eitaa logo
تولیدی و مزون خلیج فارس
6.7هزار دنبال‌کننده
314 عکس
338 ویدیو
0 فایل
دوخت انواع لباس با پایین ترین قیمت با بهترین کیفیت و شیک ترین طرح ها جهت ثبت سفارش : @Adminkhalij ادمین تبادل و تبلیغ @Admintabkhalij
مشاهده در ایتا
دانلود
** * عمانی چربی‌ها و اسیدهای چرب غذا را جذب می‌کند به همین علت توصیه* *میشه از خوردن لیمو عمانی داخل قرمه ‌سبزی، قیمه و آبگوشت صرف نظرکنید ودر* *آخرِ پخت،لیمو عمانی را دور بیاندازید.* @khanom_kocholoo
*صبح ها با معده خالی خرما بخورید* *کسی که با معده خالی خرمامیخورد کمتردچار کمخونی میشود و بدنی مقاوم* *دربرابر باکتریها و ویروسها دارد همچنین بخاطر افزایش سوخت ساز بدن باعث* *لاغری میشود* 🎀~✲●(◠‿◕)●✲~🎀 @khanom_kocholoo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
** گوشت چرخ شده ۴۰۰ گرم پیازدرشت یک عدد نمک وادویه به میزان لازم برنج ۴ پیمانه زعفران به میزان لازم سماق دوقاشق مرباخوری ابتدا گوشت چرخ شده،پیازرنده شده،ادویه که من از(نمک،فلفل،زردچوبه،پاپریکا،سماق،ادویه گوشت،)استفاده کردم همه موادروباهم مخلوط کرده ورزمیدیم ویکساعت داخل یخچال استراحت میدیم بعدبه اندازه دلخواه برمیداریم فرم میدیم وداخل روغن هردوطرف رو سرخ میکنیم گوجه روهم جداگانه حلقه میکنیم تفت میدیم برنج روهم آبکش میکنیم کف تابه یاقابلمه رویکمی زعفران وروغن وآب مخلوط کرده یکمقدارازبرنج رومیریزیم وکامل فشرده میکنیم کباب تابه ایی وگوجه روروی برنج میزاریم وروشویکمی سماق میریزیم ودوباره مابقی برنج روروش میریزیم وکامل فشرده کرده روشوزعفران میریزیم وبعد دم میزاریم ** گوشت چرخ شده ۴۰۰ گرم پیازدرشت یک عدد نمک وادویه به میزان لازم برنج ۴ پیمانه زعفران به میزان لازم سماق دوقاشق مرباخوری ابتدا گوشت چرخ شده،پیازرنده شده،ادویه که من از(نمک،فلفل،زردچوبه،پاپریکا،سماق،ادویه گوشت،)استفاده کردم همه موادروباهم مخلوط کرده ورزمیدیم ویکساعت داخل یخچال استراحت میدیم بعدبه اندازه دلخواه برمیداریم فرم میدیم وداخل روغن هردوطرف رو سرخ میکنیم گوجه روهم جداگانه حلقه میکنیم تفت میدیم برنج روهم آبکش میکنیم کف تابه یاقابلمه رویکمی زعفران وروغن وآب مخلوط کرده یکمقدارازبرنج رومیریزیم وکامل فشرده میکنیم کباب تابه ایی وگوجه روروی برنج میزاریم وروشویکمی سماق میریزیم ودوباره مابقی برنج روروش میریزیم وکامل فشرده کرده روشوزعفران میریزیم وبعد دم میزاریم
بہ زندگیت جزئیات قشنگ و شاد اضافہ ڪن خوشبختے یہ چیز بزرگ نیست و مجموعہ چیزهاے ڪوچیڪ خوبیہ ڪہ باید دونہ دونہ شون رو بسازیم...🍃 ╭┈────── 🌄 @khanom_kocholoo ╰───────➤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
