🔴بازداشت مغز متفکر انفجار در مسجد مزار شریف افغانستان
🔹 طالبان با انتشار پیامی در صفحه خود در توییتر اعلام کرد: نیروهای ویژه "امارت اسلامی" مغز متفکر انفجار جنایتکارانه مزار شریف را بازداشت کردند.
🔹 طالبان همچنین تصویر این فرد را منتشر کرد.
🔹 روز گذشته انفجار مهیبی مسجد "سهدکان"، بزرگترین مسجد شیعیان مزار شریف را هدف قرار داد که منجر به کشته شدن ۴۵ تن شد.
🔹پیشتر گروه تروریستی داعش مسؤولیت این انفجار را بر عهده گرفته بود.
◀️ با #خیمه_گاه_ولایت میتوانید #بهروزترین باشید↙️
✅ @kheymegahevelayat
خیمهگاه ولایت
#شیوه_امام_علی_در_امور_امنیتی #قسمت_هفتم 🔴 اشراف و رصدهای اطلاعاتیِ شبانه روزی امیرالمومنین علی عل
#شیوه_امنیتی_امام_علی
#قسمت_دهم #قسمت_پایانی
خبر شهادت محمد بن ابی بکر
وقتي كه خبر جنگ "عمرو عاص" با "محمد بن ابي بكر" در مصر به علي(ع) در كوفه رسيد، آن حضرت نيروهايي براي كمك وي اعزام كرد. هنوز آنان از كوفه دور نشده بودند كه جاسوس امام علي در شام به كوفه آمد و خبر شهادت محمد بن ابي بكر را به حضرت دادند؛ ایشان به نیروهای کمکی و به تعبیر امنیتی های امروز به نیروهای سایه پیام داد برگردند.
به نظر ميرسد نيروي اطلاعاتي حضرت در شام با سرعت زيادي براي رساندن اين خبر به سوي كوفه آمده است. این گزارشها نشانه اي روشن از داشتن نيروي اطلاعاتي متعدد براي آگاهي و اشراف بر توطئه هاي معاويه در شام و آگاهي از وضعيت اجتماعي و سياسي آن منطقه است.
نتیجه:
از آنچه ذكر شد نكات مهمي استفاده ميشود:
1_حضرت امير اشراف كاملي بر توطئه هاي مخالفان در داخل داشت. مانند آگاهي از توطئه طلحه و زبير در سفر به مكه و آگاهي از احتمال شورش خريت بن راشد ناجي.
حضرت در چنين مواردي با اينكه پيشنهاد دستگيري اين دسته افراد مطرح ميشده است، اما با آنان كاري نداشتند تا عمل خلافي از سوي آنان سرزند.
1_ اميرالمؤمنين(ع) نسبت به توطئه افراد مشكوك كه با تعبير مريب از آنان ياد
ميكرد، حساس بود و از كارگزاران خود مي خواست به آنان سخت بگيرند. نمونه روشن اين مطلب، نامه حضرت به" حذيفه و قيس بن سعد" کارگزار مصر است. قيس به جهت بي توجهي به اين فرمان، بركنار شده است.
3_امام علي(ع) منابع اطلاعاتي مختلفي داشتند و از طرق مختلف بر توطئه مخالفان
و دشمنان داخلي اشراف پيدا ميكرد. مانند كارگزاران، صدور بخشنامه به كارگزاران، نقبا و عرفا و گاهي افراد قبائل مختلف كه گزارش هاي اطلاعاتي خاص را به حضرت مي رساندند.
4_تجسس از دشمنان خارج از قلمرو حكومت حضرت، در دو محور تبيين شد. كسب اطلاعات براي آگاهي از وضعيت نيروهاي دشمن كه اهتمام حضرت به نيروي اطلاعاتي را نشان ميدهد؛ و در مواردي دستور به عمل، بعد از اطلاع از وضعيت دشمن.
5_اميرالمؤمنين(ع) از آغاز مخالفت معاويه با حضرت، نيروي اطلاعاتي يا عين به شام اعزام كردند. چنين به نظر ميرسد كه گروه هاي مختلفي اعزام شده باشند. مورخان گزارشهاي متعددي از عملكرد اين نيروهاي اطلاعاتي در شام نقل كرده اند كه در اين مقاله به سه نمونه روشن اشاره شد. شايعه همكاري قيس با معاويه در شام، نامه به قثم و خبر يورش يزيد بن شجره به مكه، و خبر شهات محمد بن ابوبكر در مصر و سقوط آن به دست عمرو عاص.
