ۳. در یک قابلمه مناسب آب بریزید و روی حرارت متوسط گاز قرار دهید تا آب به جوش بیاید. سپس برنج را در آن بریزید. برنج را کمی دون بردارید و آبکش کنید. ۴. کف قابلمه مقداری روغن بریزید تا داغ شود. سپس کف قابلمه نان بچینید و نصف برنج آبکش شده را روی نان‌ها بریزید. گوشت مزه‌دارشده را به‌همراه مواد داخل آن، روی برنج بریزید. زعفران دم‌کرده غلیظ، ادویه پلویی و نمک را به گوشت‌ها اضافه کنید. @khanevadeherani ۵. یک لایه دیگر برنج را روی گوشت‌ها بریزید. اجازه دهید تا ته چین روی شعله متوسط گاز حسابی بخار کند. سپس شعله گاز را کم کنید تا ته چین دم بکشد و گوشت‌ها مغزپخت و نرم شوند. برای دم کشیدن بهتر ته چین گرمساری، بهتر است نصف فنجان آب جوش روی برنج بریزید. زمان دم کشیدن ته چین گرمساری، ۳ تا ۴ ساعت است. ۶. در همین حین، کشمش‌ها را با کمی روغن حیوانی یا کره در یک ماهیتابه تفت دهید. سپس یک قاشق چای‌خوری دارچین و نصف قاشق چای‌خوری زردچوبه را به آن‌ها اضافه کنید. ۷. کشمش‌های سرخ شده را در یک ساعت پایانی پخت ته چین، روی برنج بریزید. ۸. ته چین را در دیس برگردانید و با خلال پسته و بادام تفت داده شده تزئین کنید. کشمش باید حدود یک ساعت خیس بخورد. مدت زمان خیس خوردن برنج به نوع برنج شما و تجربه قبلی که از طبخ برنج مورد نظرتان دارید، بستگی دارد. شما می‌توانید یک عدد پیاز متوسط را در ابتدا سرخ و کاراملی کنید و سپس کشمش‌ها را در آن بریزید و سرخ کنید. در ادامه در یک ساعت پایانی پخت، مخلوط پیاز و کشمش را به ته چین بیفزایید. گوشت این نسخه از ته چین حتما باید خام باشد و لای پلو بخار پز و مغز پخت شود. شما می‌توانید از آلوی خیس خورده هم برای مزه‌دار کردن گوشت استفاده کنید. برخی افراد با گوشت گاو این غذا را درست می‌کنند، اما گوشت گاو پس از پخت، تیره‌رنگ می‌شود. شما می‌توانید به‌جای گوشت قرمز از مرغ استفاده کنید، البته بهتر است گوشت مرغ را قبل از گذاشتن لای پلو در کره یا روغن تفت دهید. برخی افراد از سیر و دنبه هم در طبخ ته چین استفاده می‌کنند. به این ترتیب که سیر و دنبه را روی گوشت در لای برنج می‌ریزند تا همراه با گوشت بپزند. بهتر است ته چین را در قابلمه به‌شکل مخروط دربیاورید، زیرا زمان پخت طولانی است و اطراف پلو خشک می‌شود. بهتر است از شعله پخش‌کن برای دم کردن ته چین استفاده کنید. اگر گوجه خشک دارید چند عدد روی برنج بگذارید تا همراه با آن دم بکشد.