** 🍫• *یکی از خوشمزه ترین دسرا* 😍 ~❤️ *مواد لازم:* *شیر:۲ لیوان* *شکر:۱/۴ پیمانه* *نشاسته ذرت:۳ ق خ* *پودر کاکائو:۲ق خ* *وانیل:نوک ق چ* *شکلات:به مقدار لازم* *بیسکوییت پتی بور:یک بسته* *کره:۳۰ گرم* *گردو و موز:به دلخواه* @khanom_kocholoo
❤ ** *برای موفق شدن* *و شاد زیستن* * اجتناب ناپذیره* *اگر قرار بود معجزه ای به وجود بیاد..* تا الان به وجود میومد معجزه منتظر تغییر توست تا به وجود بیاد 😍😇🌹 صبحتون بخیر🍎🍎🍉🍉🍏 @khanom_kocholoo
** 🍫 *کاری رو انجام بدین که بهش علاقه دارین..اون وقته که متوجه میشین زندگی* *چقدر شیرین و قشنگه :)* 🌱 @khanom_kocholoo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
* بادمجان* 🍆 مواد لازم بادمجان ۲کیلو هویج نیم کیلو لوبیا سبز نیم کیلو سیر ۸ تا حبه فلفل دلمه دو عدد فلفل تند سبزی معطر خشک(نعنا،ترخون ،مرزه) گلپر نمک و فلفل سیاه زردچوبه سرکه طرز تهیه:بادمجون و نگینی خورد کنید با یکم نمک و سرکه بزارید روی حرارت یکم جوش بخوره بعد زیرشو خاموش کنید بریزید توی ظرف،بعد لوبیا سبز و که خیلی ریز خورد کردید با یکم سرکه بزارید روی حرارت چند دقیقه جوش بخوره،بعد بریزید توی ظرف بقیه مواد هم اضافه کنید،هویج و فلفل دلمه سیر فلفل تند ادویه و سبزی معطر و گلپرمخلوط کنید و چند ساعت مواد توی ظرف بمونه تا مزه ها قاطی بشن بعد بریزید توی شیشه های مورد نظرتون و بزارید توی یخچال به همین راحتی و خوشمزه گی🤤😍 🎀~✲●(◠‿◕)●✲~🎀 @khanom_kocholoo ⊱♥️━━━━━━━━━♥️⊱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🧚 برای امروز زيباترين حس ها رو خواهانم حس قشنگ آرامش حس وجود خدا در قلبتون حس لطافت گلها حس باران تو فصل گرما و حس داشتن دوستان خوبی مثل شما *روزبخیر*🌈💚 @khanom_kocholoo
🕰هروقت روز بدي را تجربه ميكنيد و انگار تمام اتفاق هاي آن روزتان بر خلاف ميل شماست ✅اين را فراموش نكنيد كه هيچكس به شما وعده نداده است كه زندگي شما بدون مشكل خواهد بود! ⚠️بدون روزهاي سخت ، شما هيچوقت قدر روزهاي خوب رو نميدونيد! 🔴يك نفس عميق بكشيد،و به خود بگوييد اين فقط يك روز بد است، نه يك زندگي بد!!!!! 🔊يادت بماند كه، "مردم همانقدر شاد هستند كه ذهنشان را به سمت شادي مي كشانند" ♡♡♡♡♤♤♤♤♡♤♡♡♡♤♡♤♡♤♡♡♡♡♤♡ @khanom_kocholoo
👌نکاتی برای ست کردن رنگها 💯 🍉رنگ هایی که شبیه به هم است را با هم ست کنید. برای مثال آبی تیره و آبی کمرنگ را با هم ست کنید. این یک راه ساده برای ست کردن رنگ لباس شماست. 🍉 از رنگ های متضاد برای این که جذاب تر به نظر برسید استفاده کنید. برای مثال نارنجی با آبی، زرد با بنفش، و قرمز با سبز. 🍉 ست کردن رنگ هایی که در چرخه رنگ نزدیک به هم هستند. برای مثال بنفش با آبی، طلایی با نارنجی و زرد. این کار باعث می شود شما هماهنگ تر به نظر برسید. 