eitaa logo
آشپزی خوشمزه های ناب
7.7هزار دنبال‌کننده
2.1هزار عکس
8.2هزار ویدیو
0 فایل
﷽ تا پیاز داغت آماده بشه من بهت میگم چی درست کنی 😉😊😉 نااااااب ترین خوشمزه ها رو همینجا میتونی پیدا کنی 🤩😋🤭 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کالباس خونگی🤩 مواد لازم : سینه مرغ ۸۰۰ گرم هویج ۲ عدد فلفل دلمه ۱ عدد قارچ ۵ عدد پیاز ۱ عدد سیر ۳ حبه چوب دارچین ۱ عدد پودر ژلاتین ۳ ق غ آشپزی‌ و کیک پزی خوشمزه‌های ناب 🍔👩‍🍳👇 @khoshmazehayenab 🍕🍗🥘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مک اند چیز😌 مواد لازم : پاستا ۲۵۰ گرم کره ۴۰ گرم آرد ۱ ق غ شیر ۱.۵ لیوان پنیر چدار یا گودا ۳ ورق پودر سیر ۱ ق غ جوز هندی ۱/۸ ق چ پنیر پیتزا ۱۵۰ گرم آشپزی‌ و کیک پزی خوشمزه‌های ناب 🍔👩‍🍳👇 @khoshmazehayenab 🍕🍗🥘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک یک تخم مرغی مواد لازم....... تخم مرغ درشت یک عدد شکر سه چهارم لیوان اگر خیلی شیرین دوست دارین یک لیوان روغن نصف لیوان شیریک لیوان آرددولیوان سرصاف بیکینگ پودریک قاشق مرباخوری پر وانیل نصف قاشق چایخوری طرز تهیه....... تخم مرغ ووانیل وشکر را پنج دقیقه بزنید تا کرمی بشه بعد روغن را اضافه ودرحد مخلوط شدن برنید بعد شیر را اضافه وکمی بزنید ارد وبیکنیگ پودرازقبل الک شده را در دومرحله اضافه و با هم زن دستی مخلوط کنید قالب سایز 18تا 20سانت را کاغذ بیندازید ودیواره وکف را با ارده یا روغن جامد چرب کنید مایه کیک را توی قالب ریخته چند ضربه بزنبد تا هوای بین مواد خارج ودرفریا تستر از ده دقیقه قبل گرم شده بذاربد 180درجه بمدت تقریبی 45تا 50دقیقه حتما تست کنید ودر اخر چند دقیقه روی کیک را گریل کتید تا طلایی بشه سرد که شد اطرافش را ازاد وار قالب خارج کنید وبرش بزنید مناسب برای تغدیه بچه ها ست آشپزی خوشمزه‌های ناب 🍔👩‍🍳👇 @khoshmazehayenab
دیزایین 😋😍 💕💕💕 آشپزی خوشمزه‌های ناب 🍔👩‍🍳👇 @khoshmazehayenab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 برنج: ۵ پیمانه رشته پلویی: ۳ پیمانه سیب زمینی: ۲ عدد زردچوبه، ادویه پلویی، فلفل سیاه و زیره: به مقدار لازم مرغ : ۱ کیلوگرم پیاز: ۲ عدد رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری زعفران دمکرده، زردچوبه، ادویه کاری، فلفل سیاه، نمک و آبغوره: به مقدار لازم مرغ ها را داخل روغن سرخ می کنیم و برمی داریم.پیاز ها را نگینی ریز کرده داخل روغن تفت داده پس از کمی طلایی شدن، رب گوجه، ادویه ها و نمک را داخل آن ریخته و تفت می دیم، مرغ های سرخ شده را به همراه دو لیوان آب اضافه می کنیم، بعد جوش آمدن درب ماهیتابه را قرار داده و با شعله کم برای یک ساعت و نیم می پزیم بعد زعفران دمکرده و آبغوره را اضافه می کنیم، پس از ده دقیقه مرغ ما آماده هست.رشته را با کمی روغن و با شعله کم تفت می دیم، پس از تغییر رنگ و گرفته شدن بوی خامی آن ادویه ها را اضافه کرده و مخلوط می کنیم.برنج را داخل آبجوش ریخته و آبکش می کنیم.اینجا برای ته دیگ از نان لواش استفاده کرده، برنج و رشته ها را بصورت لایه به لایه داخل قابلمه می ریزیم و در انتها سیب زمینی ها را قرار می دیم و غذا را با یک لیوان آب و روغن دم می کنیم. آشپزی خوشمزه‌های ناب 🍔👩‍🍳👇 @khoshmazehayenab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من هیچی نمیگم خودت ببین قد و بالای قشنگشو🤌🏼🥲😂 در عرض یه ساعتم آمادست و برای مهمونی و جشن هم قشنگ اون چیزیه که همه با دیدنش چشماشون قلبی میشه😍✨ مواد لازم: یه بسته پودر ژله با هر طعمی که دوست دارین ۱ لیوان آب جوش ۲ لیوان شیر ۲ قاشق نشاسته ذرت ۳ قاشق شکر یکم وانیل درست کردنش خیلی راحته: 🌿پودر ژله رو با آب جوش مخلوط کن وقتی شفاف شد نصفشو بریز داخل ظرف مورد نظرت و نیم ساعت داخل یخچال بزار 🌿بقیه ژله که خنک شده رو با نصف لیوان شیر مخلوط کن و بریز روی لایه پایینی و دوباره نیم ساعت داخل یخچال بزار 🌿برای لایه آخرم یک لیوان و نیم شیر رو به همراه شکر و نشاسته و وانیل مخلوط کن وقتی یکدست شد بزار روی حرارت ملایم تا غلیظ بشه،خنک که شد بریز رو لایه شیری و ۴۰ دقیقه تو یخچال بمونه آمادست آشپزی خوشمزه‌های ناب 🍔👩‍🍳👇 @khoshmazehayenab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•لاوا کیک ماکروفری🍫• چی بهتر از یه کیک داغ با یه شکلات آب شده وسطش؟ 