خزینة الجواهر
💫بسم الله الرحمن الرحیم 💫 ⬅️17دی ماه سالروز ابلاغ قانون کشف حجاب 🌺فلسفه ی حجاب و هدف از بیحجابی
آن دسته از زنان ک حجاب را👈 ب نام ترقی رها کردند، بین خود و نسل گذشته و فعلی ک به حفظ آداب و رسوم جامعه خود مقید بودند، مانعی به وجود آوردند
این نسل جدید و تجددخواه، اوقات فراغت خود را بیشتر در سینماها و سالن های نمایش می گذراندند تا خلأ ناشی از ناپیوستگی با جامعه گذشته را پر کنند.
بنابراین، 👈سست شدن بنیان خانوادگی
و پیوندهای زناشویی و در نتیجه، افزایش میزان طلاق و در پی آن، گسترش فساد و بحران های اخلاقی و روانی، از پی آمدهای منفی کشف حجاب به شمار می آمد.
مقام معظم رهبری در مورد ویژگیهای حجاب میفرمایند:
حجاب مایهى تشخص و آزادى زن است؛ برخلاف تبلیغات ابلهانه و ظاهربینانهى مادیگرایان، مایهى اسارت زن نیست.
زن با برداشتن حجابهاى خود، با عریان کردن آن چیزى که خداى متعال و طبیعت پنهان بودن آن را از او خواسته، خودش را کوچک میکند، خودش را سبک میکند، خودش را کمارزش میکند.
👈حجاب وقار است، متانت است، ارزشگذارى زن است، سنگین شدن کفهى آبرو و احترام اوست؛ این را باید خیلى قدر دانست و از اسلام باید به خاطر مسئلهى حجاب تشکر کرد؛ این جزو نعمتهاى الهى است
(دیدار با جمعی از روحانیون (1391/02/02
والسلام علیکم ورحمة الله و برکاته
هدایت شده از برنامه علمی فرهنگی طلوع
اندیشه پژوهی از کودکی.mp3
43.81M
فایل صوتی پرورش اندیشهپژوهی از دوران کودکی
دکتر مسعود صفاییمقدم:
زیباییشناسی اندیشه و کودکی/ دکتر مهرنوش هدایتی:
ابعاد عاطفی روحیه پرسشگری در کودکان./ دکتر سعید ناجی:
مطالعاتی فراگیر در آموزش تحقیق در نظامهای آموزشی رایج/ دکتر روحالله کریمی:/ چگونه کرونا آموزش و یادگیری را متحول خواهد کرد؟
کاری از پژوهشگاه علوم انسانی
هدایت شده از برنامه علمی فرهنگی طلوع
یادداشت/روایتی تحلیلی از آثار زندهیاد دکتر زهرا استادزاده
چرا عمر طاووس و درّاج کوته
دکتر نادره جلالی
...استادزاده ادیبی پژوهشگر بود که ذوق ایجاد هنجارهای مؤثر در جامعه در وجودش متبلور بود و به لحاظ چنین تبلوری به ایجاد روابط اجتماعی میپرداخت که از سویی این روابط رنگ و بویی ملی داشت و از سویی دیگر، نشاندهندهی غیرتمندی او در زندگی اجتماعیاش با رنگ ملی است...
میکوشید یافتههای ادبی به قول لوسین گلدمن «فقط اسیر شکل و ساختار نباشد» بلکه به دنبال شکل و ساختار، توانایی ارائهی معنای زندگی انسان را نیز داشته باشد.از اینرو باید گفت استادزاده به ادبیات با دو مفهوم توجه داشت: یکی آن را ساختاری و هنری میپنداشت زیرا مقید بود بدنهی ادبیات میبایست محفوظ بماند،سپس در این بدنهی ادبیات مفهوم زندگی را قرار میداد تا با بررسی این مفاهیم آن نگاهِ گلدمنی به نوشتهی ادبی یعنی فهم معنا را محقق سازد.
این ادیبِ فرهیخته در خلال کارهای متعدد خود به زنان پیشکسوت ایران در حوزهی ادبیات نیز پرداخته و با یادآوری آثاری از پروین اعتصامی، فروغ فرخزاد، طاهره صفارزاده، پروین دولتآبادی، سپیده کاشانی و عصمت ایزدی به بهانههای گوناگون سخن گفته و نوشته است.
