فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧚 zahra 🧚:
قاب گوشیتو خوشگل کن🐇🐰♡
@khanom_kocholoo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گلدون قشنگ درست کن🪴🪴🪴🪴
@khanom_kocholoo
🧚
برای امروز
زيباترين حس ها رو خواهانم
حس قشنگ آرامش
حس وجود خدا در قلبتون
حس لطافت گلها
حس باران تو فصل گرما و
حس داشتن دوستان خوبی مثل شما
*روزبخیر*🌈💚
@khanom_kocholoo
🕰هروقت روز بدي را تجربه ميكنيد
و انگار تمام اتفاق هاي آن روزتان بر خلاف ميل شماست
✅اين را فراموش نكنيد كه
هيچكس به شما وعده نداده است كه زندگي شما بدون مشكل خواهد بود!
⚠️بدون روزهاي سخت ، شما هيچوقت قدر روزهاي خوب رو نميدونيد!
🔴يك نفس عميق بكشيد،و به خود بگوييد
اين فقط يك روز بد است، نه يك زندگي بد!!!!!
🔊يادت بماند كه،
"مردم همانقدر شاد هستند كه ذهنشان را به سمت شادي مي كشانند"
♡♡♡♡♤♤♤♤♡♤♡♡♡♤♡♤♡♤♡♡♡♡♤♡
@khanom_kocholoo
👌نکاتی برای ست کردن رنگها 💯
🍉رنگ هایی که شبیه به هم است را با هم ست کنید. برای مثال آبی تیره و آبی کمرنگ را با هم ست کنید. این یک راه ساده برای ست کردن رنگ لباس شماست.
🍉 از رنگ های متضاد برای این که جذاب تر به نظر برسید استفاده کنید. برای مثال نارنجی با آبی، زرد با بنفش، و قرمز با سبز.
🍉 ست کردن رنگ هایی که در چرخه رنگ نزدیک به هم هستند. برای مثال بنفش با آبی، طلایی با نارنجی و زرد. این کار باعث می شود شما هماهنگ تر به نظر برسید.
🍉 رنگ های اولیه در چرخه رنگ مثل قرمز، آبی و زرد که رنگ های اصلی هستند را برای ست کردن انتخاب کنید. گروه دومی رنگ ها هم شامل بنفش، نارنجی و سبز هستند. فقط ممکن است این رنگ ها جیغ به نظر برسد بنابراین با شدت کمتری از آن ها استفاده کنید.
🍉 رنگ های خنثی امن ترین راه برای ست کردن است. سفید، سیاه، خاکستری و قهوه ای. رنگ هایی که معمولا متناسب با همه است👌
@khanom_kocholoo
🍀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیازاینجوری تزیین کن🧅🧅🧅🧚♀🧚♀🧚♀
@khanom_kocholoo
🧚 🧚:
🌺 صیحتون قشنگتون
🌺خـاطـره انگیـز 😊
♥️کامتون شیــرین 🥯
🌺روزگارتون بر وفق مراد
♥️افکارتون زیبا وامید بخش
🌺صبحتون بـخیـر و شــادی
.
.
.
.
@khanom_kocholoo
🍃🌹🍃🍃🌹🍃🍃🌹🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧚 zahra🧚:
#نکات-خانه داری
ترفندهای #اتو-کردن
مشکل خیلی ها با این ترفند ها حل میشه
@khanom_kocholoo
💡💓
*مواد لازم برای ۴ نفر*
*سیب زمینی* ۲ عدد درشت
*فلفل سیاه* نصف قاشق چایخوری
*نمک* نصف قاشق چایخوری
*روغن مخصوص سرخ کردنی* به مقدار لازم
برای درست کردن سیب زمینی سرخ کرده رستورانی اولین نکته ای که باید رعایت کنیم این است از سیب زمینی های درشت و با کیفیت استفاده کنیم. ابتدا سیب زمینی را به صورت خلالی با اندازه های یکسان خرد می کنیم.در این مرحله یک قابلمه آب جوش روی حرارت قرار می دهیم و یک قاشق چایخوری نمک داخل آب جوش می ریزیم. در ادامه سیب زمینی ها را داخل قابلمه آب جوش می ریزیم و به مدت ۵ دقیقه صبر می کنیم تا سیب زمینی ها نیم پز شوند.پس از ۵ دقیقه سیب زمینی ها را آبکشی می کنیم و برای اینکه سرعت کار بالا برود روی یک دستمال حوله ای تمیز می چینیم تا سریعتر خشک شوند. حالا سیب زمینی را داخل یک ظرف مناسب می ریزیم و مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم.با دست سیب زمینی ها را زیر و رو می کنیم تا ادویه ها به تمام قسمت های سیب زمینی ها برسد. البته می توانید نمک و فلفل سیاه را پس از سرخ کردن هم اضافه کنید، ولی به این صورت ادویه ها به خورد سیب زمینی می روند.در این مرحله داخل یک ظرف گود مقداری روغن مخصوص سرخ کردنی می ریزیم و صبر می کنیم تا کاملا داغ شود. زمانی که سیب زمینی ها را داخل روغن می ریزیم باید روغن اطراف سیب زمینی ها قل بزند و کاملا داغ باشد.پس از پنج دقیقه سیب زمینی ها را از روغن خارج می کنیم و روی توری فلزی قرار می دهیم تا روغن اضافی شان خارج شود، سپس باید یک بار دیگر سیب زمینی ها را داخل روغن با حرارت بسیار بالا سرخ کنیم تا خشک و طلایی شوند.یکی از مهم ترین دلایلی که سیب زمینی های بیرونی خشک و کرانچی می شوند همین حرارت بالای روغن و سرخ کردن دو دو نوبت می باشد. پس از اینکه سیب زمینی ها سرخ شدند آنها را مجددا داخل توری فلزی می ریزیم تا روغن اضافی شان خارج شود، سپس با سس دلخواه سرو می کنیم.
*#نوش جان*
@khanom_kocholoo
🧚 zahra 🧚:
شکرگذاری🌿
𝟏. شکرگذاری به داشته هایتان برکت میدهد.
𝟐. شکرگذاری سبب می شود سریعتر به خواسته هایتان برسید.
𝟑. با دقت به زیبایی های اطرافتان میتوانید حس سپاسگذاریتان را تقویت کنید.
𝟒. به کمک شکرگذاری میتوانید بدنی سالم و شاداب داشته باشید.
𝟓. با شکرگذاری احساس نا امیدی را از بین میبرد.
𝟔. شکر گذاری باعث برکت ثروت میشود.
𝟕. شکرگذاری باورهای مثبتتان را تقویت میکند.
اگر میدانستید شکرگذاری چه تاثیر عمیقی بر ثانیه به ثانیه زندگیتان دارد هر لحظه قدردان و سپاسگذار خالق هستی بودید.
خدای مهربانم برای لحظه به لحظه بودنم و بودنت سپاسگزارم .....
@khanom_kocholoo
*#مواد لازمبرا ۴نفر*
*نخود* 40 گرم
*لوبیا قرمز* 40 گرم
*لوبیا چیتی* 40 گرم
*عدس* ریز 50 گرم
*پیاز* متوسط 3 عدد
*روغن* به مقدار لازم
*زردچوبه* 1 قاشق غذاخوری
*اسفناج* 20 گرم
*جعفری* 20 گرمتره 30 گرم
*شوید* 10 گرم
*گشنیز* 20 گرم
*نعناع خشک* 2 قاشق غذاخوری
*رشته آش* 70 گرم
*سیر* 2 حبه
*کشک* 2 قاشق غذاخوری
*آرد* 2 قاشق غذاخوری
*نمک و فلفل سیاه* به میزان لازم
*برای تهیه آش رشته از شب قبل حبوبات آش رشته که* شامل نخود و لوبیا و عدس می شود را در ظرف های جداگانه خیس کنید و چند بار آب حبوبات را عوض کنید تا نفخ آنها گرفته شود.پیاز ها را نیز پوست بگیرید و بشوِیید در ادامه پیاز ها را به صورت خلالی خرد کنید و برای اینکه موقع سرخ کردن له نشود و حالت چیپسی پیدا کند از شب قبل آن را روی پارچه ای تمیز پهن کنید و با یک پارچه نازک روی آن را بپوشانید.نخود و لوبیا هایی که از شب قبل خیس کرده اید را درون قابلمه ای با 5 لیوان آب بپزید و وقتی جوش آمد کف روی حبوبات را با کمک یک قاشق بگیرید و حرارت شعله گاز را کمتر کنید و در قابلمه را به طوری که کمی نیمه باز باشد روی قابلمه قرار دهید.یک ساعت به نخود و لوبیا ها زمان دهید تا حبوبات به طور کامل پخته شوند.برای اطمینان حاصل کردن از پخت حبوبات می توانید یکی از نخود و لوبیا ها را با دست فشار دهید تا از نرم شدن و طبخ آن اطمینان حاصل کنید.سبزی آشی را که از قبل تهیه کرده اید را پاک کنید سپس بشویید پس از آبکشی سبزی ها را به اندازه ای مناسب خرد کنید. سبزی آش را نباید زیاد ریز کرد چون خودشو تو آش نشون نخواهد داد.پس از حاضر سازی سبزی به سراغ آماده کردن پیاز هایی بروید بدین منظور پیاز هایی را که خلالی خرد کرده اید را در ماهیتابه ای مناسب با روغن سرخ کنید تا طلایی شود.