🍉 رنگ های اولیه در چرخه رنگ مثل قرمز، آبی و زرد که رنگ های اصلی هستند را برای ست کردن انتخاب کنید. گروه دومی رنگ ها هم شامل بنفش، نارنجی و سبز هستند. فقط ممکن است این رنگ ها جیغ به نظر برسد بنابراین با شدت کمتری از آن ها استفاده کنید. 🍉 رنگ های خنثی امن ترین راه برای ست کردن است. سفید، سیاه، خاکستری و قهوه ای. رنگ هایی که معمولا متناسب با همه است👌 @khanom_kocholoo 🍀
🧚 🧚: 🌺 صیحتون قشنگتون 🌺خـاطـره انگیـز 😊 ♥️کامتون شیــرین 🥯 🌺روزگارتون بر وفق مراد ♥️افکارتون زیبا وامید بخش 🌺صبحتون بـخیـر و شــادی . . . . @khanom_kocholoo 🍃🌹🍃🍃🌹🍃🍃🌹🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧚 zahra🧚: -خانه داری ترفندهای -کردن مشکل خیلی ها با این ترفند ها حل میشه @khanom_kocholoo 💡💓
*مواد لازم برای ۴ نفر* *سیب زمینی* ۲ عدد درشت *فلفل سیاه* نصف قاشق چایخوری *نمک* نصف قاشق چایخوری *روغن مخصوص سرخ کردنی* به مقدار لازم برای درست کردن سیب زمینی سرخ کرده رستورانی اولین نکته ای که باید رعایت کنیم این است از سیب زمینی های درشت و با کیفیت استفاده کنیم. ابتدا سیب زمینی را به صورت خلالی با اندازه های یکسان خرد می کنیم.در این مرحله یک قابلمه آب جوش روی حرارت قرار می دهیم و یک قاشق چایخوری نمک داخل آب جوش می ریزیم. در ادامه سیب زمینی ها را داخل قابلمه آب جوش می ریزیم و به مدت ۵ دقیقه صبر می کنیم تا سیب زمینی ها نیم پز شوند.پس از ۵ دقیقه سیب زمینی ها را آبکشی می کنیم و برای اینکه سرعت کار بالا برود روی یک دستمال حوله ای تمیز می چینیم تا سریعتر خشک شوند. حالا سیب زمینی را داخل یک ظرف مناسب می ریزیم و مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم.با دست سیب زمینی ها را زیر و رو می کنیم تا ادویه ها به تمام قسمت های سیب زمینی ها برسد. البته می توانید نمک و فلفل سیاه را پس از سرخ کردن هم اضافه کنید، ولی به این صورت ادویه ها به خورد سیب زمینی می روند.در این مرحله داخل یک ظرف گود مقداری روغن مخصوص سرخ کردنی می ریزیم و صبر می کنیم تا کاملا داغ شود. زمانی که سیب زمینی ها را داخل روغن می ریزیم باید روغن اطراف سیب زمینی ها قل بزند و کاملا داغ باشد.پس از پنج دقیقه سیب زمینی ها را از روغن خارج می کنیم و روی توری فلزی قرار می دهیم تا روغن اضافی شان خارج شود، سپس باید یک بار دیگر سیب زمینی ها را داخل روغن با حرارت بسیار بالا سرخ کنیم تا خشک و طلایی شوند.یکی از مهم ترین دلایلی که سیب زمینی های بیرونی خشک و کرانچی می شوند همین حرارت بالای روغن و سرخ کردن دو دو نوبت می باشد. پس از اینکه سیب زمینی ها سرخ شدند آنها را مجددا داخل توری فلزی می ریزیم تا روغن اضافی شان خارج شود، سپس با سس دلخواه سرو می کنیم. * جان* @khanom_kocholoo