او در مقالهایی تحت عنوان«مقایسهی محتوایی اشعار غنایی سه شاعر مرد و زن معاصر (پروین اعتصامی- فروغ فرخزاد- طاهره صفارزاده، ملک الشعرای بهارـ سهراب سپهری ـ علی موسوی گرمارودی»هنرمندانه به مقایسهی سبکشناسانهی پروین با ملکالشعرا، فروغ فرخزاد با سهراب سپهری و طاهره صفارزاده با علی موسوی گرمارودی آنها می پردازد و نشان میدهد که زنان چگونه توانستهاند مانند مردان ادیبِ صاحبنام به باروری اندیشه و ذوق ادبی خود بپردازند و به نحو مقتضی به مفاهیم سبکی و مضمونی درگیر شوند و بتوانند از ادبیات بهعنوان ابزاری برای تراوش داناییهای خود بهره جویند. در این قیاس باید به این نکته توجه کرد که این زنان اگر نگوییم بلندپروازتر از صاحبنظران پیشین بودهاندحدالاقل به اندازه آنان در عرصه ادبیات درخشیدهاند.
درواقع استادزاده با مقایسهی زنان شاعر ایرانی در دوره معاصر با استادان بزرگی چون ملکالشعرای بهار ضمن یادآوری شباهتها و تفاوتهای آنان با بزرگان جهان دانش ادبی نشان میدهد که این بانوان شاعر از چه قدرتی در تولید آثار نظم پارسی برخوردار بودهاند.
هنگامی که به سرودههای پروین اعتصامی نگاه میکند درمییابد او چگونه بشریت را دعوت به حقشناسی و زنشناسی مینماید. از اینرو، استادزاده با ذکر نام پروین و تحلیل و مقایسهی اشعار او با دیگر شاعران نشان میدهد که او در دورهی اختناق که بسیاری از مردان سکوت اختیار کردهاند این زن چگونه به نقد وضعیت اجتماعی میپردازد. یا در جای دیگر ضمن مقایسهی معارف ادبی فروغ فرخزاد با سراینده صاحبنامی به نام سهراب سپهری چگونه این بانوی شاعر با عریانگویی خود زبان نقد اجتماعی را بر علیه دو گرایش جبر انسانشناختی و جبر طبقاتی جامعه به کار میگیرد.
...در اشعار خود به هویت کودک اهمیت میداد و با زبانی ساده و کودکانه ولی نگاهی عمیق به زندگی و پدیدههای آن بدون به کارگیری زبان پند و اندرز، مخاطب را به دیدن و چگونه دیدن و کودکانه دیدن فرا میخواند.استادزاده نیز با توجه به اهمیت نقش این بانوی شاعر در ادبیات کودکان در مقالهای تحلیلی تحت عنوان «بررسی محتوایی اشعار کودکانهی پروین دولتآبادی بر قایق ابرها و گل بادام»مضامین آن آثار را در شش محور طبیعت گرایانه، سرگرمکننده و لذتبخش،سیاسی ـ اجتماعی،دینی،آموزشی ـ علمی و تربیتی ـ اخلاقی مورد بررسی قرار داده وبا نگاهی کمی نشان میدهد که هریک از این مضامین به چه میزان در اشعار این شاعر به کار رفته و چگونه معناهایی از زندگی کودکان را متبلور میسازد. او نتیجه میگیرد «امید»و «مهر و عاطفه» مهمترین مضامینی است که در اشعار شاعر نمود دارد و شاعر چگونه طبیعت و دگرگونی فصلها را در دامن طبیعت توصیف میکند،حس میهندوستی را به کودکان انتقال میدهد و توجه کودک را به زیباییهای پیرامون خود جلب میکند. متن کامل در روزنامه اطلاعات روز چهارشنبه)
هدایت شده از برنامه علمی فرهنگی طلوع
سردار سلیمانی.pdf
5.85M
متن کامل ویژهنامه خواندنی روزنامه اطلاعات به مناسبت سالگرد شهادت سردار سلیمانی
🌿 نهی از منکر بهاری مرحوم حائریشیرازی:
از قول محافظ سابق مرحوم #حائری_شیرازی شنیدم در ایامی که ایشان امام جمعه #شیراز بود برای کاری از مراسم دعای #ندبه مسافت شیراز تا اصفهان را سریع بازگشتند.
