کیک یزدی👇👇
آرد 1 و 1/2 لیوان(الک شده)
شکر 2/3 لیوان
روغن مایع 2/3 لیوان
ماست یا شیر ولرم 1/2 لیوان
گلاب 2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 2 عدد
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
پودر هل مقداری
طرز تهیه :
تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و 2 دقیقه با همزن بزنید. سپس شکر را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا شکر حل شود و مایه کیک یکدست شود.
ماست ، روغن مایع و گلاب را به مایه کیک اضافه و مخلوط کنید سپس مواد خشک ( آرد ، بکینگ پودر ، کمی پودر هل ) را کم کم به مایه کیک اضافه و آرام مخلوط کنید تا مایه کیک یکدست شود.
داخل قالب کیک یزدی یا مافین را با کپسول های کاغذی پر کنید و داخل هر کپسول تا 2/3 از مایه کیک بریزید و قالب را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است 10 – 15 دقیقه طبقه وسط قرار دهید بعد 2دقیقه گریل را روشن کنید تا روی کیکها طلایی شود.
کیک را پس از پخت از فر خارج کنید و اجازه دهید کمی خنک شود سپس سرو کنید.منکه کیک داغ دوست دارم😊
🌷کانال خانه سبزآبی در ایتا🌷
@khaneyesabzabi
۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۲
پیراشکی با مغز محلبی
و
قطاب مغز دار
کپی بدون ذکر منبع ⛔️
ابتدا خمیر
آرد 3 لیوان
مایه خمیر 3 قاشق چایخوری
تخم مرغ 1 عدد
شیر یا آب گرم1 لیوان
روغن 6 قاشق غذاخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
شکر 4 قاشق چایخوری
مایه خمیر وشکر را داخل شیر یا آب بریزید تا 10 دقیقه بماند.حالا نمک و روغن و تخم مرغ را بیفزایید و خوب مخلوط کنید.حالا آرد را الک کنید و کم کم به مایه اضافه کنید.در آخر کمی با دست ورز دهید.وسط کاسه جمع کنید.درب آن را سلفون بکشید و در جای گرم قرار دهید تا حجمش دو برابر شود
نصف خمیر را پیراشکی کردم و نصف دیگه رو قطاب
مغز قطاب گردو پودرشده 4 ق و پودر قند 2 ق و هل کمی و دارچین 1 ق که بعد ازسرخ کردن قطاب در روغن به پودر قند آغشته کردم
محلبی:آرد2/5ق غ+نشاسته ذرت2/5ق غ+شکر نصف لیوان+2 لیوان شیر کم کم اضافه شود روی حرارت ملایم مرتب هم بزنیدتا غلیظ بشه 1 ق روغن و 1 ق گلاب هم بریزید و مخلوط
دستمان وقالب پیراشکی را خوب چرب کرده از خمیرگلوله کوچک برداشته روی قالب گذاشته وباز میکنیم لای آنرا محلبی یا مغز قطاب میگذاریم و دو لا نموده و میبندیم تا با فشار بسته شود جدا کرده و در روغن داغ سرخ میکنیم
#پیراشکی #قطاب #شیرینی #عصرانه #تولد
🌷کانال خانه سبزآبی در ایتا🌷
@khaneyesabzabi
۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۲
پیراشکی گوشت
مواد داخل این پیراشکی پیازسرخ شده و گوشت و مرغ و فلفل دلمه ای و قارچ و رب ونمک وفلفل و پنیر پیتزا هست
خمیرشم هموم خمیری هست که در پیراشکی محلبی گفتم
🌷کانال خانه سبزآبی در ایتا🌷
@khaneyesabzabi
۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۲
خوراک لوبیا چشم بلبلی
کپی بدون ذکر منبع📛
مواد لازم برای 4 نفر
یک پیمانه لوبیا چشم بلبلی
دو سوم پیمانه عدس
اسفناج نیم کیلو انگشتی خرد شده
نمک 1 ق چ
زرچوبه 1 ق م
روغن نصف پیمانه
پیاز 1 عدد درشت .خلالی ریز شده و طلایی شده
پیاز داغ آماده. 2 ق س
سیر یک بوته نگینی و سرخ شده
کشک یک پیمانه
نعنا داغ 2 ق س
آبغوره 1 ق س
ابتدا لوبیا چشم بلبلی را با مقداری آب و نمک بپزید.البته اگر از قبل خیس کنید بهتره.عدس و اسفناج را افزوده تا با هم خوب بپزند و نرم شوند.و تقریبا آبش کشیده شود.به پیاز طلایی خود زرچوبه زده و تفت دهید.به خوراک اضافه نموده آبغوره هم همینطور.چند دقیقه بجوشد تا طعمها به خورد هم بروند کافیست.غذا را داخل ظرف مورد نظر کشیده و با پیاز داغ و سیر داغ و کشک و نعنا داغ تزئین کنید
با سبزی خوردن و نان داغ بسیار میچسبد
#غذای_بدون_گوشت #خوراک #غذای_نونی
🌷کانال خانه سبزآبی در ایتا🌷
@khaneyesabzabi
۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۲
🔴مردی متوجه شد که شنوایی گوش همسرش کم شده ولی...
