فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حقیقت قدر و نزول قرآن در یک راز بسیار مهم هست و آن راز مهم #ولایت_حضرت_علی علیه السلام هست
و آن ولایت به معنای فقط دوست داشتن نیست بلکه به معنای دوست داشتن و سرپرستی مومنین همراه اطاعت هست
که اگر میخواهیم دعاهای مان درباره ظهور مستجاب شود باید ولایت نایب عام امام زمان را هم به معنی #اطاعت داشته باشیم👌🌺
ان شاء الله امسال ظهور حضرت را بخواهیم که در روایات آمده شب قدری که فردای آن جمعه هست..
این شبهای قدر بسیار استثنائی فقط #ظهور را بخواهیم
که باقی حاجات در گرو این هست👌
به امید ظهور حضرت امام زمان ارواحنافداه
عابدی
https://eitaa.com/khanomgolam
51.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اذان صبح ۲۱ رمضان
#نجف اشرف
شهادت مولای متقیان تسلیت
التماس دعا
https://eitaa.com/khanomgolam
#چیکن_بالز 🍗 😋
🔸چرخ كرده مرغ و پياز و تخم مرغ و پوزر سير و پنير پارمسان و نمك و فلفل و زعفران و روغن مايع رو با هم مخلوط کن و خوب ورز بده. نيم ساعت داخل يخچال استراحت بده بعد از مواد به اندازه يه گردو بردار. توش یه تیکه پنير پيتزا بزار و گرد کن
♦️داخل تخم مرغ زده و بعد داخل پودر سوخاری بغلطون و داخل روغن با حرارت ملایم سرخ کن
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
https://eitaa.com/khanomgolam
#آش گوجه
طرز تهیه آش گوجه فرنگی
مواد لازم:
برنج نیم دانه یک استکان
بلغور جو یک استکان
لوبیا چشم بلبلی دو استکان
پیاز ۲ عدد
گوجه فرنگی 1 کیلوگرم
رب گوجه یک قاشق غذا خوری سر پر
آب جوش ۳ لیوان
نعنا خشک یک قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم
سبزی (تره، جعفری، شوید، گشنیز) ۷۰۰ گرم
طرز تهیه:
ابتدا برنج و لوبیای چشم بلبلی را به همراه بلغور جو بپزید بعد
پیازها را نگینی خرد کرده وسرخ کنید وقتی طلایی شدزرد چوبه و گوجه فرنگی های رنده شده را بهش اضافه کنید
بعد رب گوجه را اضافه کرده تفت دهید بعدش نعنا را اضافه کنید
وقتی عطر نعنا خشک بلند شد آب جوشیده شده را نیز به مواد اضافه کنید و کمی مواد را با یکدیگر هم بزنید و سپس برنج نیم دانه و لوبیای چشم بلبلی را نیز به همراه بلغور جویی که از قبل جوشانده بودید به مواد اضافه کنید و درب قابلمه را قرار دهید و شعله گاز را کم کنید و اجازه دهید یک ساعت بجوشد بعد سبزی آش خرد شده را اضافه کنید وزمان بدید تا آش تون جا بیفته
نکته:به جای بلغور جو از بلغورگندم هم میشه استفاده کرد
مقدار آب تقریبی بوده میتوانید اضافه وکم کنید
از آبغوره هم میشه موقع سرو استفاده کنید
من زمانی که آش تقریبا جا افتاده یک استکان آبغوره هم می ریزم با آش بجوشه 😋
https://eitaa.com/khanomgolam
ټݧبل ها کدو ټݧبل بخۅڔݧد
ټځقیقات ݧۺان ݦــےِ دهد ݦصڔف کدو ټݧبل قدڔت بدݧــےِ و ذهݧــےِ بڔاــےِ اݧڄام کاڔها ڔا اڣزایش ݦــےِ دهد
https://eitaa.com/khanomgolam
#ته_چین_ماهی 🐟 😋
🔸واسه این غذا ماهی رو توی ارد سوخاری میغلطونیم و بعد یه طرفش رو توی روغن سرخ میکنیم و بعد کف قابلمون روغن میریزیم و بعد تمام ماهی ها رو از اون طرفی که سرخ نشده کف قابلمه میچینیم و بعد برنجی که صاف کردیم رو روی اون میریزیم
( میتونیم برنج و با سبزی پلویی مخلوط کنیم.)
و بعد دم میکنیم . ولی دو سه بار در قابلمه رو باز میکنیم که بخار خارج بشه تا ماهی ترد بمونه .
درسته یا تکه بودن ماهی یا نوع ماهی بسته به ذائقه و سلیقه شما داره.
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
https://eitaa.com/khanomgolam
#شيرينى_كركى 🥟 😋
🔸ابتدا 225 گرم روغن جامد را با 175 گرم پودر قند الك شده با همزن برقي و دور تند حدودا ده دقيقه ميزنيم تا كاملا مخلوط و كرم مانند بشه پودر هل را اضافه
سپس مخلوط آردها (500 گرم كه شامل 125 گرم آرد نخودچي 125 گرم آرد برنج و 250 گرم آرد سفيد )را كه خوب مخلوط و الك كرده ايم را قاشق قاشق اضافه كنيد
🔸تا خميري لطيف بدست بياد بستگي به نوع آرد ها ممكنه چند قاشق از آرد اضافه بياد پس يكباره آرد را اضافه نكنيد خمير را داخل كيسه بريزيد و چهار ساعت استراحت بديد بعد از خمير گلوله اي اندازه فندق برداشته خوب گرد كنيد
داخل سيني فر بچينيد در فر از قبل گرم شده با دماي 175 ده تا پانزده دقيقه بپزيد .
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
https://eitaa.com/khanomgolam
17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#غوره_مسما
مرغ ۳ تکه
بادمجون ۳ عدد
گوجه ۲ عدد
رب گوجه ۲ قاشق غ خ
زعفران دم کرده سه چهار قاشق غ خ
گوجه گیلاسی یک کاسه ماست خوری
غوره ۵ قاشق غ خ
نمک ،فلفل ،زردچوبه، پودر پاپریکا به میزان لازم
ابتدا بادمجونا رو سرخ میکنیم
بعد مرغ ها رو با نمک و فلفل و زردچوبه سرخ میکنیم
داخل همون روغن پیاز سرخ کرده و ادویه ها رو ریخته و رب و پوره گوجه میریزیم
وقتی آب گوجه کشیده شد آب اضافه میکنیم
وقتی جوش اومد مرغ ها رو میزاریم داخل خورشت و درشو میزاریم با حرارت کم نیم ساعت تا چهل دقیقه بپزه
بعد بامجونا و غوره و گوجه رو اضافه کرده و بیست دقیقه بعد خورشت آماده س
نکته ؛ بجای گوجه گیلاس میتونید گوجه فرنگی رو حلقه کنید و کمی سرخ کنید و روی خورشت بزارید
https://eitaa.com/khanomgolam