به دلیل شتاب برای رفتن محافظان صبحانه مراسم ندبه را نخوردند، بنابراین در قهوهخانهای بین راهی حاجآقا چند پرس نیمرو سفارش داد.
محافظان مشغول خوردن صبحانه بودند که متوجه غیبت مرحوم حائری شیرازی شدند.
همهجا را گشتند خبری نبود، ماجرا داشت جدّی میشد که متوجه شدند که در ورودی ساختمان دستشویهای آنجا بسته است و صدای آب و شستشو میآید!
از روزنه در دیدند که حاجهای حائری عبا و قبا و عمامه را کنار گذاشته و دشداشه را بالا زده و مشغول شستشوی مستراحهای کثیف آنجا است.
ایشان حتی با دست سنگ و آشغالهای درون فاضلاب کاسه مستراح ها را که منجر به آبگرفتگی کثیفی بود را خارج میکرد.
محافظان از حاجآقا خواستند اجازه کمک به ایشان دهد، ولی ایشان گفته بود که کار شما جوانان نیست از من پیرمرد بر میآید.
ساعتی گذشت و دستشویها تمیز و براق شد و حاج آقا با صابون مالی و آب کشیدن دست و پا لباس بر تن کرذ و گفت حالا برویم!
محافظان و همراهان نتوانستند شگفتی خویش را پنهان کنند؛ این کار چه بود که نماینده رهبر کرد؟!
مرحوم حائری گفت: برای رفع حاجت آمدم به اینجا دیدم افتضاح و خجالت آور است، تمام مستراحها مملو از کثافت و نجاست بود.
مسیر شیراز، اصفهان مسیری توریستی و جهانگردی است، اگر اتوبوسی از جهانگردان اینجا میایستاد و این صحنه را میدید پیش خودش درباره ما مسلمانان و ایرانیان چه قضاوتی میکرد؟!
این کار من #نهی_از_منکر بود.
روحانیت باید کثافت را حتی اگر با لباس روحانی باشد از ساحت ایران و مسلمانان پاک کند.
حالا شادی روحش فاتحهای بخوانید با صلوات.
هدایت شده از بیداری ملت
🔴 قانون شورش
🔻 "قانون شورش یاهمان Insurrection Act 1807" قانونی است که به فرمانده قوا اجازه میدهد برای کنترل شرایطی که از حالت عادی خود خارج شده وارد عمل شده و دستور به استقرار حکومت نظامی میدهد.
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
هدایت شده از بیداری ملت
طناب دار در آمریکا ...
همین طناب دار در اعتراضات عراق و لبنان ، توسط معترضینِ بدونِ لیدر به خیابان آمده و علیه مقامات این کشور ها در خیابان به نمایش در امده بود . حالا طناب دار به آمریکا رسیده است ...
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
هدایت شده از بیداری ملت
⭕️اگر ایران بود تیتر میشد:
🔹روز خونین در ایران؛ در جریان اعتراضات مردمی، گفته شده دهها نفر کشته شدهاند که جمهوری اسلامی تنها به قتل ۴ نفر اعتراف کرده است!
👈ماله کشی به سبک بی بی سی!😏
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
هدایت شده از بیداری ملت
﷽؛
📸 کنگره آمریکا در تسخیر هواداران ترامپ
✍ بیداری ملت
eitaa.com/bidariymelat
هدایت شده از بیداری ملت
﷽؛
وقتی ترامپ پیام عاشقانه برای حامیانش می نویسه:😂
من میدونم جریحه دار هستین!
برین خونه،
ما عاشقتونیم.