🔰 پایان
⛔️ #کپی و هرگونه استفاده (تاکید میکنیم هرگونه استفاده) از این مطلب فقط باذکر منبع و لینک کانالهای ( #خیمه_گاه_ولایت ) که در پایین درج شده است #مجاز می باشد.⛔️
♻️ تلگرام
🔰 https://t.me/+TTDEwsMDDrWGaJdJ
♻️ ایتا
🔰 https://eitaa.com/joinchat/2868117506C71fc999fff
♻️ سروش
🔰 http://sapp.ir/kheymegahevelayat
♻️ توییتر
🔰 https://twitter.com/kh_Velayat
خیمهگاه ولایت
🔴🔴 #مهم و #فوری 🔴🔴 #اطلاعیه به زودی پس از اتمام مستندات #شیوه_امنیتی_امام_علی؛ هرشب با خاطرات وزیر
به دلیل اتمام مستندات شیوه امنیتی امام علی علیه السلام، از امشب خاطرات امیر عبداللهیان وزیر امور خارجه فعلی کشور که در سالهای درگیری نیروهای مقاومت با داعش دربخش عربی آفریقایی وزارت خارجه «زمان ظریف» فعال بودند، خاطرات ایشان از درگیریها در سوریه و جلسات مستمر ایشان با مقامات کشور ایران و سفرهای ایشان و جلسات مهم ایشان با شهید حاج قاسم سلیمانی منتشر میشود.
لطفا این اطلاعیه را برای دوستان و آشنایان خود ارسال نمایید.
#خیمه_گاه_ولایت
✅ @kheymegahevelayat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 انفجار در مسجد اهل سنت در قندوز افغانستان
🔻 شبکه الجزیره در خبر فوری به نقل از منابع امنیتی گزارش داد: در انفجار مسجدی در ولایت قندوز در شمال افغانستان ۴ نفر کشته و ۴۷ نفر زخمی شدند.
✅ @kheymegahevelayat
وقوع آتشسوزی در مرز شلمچه
🔹منابع و رسانههای عراقی از وقوع آتشسوزی در مرز شلمچه (بخش عراقی) خبر دادند.
🔹هنوز علت آتشسوزی مشخص نیست. برخی این آتشسوزی را گسترده توصیف میکنند.
✅ @kheymegahevelayat
#خبرفوری
از امشب خاطرات #دکتر_حسین_امیر_عبداللهیان وزیر امور خارجه دولت رئیسی از درگیریهای نیروهای #مقاومت و #داعش در سوریه در کانال زیر منتشر میشود.
دکتر عبداللهیان در زمان درگیریها، در قسمت عربی آفریقایی وزارت خارجه ظریف در دولت حسن روحانی فعالیت داشته است.
او در این خاطرات به جلسات خود با حاج قاسم سلیمانی و سفرهای کاری خود و... اشاره میکند
برای خواندن خاطرات ایشان به کانال زیر مراجعه کنید👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2868117506C71fc999fff
خیمهگاه ولایت
#خبرفوری از امشب خاطرات #دکتر_حسین_امیر_عبداللهیان وزیر امور خارجه دولت رئیسی از درگیریهای نیروهای
لطفا این مطلب را برای همه فوروارد کنید
با تشکر از شما مخاطبان محترم خیمهگاه ولایت
بسم الله الرحمن الرحیم
#خاطرات_امیر_عبداللهیان #پارت_اول
روابط دیپلماتیک تهران و دمشق به سال ۱۳۲۵ خورشیدی [۱۹۴۶ / میلادی)، سال کسب استقلال سوریه، باز می گردد. تاریخ روابط نشان می دهد که هیچگاه بین دو کشور اثری از خصومت یا تشنج دیده نشده است؛ هرچند، در دوره ای از تاریخ رژیم پهلوی، روابط سردی بین ایران و سوریه حاکم شد که به ماهیت حکومت سوریه و نظام پادشاهی در ایران ارتباط داشت.
این تفاوت از آنجا ناشی می شد که دولت وقت در ایران اقدام به برقراری رابطه با رژیم صهیونیستی کرد، در حالی که سوریه رژیم جعلی اسرائیل را دشمن اصلی خود تلقی می کرد.
با شروع جنگ تحمیلی صدام و حزب بعث عراق علیه جمهوری اسلامی ایران، سوریه به حمایت از جمهوری اسلامی ایران پرداخت.
این موضع حمایتی حافظ اسد و حکومت سوریه باعث استحکام مناسبات و هم پیمانی استراتژیک جمهوری اسلامی ایران و جمهوری عربی سوریه شد.
از آنجا که بلندیهای جولان از سال ۱۳۴۵ خورشیدی 1967 میلادی و به دنبال جنگ شش روزه اعراب و اسرائیل به اشغال تل آویو درآمد و افکار عمومی سوریه تا امروز خواستار آزادسازی آن است و به دلیل پناه دادن به آوارگان و میزبانی از گروههای مقاومت و فلسطینی و همچنین حمایت نظام سیاسی سوریه از مقاومت لبنان و فلسطین، کشور سوریه در «خط مقاومت» قرار گرفت.
