eitaa logo
🌷خانه ی سبزآبی🌷
2هزار دنبال‌کننده
1.9هزار عکس
2.4هزار ویدیو
1 فایل
آیدی فقط جهت سفارش تبلیغات/ تبادل نداریم/ مزاحم مسدود خواهد شد @Raha_1975
مشاهده در ایتا
دانلود
مراحل تهیه دسر باقلوایی کادایف 🌷کانال خانه سبزآبی در ایتا🌷 @khaneyesabzabi
خوراک مرغ خامه ای کپی بدون ذکر منبع⛔️ مواد برای 4 نفر پیاز دو عدد بزرگ خلالی ریز روغن 1 ق غ نمک 1 ق م فلفل قرمز 1 ق چ سیر 4 حبه نگینی نصف سینه مرغ. خرد شده قارچ ورقه ای 300گرم سیب زمینی 4 عدد متوسط (با پوست آب پز کرده ,پوست کنده و حبه قندی خرد کنید) جعفری خرد شده 1 ق غ خامه 100گرم آبلیمو تازه 2 ق س 🔹🔹🔹🔹 ابتدا پیازها را با روغن یک دست سرخ کنید.نمک و فلفل و مرغ و قارچ و آبلیمو و همچنین سیر را اضافه نمایید. وقتی خوب تفت خورد و آبش کشیده شد.سیب زمینی و جعفری را افزوده .30 ثانیه مخلوط کرده و خامه را افزوده.بازهم 30 ثانیه مخلوط کنید و حالا خوراک خوشمزه ما حاضر است با نان تازه یا خالی نوش جان کنید 🌷کانال خانه سبزآبی در ایتا🌷 @khaneyesabzabi
🔴آیا میدانستید‼️ 🔻سانديسها، نوشابه ها، بيسکويتها، کيکها و... با قندهاي مصنوعي چون ساخارين که هزار برابر شيرين تر از قند معمولی است ساخته ميشود که دشمن کبد و کليه است! 🔻پنير پفک اغلب پنير تلخ (پنير فاسد) و گنديده تاريخ مصرف گذشته است و چسبندگی پفک بر اساس تحقيقات با7بار مسواک هم تميز نميشود و موجب بي اشتهايی ميشود. آمار مصرف پفک در ايران روزانه هر نفر دو بسته است! 🔻رنگ‌های افزودنی در نوشابه ها، سانديس ها، کيکها، آدامسها همه سرطان زا هستند! 🔻قيمت روغن های مايع مثل آفتابگردان اگر واقعي باشند، حدود 10 برابر بیشتر از روغن موجود در بازار خواهد بود! 🔻بيشتر محتواي روغن های مايع از پارافين خوراکی که محصول پالايشگاهای نفت است درست شده؛ که کلسترول خون را افزایش داده و موجب چربی خون و دیگر بیماریها ميشود که کشنده است! 🔻در اکثر کارخانه های آبليموهای صنعتی حتی يک عدد ليمو هم وارد نميشود و آب ليمو صنعتی از "آب کاه" بعلاوه برخی اسانسها و جوهر نمک توليد ميشود که همين امر موجب ته نشين نشدن محتوای آب ليمو است! 🔻کره گياهی دروغی بيش نيست و با مواد پايه ای نفت توليد میشود و موجب تشکيل پلاک در عروق کرونر قلب و بيماريهای قلبی ميشود و شعار "کره مارگارين (گياهی) دوست قلب شما" فريب افکار عمومي ست! 🔻در دندان شیری کودکان و حتی در دندان عقل بزرگترها تعدادی سلول بنیادی وجود دارد که اگر خانواده ای بند ناف کودکش را به بانک نسپرده باشد، میتواند دندان شیری کودکش را به بانک سلول بنیادی دندان شیری بسپارد و در مواقع بیماری های حاد مثل سرطان از سلول بنیادی سالم دندان شیری و بعدتر دندان عقل استفاده کند! 🔻مواد قندی موجود در نوشابه ها موجب نابودی دندانها ميشود! حتی ادعا میشود دندان شکسته در داخل نوشابه بعد از 7ساعت حل میشود! 🔻 دگزامتازون در سرماخوردگی جایگاهی ندارد. دگزامتازون نوعی کورتون است که علائم سرماخوردگی را به ظاهر رفع میکند. اما عفونت کماکان دربدن باقی میماند. دگزامتازون مانند هر کورتون دیگری سیستم ایمنی بدن را تضعیف میکند! نه تنها میکروب و عوامل بیماری زا را رفع نمیکند بلکه زمینه هجوم میکروب های دیگر را هم فراهم میکند. در واقع بعد از زدن دگزامتازون شما راحت تر سرما میخورید!! 🌷کانال خانه سبزآبی در ایتا🌷 @khaneyesabzabi