مایک پنس، رفیق گرمابه و گلستان ترامپ هم اونو تو توییتر آنفالو کرد، چون میدونه ترامپ خطوط قرمز امریکا رو زیرپا گذاشته
قشنگ مث بازی بچّه های تو کوچه شده😂
وقتی می بازن یار جمع می کنن و کری می خونن و سروصدا می کنن که ما برنده بودیم، شما تقلّب کردین و این پیروزی سهم ماست و این حرفا
✍ بیداری ملت
eitaa.com/bidariymelat
هدایت شده از بیداری ملت
﷽؛
⭕️ انتقاد کیهان از اصرار روحانی برای تبرئه آمریکا
🔻روزنامه کیهان از اظهارات روز گذشته رئیسجمهور انتقاد کرد.
🔹حسین شریعتمداری، مدیر مسئول کیهان، نوشت: دیروز آقای رئیسجمهور در جلسه رؤسای کمیتههای ستاد ملی مقابله با کرونا فرمودند؛ «آیا نباید از کسی که در کوچه ظلم میکند و سنگ میزند، شیشه میشکند و در یک لحظه عاقل میشود و میگوید من از این به بعد نمیخواهم شیشه بشکنم، استقبال کنیم؟...هر وقت این کار شد ما استقبال میکنیم»!
🔸تمثیل دیروز آقای روحانی در جلسه یاد شده و نتیجهای که از مقایسه آن با جنایات آمریکا گرفتهاند (قیاس معالفارق) با عرض پوزش بهاندازهای ابتدایی و دمدستی است که حتی کسانی که از علم حقوق چیزی سر در نمیآورند نیز به آسانی از بیپایه و اساس بودن آن باخبرند!
🔹از این روی نمیتوان باور کرد که ایشان به عنوان یک شخصیت حقوقآموخته، از بیاساس بودن قیاس خود بیخبر بوده باشند! بنابراین، سؤال این است که چه اصرار عجیبی دارند آمریکا را از جنایات بیشماری که مرتکب شده و میشود تبرئه کنند؟!
✍ بیداری ملت
eitaa.com/bidariymelat
خزینة الجواهر
دموکراسی از هم گسیخته 🔹وزیر جنگ رژیم صهیونیستی هم در واکنش به اتفاقات کنگره آمریکا گفت: باور نمیکر
جمهوری اسلامی در حال تبدیل شدن ب قدرتی جهانیه و مردم ایران به مرحلهای رسیدهاند که در حال صدور آموزههایی هستند ک بر اساس اون انقلاب کردن
شهادت حاج قاسم سلیمانی، جریانی اصیل و تاثیرگذار در دنیای اسلام ب وجود اورد، 👈جریانی که بر اصالت خیزش وحدتبخش مسلمانان هم مهر تایید میزنه و ان شاءالله با اتحاد جهانی برای ریشه کن شدن صهیونیزم و امریکا ی جنایتکار همسو و هم جهت خواهیم شدتا نابودی کامل ان شاءالله ب همین زودی نور همه جا را فرا خواهد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺وعدهی رهبری در حال محقق شدن است، آمریکا مانند کشتی تایتانیک غرق خواهد شد.
خزینة الجواهر
🔺وعدهی رهبری در حال محقق شدن است، آمریکا مانند کشتی تایتانیک غرق خواهد شد.
🔴 چرا مثل تایتانیک ؟؟
🔴 تمامی سخنان #آیت_الله_خامنه_ای به محض پایان بیانات در اتاق های فکر سازمان های اطلاعاتی #عبری #عربی #غربی بررسی می شود به این دلیل که بشدت اثرگذار در تحولات #سیاسی جهان می باشد و تا امروز همه ی پیش بینی های این فرد به تحقق پیوسته
پس این کلمات بشدت دقیق و قابل بررسی است
.
حال درباره #تایتانیک :
چرا مثل کشتی های دیگر نه و مثل تایتانیک؟
.
#کشتی_تایتانیک بزرگ ترین و عظیم ترین شی قابل حرکت جهان بوده است که تا آن موقع بشر ساخته بوده است ، وقتی که در بندر کناره می گرفت، قدرت و ابهت آن هر چشمی را به خود خیره می کرد
.
خوب چند نکته از علت مثال زدن تایتانیک برای افول #آمریکا:
🔺۱- ماجرای غرق شدن غیرمنتظره تایتانیک قابل فهم برای تمام مردم دنیا است و زود فهم می شود
.