😋 آشپزی‌ و کیک پزی خوشمزه‌های ناب 🍔👩‍🍳👇 @khoshmazehayenab 🍕🍗🥘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
᭄🏡 دیگه دستمال رو با پلاستیکش رو میز نذار آشپزی‌ و کیک پزی خوشمزه‌های ناب 🍔👩‍🍳👇 @khoshmazehayenab 🍕🍗🥘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جانبو شلز سوخاری🤤 مواد لازم : جامبو شلز نصف بسته سینه مرغ ۲۰۰ گرم پنیر پیتزا ۱۵۰ گرم ژامبون ۱۰۰ گرم سیب زمینی ۱ عدد پنیر خامه‌ای ۱ ق غ فلفل سیاه آویشن آشپزی‌ و کیک پزی خوشمزه‌های ناب 🍔👩‍🍳👇 @khoshmazehayenab 🍕🍗🥘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مقوی، سالم و بهترین صبحانه ای که میتونید درست کنین این اوتمیل ۳ سوته هستش😍👌 آشپزی‌ و کیک پزی خوشمزه‌های ناب 🍔👩‍🍳👇 @khoshmazehayenab 🍕🍗🥘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
املت ترکیه‌ای🇹🇷 مواد لازم : تخم مرغ ۴ عدد گوجه ۵ عدد پیاز ۱ عدد سیر ۱ حبه پنیر پیتزا کره آشپزی‌ و کیک پزی خوشمزه‌های ناب 🍔👩‍🍳👇 @khoshmazehayenab 🍕🍗🥘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بهترین روش خرد کردن پیاز و فلفل دلمه آشپزی‌ و کیک پزی خوشمزه‌های ناب 🍔👩‍🍳👇 @khoshmazehayenab 🍕🍗🥘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیاز و لاکچری درست کنید😋😍😜 آشپزی‌ و کیک پزی خوشمزه‌های ناب 🍔👩‍🍳👇 @khoshmazehayenab 🍕🍗🥘
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
کالباس خورها این کلیپ رو ببینید! خودتون تو خونه كالباس سالم و خونگی درست کنید👌 آشپزی‌ و کیک پزی خوشمزه‌های ناب 🍔👩‍🍳👇 @khoshmazehayenab 🍕🍗🥘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍗🍊 🌀طرز تهیه: روی مرغ زعفران زدم و با کره سرخ کردم نمک وفلفل و کمی پودر سیر و یک ونیم لیوان اب پرتقال تازه که خودم گرفتم بهش اضافه کردم. یکدونه زردک هم برش زدم و به مرغ اضافه کردم با شعله کم یک ساعت و نیم زمان پخت بهش دادم چند تا برش پرتقال اواخر پخت بهش اضافه کردم کمی زعفرون هم وقتی از رو حرارت برداشتم بهش اضافه کردم . مرغش و اخر سر هم که سیب زمینی های گل رز سرخ کردم کمی سرخ کردم که طلایی ترشه آشپزی‌ و کیک پزی خوشمزه‌های ناب 🍔👩‍🍳👇 @khoshmazehayenab 🍕🍗🥘
🫒بادمجان و تخم مرغ 🍴🍴مواد لازم بادمجان متوسط 5-6 عدد تخم مرغ 3 عدد نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم روغن به میزان لازم 🍛🍲🍛 دستور تهیه:🍮 بادمجان را شسته، پوست بگیرید و آن‌ها را به صورت ورقه‌ای خرد کنید. ورقه‌های بادمجان را در آبکش ریخته و روی آن‌ها نمک بپاشید. حدود ۳۰ دقیقه صبر کنید تا تلخی بادمجان گرفته شود، سپس آن‌ها را با آب سرد بشویید. در یک تابه بزرگ کمی روغن داغ کرده، مقداری زردچوبه به آن اضافه کنید و سپس بادمجان‌ها را در روغن بچینید. حرارت را کم کرده و اجازه دهید بادمجان روی حرارت ملایم سرخ شود. تخم مرغ‌ها را در کاسه‌ای بشکنید، کمی نمک و فلفل به آن اضافه کرده و با چنگال بزنید تا یکدست شوند. پس از اینکه دو طرف ورقه‌های بادمجان سرخ شد، تخم مرغ را روی آن‌ها بریزید. حرارت را کم کنید، درب تابه را ببندید و اجازه دهید تخم مرغ ببندد. کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی ایده ها و ترفندهای خانه داری آشپزی‌ و کیک پزی خوشمزه‌های ناب 🍔👩‍🍳👇 @khoshmazehayenab 🍕🍗🥘