روابط تهران و دمشق طی چهار دهه گذشته از اهمیتی خاص برخوردار بوده است. این مناسبات مهم و راهبردی از سال ۱۳۹۰ خورشیدی (۲۰۱۱ میلادی)، با مداخلات علنی آمریکا و متحدین آن و همراهی برخی کشورهای منطقه و گروههای تروریستی که به وقوع بحران سیاسی و جنگ تروریستی انجامید، مراحل عدیده ای را طی کرد و در نهایت با توجه به نقش مهم مردم، رهبری و نیروهای مسلح سوریه و حمایت های سیاسی و میدانی جمهوری اسلامی ایران و متحدین آن، موفقیتهای بزرگی حاصل شد و روابط راهبردی تهران_دمشق را مستحکم تر ساخت.
در پی جنگ تحمیلی تروریستی علیه سوریه، بر اساس آمار سازمان ملل متحد:
🔹حدود ۴۰۰ هزار نفر کشته و شهید شدند.
🔹بیش از ۵۰۰ هزار نفر مجروح و حدود هفت میلیون نفر در داخل و خارج آواره شدند.
🔹همچنین حدود ۲۷۰ هزار فلسطینی مقیم سوریه نیز مجددا آواره شده اند.
🔹در این جنگ نابرابر خارجی و تروریستی تقریبا ۷۰٪ صنایع سوریه از بین رفت.
🔹بیش از دو میلیون واحد مسکونی ویران شد یا آسیب دید.
برآورد اولیه خسارتها به بخش صنعت سوریه ۱۴۳ میلیارد دلار و به بخش نفت و گاز ۳۰ میلیارد دلار است.
مبلغ مورد نیاز برای بازسازی حدود ۴۰۰ میلیارد دلار تخمین زده می شود.
بی تردید، هر یک از وقایع و ارقام ذکر شده می توانست یک کشور و واحد سیاسی را به مرحله کامل فروپاشی بکشاند، لیکن عوامل متنوعی منجر به شکست جبهه آمریکایی_صهیونیستی، یا «غربی_عبری_عربی» در مقابله با سوریه شد؛ از جمله عوامل آن می توان به پایداری بشار اسد به عنوان رئیس جمهور منتخب، روحیه ایستادگی مردم، مقاومت ارتش و نیروهای مسلح سوریه، کمک و مستشاری جمهوری اسلامی ایران و مدافعان حرم از تابعیت های مختلف تلاش تحسین برانگیز سردار سپهبد قاسم سلیمانی، فرمانده شهید نیروی قدس، آثار خون شهدای مقاومت و مدافع حرم، نقش بی بدیل حزب الله لبنان و ورود نیروی هوایی ارتش روسیه در کمک به مبارزه با تروریسم تکفیری اشاره کرد.
مجموعه پیش رو، خاطرات اینجانب از «جنگ تروریستی» سوریه را روایت میکند. ابتكار تدوین این خاطرات به توصیه قهرمان بین المللی مبارزه با تروریسم، سردار عزیز حاج قاسم سلیمانی باز میگردد. سردار سلیمانی یک سال قبل از شهادت و آسمانی شدن و به خدا پیوستن، در دیداری به بنده تأکید کردند که برای انتقال پیام رشادتها، شهادتها، شجاعتها و حتی جنایات و خیانتها در سوریه و منطقه غرب آسیا، بخشی از خاطرات خود را مکتوب و منتشر نمایم.
در جای جای این روایت تصویر گویایی از حکمت و شجاعت مقام معظم رهبری حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (مدظله¬العالی) را در تأمین حداکثری امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران، تحقق صلح و امنیت منطقه و جهان و حفظ امت بزرگ اسلامی و حرکت به سوی تمدن نوین اسلام می توان یافت. همچنین ردپای قوی و سترگ قهرمان بین المللی مبارزه با تروریسم، سردار سلیمانی عزیز، را می توان به چشم دل دید و تعقیب کرد.
خیمهگاه ولایت
بسم الله الرحمن الرحیم #خاطرات_امیر_عبداللهیان #پارت_اول روابط دیپلماتیک تهران و دمشق به سال ۱۳۲۵
#خاطرات_امیر_عبداللهیان #پارت_دوم
انتخاب به معاونت وزارت امور خارجه
فروردین سال ۱۳۹۰، پس از سه سال فعالیت به عنوان سفیر جمهوری اسلامی ایران در #منامه_پایتخت_بحرین، به تهران برگشتم و به مدیر کلی خلیج فارس و خاورمیانه وزارت امور خارجه منصوب شدم.
چند ماه بعد، اختلافاتی بین آقای #احمدی_نژاد رئیس جمهور وقت، و آقای #منوچهر_متکی وزیر خارجه پیش آمد. به تدریج دامنه اختلافات افزایش یافت و در نتیجه آقای متکی، در زمانی نامناسب و در اثنای مذاکره رسمی با مقامات عالی رتبه کشور #سنگال و در حالی که در خارج از ایران حضور داشت، از سوی رئیس جمهور کنار گذاشته شد و آقای #دکتر_علی_اکبر_صالحی هدایت دستگاه دیپلماسی را به عهده گرفت.