🔺۲- نماد قدرت و #استکبار بود و به آن فخر کردند و هیچ قدرتی را برای نابودی آن متصور نمی شدند ولی غرق شد
.
🔺۳- وقتی مسافران کشتی در اوج عیش و سرخوشی بودند این اتفاق افتاد
.
🔺۴- آن کشتی با آن عظمت که ساختش سالها طول کشید و میلیاردها دلار هزینه برد
فقط در عرض دو ساعت و نیم ناپدید شد
.
🔺۵- از جایی ضربه خورد که اصلا قابل تصور نبود و پیش بینی نشده بود کوه یخ شناور کوچکی که حتی فکر میکردند کشتی آن را در هم می شکند ولی بالعکس شد
.
🔺۶- آن را بزک کرده بودند تا چشم ها را خیره کند تا آنجایی ۳ تا از ۴ دودکشهای تایتانیک واقعی بوده فقط به این خاطر که با عظمت تر و قویتر به نظر برسد
.
🔺۷- تایتانیک را سازمان یا گروهی نابود نکرد بلکه دست خدا آن را به این روز انداخت
.
شاید علل دیگری را هم بتوان متصور شد
ولی همین ها کافیست تا به دقت سخنان
رهبری پی ببریم
.
پس ماجرای تایتانیک را بیاد داشته باشید
و منتظر تحقق سخنان سیاستمدارترین و تاثیرگذارترین رهبر دنیا باشید....
که وعده ای صادق است....
.
➖ کدام آرزوی شهید مطهری را علامه مصباح محقّق کرد؟
➖ خلاصۀ عمر علامه مصباح، شاید همین جملۀ ایشان باشد: «جواب فکر را باید با فکر داد»
➖ظلم بزرگ به علامه مصباح این بود که از ایشان چهرهای متعصب و غیرواقعبین به جامعه ارائه دادند
🔴 شخصیت مهربان و مظلوم علامه مصباح
🔻 علامه مصباح میفرماید: «عرصۀ فرهنگ، جای جهاد فرهنگی است. جواب شبهات را نمیتوان با گلوله داد؛ جواب فکر را باید با فکر داد.» شاید بشود عمر ایشان را در همین عبارت خلاصه کرد.
🔻 ایشان میفرماید: «پیشرفت علم در گرو تضارب آراء و نقد و بررسی به دور از تعصب است.» اتفاقاً فضای علمی مؤسسۀ امامخمینی که ایشان تأسیس کردند، همینگونه است.
🔻 برعکسِ تبلیغاتی که علیه ایشان میشود که میخواهند ایشان را فردی متعصّب و متصلّب نشان دهند، در مؤسسۀ ایشان آخرین حرفهای الحادی و آخرین حرفهای بیدینی در موضوعات مختلف را، از متخصّصین همان رشتهها میشنوید.
🔻 شهید مطهری آرزو داشت که مثلاً برای مباحثه دربارۀ مارکسیسم، یک فرد مارکسیست را بیاوریم تا مارکسیسم را به ما توضیح بدهد و ما نقدش کنیم، این آرزو را علامه مصباح به صورت ایدهآل در موسسۀ خودشان محقق کردند.
🔻 خود ایشان در اوائل طلبگی زبان فرانسه یاد گرفتند و به زبانهای دیگری هم تسلط دارند و شاگردانشان را به یادگیری زبان خارجی وادار میکنند.
🔻 ظلم بزرگ به علامه مصباح این بود که از ایشان چهرهای متعصب و غیرواقعبین به جامعه ارائه دادند، درحالیکه واقعیت درست برعکس این است.
🔻 مثلاً دیدگاه ایشان در مسائل اجتماعی زنان، این است: «سیاستمداران باید بهگونهای برنامهریزی کنند که اگر کاری از زنان، بهتر برمیآید یا مربوط به زنان است توسط خودِ آنها انجام شود. ولی متأسفانه تصمیم صحیح و تقسیم مبتنی بر نیاز در این زمینه صورت نمیگیرد.»
👤علیرضا پناهیان
🚩 مشهد مقدس- ۹۸.۱۱.۲۶