@khanevadeherani شکر پلو یک غذای خوشمزه و اصیل شیرازی است که در شیراز برای نذری های محرم و صفر پخش این غذا مرسوم است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شکر پلو شیرازی خوشمزه و ساده به روش رستورانی در ادامه با ماهمراه باشید. 👇👇
@khanevadeherani شکر پلو مواد لازم برای ۶ نفر برنج یک کیلوگرم شکر ۸۰۰ گرم روغن ۲ قاشق غذاخوری زعفران ۱ قاشق چای‌خوری گلاب یک پیمانه خلال پوست پرتقال به مقدار لازم خلال بادام و پسته به مقدار لازم نمک و زردچوبه به مقدار کافی مرحله اول برای درست کردن شکر پلو شیرازی در ابتدا برنج را پاک می کنیم و می شوییم سپس برای حدود ۴ ساعت در آب ولرم و مقداری نمک می خیسانیم در این فاصله خلال ها را اماده می کنیم. مرحله دوم یک لیوان آب را داخل یک قابلمه می ریزیم و مقداری شکر به آن می افزاییم سپس آن را روی حرارت اجاق گاز با شعله متوسط قرار می دهیم تا آب به جوش بیاید سپس خلال پرتقال یا نارنج را داخل ظرف دیگری که آب جوش شده می ریزیم. مرحله سوم خلال ها را آبکش می کنیم این کار را برای سه بار انجام می دهیم تا تلخی خلال پوست پرتقال را بگیریم سپس خلال آبکش شده را برای ۵ دقیقه در ظرف آب و شکر می ریزیم و می جوشانیم تا شیرین شود. مرحله چهارم در ادامه خلال را از ظرف آب و شکر خارج می کنیم و کنار می گذاریم و خلال بادام و پسته را در کمی گلاب برای ۳۰ دقیقه می خیسانیم تا مقداری نرم شوند و عطر و بوی گلاب را به خود بگیرند. مرحله پنجم سپس خلال بادام و پسته را آبکش می کنیم و به خلال پرتقال اضافه می کنیم و خلال ها را در مقداری روغن تفت می دهیم حرارت را روی متوسط بگذارید تا خلال ها نسوزد و برای تزیین شکر پلو کنار می گذاریم. مرحله ششم در ادامه برای شهد شکر پلو شکر را در قابلمه ای با دو لیوان آب و گلاب برای حدود ۵ دقیقه می جوشانیم تا غلیظ شود و مانند شیره غلظت داشته باشد، زعفران سابیده شده را با آب جوش مخلوط می کنیم. مرحله هفتم در ادامه زعفران را به شکر می افزاییم و دو قاشق روغن اضافه کرده و شهد را کنار می گذاریم در این مرحله قابلمه ای که تا نیمه پر از آب شده را روی حرارت می گذاریم تا به جوش بیاید. مرحله هشتم آب برنج را خالی می کنیم و برنج خیسانده شده را به آب جوش می افزاییم مقداری زردچوبه به آن می افزاییم و صبر می کنیم تا حدود ۱۰ دقیقه برنج در آب جوش بپزد و دانه های آن کمی نرم شود. مرحله نهم وقتی دانه ها کمی نرم شد ولی مغز آن سفت بود زمان آبکش کردن آن است کف قابلمه برنج روغن ریخته و بگذارید داغ شود سپس ته دیگ نان یا سیب زمینی بچینید و برنج را داخل قابلمه بریزید. مرحله دهم درب قابلمه را قرار داده و صبر می کنیم تا برای ۲۰ دقیقه برنج دم بکشد قبل از دم کشیدن کامل برنج آن را به آرامی به کمک یک کفگیر داخل آبکش می ریزیم زیر آبکش سینی می گذاریم. مرحله یازدهم نصف شهد را روی برنج می ریزیم و با هم مخلوط می کنیم دوباره برنج را داخل قابلمه می ریزیم و دم می گذاریم بعد از ۲۰ دقیقه بقیه شهد را به اضافه شهدی که داخل سینی ریخته بود روی برنج می ریزیم. مرحله دوازدهم در این زمان حرارت زیر برنج ملایم باشد بعد از گذشت ۲۰ دقیقه از ریختن شهد غذا آماده است این غذا را با خورش قیمه سیب زمینی و سالاد شیرازی سرو کنید. نوش جان. @khanevadeherani تزیین غذا با خلال بادام و پسته و خلال پرتقال یا نارنج روی شکر پلو را تزیین کنید و در کنار قیمه سرو نمایید.