در همان چند هفته اول، که آقای دکتر صالحی وزیر خارجه شد، وقایع و جریانات بی سابقهای که به #بیداری_اسلامی شهرت یافت در کشورهای #تونس و #مصر آغاز شد و به سرعت جایگاه نخست را در تمام رسانههای دنیا به خود اختصاص دادند.
مطالعه و بررسی جدی این تحولات بزرگ سیاسی و اجتماعی، که تمام منطقه و شاید جهان را تحت تأثیر قرار داده بود، از مهم ترین وظایف وزارت امور خارجه بود.
به این ترتیب آقای دکترصالحی با منطقهای کاملا گرفتار بحران مواجه شد. میشود گفت در آن روزها بیش از هفتاد درصد وقت ایشان صرف بررسی، مطالعه و تحلیل این تحولات، سفرهای خارجی، و رایزنی با مقامات کشورها و شرکت در جلسات می شد.
همه این وقایع در حوزه خاورمیانه و شمال آفریقا به اضافه حوزه خلیج فارس رخ میداد. طبیعتا اداره کل ما مسئولیت این حوزه را بر عهده داشت. بعد از چند ماه، بنا به خواست و تصمیم آقای دکتر صالحی، مسئولیت معاونت وزیر امور خارجه در امور کشورهای عربی و آفریقایی را به عهده گرفتم.
در اوج بحران هایی که این منطقه پر آشوب دنیا را در بر گرفته بود، حدود پنج سال و نیم معاون وزیر خارجه بودم. دو سال و نیم از این دوران با وزارت آقای دکتر صالحی و سه سال با وزارت آقای دکتر #محمدجواد_ظریف همزمان شد.
در این دوره بود که در مصر «حسنی مبارک» سقوط کرد و «محمد مرسی» به جای او آمد؛ بعد از حدود یک سال مرسی هم سقوط کرد و «عبدالفتاح سیسی» جای او را گرفت. «زین العابدین بن علی» رئیس جمهور تونس از قدرت خلع شد، در یمن «علی عبدالله صالح» سرنگون شد، انقلاب در بحرین نظام سیاسی حاکم (آل خلیفه) را تا آستانة فروپاشی پیش برد و اتفاقاتی در بخش وسیعی از کشورهای شمال آفریقا و خاورمیانه رخ داد.
شعله های اعتراضات، مطالبات، و انقلاب مردم آرام آرام همة کشورهای عربی منطقه را در بر می گرفت. شاید برای حدود یک سال ما به طور ویژه این تحولات را رصد می کردیم. هر کدام از این پرونده ها جزئیات بسیاری داشت و مسئولیت بسیار سنگینی برای من، به عنوان معاون وزیر خارجه و همکارانم ایجاد می کرد.
به هر حال این تحولات در منطقه غرب آسیا و شمال آفریقا رخ می داد که ماهیت اسلامی داشت و برهمسایگان ما و جهان اسلام تأثیر میگذاشت و کنشگرانی همچون آمریکا و رژیم صهیونیستی درصدد سوءاستفاده و موج سواری بودند و ما نمی توانستیم در جمهوری اسلامی ایران نسبت به آن وقایع مهم بی تفاوت باشیم.
این وضعیت ادامه داشت تای اینکه آقای حسن روحانی رئیس جمهور شد و دولت ایشان شکل گرفت و آقای ظریف به عنوان وزیر خارجه انتخاب شد. نظر تیم سیاست خارجی دولت جدید این بود که من، به عنوان سفیر مأمور سفارتخانه ای شوم یا همچنان کار در آن بخش از وزارت خارجه را در سمت معاون عربی آفریقایی ادامه بدهم.
🔰ادامه دارد...
⛔️ #کپی و هرگونه استفاده (تاکید میکنیم هرگونه استفاده) از این مطلب فقط باذکر منبع و لینک کانالهای ( #خیمه_گاه_ولایت ) که در پایین درج شده است #مجاز می باشد.⛔️
♻️ تلگرام
🔰 https://t.me/+TTDEwsMDDrWGaJdJ
♻️ ایتا
🔰 https://eitaa.com/joinchat/2868117506C71fc999fff
♻️ سروش
🔰 http://sapp.ir/kheymegahevelayat
♻️ توییتر
🔰 https://twitter.com/kh_Velayat
◀️ خود شیرینی برخی دولتمردان برای اصلاحطلبان ادامه دارد.
این جماعت وقتی در قدرت بودند هرچه در توان داشتند برای زمین زدن انقلاب انجام دادند . هرچه در توان داشتند خون به دل خانواده شهدا کردند. هادی خانیکی فعال فتنه ۸۸ عضو حزب منحله مشارکت و از اعضای حلقه کیان است که آه و نفرین متدینین و انقلابیون راستین را پشت سر خود دارد.