🔴کاری که اکثر مردم از آن بیخبرند!!! بیشتر مردم وقتی که یک هندوانه را به خانه می‌آورند، با کارد زدن و دیدن سفیدی آن، اولین کاری که میکنند، دورانداختن هندوانه سفید است. میخام یک راهکار جالب به شما آموزش بدم که تا حالا نمیدونستید! اگر هندوانه را با کارد تکه کردید و دیدید سفید است،آنرا دور نیندازید! چرا ؟؟؟؟ تکه‌ی جدا شده از هندوانه را به همان طریق که جدا کرده اید، سر جای خود قرار دهید... یکعدد پلاستیک بزرگ (بهتر است سلفون یا سفره یکبار مصرف باشد) را به میزانی که بتوان کل هندوانه را بدون اینکه هوایی داخل آن شود در آن پیچید، تهیه کنید. هندوانه را بصورت کامل در پلاستیک یا سفره یکبار مصرف محکم بپیچانید. برای مدت ۲۴ ساعت در جای گرم، مثل حیاط منزل یا دمای معمولی اتاق نگهدارید. بعد از ۲۴ ساعت هندوانه را بیاورید و در سینی بزرگی باز کنید و دوباره با کارد تکه کنید. خواهید دید که هندوانه شما در کمال ناباوری، همچنان سفید است. در این مراحله آنرا تحویل شوهر دهید تا دور بیندازد. ولی این کار حسن بزرگی دارد! عذاب وجدان کمتری بعد از دور ریختن آن خواهید داشت و مهمتر اینکه شما نهایت تلاشتان را کرده اید! واقعا فکر کردی هندوانه ای که سفید از آب دراومده، دوباره قرمز میشه؟😳😂😂😂 🌷کانال خانه سبزآبی در ایتا🌷 @khaneyesabzabi
کیک مرغ👇👇😋😋😋 کپی بدون ذکر منبع⛔️ یه کیک خوشمزه و مجلسی مخصوص میهمانیها .مخصوصا تولد دلبنداتون🌷 مواد لازم نصف سینه مرغ .پخته شده خیارشور متوسط 6 عدد سس مایونز 3ق س ماست نسبتا سفت 2ق س سس هزار جزیره 1ق س نان تست تازه 10 عدد مرغ و خیار شور و سس ها و ماست را داخل غذا ساز یا مخلوط کنید بریزید تا یک دست بشه.مثل خمیر دور نانها را با چاقو ببرید و با کف دو دست پودرش کنید و کنار بگذارید واسه آخر کار یک دیس مستطیل مثل من بردارید.دوتا از نانها را کنار هم چیده و سپس با لیسک از مایه مرغتون روش بمالید.(زیاد مایه بریزید)دوباره نان ومایه. واسه من 5 طبقه شد. حالا با لیسک باقی مایه را رو و دیواره کیک بمالید ودورشو تمیز کنید. حالا پودر دور نان تست را رو و دیواره کیک پخش کنید. در آخر روی کیک را با هرچی خواستید تزیین کنید دو ساعت داخل یخچال بمونه آمادس 🌷کانال خانه سبزآبی در ایتا🌷 @khaneyesabzabi
