حلوای کاسترد یه حلوای خوشمزه که شبیه مسقطی هست.
این حلوارو میشه قالبی درستش کرد
مواد لازم برای شربت
.
شکر یک لیوان و یک چهارم
آب دوسوم لیوان
پودر هل یک قاشق چ خوری
گلاب دو قاشق
.
کاسترد سه چهارم لیوان= 100 گرم
آب یک و نیم لیوان= 300 گرم
کره یا روغن مایع 50 گرم
مغزیجات به دلخواه
.
ابتدا شربت رو درست میکنیم. شکر و آب و گلاب و هل رو روی حرارت میذاریم پنج دقیقه تا شکر حل بشه. نیازی نیست زیاد بجوشه. وکنارش میذاریم.
در قابلمه ای جداگانه کاسترد و 300 گرم آب رو میریزیم و هم میزنیم روی حرارت متوسط تا خودشو بگیره و از فرنی سفت تر میشه حدودا.
بعد شربت رو کم کم اضافه میکنیم و مرتب هم.میزنیم تا یکدست بشه حدودا یک ربع هم میزنیم تا بوی خامیش ازبین بره. بعد کره نرم شده یا روغن رو میریزیم و پنج دقیقه هم.میزنیم و دراخر مغزیجات خرد شده مثل فندق. گردو. پسته یا بادام. من بادام زمینی ریختم. پنج دقیقه بعد خاموشش میکنیم و میشه همینجوری داغ خورده بشه و یا مثل من👇
داخل ظرف مربعی میریزیم. اگر نیاز بود دستتونو چرب کنید و با دست حلوا رو فشار بدین و داخل ظرف صافش کنید. یک ساعت داخل یخچال یا در محیط خونه میذاریم تاخودشو بگیره و از ظرف جدا بشه بعد برش میزنیم و آماده سرو.
میتونید داخل قالب ژله هم درست کنید تاطرحدار بشه.
#هنر_مهارت
🍲 @khatdost
🚩 مجموعه بیانات | فرستادگان حسین علیه السلام
🌷 فرستادگان حسین علیهالسلام
مجموعهای از بیانات رهبر انقلاب است که دربارهی نقش زنان و دختران قافلهی کربلا در گسترش پیام عاشورا ایراد شده.
📲 برخی از این بیانات برای اولین بار است که در فضای مجازی منتشر میشود 👇
🏴 حضرت آیتاللهخامنهای: حضرت امام حسین علیهالسلام دو سه نفر مأمور کارکُشته ی مبرّزِ قوی دست که تالی تِلو خودش بودند، بهسوى تاریخ فرستاد.
🚩 این چند مأمور، یکى خواهرش زینب کبری است، هم على بن الحسین (صلواتاللهعلیه) امام سجّاد است، هم خواهر دیگرش ام کلثوم است، هم سکینه است، هم فاطمه ی بنت الحسین است.
⛓ از خاندان پیغمبر چندین نفر به صورت ظاهر، اسیرانى در دست دشمنان و در باطن، مأمورانى از جانب آن مرکز الهام و وحى خداوندى به کوفه و شام و مدینه اعزام شدند.
🌹 و در همان چند روز اسارت و بعد از اسارت و تا آخر عمرشان، قطرى از اقطار را هرکدام احیاء کردند، زنده کردند و از این عملى که امام حسین انجام داد بهره بردارى شد؛ آنها علّتش را گفتند. ۱۳۵۲/۱۱/۱۳
زن، خانواده و سبک زندگی در نگاه رهبر انقلاب👇
https://eitaa.com/joinchat/3344760855C17713c4a73
@khatdost
•••|حسین جان|•••
مݩ شدم عاشق ٺو
یا ٺو شدے عاشق مݩ؟
❤️«لطفارݕاݕ بہ نوڪر چہ زیاد است،زیــاد»❤️
#السلامعلیڪیااباعبدالله☔️
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
@khatdost
روش پخت تهچین مرغ
سینه مرغ رو با زردچوبه، نمک، فلفل، پیاز خلال شده، پودر یا سیر تازه له شده و چند تا دونه هویج خورد شده برای اینکه بوی مرغ رو بگیره و من معمولا کمی آب لیمو یا نصف خود لیمو ترش تازه رو با همون پوستش میریزم داخل مرغ ها. البته که خیلی سلیقه ای هستش، من خیلی غذای ترش دوست دارم. اولش روی حرارت متوسط تفت بدید برای ۱۰ دقیقه و بعدش آب جوش رو بهش اضافه کنید، فقط در حدی که روی مرغ هارو بگیره. روی حرارت ملایم بزارید که کاملا بپزه.