35.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔉 قطعه《قدم قدم ، موکبارو میگردم》 ‌ ‌‌🎙با نوای: ✏️شاعر: محسن رضوانی 🔘 همراه زیر نویس عربی و انگلیسی ◾️ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌@khanevadeherani
سلام وقت‌تون بخیر حرم امیرالمومنین علیه السلام دعاگوی همگی هستیم خدا خودتون و عزیزانتون رو عاقبت بخیر کنه ان شالله نسل و ذرّیه شما رو از محبّین مولا امیرالمومنین علیه السلام قرار دهد
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴 فیلم کامل | بیانات رهبر انقلاب در پایان مراسم عزاداری هیئت‌های دانشجویی در حسینیه امام خمینی(ره). ۱۴۰۳/۶/۴ 💻 Farsi.khamenei.ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
50.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 فیلم کامل بیانات صبح امروز رهبر انقلاب در نخستین دیدار هیئت دولت چهاردهم. ۱۴۰۳/۶/۶ 💻 Farsi.khamenei.ir
صاحِبِ النّاسَ مِثلَ ما تُحِبُّ أن یُصاحِبوکَ بِه. (أعلام الدّین، ص 297 ) امام حسن ( ع ) با مردم به گونه ای رفتار کن که دوست داری با تو آن گونه رفتار کنند. @khanevadeherani
خورشت بامیه از خورش های محلی و محبوب ایرانی می باشد که اصالت این خورش خوشمزه به جنوب کشور می باشد. اما به دلیل طعم فوق‌العاده اش تقریبا در تمام کشور طبخ می شود. یکی از دلایل فراگیر شدن خورش بامیه خواص بی نظیر بامیه است. @khanevadeherani معروف ترین غذایی که با بامیه می توان تهیه کرد خورشت بامیه با گوشت می باشد. خورش بامیه یک دستور پخت عربی نیز دارد که در آن از انواع ادویه های تند مثل انواع فلفل استفاده می شود. طرز تهیه خورش بامیه را در این بخش از خانواده ایرانی بخوانید.
خانواده ایرانی
خورشت بامیه از خورش های محلی و محبوب ایرانی می باشد که اصالت این خورش خوشمزه به جنوب کشور می باشد. ا
مواد لازم طرز تهیه خورشت بامیه : مواد لازم میزان برای4 نفر گوشت قرمز 400 گرم بامیه خورشتی 300گرم گوجه فرنگی 3 عدد پیاز 1 عدد بزرگ آبلیمو 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری سیر 1 الی 2 حبه نمک، فلفل ،زردچوبه به میزان لازم طرز پخت خورشت بامیه لذیذ برای تهیه خورشت بامیه ابتدا باید سیر و پیاز ها را پوست بگیرید سپس شسته و ریز نگینی خرد کنید. اگر نمی خواهید سیر هنگام خوردن حس شود می توانید آن را رنده کنید این کار کاملا سلیقه ای می باشد.سیر و پیاز ها را در مقدار مناسبی از روغن تفت دهید تا نرم شود. در ادامه به پیاز ها زردچوبه و فلفل اضافه کنید و تفت دهید تا پیاز ها رنگ بگیرند.گوشت های خورشتی را به پیاز ها اضافه کرده و تفت دهید تا کمی رنگ آن عوض شود.هم اکنون گوجه ها را برش دهید و تخمه های درون آن را خالی کنید سپس گوشت های گوجه را رنده کنید. هم اکنون گوجه ها را برش دهید و تخمه های درون آن را خالی کنید سپس گوشت های گوجه را رنده کنید. @khanevadeherani
