eitaa logo
سفیران زندگی سالم
68 دنبال‌کننده
631 عکس
45 ویدیو
2 فایل
09357079236 09159526810
مشاهده در ایتا
دانلود
بسم الله الرحمن الرحیم یا رَبَّ الْعالَمین امروز شنبه ۱۶ فروردین ۱۳۹۹ شمسی ۱۰ شعبان ۱۴۴۱هجری قمری ۴ آوریل ۲۰۲۰ میلادی 💠 @khanevadehsalem
بسم الله الرحمن الرحیم امروز یکشنبه 17 فروردین 1399 شمسی 11 شعبان ۱1441هجری قمری 5 آوریل 2020 میلادی 💠 @khanevadehsalem
امام على عليه السلام: كسى كه محبّت دنيا در دلش خانه كرده است، چگونه مدّعى محبّت خداست؟! كيفَ يَدّعي حُبَّ اللّهِ مَن سَكنَ قلبَهُ حُبُّ الدُّنيا؟! غررالحكم حدیث 7002 🌀 @khanevadehsalem
بروشور پیشگیری ودرمان کرونا(1).pdf
311.1K
💠 بروشور پیشگیری و درمان بیماری کرونا در طب اسلامی @khanevadehsalem
تفاوت‌های کرونا، سرما خوردگی، آلرژی و آنفلوآنزا در یک نگاه👆👆 تفاوت را بدانید تا هم در درمان موفق باشید هم استرس بی مورد نداشته باشید. @khanevadehsalem
🔹آنچه درباره سویق باید بدانید: امام صادق (علیه السلام) می‌فرمایند: «السویق ینبت اللحم ویشد العظم» یعنی ✅ سویق باعث و می‌شود. 🔹وقتی تنها کلمه سویق ذکر شود یعنی ، و برای دیگر انواع سویق قید آن هم ذکر می‌شود. 🔹یکی از علل شیوع مشکلات استخوانی و ضعف، غفلت مردم از سویق است. در روایات استفاده از سویق بسیار سفارش شده درباره سویق آمده: «انما عمل بالوحی» یعنی «(سویق) به سفارش وحی درست شده.» (المحاسن،احمدبن محمدبن خالدالبرقی،ج۲،ص۴۸۸) 🔻طرز تهیه سویق: 🔷 سویق به دو روش ساخته می‌شود؛ در روش شیعیان ابتدا را جدا کرده و جداگانه آرد می‌کنیم، سپس به نسبت مساوی (وزنی) را با گندم و جو مخلوط کرده و آرام‌ آرام حرارت می‌دهیم تا آماده شود. ولی اهل سنت گندم و جو را ابتدا تفت می‌دهند، سپس آرد می‌کنند. از آنجا که سبوس کمتر نیاز به حرارت دارد و زود می‌سوزد بهتر است جدا تفت داده شود. 🔸نکته دیگر اینکه سبوس از مواد سلولزی است، که جذب بدن نمی‌شود و شاید آرد کردن و تفت دادن آن باعث شود که بدن بتواند از آن استفاده کند. 🔻مقدار مصرف برای بزرگسالان دو کف (دو یا سه قاشق غذاخوری) صبح ناشتا می‌باشد. و کودکان نصف قاشق غذا خوری. 🔻 آرد گندم را تفت دهید و سپس الک کنید. سبوس گندم را هم تفت دهید و الک کنید. حال هر دو ماده را به هم مخلوط کنید. 🔻 مثل سویق گندم دست می آید. 🔻 هم می توان مثل سویق گندم بدست آورد و هم اینکه اول برنج سبوس دار را تفت داد و بعد آرد کرد . 🔻 چون عدس سبوس ندارد، کافی است عدس را خوب آسیاب کنید و بعد آرد آن را تفت دهید و مجددا آسیاب کنید و دوباره تفت دهید و الک کنید. 🔻 ابتدا هسته سنجد را از گوشت سنجد با یک آسیاب معمولی جدا کنید. بعد هسته را آسیاب کنید و جداگانه تفت دهید، و خوب الک کنید. گوشت سنجد را نیز آسیاب کرده و تفت دهید و الک کنید. حال پودر تفت داده هسته و گوشت سنجد را با هم مخلوط کنید. 🔻 سیب را به تدریج رنده کنید، تفت دهید و پس از خشک شدن آن را پودر کنید. 🔻 نخود را آسیاب و بدون روغن تفت دهید. 🔻 تمام سویق های نام برده را مخلوط کنید. 🔻 تمام سویق های نام برده را مخلوط کنید و کمی شکر ( نی شکر، نه چغندر که همان شکر سفید است) را به آن اضافه کنید. ▫️دلیل اضافه کردن شکر؛ **امام صادق علیه السلام: به کودک سویق با شکر بدهید ، زیرا گوشت را می رویاند و استخوان را تقویت می کند. 🔸نکات: ۱- میزان سبوس گندم باید حدودا دو برابر حد معمول سبوس اولیه خودش باشد. ۲- میزان تفت دادن آرد محصول با سبوس آن متفاوت است، تا بد طعم نشود. ۳-برای کسانی که بار اول تهیه سویق را تجربه می کنند به احتمال اینکه نتوانند سویق را خوب درست کنند مقدار کمی از مواد اولیه را برای تهیه سویق اختصاص بدهند تا خدای ناکرده اسراف هم نباشد. ─┅═ঊঈ🌸ঊঈ═┅─ @khanevadehsalem
