eitaa logo
هنرخانوم خونه(ترفند)
3.9هزار دنبال‌کننده
7.1هزار عکس
13.8هزار ویدیو
22 فایل
💟 #هشتگ های موردنظرخودراکلیک کنید👇 #زیبایی #آرایشی #خلاقیت #دکوراسیون #نظافت #نظم #ترفندخانه_داری #ترفندآشپزی #ایده_آشپزی #هفتسین #سبزه #مدل_مو💝 🎀 #تبلیغات کانالهای شما👇 https://eitaa.com/joinchat/254672920C9b16851ec4
مشاهده در ایتا
دانلود
5.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چند تا ترفند با میخک 💝 🏡 @khanoomekhone🏡 •┈┈┈✾• ☘💖☘ •✾┈┈┈• 🌈 ما رو در اینستاگرام هم دنبال کنید ❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینجوری بند بزن🙃 💝 🏡 @khanoomekhone🏡 •┈┈┈✾• ☘💖☘ •✾┈┈┈• 🌈 ما رو در اینستاگرام هم دنبال کنید ❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این ترفند خیلی جالبه👍 💝 🏡 @khanoomekhone🏡 •┈┈┈✾• ☘💖☘ •✾┈┈┈• 🌈 ما رو در اینستاگرام هم دنبال کنید ❤️
مرغ تکه شده شش تکه پیاز نگینی یا خلالی ریز خرد شده سه عدد متوسط رب گوجه یک و نیم قاشق غذاخوری رب انار دو قاشق غداخوری یا آب انار نصف لیوان (پودر انار هم اگه دارید خوبه یکی دو قاشق اضافه کنید بهش انارتیم هم گفته میشه ) نمک و فلفل و زردچوبه پیاز هارو سرخ میکنیم وقتی طلایی شد از تابه خارج میکنیم و توی همون روغن تکه های مرغی رو که به کمی نمک و فلفل و زردچوبه آغشته کردیم با روغن کم سرخ میکنیم تا هر دو طرف مرغ سرخ بشه. بعد پیاز رو به مرغ اضافه میکنیم، رب گوجه و رب انار (من کمی پودر انار هم داشتم بهش اضافه کردم که توی مازندران بهش انارتیم هم گفته میشه) بهش اضافه میکنیم کمی تفت بدید تا خوشرنگ بشه، سه لیوان آب میریزیم، وقتی جوش اومد شعله رو کم میکنیم تا حسابی خورشتمون بپزه و جا بیافته و میزان آبش تقریبا نصف بشه. اگه از آب انار استفاده میکنید از سه لیوان آب کمی کمتر بریزید که خیلی خورشتتون آب دار نشه .نمک و فلفل هم دست خودتونه میتونید هم بجای رب انار و یا آب انار دونه انار رو داخل پیاز سرخ شده و رب گوجه تفت بدید بعد به مرغ اضافه کنید.از اونجایی که دونه انار ممکنه زیر دندون خوشایند نباشه از آب انار یا رب انار استفاده میکنم. 🍒 👩‍🍳 🍒 وبا 👩‍🍳 🍒 ╭┅───────────────┅╮ 🎀 @ashpazkhone_behshti🎀 ╰┅───────────────┅╯ ☘ 🌸☘ ☘🌸☘
گندم پوست کنده سه لیوان مرغ کوچک یک عدد کامل پیاز یکعدد قرص مرغ دوعدد پیاز خشک یک مشت نمک و فلفل سیاه گندم رو از شب قبل خیس میدیم. داخل قابلمه آب جوش میاریم مرغمونو که از قبل تکه کردیم و شستیم میندازیم تو آب جوش ،یک مشت پیاز خشک میریزیم اگه نداشتین اشکال نداره.بعد آب گندما رو خالی میکنیم و گندم رو به آب جوش ومرغ اضافه میکنیم در این مرحله به هیچ وجه با قاشق بهمش نمیزنیم چون ته میگیره.درشو میبندیم شعله رو خیلی کم میکنیم میریم پی کارمون اصلا هم نگران نباشین ته نمیگیره بعد از چهارساعت درشو باز میکنیم بهمش میزنیم استخونای درشت مرغو بیرون میاریم .پیاز داغ میکنیم بهش اضافه میکنیم نمک و فلفل سیاه میزنیم نمکشو کم میزنیم چون قرص مرغ خودش شوره‌.قرص مرغو تو یه مقدار آب جوش حل میکنیم اضافه میکنیم اگه دیدین خیلی غلیظه یکم آب بهش اضافه کنین.در آخر با گوشتکوب برقی یا باکفگیر یا همزن همش میزنیم .روشو با دارچین و پیازداغ تزیین میکنیم. 🍒 👩‍🍳 🍒 وبا 👩‍🍳 🍒 ╭┅───────────────┅╮ 🎀 @ashpazkhone_behshti🎀 ╰┅───────────────┅╯ ☘ 🌸☘ ☘🌸☘