در ظرف دیگری 4 قاشق غذا خوری روغن بریزید و اجازه دهید تا روغن داغ شود پس از داغ شدن روغن یک قاشق زردچوبه را به آن اضافه کنید و بعد از کمی هم زدن نعناع را به آن اضافه کنید و سریع بعد از 10 ثانیه هم زدن از روی شعله گاز برمیداریم تا نعناع نسوزد و رنگ آن تیره نشود. باید دقت کنید که در همین فاصله کم هم شعله گاز پایین باشد.
عدس و سبزی را با هم در قابلمه ای که می خواهید آش را تهیه کنید بریزید و اجازه دهید تا حدود 1 ساعت بپزند سپس لوبیا ها را به آن ها اضافه کنید و 5 لیوان آب جوش هم داخل قابلمه بریزید و شعله گاز را زیاد کنید تا مواد با هم ترکیب شده به جوش بیاید.بعد شعله را کم میکنیم و با در نیمه باز اجازه میدهیم عدس و سبزی ها با حبوبات به مدت نیم ساعت بپزند.بعد از این زمان داخل لیوانی 2 قاشق غذا خوری آرد معادل 20 گرم را با نصف لیوان آب به کمک همزن خوب مخلوط کنید تا آرد گلوله گلوله نشود در ادامه مخلوط را به مواد آش اضافه کنید و هم بزنید.در مرحله آخر رشته آش را نصف کرده و کمکم به صورت نامنظم در حالی که آش را به هم میزنید به مواد آش اضافه کنید و هم بزنید.باید مدام هم بزنید تا رشته ها نرم شوند.
در این فاصله نمک و ادویه دلخواهتان مثل فلفل و زردچوبه را هم اضافه کنید و پس از گذشت یک ربع از روی شعله آش را بردارید.
بعد از نیم ساعت که گذشت آش شما آماده خوردن می باشد چون هم جا افتاده و کاملا غلیظ شده و رشته ها حجیم تر و نرم تر شده است.
*برای تزیین میتوانید از نصف #پیاز داغ و #نعناع داغ مونده و کمی #سیر داغ* *و #کشک به مدلهای دلخواه استفاده کنید.*
*دقت کنید آش تان رقیق باشد چون بعد از کمی سرد شدن آش غلیظ میشود.*
*#نوووش_جان*
@khanom_kocholoo
قول میدهم خدا همین حوالی دغدغههایت ایستاده و لبخند دلگرمکنندهاش را به ثانیههای مضطربت میپاشد که وقتی فکر و خیال مشکلات امانت را برید،بیمقدمه آرام میشوی ، نفس عمیق میکشی و زیر لب میگویی...خدایا شکرت
@khanom_kocholoo
💫 *هر صبح با سلام تـღـو بیدار میشویم*
*از آفتاب چشم تـღـو سرشار میشویم*
*در چشمهای آبیات ای تا افق وسیع*
؟یک آسمان ستاره سیار میشویم*
*#سلمان_هراتی*
*سلام صبح بخیر* 💕
@khanom_kocholoo
🍃🍃🍃💕🍃🍃🍃
↴
*رابطه ی خوب اینگونه ساخته میشود*
*به جاے قهر و حرف نزدن درمورد ناراحتے ها ، انتظاراتشان را به هم میگویند*
*ڪنار هم رشد میڪنند و مانع رشد هم نمیشوند از هم انتظار بهترین بودن* *ندارند ، بلڪه نقص ها و تفاوت هاے همدیگر را پذیرفتند.*
*قبل از اینڪه بخواهند به رابطه متعهد باشند به خودشان و ادعایے ڪه درمورد* *احساساتشان داشتند وفادارند.*
*اگر بحث و مشڪلے پیش بیاید دنبال حل ان هستند نه پیدا ڪردن مقصر*
*درمورد نگرانے ها و اضطراب هایے ڪه دارند باهم راحت صحبت میڪنند و به* ؟هم تسلے میدهند...*
💑 *همسرشناسی* 💑
@khanom_kocholoo