آقای رئیسجمهور، آقای وزیر ارشاد، شایسته نیست بانیان وضع موجود را اینقدر مورد نوازش قرار دهید. با این اقدامات هم هرگز جریانات غربگرا حامی شما نخواهند شد. کمی هم به بدنه اجتماعی خود توجه کنید
✍یکی از مشکلات جدی دولت رئیسی عدم مرزبندی واقعی و صریح با جریانات فتنه و غربگرایان است. مشاهده میشود برخی اعضای دولت به هر بهانه ای بدنبال عبور از خطوط قرمز در ارتباط با جریان فتنه هستند
➖➖➖➖➖➖➖➖
👈 اینجا خــــــــ قرمزـــــط سیاسے معنایے ندارد؛ چون به سیاستمداران سیاست باز در هر رده و پست و مقام ارادتی نداریم و فقط ارادتمند و فدایی امام خمینی و انقلاب و امام خامنهای و شهدا هستیم.
✅ #خیمه_گاه_ولایت از انقلاب و دردِ مستضعفین و پابرهنگان و مظلومان جهان میگوید نه از سیاست بازیهای کثیف بعضی سیاسیون معلوم الحال↙️
✅ @kheymegahevelayat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
متفاوتترین مداحی حاج محمود کریمی در شبهای قدر
حاج محمود کریمی در دومین شب از مراسم احیای قدر برای ناشنوایان مداحی کرد. همراهی #ناشنوایان حاضر در این مراسم (در یکی از رواقهای حرم امام رضا علیهالسلام) و اشعار خوانده شده بسیار زیبا بود.
✅ @kheymegahevelayat
شهادت محافظ فرمانده تیپ سلمان فارسی زاهدان
🔹محمود آبسالان پسر سردار آبسالان محافظ سردار الماسی از تیپ نیروهای مخصوص ۱۱۰ سلمان فارسی زاهدان بر اثر تیراندازی به شهادت رسید.
🔸به گفته یک شاهد عینی سحرگاه امروز بر اثر تیراندازی فرد یا افراد ناشناس به سمت ماشین سردار الماسی فرمانده تیپ سلمان فارسی زاهدان محمود آبسالان محافظ وی به شهادت رسید.
🔸گفته میشود #شهید_محمود_آبسالان فرزند یکی از فرماندهان سپاه سیستان و بلوچستان است.
➖➖➖➖➖➖➖➖
◀️ برای دریافت آخرین اخبار و اطلاعات از مسائل سیاسی و امنیتی ایران و جهان #خیمه_گاه_ولایت را دنبال کنید
✅ @kheymegahevelayat
خیمهگاه ولایت
شهادت محافظ فرمانده تیپ سلمان فارسی زاهدان 🔹محمود آبسالان پسر سردار آبسالان محافظ سردار الماسی از
◀️جزئیات حادثه تیراندازی به ایست بازرسی در زاهدان/عوامل تیراندازی دستگیر شدند
معاون امنیتی - انتظامی استاندار سیستان و بلوچستان:
🔰ورودی شهر زاهدان یک ایست بازرسی بوده که متاسفانه سحرگاه دیشب مورد تیراندازی برخی از اشرار قرار میگیرد، در این حادثه محمود آبسالان فرزند سردار آبسالان جانشین فرمانده سپاه سلمان که در ایست بازرسی بوده به شهادت میرسد.
🔰هیچ فردی دیگری در این حادثه مجروح و شهید نشده است.
🔰عوامل این درگیری دستگیر شدهاند که اقدامات اطلاعاتی و تحقیقاتی در حال انجام است.
✅ @kheymegahevelayat
🚨گویا خبرهایی هست!
🔺در پاکستان عمران خان با یک دولت وابستهتر به آمریکا و عربستان جایگزین میشود.
🔺در افغانستان، جوسازی ضدایرانی با پشتیبانی سراسری رسانههای سعودی و انگلیسی بالا گرفته است.
🔺در این چند هفته، نیروهای سلفی-تکفیری در جمهوری باکو و نزدیک مرز ایران دیده شدهاند.
🔺پروازهای ترابری پرشمار از اسراییل به باکو گزارش شده است.
🔺ترکیه در شمال عراق عملیات نظامی گستردهای را در برابر گروههای نزدیک به ایران آغاز کرده است. نه دولت عراق و نه کردها، کوچکترین اعتراضی ندارند!
🔺حتی کشور کوچک و بیزبانی مانند کویت، در همین ماه فروردین، به بهانهی میدان آرش سخنان تند و ناهماهنگ با اندازه و جایگاهش بر زبان راند.
🔺رسانههای ضدایرانی (سعودیاینترنشنال، بیبیسی، گوناز، منوتو، رادیو فردا، ...) پردهپوشی را کنار گذاشتهاند و دشمنی خود را با ایران و ایرانیان آشکارتر کردهاند.