مواد لازم: 250 گرم روغن صاف قنادی 125 گرم پودر قند 125 گرم سفیده تخم مرغ (3 عدد سفیده تخم مرغ بزرگ) 20 گرم نشاسته ذرت 350 گرم آرد 1بسته وانیل5گرمی ترک (یا 1/4قاشق چایخوری وانیل ایرانی ) طرز تهيه: روغن صاف قنادی و پودر قند رو با همزن هم بزنید و سفیده رو کم کم اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدی تا خامه ای و پوک شود، سپس مواد خشک را الک کنید و با کنترل اضافه کنید با نوک انگشت هم بزنید، بدون ورز دادن تا خمیر جمع شود. خمیر را داخل قیف با سرماسوره 8FT بریزید و روی سینی فر فشار داده و پایپ کنید و بزارید در فر از قبل گرم شده با دمای 150 درجه به مدت تقریبی 15-20 دقیقه تا بپزد. ✅ میتونید با هر مارمالادی که خواستیداستفاده کنید و مابین شیرینی ها بمالید و روی آن را با شکلات و پودر پسته تزیین کنید .☺️ ✅میتونید در سینی کاغذ روغنی بیندازید. 🍒 👩‍🍳 🍒 وبا 👩‍🍳 🍒 ╭┅───────────────┅╮ 🎀 @ashpazkhone_behshti🎀 ╰┅───────────────┅╯ ☘ 🌸☘ ☘🌸☘
شکلات تخته ای ۲۰۰ گرم( ۱۵۰ گرم شیرین ۵۰ گرم تلخ)،خامه صبحانه ۱۵۰ گرم شیر دو لیوان دسته دار فرانسه شکر ۱۰ ق غذا زرده تخم مرغ یک عدد،پودر کاکائو دو ق غذا،پودر ژلاتین دو ق غذا،وانیل نصف ق چ،آب نصف لیوان پودر ژلاتین رو با آب مخلوط کنید و بن ماری کنید تا شفاف شه.شکلات تخته ای رو هم بن ماری کنید.شیر و روی حرارت بذارید تا گرم شه خامه رو اضافه کنید وقتی آب شد پودرکاکائو وانیل رو بریزید و هم بزنید. شکلات آب شده رو اضافه کنید.شکر و زرده تخم مرغ رو با هم مخلوط کنید تا یکدست بشه بعد به مایع که روی حرارت هست اضافه کنید وقتی شکر آب شد از روی حرارت بردارید ژلاتین بن ماری شده رو اصافه کنید و هم بزنید.داخل ظرف مورد نظر بریزید و ۴ ساعت داخل یخچال بذارید تا ببنده.بعد با هر چی دوست داشتین تزیینش کنید. 🍒 👩‍🍳 🍒 وبا 👩‍🍳 🍒 ╭┅───────────────┅╮ 🎀 @ashpazkhone_behshti🎀 ╰┅───────────────┅╯ ☘ 🌸☘ ☘🌸☘
🌾ظهری بـی نـظیـر 🌸آرامـشـی عـمـیـق 🌾خدایی همیشه همراه 🌸لــبــخنــدی از سـر 🌾خوشبختی و شادی 🌸تقدیم لحظه‌هاتون 🌾سلام همراهان عزیز 🌸ظهر زیبـاتون بخیر🌸 ​​​​
20.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه ساندویچ کافی شاپی واسه وقتایی ک دنبال یه ساندویچ با طعم جدیدی بخصوص واسه عصرونه یا شام 👌 چیزایی ک باید باهم قاطی پاتی کنین 😉👇 تن ماهی + سیب زمینی پخته و نگینی شده + خیارشور خردشده+ پیازچه خردشده+ گردو خردشده + یکم شوید تازه + پیاز بنفش خردشده (من نداشتم سفید ریختم ) + سس خردل+ سس مایونز + نمک + فلفل سیاه . . . . فوروارد یادتون نره😉
ميگن هرچی بیشتر خودتو میگیری براشون جذاب تر به نظر میای! ؟ چون هنوز متوجه نشدن که گرفتن خود و الکی کلاس گذاشتن مهارت آدماییه که از درون پوچ و توخالی هستن! و دقیقاً برعکس آدمای پُر، فهمیده و عمیق بسیار خاکی و صمیمین چون انقدر از درون قوی و غنی هستن که نیاز ندارن با قیافه گرفتن ابراز وجود و جلب توجه کنن! یادمون باشه که این خود ما هستیم که تعاریف رو عوض کردیم و مجالی ایجاد کردیم که افرادی درون تهی تبدیل به الگوهامون بشن لطفاً سطحی نگر نباشیم. سپهر خدابنده ❤