🔴 عزیزم کتلت بپز! اگر مثل شاملو می خواستم برای زنی که عاشقش بودم یا مثل چارلی چاپلین برای دخترم نامه بنویسم، می‌نوشتم: عزیزم کتلت بپز ! وقتی اعصاب هیچ چیزی را نداری، قطعا کتلت پختن، کمک بزرگی می کند که یک ساعت، شاید هم بیشتر مشغول یک کار مفید بشوی... بقیه هم کِیف می‌کنند از بوی غذای پیچیده در خانه و نمی‌دانند و نمی‌فهمند که یک پوشش است برای فراری دادن مغزت از فکرهایی که نمی‌خواهی... باقی غذاها را باید بگذاری روی گاز و بروی و باز افکارت بدو بدو برمی‌گردند همانجا که بودند... ولی کتلت نگه‌ات می‌دارد بالای سر خودش... حواست را باید بدهی به روغن داغ و مدام چک کنی رنگ و رُخِشان را..‌. افکار لگام گسیخته‌ات خیلی که زورشان بچربد آخرین سری‌ای که دایره‌وار چیده‌ای توی تابه، یک طرفشان سیاه می‌شود...‌ که راه دارد... آن طرف بهترشان را می‌گذاری به سمت بالا و آنها می‌شوند سهم خودت... چون همان شب یک دفعه کشف کرده‌ای که کتلت را این مدلی کریسپی دوست داری و بس! اگر زور آن فکرهای لعنتی خیلی قوی از تصمیم تو برای دورکردنشان باشد قطعا دور آخر هر دوطرفش می سوزد! ... باز مهم نیست... غذای بقیه، سالم و خوشگل و عالیست و تو همان شب متوجه چربی‌های اضافه‌ات شده‌ای و نمی‌خواهی شام بخوری ! به همین راحتی... کدام غذا این آپشن را دارد؟ هر غذای دیگری اگر قرار بر خراب شدنش باشد، تمامش خراب میشود و تَشتِ حواس پَرتی‌ات را از بالای یک بام بلند محکم می‌اندازد پایین... البته من هم بدترین حالت‌ها را در نظر گرفتم... وگرنه بارها تجربه ثابت کرده است که وقتی به قصد فرار از دنیاهای دیگر به دنیای آشپزی پناه می‌بری، آنقدر اَلَکی و تُند تُند، کتلت ها را برمی‌گردانی که حتی امان نمیدهی درست بپزند... خلاصه... کتلت بپز آیدا... کتلت بپز ... 🌷کانال خانه سبزآبی در ایتا🌷 @khaneyesabzabi
آدمهای زندگیمان رنگی رنگی هستند نه آنقدر سیاه که هیچ خدمتی از آنها دیده نشود ونه آنقدر سفید که بشود همواره بهشان تکیه کرد گاهی به نظر منطقی و با تجربه می آیند .وتو جرات پیدا میکنی کمی از دلتنگیها و ناملایماتت بگویی وته قدح بزرگشان را کمی خیس کنی وگاهی به قدری گرفته و عبوسند که از دور هم نمیتوانی سلامی بکنی. بگذار راحت باشند.تحمیلی در کار نیست. گاهی به قدری سرخوش و غبراقند که دوست نداری خوشیشان را برهم بزنی.میخندی به خنده های مستانه شان وگاهی گریان و نا امیدند و تو میمانی و یه کوه غصه او که باید صبورانه بشنوی و مرحم رازهایشان باشی آدمها نه سیاهند ,نه سفید ونه سیاه وسفید آدمها رنگی رنگی اند مثل گلهای رنگارنگ 🌷کانال خانه سبزآبی در ایتا🌷 @khaneyesabzabi
❤️حال خودت رو خوب کن... هر آدمی در وجودش یک مادربزرگ دارد که به وقت دلتنگی می تواند به کمکش بیاید. مادربزرگی که سماور را جوش می کند، چای دارچین و هل دم می کند قوری و قندان میبدی اش را می آورد؛ با مرغ های آبی آوازخوانش . کنار استکان کمر باریک و نعلبکی گل گلی، پولکی اصفهان می گذارد؛ توی پیاله تاجیکی. می رود نان سنگک می گیرد و نخود و لوبیا و سبزی پاک می کند و آش رشته بار می گذارد. او بوی نعنا داغ و ‌پیاز داغ را با هیچ عطری عوض نمی کند. از ‌وانتی، سبزی خوردن تازه می خرد و پاک می کند و تربچه نقلی و پیازچه ها را گلچین می کند و از زرشکیِ تربچه ها و سفیدیِ پیازها شادی و شور می چیند. زیتونِ سوغات لاهیجان و گردوهای باغ آهار و پنیر خانگی هم در پیشدستی سفالینش می گذارد و دل می دهد به صورتی گل کوکبی که پیازش را خودش