وقتی مرغ ها کاملا پخته شد، هویج و لیمو رو ازش جدا کنید. مرغ رو ریش ریش کنید و بزارید کنار همچنین آب مرغ رو.
برنج رو از قبل با آب و یک قاشق نمک بزارید تا خیس بخوره برای چند ساعت. روی شعله ی ملایم برای ۱۵ دقیقه بپزید ، نباید کاملا پخته بشه. برنج رو با آب سرد آبکش کنید و بزارید کنار.
برای مایع تهچین: من هم فقط با زرده تخم مرغ و هم با زرده و سفیده درست کردم، جفتش خوب بودن اما بهتره که با زرده باشه. چند عدد زرده تخم مرغ، نمک، فلفل، زردچوبه، چند قاشق ماست پر چرب، روغن زیتون، از آب مرغ هم میتونید کمی بهش اضافه کنید و از همه مهم تر زغفران دم کرده که از قدیم گفتن هر چی زغفران بیشتر بهتر☺️. هم میتونید از همزن برقی استفاده کنید هم باهم زن دستی، نباید زیاد آبکی یا خیلی غلیظ باشه.
برنج آبکش شده رو داخل مایع تهچین خوب هم بزنید. توی قابلمه نچسب کمی روغن، کمی آب و زعفران بریزید تا کاملا داغ بشه. برنج مخلوط شده رو داخل قابلمه بریزید و لایه وسط مرغ ریش شده و پودر دارچین(اینم سلیقه ای هستش، اما عالی میشه به نظر من) دوباره یه لایه برنج. روی برنج با ته قاشق چند تا سوراخ درست کنید و حتما از دمی استفاده کنید. اول روی شعله زیاد برای ۱۰ دقیقه و بعدش روی شعله متوسط بزارید برای ۳۵ دقیقه تا دم بیاد. هر وقت میبینید دور برنج مثل تهدیگ شده یعنی وقتشه که زیرشو خاموش کنید. ۵ دقیقه صبر کنید و برگردونید توی دیس.
زرشک رو از قبل توی آب خیش کنید تا نرم بشه. با آب، روغن زیتون، زعفران، کمی گلاب و شکر تفت بدید. از خلال پسته و بادوم هم میتونید استفاده کنید.
#هنر_مهارت
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
@khatdost
12.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دوست داشتم
درمقابل
رقیبهام
کم نیارم
#تغییرمسیر
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
@khatdost
#رمان_هوای_من
#قسمت_دوازدهم
نگاهم که طولانی می شود روی صورتش می گوید:
- امروز سر حال نیستی؟
نگاهم را ادامه می دهم:
- هان! هستی؟
پلک می زنم.
- اوکـی. گزینـه ی سـوم. مثـل همیشـه ای. فقط عصر رو نیسـتی. حداقل وعده ای که دادی رو... هوم.
کیفم را نشانش می دهم. می آورد و کتاب را درمی آورم و میدهم. دستش. کتاب را مثل یک پرتقال زیر و رو می کند:
- جلدش قشنگه ... باشه ... میخونم ... به شرطی که آنلاین باشی هر چی وسطش پرسیدم جواب بدی...
از توی جیبش مقداری پول درمی آورد و می گذارد کنار کامپیوتر و می گوید:
- این سهمیه ی این ماه. قراره یه بار منم بیام دیگه...
موس را برمی دارم و پوشه را باز می کنم.
- تا ته کتاب رو که خوندی حرف می زنیم. حالا هم برو.
- زور کـه میگی خوشم می آد ازت. کلا وقتـی بـا آرامـش حرفـت رو محکـم می زنی بیشـتر خوشـم می آد. دلم می خـواد که اینجور وقتا به حرفت گوش بدم.
ببین چه قدر خوبه آدم به حرف دلش گوش بده ... ببین دلم می خواد؛ چیز خوبیه دیگه...
قبل از اینکه بلند شوم و بزنمش از دفتر می پرد بیرون...
#بخوانیم
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
@khatdost