❓چگونه می توانم شنونده ی خوبی برای نوجوانان باشیم؟ گوش کردن نیز از نصیحت کردن بهتر است. نصیحت کردن نوجوان باعث می شود او یا به ما متکی شود یا دیگر خط ما را نخواند . وقتی به نوجوان ، واقعا گوش می کنیم به او فرصت فکر کردن می دهیم . پژوهش ها نشان می دهد نوجوانانی که احساس می کنند والدینشان به آن ها گوش می کنند ، از نظر عاطفی به آن ها نزدیک ترند و در بزرگسالی ، مشکلات کمتری پیدا می کنند . وقتی ناراحت هستید ، ممکن است با یکی از دوستانتان صحبت کنید. و انتظار دارید او به احساسات شما توجه کند، آن را بفهمد و بپذیرد . نوجوانتان هم چنین توقعی دارد . ✅به احساسات نوجوانتان گوش کنید. ❓چرا گوش کردن به احساسات نوجوانان مهم است؟ زیرا کمک می کند که احساس کنند دیگران آن ها را می فهمند و باعث می شود به احساسشان و دلیل آن فکر کنند. گوش کردن به احساسات نوجوانان ضمن اینکه  به آن ها کمک می کند درباره ی مشکلشان فکر کنند برای آن ها فرصتی به وجود می آورد که بدانند صحبت کردن در مورد احساسات هیچ ایرادی ندارد . ─┅═ঊঈ🌸ঊঈ═┅─ @khanevadehsalem
📌 بادرنجبویه امام کاظم (ع): من دوست دارم غذا را با بادرنجبویه آغاز کنم زیرا انسداد ها را می گشاید، اشتها آور است و اگر غذا را با آن آغاز کنم پس از آن هر چه بخورم از آن بیمی ندارم، چرا که در این صورت از زیان و عارضه ای نمی ترسم . پیامبر (ص): بادرنجبویه سبزی من و سبزی پیامبران پیش از من است. پیامبر (ص): بادرنجبویه از گیاهان بهشت نامیده شده است. (مکارم الاخلاق جلد ۱ ص ۳۸۷) معروف است که امام علی علیه السلام این گیاه را به عنوان دمنوش مصرف می نموده اند. جویده بادرنجبویه دهان را خوشبو می کند و از دمنوش آن به عنوان تب بر و کنترل کننده بیماری های مغز، کبد و قلب استفاده میشود . ابو علی سینا به سبب خواص بسیار خوب این گیاه روی قلب و عروق، آن را مفرح قلب نامیده است. بادرنجبویه برای اینکه دارای چنین خواص شگفت آوری بوده است در طول تاریخ نوشیدنی ایرانیان بوده است ولی متاسفانه امروزه این دمنوش های عالی با چای سیاه و سبز سودا زا و یبوست زا جایگزین شده است. می شود. این گیاه به نام ملیسا Mellissa نیز نامیده می شود که به معنی گیاه زنبور عسل است، زیرا زنبور عسل به شدت به بادرنجبویه علاقمند است و روی آن می نشیند. مشخصات کلی بادرنجبویه: بادرنجبویه گیاهی است علفی، پایا، معطر به طول ۳۰ تا ۱۰۰ سانتیمتر که هر سال بزرگتر می شود. ساقه آن چهارگوش و کرک دار است و در ابتدا انشعابات جزئی دارد ولی در منطقه گلدار بسیار منشعب می شود. برگهای متقابل، بیضوی یا مثلثی به طول ۳ تا ۵ سانتیمتر داشته که طول آنها بین ۰٫۸ تا ۱/۵ سانتیمتر متغیر است. برگهای این گیاه، حاشیه ای دندانه دار داشته و گلهایی سفید رنگ دارد، قسمت مورد استفاده آن برگ های خشک شده آن است. بادرنجبویه در ایران در اطراف تهران، نواحی شمالی و شرقی ایران و آذربایجان می روید. این گیاه دارای طبیعتی گرم است. 1⃣ هضم کننده است. 2⃣ گرفتگی عروق و مجاری را می گشاید. 3⃣ غذا را دوست داشتنی می کند. 4⃣ درد و بیماری را از درون بدن بیرون می کشد. 5⃣دهان را خوش بو می کند. 6⃣ چون درون بدن انسان جا می گیرد، همه بیماری ها را فرونشاند. 💝طب اسلامی طب برتر💝 @khanevadehsalem
بسم الله الرحمن الرحیم یا قاضی الحاجات امروز دوشنبه ۱۸ فروردین ۱۳۹۹ شمسی ۱۲ شعبان ۱۴۴۱هجری قمری ۶ آوریل ۲۰۲۰ میلادی 💠 @khanevadehsalem