کاشته و آن برگ های سبز و عنابی بوته زرشک که در گلدان شیشه ای قدیمی اش گذاشته است. هر آدمی مادربزرگی دارد که به وقتش برایش قصه می گوید، مَتَل و حکایت و خاطره تعریف می کند؛ شعر و ترانه و لالایی می خواند. من چنین مادربزرگی ندارم. مادربزرگ هایم سالهاست که به رحمت خدا رفته اند؛ برای همین است که خودم مادربزرگ خودم شده ام. حالا سالهاست که ما، نوه و مادربزرگی هستیم که در یک پیراهن زندگی می کنیم. صفایی دارد مادربزرگانه زیستن. تو هم بلند شو... مادربزرگ خودت باش! 🌷کانال خانه سبزآبی در ایتا🌷 @khaneyesabzabi
خورشت گوجه یه خورش سریع و ساده و خوشمزه کپی بدون ذکر منبع⛔️ مواد لازم برای 4 نفر پیاز یک عدد بزرگ ,خلالی نازک شود گوشت چرخی گوساله یا مرغ 300گرم.من ایندفعه ازسینه کامل مرغ چرخ شده استفاده کردم نمک و زردچوبه و فلفل به مقدار لازم زعفران آبکرده 3 ق س گوجه میکس شده 3 لیوان روغن 4 ق س سیب زمینی سرخ شده برای تزئین خورشت لیمو ترش تازه به مقدار دلخواه ابتدا پیاز را با روغن طلایی میکنیم.نمک و زردچوبه هم میزنیم.گوشت و فلفل را افزوده و تفت میدهیم.گوجه را افزوده و شعله را زیاد میکنیم تا آب گوجه تقریبا کشیده شود.زعفران و آب لیمو ترش را افزوده و داخل ظرف می‌کشیم.با سیب زمینی های سرخ شده خورش را تزیین میکنیم. هم با نان میتوانید میل کنید هم با کته نوش جان 🌷کانال خانه سبزآبی در ایتا🌷 @khaneyesabzabi
دوش حمام رو نگاه کن. آب از بالا سرت میاد ولی ... اینکه اصلا آب بازشه یا نه، کم باشه یا زیاد، سرد باشه یا گرم، به تو مربوط میشه که کدوم شیرو بچرخونی! کم بچرخونی یا زیاد، اصلا بچرخونی یا نه! همه به خودت ربط داره. مثالو زدم که بگم ماجرای "رزق و روزی" یک چنین ماجراییه. رزق ما تو آسمونه، اون بالا. به همین خاطر قرآن میگه: "فی السماء رزقکم" ولی اینکه فرو بباره یا نه و یا کم بباره یا زیاد به سعی و تلاش ما بستگی داره. " لیس للانسان الا ما سعی" فرمود اگر کسی رزقش کمه، انفاق کنه. میگیم دست خودم خالیه، اما خدا میگه از همونی که داری ببخش تا برات زیادش کنم. چه حساب کتاب قشنگی داره خدا. همه چیش بوی محبت میده. میگه غمگینی؟ دلی رو شاد کن. خسته ای؟ دست افتاده ای رو بگیر. نگاه نکن کم داری، ببخش، من برات زیادش میکنم. درستش میکنم. باور کنیم خدا رو. دیدید وقتی حال کسی را خوب میکنیم، دل کسی رو شاد میکنیم، تا چند وقت خودمون شارژیم؟ کل قصه ی زندگی همینه. همش بده بستون محبته. اگه تو این داد و ستد شرکت نکنی و بلدش نباشی، پس «زندگی» نمیکنی. اگه از دستمون برمیاد دلی رو شاد کنیم تا دلمون شاد باشه. همین... 🌷کانال خانه سبزآبی در ایتا🌷 @khaneyesabzabi
🔴گفتگوی من و خدا.... ❤️گفتم: چرا انقد سختی رو باید تحمل کنم؟ 🧡گفتی: «انَّ مع العسر یسرا» "قطعا به دنبال هر سختی، آسانی ست.(انشراح/6) 💛گفتم: اخه دیگه خسته شدم 💚گفتی: «لاتـقـنطوا من رحمة الله» از رحمت من ناامید نشو.(زمر/53) 💙گفتم: من میدونم که تو منو فراموش کردی 💜گفتی:«اذکرونی اذکرکم» منو یاد کن تا یادت باشم. 💗گفتم: خب تا کی باید صبر کنم؟ ❤️گفتی: « وَ ما یدریک لَعلَّ السّاعة تکون قریبا» تو چه می دانی، شاید موعدش نزدیک باشد.(احزاب/63) ❤️گفتم: الهی و ربّی من لی غیرک (خدایا آخه من غیر تو کیو دارم؟!) 🧡گفتی: «الیس الله بکاف عبده» مگه من برای تو کافی نیستم؟(زمر/36) 🌷کانال خانه سبزآبی در ایتا🌷 @khaneyesabzabi
