#فرزند_پروری
❇️ تربیت کودک با قهر!
🔸قهر کردن یکی از مواردیه که در اسلام به عنوان ابزار تنبیهی برای تربیت فرزند معرفی شده؛ اما این تنبیه در صورتی کارآیی داره که پدر و مادر در مسیر تربیتیشون به قدری به فرزند محبت کرده باشن که قهرشون برای فرزند قابل تحمل نباشه.
🔸اگر ارتباط عاطفی بین پدر و مادر با فرزند برقرار باشه، قهر برای بچه خیلی آزاردهنده هست.
🔸به پدر و مادرها توصیه میشه که با فرزند ارتباط شدید عاطفی برقرار کنن و نتیجۀ این ارتباط عاطفی، تعلق روحی بین پدر و مادر با بچه هست، البته این قهر نباید طولانی باشه تا این فشار، باعث آسیب روحی نشه.
🔸اگر ارتباط عاطفی با بچتون برقرار نکردین و برای تنبیه کردنش قهر میکنین، نمیتونین منتظر نتیجه مطلوب باشین؟ درسته که قهر کردن، یک عمل بازدارنده هست؛ اما این عمل بازدارنده در یک ساز و کار تربیتی ویژهای تعریف شده که محبت، جزء اصلیش هست.
🌹🌸🌹🌸🌹🌸
#روایت_شهدا
😊 پدر و مادرم میدانستند که دوست دارم مهریهام یک جلد قرآن باشد و یک سلاح. حالا چهجور سلاحی، برایم فرق نداشت.
🧔 ازم پرسید «نظرت راجعبه مهریه چیه؟» گفتم «هرچی شما بگید.» گفت «یک جلد قرآن و یک کلت کمری. چطوره؟» گفتم «قبول.»
🌷نظر خودش بود. هیچکس بهش نگفته بود که نظر من هم همین است؛ حتی قبلاً به دوستانش گفته بود دوست دارم زنم اسلحه به دوش باشه»
#شهید_مهدی_باکری
📚 نیمه پنهان ماه ۶، به روایت همسر شهید، ص ۱۶.
🌿❤️🌿❤️🌿❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شب جمعه است و دلم
در پی یک برگ برات 💔
✨ السلام علیک یااباعبدالله✨
✨🌷✨🌷✨🌷✨🌷✨🌷✨
🌹شهید مهدی زین الدین:
هر کس در شب جمعه شهدا را یاد کند.
شهدا هم او را نزد حضرت اباعبدالله الحسین (علیه السلام) یاد می کنند.☝️
🌷 شهدا را یاد کنیم ولو با یک صلوات
🥀🍃🥀🍃🥀🍃🥀🍃🥀
#سوپ_کدو_حلوایی
✅نکات طبی، تغذیه ای این سوپ:
طبع معتدل این خوراکی برای همه مزاجها مناسب است. خشکی بدن را کم کرده و خون ساز است. در مصرف جوز مقدار مصرف رعایت شود
#سبک_تغذیه_اسلامی
#سوپ_کدو_حلوایی
✅مواد لازم
کره گاویی 40 گرم
پياز، خرد شده يك عدد
کدو تنبل، خرد شده 1.5کيلوگرم
زردک دو عدد
آب بوقلمون شش پيمانه
خامه طبیعی نصف پيمانه
پودر جوزهندی نصف قاشق چایخوری
🍵🍶🍵🍶
طرز تهيه🧂🍾
1. کره را در يک قابلمه بزرگ، روي حرارت آب کرده بعد پياز را اضافه ميکنيم و به پختن ادامه ميدهيم تا پياز نرم شود. کدوتنبل و زردک را اضافه کرده و ميگذاريم پنج دقيقه بپزد. سپس آب بوقلمون را اضافه کرده و ميگذاريم به مدت 20 دقيقه بجوشد تا زماني که کدو حلوايي نرم شود و در اين مدت گاهي سوپ را هم ميزنيم.
2. سوپ را در مخلوطکن ميريزيم تا به شکل پوره درآيد و در يک قابلمه بزرگ ميريزيم و جوزهندی را به آن اضافه میکنیم (تا اين مرحله از پخت را ميتوان قبلا آماده و در يک ظرف در دار به مدت يک شب در يخچال نگهداري کرد.)
3. قبل از سرو، خامه را اضافه ميکنيم (اگر سوپ را از شب قبل آماده کردهايم هنگام اضافه کردن خامه، سوپ را هم ميزنيم تا داغ شود) اين سوپ را ميتوان در صورت تمايل با کمي خامه و مقداري پيازچه سرو کرد.🫕
#آشپزی_اسلامی
#سبک_تغذیه_اسلامی
#باووضوآشپزی_میکنیم
# نوش _ جان