رب گوجه فرنگی را نیز به خورش اضافه کنید و تفت دهید. به میزان لازم آب به خورش اضافه کنید و بگذارید تا آب به جوش آید سپس حرارت گاز را کم کنید و بگذارید تا خورش آرام بپزد. بامیه ها را در یک تابه ریخته و با مقداری روغن تفت دهید تا سرخ شوند. بامیه ها را به خورش اضافه کنید و هم بزنید.نمک را به خورش اضافه کنید و هم بزنید. آبلیمو را به خورش اضافه کنید و هم بزنید و بگذارید تا خورش کاملا جا بی افتد.میتوانید این غذای خوشمزه را با سیب زمینی نیز تزیین و سرو کنید. @khanevadeherani
خورشت بامیه را می توانید با گوشت مرغ نیز تهیه کنید. @khanevadeherani در صورت تمایل می توانید از لپه نیز در این خورش استفاده کنید. زعفران باعث خوشمزه تر شدن خورش بامیه میشود. بامیه را هنگامی به بقیه مواد اضافه کنید که گوشت یک ساعت قبل تر پخته شده باشد. در بعضی استان ها به جای رب گوجه فرنگی از شیره تمرهندی یا رب انار استفاده میکنند. برای ملس شدن طعم این خورش می توانید از آبغور نیز استفاده کنید. همچنین می توانید از غوره تازه یا غوره منجمد شده برای تهیه خورش استفاده کنید. برای جلوگیری از لیز شدن خورشت در هنگام پخت ،مقداری از دم بامیه را بگذارید. بعد از اینکه بامیه را به مواد اضافه کردید خورشت را زیاد از حد روی گاز نگذارید تا له شوند، زیرا باعث لزج شدن خورشت در هنگام پخت می شود. سرخ کردن بامیه ها باعث جلوگیری از لیز شدن آنها در خورشت میشود. یکی دیگر از راهای گرفتن لیزی بامیه ها، این است که قبل از مصرف آنها را در آبلیمو یا سرکه قرار دهید. سعی کنید خورشت بامیه را به صورت تازه مصرف نمایید. چون چند بار گرم کردن خورشت بامیه، باعث لزج شدن آن میشود. برای اینکه بامیه ها زیاد وا نروند آنها را زیاد هم نزنید. دقت کنید آب خورشت را از همان اول به اندازه کافی بریزید و مدام آب خورشت را کم و زیاد نکنید تا خورشت ظاهر خود را از دست بدهد. حرارت زیر خورشت را کم کنید تا بامیه ها وا نروند.
تزیین سالاد با طرح های شیک و زیبا @khanevadeherani
بچه هابرای رقابت ما بادیگران آفریده نشده اند هرچقدر رقابت بیشتر،فشار روی کودک بیشتر چه اشکالی دارداتاق کودک ساده باشد لباس کودک معمولی باشد درسش درمدرسه متوسط باشد؟ درعوض روح و روانش شاد وسالم باشد @khanevadeherani
خندیدن با فرزند نشان از این دارد که شما از نقش یک والد همیشه سختگیر خارج شده و لحظات خوشی را با او و در کنارش دارید. سعی کنید فضای خندیدن را در محیط خانه به وجود بیاورید. اینکه مدام در آشپزخانه‌ اید، یا در حال ديدن اخبار، شما را از فرزندتان دورتر و دورتر می‌ کند و او به ناچار به دنیای بازی‌ های رایانه‌ ای پناه می‌ برد. با کودک خندیدن کار مشکلی نیست، ولی با این کار چیزی را به او هدیه می‌ دهید که در تمام عمر به دردش می‌خورد؛ یعنی شاد بودن...