🔺در قرهباغ پانترکها نشستی برگزار میکنند و به دلگرمی وعدههای اسراییل و ترکیه جرات کردهاند که بگویند نشست بعدی را در تبریز یا ایروان برگزار خواهیم کرد!
➖➖➖➖➖➖➖➖
◀️ برای دریافت آخرین اخبار و اطلاعات از مسائل سیاسی و امنیتی ایران و جهان #خیمه_گاه_ولایت را دنبال کنید
✅ @kheymegahevelayat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
استاد رائفی پور
افشاگری مهم و امنیتی
✅ @kheymegahevelayat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در این فیلم کوتاه که بخشهایی از آن برای اولین بار منتشر میشود، میتوانید لحظاتی از در کنار هم بودن شهید مصطفی بدرالدین ارشدترین فرمانده امنیتی و نظامی و اطلاعاتی حزب الله لبنان و شهید حاج قاسم سلیمانی را ببینید.
#اخبار_امنیتی
✅ @kheymegahevelayat
خیمهگاه ولایت
#خاطرات_امیر_عبداللهیان #پارت_دوم انتخاب به معاونت وزارت امور خارجه فروردین سال ۱۳۹۰، پس از سه سال
#خاطرات_امیر_عبداللهیان #پارت_سوم
منطقه همچنان ملتهب و دستخوش تحولات جدی بود. وزیر خارجه، آقای دکتر ظریف، به شدت مشغول مذاکرات پیچیده هسته ای شده بود و روی حوزه اروپا و غرب تمرکز داشت.
به این ترتیب در دوره آقای دکتر ظریف برای سه سال در حوزه ای که مسئولیت آن به من و مدیران و کارشناسان خوب و کارآزموده ام سپرده شده بود انجام وظیفه کردم. البته هماهنگی های لازم را هم با بخش های ذی ربط نظام و وزارت خارجه داشتم.
شاید یکی از پرتنش ترین مسائل سیاست خارجی ایران که در دوره معاونت بنده و چند ماه قبل از جابه جایی پیش آمد مسئله روابط با عربستان سعودی، آن هم بعد از حادثه اعدام شیخ نمر، روحانی شیعه و عدالت خواه عربستانی، بود.
بلافاصله بعد از آن هم سلسله اتفاقاتی رخ داد، به کنسولگری عربستان در مشهد و سفارت آنها در تهران.
عده ای معترض تعرضی داشتند که به بهانه آن حادثه، در پی تصمیم عربستان، که آن زمان از نتایج مذاکرات هسته ای ناراحت بود و سعی در ایجاد تنش علیه ایران داشت، رابطه سیاسی عربستان سعودی و ایران قطع شد.
قبل از تصمیم عربستان به قطع رابطه دیپلماتیک با تهران، من رفت و آمدهایی به عربستان داشتم و ملاقات ها و گفت وگوهای فراوانی با وزرای خارجه عربستان، سعود الفيصل و عادل الجبير، درباره مناسبات
دوجانبه و تحولات منطقه انجام دادم.
علت تجمع گروهی از مردم، که مقابل سفارت عربستان در تهران رخ داد، به چند موضوع برمیگشت؛ از جمله انتشار خبر تهدید دو نوجوان ایرانی عازم حج عمره به تجاوز جنسی در فرودگاه از سوی پلیس سعودی، شهادت ۴۶۰ تن از حجاج ایرانی در حادثه حج تمتع سال ۱۳۹۴ در فاجعه منا، و نهایتا اعدام تحریک آمیز شیخ نمر در آن دوران، حاکمان جنگ طلب جدید سعودی آل سلمان) با هدف جلب نظر بیشتر آمریکا... بر طبل بدرفتاری با ایران می نواختند.
⬅️بیداری اسلامی و جهان عرب
زمانی که مسئولیت حوزه خاورمیانه و خلیج فارس را به عنوان مدیرکل در وزارت خارجه بر عهده گرفتم، با چند بحران با پرونده ریشه دار در حوزه کاری خود مواجه بودم.
موضوع اول مسئله فلسطین بود. پرونده فلسطین یکی از پرونده های مهمی است که همیشه در نظام و وزارت خارجه مورد توجه بوده است.
مسئله دوم مربوط به تحولات عراق و تحرکات تروریستی در آن کشور بود که کماکان بی ثباتی در عراق را تداوم می بخشید. در حالی که این دو مسئله و چالش اساسی در حوزه کاری ما در خاورمیانه وجود داشت، سال ۱۳۸۹ (۲۰۱۱ م) با حرکتی در تونس مواجه شدیم که منجر به یک قیام سراسری شد.