نمی دانست این موضوع را چگونه با او در میان بگذارد.
به این دلیل نزد دکتر خانوادگی شان رفت و مشکل را با او در میان گذاشت.
دکتر گفت: "برای اینکه بتوانی دقیق تر به من بگویی که میزان ناشنوایی همسرت چقدر است، آزمایش ساده ای وجود دارد! انجام بده و جوابش را به من بگو. در فاصله ۴ متری او بایست و با صدای معمولی، مطلبی را به او بگو. اگر نشنید، همین کار را در فاصله ۳ متری تکرار کن. بعد در ۲متری و به همین ترتیب تا بالاخره جواب بدهد."
آن شب همسر مرد در آشپزخانه سرگرم تهیه شام بود و او در اتاق نشسته بود.
سوالش را مطرح کرد جوابی نشنید.
بعد بلند شد و یک متر به سمت آشپزخانه رفت و دوباره پرسید و باز هم جوابی نشنید.
باز هم جلوتر رفت سوالش را تکرار کرد و باز هم جوابی نشنید. ا
ین بار جلوتر رفت و گفت: "شام چی داریم؟"
و این بار همسرش گفت: "عزيزم برای چهارمین بار میگم؛ خوراک مرغ!"😂😂😂
🌷کانال خانه سبزآبی در ایتا🌷
@khaneyesabzabi
۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۲
آدمهای امن،چه کسانی هستند
♥️آدم های امن، افرادي هستند كه همه چیز را میتوانی بهشان بگویی دردهایت را و چیزهایی که شاید بعد از گفتنشان پشیمان شو ی! بدون اینکه قضاوت یا تحقیرت کنند، بدون اینکه در تو احساس گناه ایجاد کنند.
میتوانی کنارشان احساس بودن کنی.احساس سبکی ,شادی وجوانی
اینها تا لباسی تازه تنت ببینند👔👗 نمیپرسند از کدام مغازه خریدی؟ مارکش چیه؟
چند خریدی؟
میگویند: چقدر قشنگه، بهت میآید، خیلی خوشگل شدی
من عاشق این جنس لباسم👚
وقتی بهشان میرسی نمی گویند چقدر عوض شدی یا چقدر چاق شدی یا چقدر پیر شدی
میگویند هزار هزار ماشالله مثل قالی کرمون میمونی.روز به روز زیباتر و جوانتر میشوی
🌴🌱از سفر که برگردی نمیپرسند کجا رفتی؟
با کی و چرا رفتی؟
🏭اسم هتلش؟
📝چهقدر هزینه شد؟
میگویند :خوش گذشت؟
سرحال شدی؟
🚘ماشین تازه بخری،
نمیپرسند نو است یا دست دوم؟ از کجا خریدی؟
نقد یا قسطی؟
چند خریدی؟
میگویند راحتی باهاش؟...
خوبی این ماشین اینه که...
🏫رتبه های کنکور را که اعلام میکنند فوری زنگ نمی زنند. بپرسند چه شد وچطور شد.شاید دلشان نخواهد بگویند.وقتی دانشگاه قبول شوی،نمیپرسند کدام دانشگاه شهریهاش چه قدره؟ وای چقدر دوره!