ساخت جا قلمی یا جامدادی با چوب بستنی چوب‌ بستنی‌ها را با سلیقه خود، با مداد رنگی رنگ آمیزی و یا بر روی آن طراحی کنید. یک رول دستمال کاغذی تهیه کنید. در صورتی که رول دستمال کاغذی ندارید می‌توانید از مقوا استفاده کنید و از آن یک رول بسازید. چوب‌های رنگ آمیزی شده را با استفاده از چسب چوب به دور تا دور رول بچسبانید. برای درست کردن کف جا مدادی، یک مقوای مربعی شکل کوچک تهیه کنید و از چوب بستنی‌های باقی مانده، بر روی سطح آن بچسبانید. لبه رول چوب بستنی را چسب بزنید و آن را به سطح مربعی پوشیده شده با چوب بستنی، بچسبانید. @khanevadeherani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جنوبی ۱۲_۱۵ نفر😍😋 بامیه ۱کیلو، گوشت گوسفندی ۱/۵ کیلو، پیاز ۳عدد خرد شده، سیر 5_6 حبه درشت، رب گوجه ۳۰۰گرم، آب جوش حدود ۲لیتر، تمر هندی نصف بسته، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، دارچین، ادویه هفت قلم یا کاری 🔴پیاز رو با روغن زیاد تفت بدید(در انتها روغن بیشتر باعث خوشرنگتر شدن خورش میشه). گوشت رو اضافه ده دقیقه تفت بدید. رب گوجه رو اضافه و تفت بدید تا خامی رب گرفته بشه. اگر رب کم بریزید خورشتون در انتها آبکی میشه آب جوش رو اضافه کنید طوری که نه خیلی رقیق نه غلیظ باشه ،یعنی بعد از پخت گوشت،غلظتش مناسب بشه. ۳ ساعت زمان بدید تا گوشت بپزه. نیم ساعت آخر بامیه هارو توی روغن تفت بدید و به خورش اضافه کنید. نمک خورش رو هم اندازه کنید. تمر هندی رو با آب حل کنید و چند جوش که زد خاموش کنید @khanevadeherani
امام رضا (ع) می فرماید: إن بَکَیتَ عَلَی الحُسَینِ حَتّی تَصیرَ دُموعُکَ عَلی خدَّیکَ غَفَرَاللّه ُ لَکَ کُلَّ ذَنبٍ أذنَبتَهُ @KHANEVADEHERANI اگر بر حسین بگریی، چندان که اشک هایت بر گونه ات جاری شود، خداوند تمام گناهانت را می آمرزد.(امالی، ج 44، ص 286 )
روش سریع و بسیار ساده تمیز کردن و برق انداختن کتری و سماور استیل همه خانوما با لایه بیرونی کتری و سماور استیل، مشکل دارن، چون معمولا این وسایل کنار اجاق گاز (یا روی اون) هستن که بخار پخت و پز و از همه بدتر، روغن سرخ کردنی روی اونا میپاشه و به مرور زمان، قطره های روغن روی کتری و سماور میسوزن و پاک کردنشون خیلی سخت میشه. به جای استفاده از شوینده های قوی و سیم و فشار آوردن به دست هاتون، از روش ساده ای که در پایین توضیح دادیم کمک بگیرید: روش استفاده از جوش شیرین و سرکه سفید 1. 3 قاشق غذاخوری جوش شیرین رو در یک ظرف کوچک بریزید و به میزان نیاز بهش آب اضافه کنید (مقدار آب نباید زیاد باشه و اونو قطره قطره اضافه کنید تا جوش شیرین حالت خمیری پیدا کنه، یه خمیر شبیه به خمیر دندان). 2. حالا خمیر رو به قسمت بیرونی کتری یا سماور بمالید (روی قسمت های لک و چربی دار، لایه ضخیم تری بزنید). 3. چند دقیقه (10 دقیقه) صبر کنید تا جوش شیرین لک ها رو نرم و پاک کنه و بعد، با یه پارچه تمیز، جوش شیرین رو پاک کنید و اگه هنوز لک هایی باقی مونده بود، یا دوباره روش بالا رو تکرار کنید یا با کمک یه قاشق پلاستیکی، سعی کنید لک ها رو پاک کنید (مراقب باشید استیل رو خش نندازید). 4. به کمک جوش شیرین، سیاهی و لک های روی کتری و سماور به طور کامل پاک میشن و برق می افتن اما اگه لازم بود، می تونید یه تکه اسفنج یا پارچه رو به سرکه سفید آغشته کنید و روی سطح سماور بکشید تا کاملا برق بیفته و مثل روز اولش بشه. 5. در آخر هم سماور یا کتری رو با اسکاج و مایع ظرفشویی بشورید و کاملا خشک کنید. @KHANEVADEHERANI