eitaa logo
هنرخانوم خونه(ترفند)
3.9هزار دنبال‌کننده
7.1هزار عکس
13.8هزار ویدیو
22 فایل
💟 #هشتگ های موردنظرخودراکلیک کنید👇 #زیبایی #آرایشی #خلاقیت #دکوراسیون #نظافت #نظم #ترفندخانه_داری #ترفندآشپزی #ایده_آشپزی #هفتسین #سبزه #مدل_مو💝 🎀 #تبلیغات کانالهای شما👇 https://eitaa.com/joinchat/254672920C9b16851ec4
مشاهده در ایتا
دانلود
🌙 آرامش آسمان شب سهم قلبتان باشد و نور ستاره ها روشنى ِ بى خاموش ِ تمام لحظه هايتان ✨شبتون مهتابی✨
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
■ ایده زیبای کادو پیچی😍😍 💝 🏡 @khanoomekhone🏡 •┈┈┈✾• ☘💖☘ •✾┈┈┈•
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
■آموزش بافت دستبند😍😍 💝 🏡 @khanoomekhone🏡 •┈┈┈✾• ☘💖☘ •✾┈┈┈•
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
■آموزش بافت دستبند😍😍 💝 🏡 @khanoomekhone🏡 •┈┈┈✾• ☘💖☘ •✾┈┈┈•
🌙 آرامش آسمان شب سهم قلبتان باشد و نور ستاره ها روشنى ِ بى خاموش ِ تمام لحظه هايتان ✨شبتون مهتابی✨
خانه ام ابری ست اما در خیال روزهای روشنم ... سلام ظهرتون بخیر، امروزتون پر از امید و روشنایی❤️
بانوی باسلیقه بانکه های ساده آشپزخونه رو با کمی یراق و پارچه اینجوری زیبا کنید👌😍
💕 امروزو اختصاص دادم به گردگیری کابینت زیر سینک ۱. زیر سینک هیچگونه نشتی فاضلاب اتفاق نیفتاده و همیشه کاملا تمیز میشه . ۲.سطل زباله رو توی تراس میذارم و معمولا از وقتی سطل کابینتی گرفتم کمتر بااون سطل بزرگه سروکار دارم. ۳.دستکش آشپزخونه؛ اسکاچ؛ بُرِس شستشوی سینک توی سبداییه که به درب کابینت زیر سینک آویزون کردم
اول ب قارچ هاكمى ابليمو زدم تاطعم دار بشن بعد از چن دقيقه توى تخم مرغ زدم بعد توى ارد سفيد زدم و دوباره توى تخم مرغ و نهايتن توى پودر سوخارى غلطوندم و توى روغن سرخ کردم
🌙 آرامش آسمان شب سهم قلبتان باشد و نور ستاره ها روشنى ِ بى خاموش ِ تمام لحظه هايتان ✨شبتون مهتابی✨
خانه ام ابری ست اما در خیال روزهای روشنم ... سلام ظهرتون بخیر، امروزتون پر از امید و روشنایی❤️
☀️🍹🤩 مواد لازم برای چهار لیوان شربت: ژله هر رنگ دوست دارین دو بسته،من از ژله بلوبری و آناناس استفاده کردم. برای هر بسته یک لیوان آبجوش + دو لیوان آب سرد تخم ریحان یا تخم شربتی یک ق غ سرپر+یک لیوان آب ولرم(تخم شربتی خیلی ریز و تخم ریحان درشت تره) ابتدا آب ولرم و تخم ریحان یا تخم شربتی رو مخلوط و چند دقیقه میزاریم بمونه تا لعاب بده هر بسته ژله رو اول با یک لیوان آب جوش مخلوط وقتی ژله خوب حل شد بهش دو لیوان آب سرد رو اضافه می کنیم(بهتره کمی بچشید اگه براتون کم شیرینه کمی شکر بزنید)و میزاریم داخل یخچال تا نیم بند بشه، من حدود یک ساعت داخل فریزر گذاشتم سریع گرفت. بعد که نیم بند شدن تخم ریحان یا شربتی رو باهاشون مخلوط می کنیم،برای اینکه ته نشین نشه میزارین وقتی ژله نیم بند شد مخلوط می کنیم بعد داخل لیوان میریزیم و آماده ی خوردن. »اگر دوست داشتین شربت ها رقیق تر باشن کمی آب یخ بهش اضافه کنید و خوب هم بزنید تا به غلظت موردنظر برسه. »برای دو رنگ شدن هم من اول ژله ی آبی رو داخل لیوان ریختم بعد با قاشق ژله ی آناناس رو ش. چون شربت ها بافت ژله ای داره با هم ترکیب نمیشه☺️