🎓میگویند چه رشتهای به سلامتی.مبارکه
این رشته بازار کار خوبی دارد، اگر تلاش کنی.
👨🎨مشغول کاری تازه شوی،
نمیپرسند حقوقت چه قدره؟
🏣 اسم شرکتش چیه؟
جایش کجاست؟
میگویند شغلت را دوست داری؟ صاحبکارت یا همکارهایت آدمهای خوبی هستند؟
اینجور شغلها جای پیشرفت دارد.
🎂ازدواج که کنی نمیگن طرف چی داره چی نداره؟.چی آورده و چی دادین؟
کی بلنده کی کوتاه؟
این سرتره اون سرتر!
میگن خوشبخت باشین.به پای هم پیر بشین.پشت هم باشین و هوای دل همو داشته باشید
🏬خونه که خریدی نمی گن چقدر دور شدی.چند خریدی.چند متره؟
میگن به به انشالله به سلامتی و میمنت.انشالله به خوشی توش زندگی کنید
🏖بازنشست که شوی نمی گویند حالا حقوقت چقدر شده؟چقدر بهت پاداش دادن؟وای...حالا میخوای تو خونه چه کار کنی؟
میگن چه عالی... زندگی جدیدت مبارکه.
❤️کسانی که فقط وجود خودت براشون مهمه نه هیچ چیز دیگه ای...همونایی که ما براشون همه جوره مقبولیم ومحبوب.
🌷کانال خانه سبزآبی در ایتا🌷
@khaneyesabzabi
۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۲
ته چین مرغ قالبی
کپی بدون ذکر منبع⛔️
مواد لازم برای 12 عدد
برنج 2 فنجان
تخم مرغ 2 عدد
زعفران آبکرده یک سوم فنجان
ماست 4 ق س
نمک 1 ق م
مرغ پخته تکه شده نصف سینه مرغ
زرشک 3 ق س
پیاز نگینی چیپسی شده 2 ق غ
روغن نصف فنجان
خلال پسته برای تزئین
ابتدا برنج را با آب و نمک بپزید تا آماده برای آبکش کردن مثل همیشه شود
مرغ و پیاز و زرشک را مخلوط کنید کنار بذارید
برنج را آبکش کنید تا آبش برود.ماست و تخم مرغ و زعفران را با دو ق از روغن خوب مخلوط کنید.
من برای قالب از پیاله های آرکوپال استفاده کردم فنجان هم میشه
پیاله ها را حسابی چرب کردم.حدودا هر کدوم را با 1 ق غ روغن مایع
توی هر پیاله 1 ق س مایه برنجی ریختم و فشرده کردم .1 ق هم مایه مرغی .بعد 1 ق مایه برنجی و با پشت قاشق صاف کردم
فر رو از قبل گرم کردم با maxدرجه.پیاله ها رو داخل سینی فر چیدم.طبقه وسط حدودا نیم ساعته میپزه.میتونید 2 دقیقه هم گریل کنید سینی فر را خارج کرده و کف آن چند لیوان آب معمولی ریختم کمی خنک شه بعد با کارد دورشو جدا کردم و برگردوندم اگر از رنگ و برشتگی ته چینها خوشتون اومد که فبها وگرنه میتوانید به همون حالت برگردانده شده 1دقیقه گریل کنید
#تهچین #ته_چین
🌷کانال خانه سبزآبی در ایتا🌷
@khaneyesabzabi
۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۲
اولین تلفن بی سیم را خدا اختراع کرد واسمش را گذاشت دعا! ✨
نه سیگنالش را از دست میده✨
ونه هیچوقت نیازی به شارژ دوباره اش دارین✨
هر جایی هستین ازش خوب استفاده کنین همیشه آنتن میده✨
🌷کانال خانه سبزآبی در ایتا🌷
@khaneyesabzabi
۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۲
منتظر دستور این خوشمزه جان معرکه باشید
🌷کانال خانه سبزآبی در ایتا🌷
@khaneyesabzabi
۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۲
تخم مرغ های قهوه ای موجود در بازار هیچ مزیتی بر تخم مرغ های سفید ندارند .این تخم مرغها به دلیل اینکه شباهت زیادی به تخم مرغ های محلی دارند و مشتری پسندتر هستند و به دلیل عدم اطلاع مردم گرانتر فروخته میشوند .