راتا_مرغ_و_پسته موادلازم یک عدد سینه مرغ آبپز، ریزشده ۲۵۰ گرم خیارشور رنده شده ۲ عدد سیب زمینی متوسط رنده شده ۱۰۰ گرم ریحان تازه سس مایونز و پنیر خامه ای به مقدار لازم ✍️طرزتهیه: ریحان را نگینی ریز ریز کنیدو به آن ۲ قاشق روغن زیتون بزنید. سس مایونز و پنیر خامه ای را به نسبت یک به دو یعنی در ازای یک قاشق مایونز دو قاشق پنیر خامه ایی را با نمک و فلفل سیاه و کمی آب لیمو تازه مخلوط و به آن ۱۰۰ گرم پودر پسته اضافه کنید و هم بزنید و به مواد بالا اضافه کنید و بمدت دوساعت در یخچال بذارید . نان سفید ( تست) را کاتر بزنید و مواد راتا را روی آن بذارید. ماسوره را در قیف یکبار مصرف بذارید و مخلوطی از پنیر خامه ایی و پودرپسته را در قیف بریزید و روی راتا را تزئین کنید 🌷کانال خانه سبزآبی در ایتا🌷 @khaneyesabzabi
باقلوا واستون آوردم چه باقلوایی خونگی , سالم , خوشمزه و به صرفه 🌷کانال خانه سبزآبی در ایتا🌷 @khaneyesabzabi
باقلوا😋😋 به به....به به نگم از طعم و مزه بی نظیر این باقلوا که توی هیچ قنادی ای پیدا نمیشه😜😝 کپی بدون ذکر منبع حرام است⛔️ الف) شیره👈2 لیوان شکر و 2 ونیم لیوان آب و چند قطره آبلیمو و قدری پودر زعفران را مخلوط کرده و1 ساعت روی شعله ملایم گذاشته تا فقط کمی قوام آید 4 ق گلاب اضافه و می‌گذاریم خنک شود ب)خمیر باقلوا👈1/3 لیوان آب+1/3ق چ جوش شیرین+1/3لیوان شیر+1/3لیوان روغن مایع+1تخم مرغ کوچولو+1 ق سرکه همه را مخلوط کرده و 2 ونیم لیوان آرد الک شده کم کم اضافه کرده تا خمیر نرمی به دست آید.به اندازه تخم مرغ 9 تا چونه میگیریم و روی آنها را با پارچه پوشانده تا دو ساعت بماند ج)مغز باقلوا👈یک پیاله گردو 4 ق س شکر را باهم آسیاب کرده و به آن قدری هل ساییده و دارچین و 4 ق س پودر نارگیل اضافه کرده و کنار می‌گذاریم(از پسته یا بادام آسیاب شده هم میتوانید استفاده کنید.هر چی دوست دارید) د)کره 50 گرمی و نصف لیوان روغن مایع را گرم کرده و کنار می‌گذاریم(من به جای کره یه ملاقه کوچک روغن حیوانی ریختم که خیلی بهتره) برای باز کردن خمیر هم 1 پیمانه نشاسته ذرت لازم داریم پودر یا خلال پسته هم برای تزئین فر را روشن میکنیم کف قالب را چرب نموده .کف یک سینی بزرگ نشاسته ذرت ریخته و گلوله های خمیر را خوب و با دقت نازک میکنیم.لایه اول خمیر را پهن نموده و با قلم مو روغن و کره را روی خمیر میمالیم .لایه بعد هم همینطور تا سه لایه.نیمی از مغزیجات را ریخته و دوباره سه لایه خمیر و روغن و نیم دیگر مغزیجات و سه لایه خمیر ....بقیه روغن را روی باقلوا ریخته.برش بزنید داخل فر طبقه وسط دما 180 به مدت 25 دقیقه.3 دقیقه هم گریل کنید تا طلایی شود.