قیام تونس این گونه نبود که یک اتفاق ساده رخ دهد و در داخل تونس هم محبوس بماند. آغاز ماجرا به این شکل بود که یک دست فروش، به خاطر اعتراض به شرایط بد اقتصادی کشور، خودش را آتش زد، این خبر به سرعت با استفاده از فضای مجازی منتشر شد و موجی از خشم و نارضایتی در تونس، علیه بن علی، رئیس جمهوری که بیش از سه دهه در این کشور حکومت فاسدی ایجاد کرده بود، برانگیخت.
این خیزش و خشم عمومی بلافاصله به مصر منتقل شد و آنجا را هم فرا گرفته. قبل از پرداختن به تحولات پرتنش سوریه در سال های اخیر، تلاش می کنم ابتدا صحنه عمومی بین المللی و منطقه ای آن دوران را به اختصار ترسیم کنم.
حاکمیت های خاندانی و پادشاهی و حضور رؤسای جمهور مادام العمر در کشورهایی چون لیبی، تونس، يمن، ومصر از یک سو و روشنگری هایی که تحت تأثیر دو رویداد مهم انقلاب اسلامی ایران و انقلاب در حوزه ارتباطات و دسترسی نسل جوان به اینترنت و آگاه شدن آنها از واقعیت هایی که پیرامونشان در منطقه و جهان رخ می داد از سوی دیگر زمینه را برای انباشت مطالبات مردم و تحول خواهی در این کشورها مهیا کرده بود.
علاوه بر این، مطالبات اسلام خواهانه مبتنی بر مردم سالاری نزد مردم این کشورها تبدیل به آتشی زیر خاکستر شده بود.
خواسته های انباشته شده سیاسی و اجتماعی در مردم و به ویژه نزد نسل جوان این کشورها، که از پیروزی انقلاب اسلامی در ایران و نیز از نقش آفرینی رهبران دینی و سیاسی در عراق، به عنوان یک کشور عربی، الهام می گرفت، بر ابعاد آن اضافه میکرد.
در عراق جریان های مذهبی و ملی توانسته بودند، علی رغم حضور اشغالگرانه آمریکا، با تداوم مبارزات سیاسی و نقش آفرینی مردم و مرجعیت، نظام سیاسی مبتنی بر رأی مردم را حاکم کنند و به تدریج استقلال عراق را تأمین و آمریکا را وادار به خروج نیروهای نظامی اش در سال ۱۳۸۹ کنند.
به این ترتیب در شمال آفریقا و غرب آسیا شاهد ایجاد امید در جریان های سیاسی و اسلامی همچون اخوان المسلمين و طرح مطالبات اجتماعی و اسلام خواهانه بودیم.
اخوان المسلمین، که چندین دهه عمدتا فعالیت سیاسی زیرزمینی داشت، در پی پیروزی انقلاب اسلامی، امید و انگیزه گرفت تا برای ایجاد تحولی بزرگ تلاش جدی کند.
خیمهگاه ولایت
#خاطرات_امیر_عبداللهیان #پارت_سوم منطقه همچنان ملتهب و دستخوش تحولات جدی بود. وزیر خارجه، آقای دکتر
#خاطرات_امیر_عبداللهیان #پارت_چهارم
مجموعه این مطالبات مردمی و برخی تحولات به این منجر شد که پدیده ای تحت عنوان بیداری اسلامی در منطقه بزرگ غرب آسیا و شمال آفریقا رخ بنماید. برخی بیداری اسلامی را به بهار عربی تعبیر می کنند. اما به نظر من واقعیت تحولی که اتفاق افتاد و بعدها سرکوب شد، ولی از بین نرفت، «بیداری اسلامی» بود نه بهار عربی!
برخی بر اساس یک طراحی تلاش کردند آن را بهار و شکوفایی جدید بنامند و بگویند اسلامی نیست و عربی است.
لذا عنوانی تصنعی برای این اتفاق شگرف و مهم در تاریخ سیاسی - اجتماعی منطقه غرب آسیا و شمال آفريقا ساختند؛ به ویژه که این تحول بیشترین نمود خود را در کشور تاریخی و اسلامی مصر بر جای گذاشت.
من در یکی از دیدارهایم در شهریور سال ۱۳۹۱ در قاهره از آقای - «حسنین هیکل» شنیدم که اگر جهان عرب را مانند دو لبه قیچی تصور کنیم، مصر در انتهای این زاویه قرار گرفته است؛ به نحوی که اگر در مصر یک درجه تغییر ایجاد شود، یعنی زاوية قیچی اندکی باز یا بسته شود، تأثیرش را در دو سر این قیچی، یعنی در جهان عرب، به اندازه چندمتر یا به تعبیر او چندکیلومتر میتوان مشاهده کرد.
ایشان میگفت: «با شناختی که از جهان عرب دارم؛ اگر تحولات مصر به سمت اصلاحات، تحول یا انقلاب برود، بدون تردید تثر خودش را در کل جهان عرب میگذارد؛ ولی اگر دشمنان جهان اسلام موفق شوند حرکت را در مصر سرکوب کنند و این دو قیچی بسته شود،این هم تاثیر خود را در منطقه ایجاد خواهد کرد.»