بهتر بگویم، این تخم مرغها از گونه ای از مرغها به عمل می آید که دارای این ژن هستند که پوست تخم هایشان تیره شود ،مثل بچه ای که سیاهپوست ، سفید پوست یا زردپوست متولد میشود.آیا درون این بچه ها با هم فرقی دارد⁉️😄
#دکتر_آریا_مسعودی_پور
🌷کانال خانه سبزآبی در ایتا🌷
@khaneyesabzabi
۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۲
۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۲
باقلوای محلبی😋😋
کپی بدون ذکر منبع حرام است⛔️
متفاوت,شیک,مجلسی و بسیار لذیذ😋😋😋
الف) شیره👈1/5 لیوان شکر و 1/5 ونیم لیوان آب و چند قطره آبلیمو و قدری پودر زعفران را مخلوط کرده و40 دقیقه روی شعله ملایم گذاشته تا فقط کمی قوام آید 4 ق گلاب اضافه و میگذاریم خنک شود
ب)خمیر باقلوا👈1/3 لیوان آب+1/3ق چ جوش شیرین+1/3لیوان شیر+1/3لیوان روغن مایع+1تخم مرغ کوچولو+1 ق سرکه همه را مخلوط کرده و 2 ونیم لیوان آرد الک شده کم کم اضافه کرده تا خمیر نرمی به دست آید.به اندازه تخم مرغ 8 تا چونه میگیریم و روی آنها را با پارچه پوشانده تا دو ساعت بماند
ج)مغز باقلوا(محلبی)👈2/5ق غ آرد+2/5ق غ نشاسته ذرت+نصف لیوان شکر مخلوط کنید+دو لیوان شیر کم کم اضافه کرده و روی شعله کم گذاشته و مرتب با همزن دستی بزنی تا غلیظ بشه بعد نصف ق چ وانیل و 2 ق غ پودر نارگیل و 2 ق روغن جامد اضافه و هم بزنید تا به خورد هم بره.بگذارید کنار
د)کره 50 گرمی و نصف لیوان روغن مایع را گرم کرده و کنار میگذاریم(من به جای کره یه ملاقه کوچک روغن حیوانی ریختم که خیلی بهتره)
برای باز کردن خمیر هم 1 پیمانه نشاسته ذرت لازم داریم
پودر پسته و خلال بادام هم برای تزئین
فر را روشن میکنیم
کف قالب را چرب نموده .کف یک سینی بزرگ یک مشما پهن کنید و کمی نشاسته ذرت ریخته و گلوله های خمیر را روی مشما گذاشته و دوباره کمی نشاسته ذرت بپاشید.یک مشما دیگه روش بگذارید و با وردنه خوب و با دقت نازک میکنیم.مشمای رویی را جدا کرده و خیلی با دقت خمیر را داخل قالب برگردانده واضافات دور خمیر را میگیریم . لایه اول خمیر را پهن نموده و با قلم مو روغن و کره را روی خمیر میمالیم .لایه بعد هم همینطور تا چهار لایه.محلبی را ریخته و صاف میکنیم دوباره چهار لایه خمیر و روغن و..بقیه روغن را روی باقلوا ریخته.برش بزنید داخل فر طبقه وسط دما 180 به مدت 30 الی 40 دقیقه.3 دقیقه هم گریل کنید تا طلایی شود.شیره خنک را روی باقلوا ریخته و بگذارید در فضای آشپزخانه تا خوبه خوب سرد شود و شیره به خورد باقلوا برود
بعد با پودر پسته و خلال بادام تزئین کنید
نوش جون خودتون و عزیزانتون
این مقدار مواد 2 کیلو باقلوای محلبی به شما میده
#باقلوا #ترکیه #دسر
🌷کانال خانه سبزآبی در ایتا🌷
@khaneyesabzabi
۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۲