شیره خنک را روی باقلوا ریخته و بگذارید در فضای آشپزخانه تا خوب سرد شود و شیره به خورد باقلوا برود پ ن:اگر براتون سخته که لایه های خمیرتون رو یک پارچه و نازک در بیارید اشکالی نداره میتوانید در هر لایه از چند تکه خمیر باز شده کنار هم استفاده کنید.فقط با سلیقه اینکارو انجام بدید .مخصوصا لایه آخر...البته تا به آخری برسید قلقش دستتون میاد😁 نوش جون خودتون و عزیزانتون این مقدار مواد 2 کیلو باقلوا به شما میده بعد از اینکه موفق شدید این باقلوای خوشمزه رو بپزید, واسه خودتون اسفند دود کنید😁😉 🌷کانال خانه سبزآبی در ایتا🌷 @khaneyesabzabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌❌❌از خوراک ما تا خوراک یهود!!! 😱یهودی ها قند تصفیه شده و روغن نباتی و نان سفید را چون بسیار مضر است، حرام می دانند ، اما ما ... به بیان استادقاسمی 🤲 أللَّھُمَ عجِلْ لِوَلیِڪْ ألْفَرَج 🤲 🌷کانال خانه سبزآبی در ایتا🌷 @khaneyesabzabi
نگذاریم بیست هزار سال رنج تاریخ و ظلم حکومت شیاطین در عالم بر دوش مولایم سنگینی کند. رنج زدا باشیم نه رنج افزا..... نگذاریم تا حسرت نخوریم به یاد این روزهایمان.... به یاد روزهاییکه گذرا هستند بالاخره آفتاب طلوع خواهد کرد خزان خواهد رفت و بهارخواهد آمد.... ولی روسیاهی به ذغال خواهد ماند خدایا مارا در زمره شرمندگان قرار مده.... دلمان خبرهای خوب میخواهد.... اللهم عجل لولیک الفرج 🌷کانال خانه سبزآبی در ایتا🌷 @khaneyesabzabi
🌹 شیخ رجبعلی خیاط (ره) : بطری وقتی پر است و می‌ خواهی خالی‌ اش کنی خمش می‌ کنی، هرچه خم شود، خالی‌ تر می ‌شود اگر کاملاً رو به زمین گرفته شود، سریع‌ تر خالی می‌ شود! دل آدم هم همین‌طور است… گاهی وقت ‌ها پر می ‌شود از غم، از غصه از حرف‌ها و طعنه ‌هاي‌ دیگران! قرآن میگوید: هرگاه که دلت پُر شد از غم و غصه‌ ها، خم شو و به خاک بیفت. این نسخه ‌ایست که خداوند برای پیامبرش پیچیده است: ما قطعــاً می‌ دانیم و اطلاع داریم… دلت می‌ گیرد به خاطر حرفهایی که می‌ زنند «سر به سجده بگذار و خدا را تسبیح کن» «سوره حجر آیه‌۹۸ 🌷کانال خانه سبزآبی در ایتا🌷 @khaneyesabzabi
⬅نکته بسیارمهم برای خانم ها➡ یکی ازشاگردان آیت الله مجتهدی تعریف میکند که یک روز با اصرار بعد از کلاس درس استاد را برای ناهار به منزل خودمون بردم، بعد از یک بار غذا کشیدن از من خواست دوباره برایشان غذا بکشم، خیلی تعجب کردم اما چیزی نگفتم، بعد از جمع کردن سفره طاقت نیاوردم از ایشان پرسیدم حضرت استاد ببخشید که ازتون این سوال رو میپرسم، آخه شما اهل غذا نیستید چطور دوبار غذا کشیدید؟ البته برای من باعث افتخار و خوشحالیست... استاد فرمودند سوال رو از من کردی برو جوابشو از خانومت بگیر. رفتم از همسرم پرسیدم موقع پختن غذا چه کردی؟ کمی فکر کرد و گفت باوضو بودم. رفتم به ایشان گفتم خانومم باوضو بوده. فرمودند اینکه کار همیشگی شان است، بپرس دیگر چکار کرده؟ رفتم پرسیدم، خانومم کمی فکر کرد و گفت وقتی داشتم غذا میپختم کمی باخودم روضه سیدالشهدا رو زمزمه کردم و قطره اشکی هم ریختم. نزد استاد رفتم و اینرا گفتم. لبخندی زدند و گفتند بله دلیل رفتارم این بود. اگر نیت کنید ثواب اين غذاي امروز نذر يكي از ائمه شود،آنوقت هم آشپزي برايت دلنشين تر است،هم اينكه خانواده هر روز سر سفره يكي از ائمه نشسته اند. بزرگی برای خانمهای کدبانو چند توصیه داشتند: ✅برای آشپزی هر روز به نیت معصوم آن روز غذا طبخ کنید مثلا روز جمعه که متعلق به امام عصر (عج)میباشد تمام وعده ها را به نیت آن حضرت آشپزی کنید ✅-ابتدا قبل از آشپزی وضو بگیرید ✅-هنگام وارد شدن به آشپزخانه بسم الله الرحمن الرحيم بگویید ✅-اگر دیدید کارهایتان زیاد است لاحول ولا قوه الا بالله بگویید ✅-هنگام روشن کردن آتش اجاق گاز بگویید اللهم اجرنا من النار (یعنی خدایا مرا از آتش دوزخت دور کن) ✅-هنگام استفاده از آب صلوات بر پیامبر (ص)بفرستید تا از شفاعتش بهرمند گردید واز اب حوض کوثر بنوشید ✅-اگر از میوه و سبزیجات وگوشت استفاده می کنید بگویید اللهم اسئلک الجنه (از خدواند در خواست بهشت کنید) ✅-هرچه را که با چاقو قطعه قطعه می کنید ذکر سبحان الله والحمدالله را بگویید ✅-هنگامی که کارهایتان به اتمام رسید شکر خدای رابجا آورید ✅واگر خسته شدید اعوذبالله گفته و بخدا پناه ببرید که با این کار همیشه در حال ذکرخدواند هستید و کسی که در حال ذکر باشد مانند کسی است که در حال جهاداست که هم آشپزی می کنید وهم جهاد لطفا برای خانمها به اشتراک گذارید 🌷کانال خانه سبزآبی در ایتا🌷 @khaneyesabzabi
یه نفر دیگه... داره برای همچین چیزایی که تو نادیده میگیری دعا میکنه... 🌷کانال خانه سبزآبی در ایتا🌷 @khaneyesabzabi
جرمگیری دندان و ضدعفونی دهان در منزل بدون هزینه مسواک خود را کمی مرطوب نموده و کمی در جوش شیرین فرو کنید.حالا به خوبی دندانهای خود را مسواک نمایید.سپس دهان خود حسابی بشویید تا اثری از جوش شیرین در دهانتان نماند. این کار را صرفا به منظور جرم گیری انجام دهید و از تکرار آن در زمان کوتاه بپرهیزید 🌷کانال خانه سبزآبی در ایتا🌷 @khaneyesabzabi
🔴ماجرای جالب سس مایونز در ایران (عالی بود👌حتما بخونید) ایده های بزرگی در سر داشت طوری که از کار دولتی استعفا داد! استاندار به او گفت تو خیلی با استعدادی، اگر بمانی تا وزارت هم پیشرفت میکنی! اما نماند، گفت میخواهم برای خودم کار کنم! باجناقش از شرکت نفت، بورس تحصیلی برای آمریکا گرفته بود، در حین تحصیل در کارخانه تولید "سس کرفت امریکا" کار میکرد! وقتی به ایران برگشته بود با خودش سس آورده بود و گفته بود توی امریکا سر همه میزها سس میگذارند! مردم آنجا غذا و سالادشان را با سس میخورند! او سس را چشید و خوشش آمد! برای همین هم رفت توی کار تولید سس! تهران آمد و با پولی که پس انداز داشت و ۱۳تا کارگر، کارخانه اش را راه انداخت!! اما اینجا ایران بود، کسی سس را نمیشناخت و مغازه دارها چیزی را که نشناسند، نمیفروشند و مردم هم نمیخرند! آن موقع ایرانیها جای سس، از آب لیمو و نارنج و روغن زیتون استفاده میکردند و جایگزین کردن سس بجای اینها، کار سخت و تقریبا نشدنی بود. فروشنده هایش برای مغازه دارها توضیح میدادند که این سس مایونز است و سالاد الویه را با آن میخورند! سالاد الویه اون روزها در ایران مد نشده بود! برای همین بلافاصله مغازه دار میپرسید، سالاد الویه چی هست؟؟ حالا مجبور بودند سالاد الویه را هم آموزش بدهند! تبلیغ در روزنامه و تلویزیون بی فایده بود. در نمایشگاه ها هم که شرکت میکرد مردم میپرسیدند این مالیدنی است؟؟ میگفت نه خوردنی است و میداد بچشند و خوششان می آمد!! اما باز هم فروش نداشت. نا امید نشد. همه بیکارهای فامیل از مرد و زن و پیر و جوان را جمع کرد، به آنها پول داد و گفت که چند ساعت یکبار بروند مغازه ها و تعدادی سس بخرند، بعد آنها را به کارخانه بیاورند! وقتی مغازه دارها دیدند تعدادی از سسها به فروش رفت، کم کم دلگرم شدند و سس مایونز را تبلیغ میکردند!! اما باز فروش خیلی خیلی پایین بود. او فهمید که مغازه دارها باید به اسم محصول و کارخانه اش علاقه داشته باشد، تا محصولات را بفروشند. برای همین به فروشنده هایش گفت که سراغ هر مغازه دار که میروند حتما تاریخ تولد مغازه دار را هم بپرسند. بعد روز تولد هر مغازه دار، از طرف کارخانه، یک شاخه گل و کارت تبریک میفرستادند!! اینکار غوغا بپا کرد چون تا آن روز کسی چنین نکرده بود. مغازه دارها زنگ میزدند و تشکر میکردند و بعد میگفتند چند جعبه از محصولاتت را هم بفرست! حالا مغازه دارها وقتی کسی برای خرید چیزی به مغازه می آمد حتما یک شیشه سس هم به او میفروختند! وقتی مشتری مصرف میکرد، بخاطر مزه جدید و خوبش، دوباره آنرا میخرید. اینطور بود که کار و کاسبی اش گرفت و تبدیل شد به یکی از موفقترین کارافرینان ایران! حالا کارخانه او که با ۱۳کارگر شروع بکار کرده بود، پنج هزار کارمند دارد. این مرد خوش فکر کسی نبود جز شاهرخ ظهیری، صاحب کارخانجات مهرام است! 🔴 پی نوشت: جالب اینکه قبل از سس مهرام در ایران، سس مایونزی بود که در خانه ی آقای بیژن مهاجری تولید میشد و به اسم سس بیژن توسط خود آقای مهاجری و با دوچرخه به مغازه ها داده میشد و فروش پایینی داشت. اما وقتی کار سس مهرام گرفت، بیژن مهاجری به ظهیری زنگ زده بود و گفته بود خدا پدرتان را بیامرزد شما تبلیغ کردید و سس ما را هم دارند میخرند! کاری کنیم که هم برای خودمون هم اطرافیانمون مفید باشیم. 🌷کانال خانه سبزآبی در ایتا🌷 @khaneyesabzabi
خورش باقالی سبز کپی بدون ذکر منبع⛔️ مواد برای 4 نفر پیاز یک عدد کوچک نگینی سیر یک بوته نگینی روغن 4 ق س گوشت چرخی مرغ یا گوساله 300گرم باقالی سبز لپه شده 1 لیوان شوید ساطوری نصف لیوان نمک و زردچوبه و زعفران ابکرده آب 1 لیوان ایتدا با کمی روغن پیاز و سیر را طلایی کنید.گوشت را افزوده و تفت دهید نمک و زردچوبه هم بیفزایید.باقالی و شوید و آب و زعفران را افزوده و اجازه دهید خورش جا بیفتد.در آخر کمی روغن داغ نموده و روی خورش بدهید این خورش خیلی سریع اماده میشه به نظر من با پلوی زعفرانی خوشمزه تر است.حالا خود دانید ولی سیر ترشی یادتون نره😄 🌷کانال خانه سبزآبی در ایتا🌷 @khaneyesabzabi