به هر حال، اتفاقتی که در سال 1389 رخ داد، یک شوک جدی، هم به منطقه وارد کرد و هم به حاکمیت های خاندانی، سلطنتی، و روسای جمهور مادام العمر.
این اتفاق با دستاوردهایی هم همراه بود. در تونس حکومت کاملا بسته و امنیتی «بن علی» سقوط کرد.
در مصر، حسنی مبارک ساقط شد و آمریکا که تا اخرین لحظه از او حمایت میکرد، مجبور شد واقعیت را بپذیرد. خانم هیلاری کیلینتون وزیر خارجه وقت آمریکا به ناچار چند روز بعد از تغییر وضعیت سیاسی و سقوط حسنی مبارک به میدان #التحریر قاهره رفت و تلاش کرد با جوانان و انقلابیون مصر عکس بگیرد و آن را به جهان مخابره کند. در آن زمان مدیریت مستقیم پرونده تحولات منطقه در وزارت خارجه برعهده بنده بود و من و همکاران پرتلاشم اوضاع را با دقت دنبال میکردم.
اما جوانان مصری پیامی با این محتوا در فضای مجازی مخابره کردند: «آنچه ما از دیکتاتوری حسنی مبارک و انور ساداتم و دیگران در این سالها در مصر متحمل شدیم به دلیل سیاست های غلط آمریکا و رژیم صهیونیستی است.»
تصاویری که همان موقع از مصر می آمد که بعد به شکل مدیریت شده از شبکه های آمریکایی پخش شد، خانم کیلینتون را نشان میداد که وارد میدان التحریر مصر شده، در حالی که تنها 50 نفر در میدان حاضر بودند. یعنی در همان میدانی که شب قبل بیش از 1 میلیون نفر حضور داشتند.
این هم یکی دیگر از علائمی است که به ما میگوید این وقایع بیداری اسلامی بود، نه بهار عربی!
همین جا به نکته دیگری اشاره کنم. از همان ابتدا درمذاکرات دیپلماتیک مشاهده میکردم که استفاده ما از اصطلاح بیداری اسلامی خوشایند بعضی مقامات عربی و اروپایی نیست. «عنوان بیداری اسلامی خیلی هوشمندانه و زیرکانه توسط رهبر حکیم انقلاب درمورد تحولات منطقه انتخاب شده بود.»
من همیشه به طرف های مذاکره خارجی و بین المللی خود میگفتم که از نمودهای بارز در میدان التحریر قاهره این است که مردمی که چندهفته در آنجا متحصن بودند، وقت نماز، صفوف نماز جماعت را تشکیل میدهند. در شعارهای خود میگویند: «الاسلام هو الحل الوحید.» یعنی: راه حل مشکلات کشورشان را اسلام میدانند.
🔰ادامه دارد...
⛔️ #کپی و هرگونه استفاده (تاکید میکنیم هرگونه استفاده) از این مطلب فقط باذکر منبع و لینک کانالهای ( #خیمه_گاه_ولایت ) که در پایین درج شده است #مجاز می باشد.⛔️
♻️ تلگرام
🔰 https://t.me/+TTDEwsMDDrWGaJdJ
♻️ ایتا
🔰 https://eitaa.com/joinchat/2868117506C71fc999fff
♻️ سروش
🔰 http://sapp.ir/kheymegahevelayat
♻️ توییتر
🔰 https://twitter.com/kh_Velayat
🔹 ویژگی مسئولان تراز از نگاه امیرالمومنین علیهالسلام
✅ @kheymegahevelayat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خواستگاری رفتن تلفنی حاج قاسم برای یک پاسدار..🌺
#خیمه_گاه_ولایت
✅ @kheymegahevelayat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلمی جدید از فائزه هاشمی در توهین به ساحت مقدس سیدالشهداء سلامالله علیه که در رسانهها منتشر شده است.
معلوم هست چرا مسئولین در این زمینه هیچ کاری نمیکنند؟
ایشون هم عادت کرده با همکاراشون این کلیپ هارو بیرون بدن وبا اهدافی که دارند موج سواری کنند آخرشم بعد از چند روز بگن حرفام تحریف شده و عذر میخوایم
واقعا خسته نباشید... لعنت بر شما و افکارتان
✅ @kheymegahevelayat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴🚨عکس العمل سریع هنگام سکته را ببینید/ فقط ۱۰ ثانیه فرصت دارید!
برای عزیزانتان به اشتراک بگذارید
شاید جان کسی رو نجات دادین
◀️ پایگاه خبری #خیمه_گاه_ولایت
➡️ @kheymegahevelayat
امشب آخرین شب قدر هست. من رو هم حلال کنید اگر بدی یا تندی دیدید🍃
از همه عذرخواهم... خواسته یا ناخواسته اگر باعث
ناراحتی کسی شدم، ببخشید🍃