#نان_پیتزایی
ارد ۴۲۰ گرم
مایع خمیر اقاشق سوپ خوری
فلفل قرمز وسیاه وپودر سیر دلخواه
نمک ۱ قاشق مرباخوری
اویشن یک قاشق مرباخوری
شکر اقاشق سوپ خوری
شیر گرم ۱/۵ پیمانه
اب گرم۱/۵ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
مواد داخل نان
سیب زمینی اعدد متوسط
ژامبون ۵ ورق
پیاز اعدد کوچک
فلفل دلمه ای یک عدد متوسط
هویج یک عدد متوسط
گوجه فرنکی خشک درروغن سیر به میزان دلخواه
ذرت ۵ قاشق غذاخوری
پنیر صبحانه ۱۰۰ گرم من تبریز استفاده کردم از هر پنیری که در دسترس دارید بغیر پیتزا میتوانید استفاده کنید مثل پنیر خامه ای یا پنیر های طعمدار
طرز تهیه مواد نان
تخم مرغ راخوب همزده شکر ونمک وادویه ها واویشن ومایع خمیر وشیر واب را اضافه وارد اضافه کنید هم بزنید تا یکدست شود حتما تو یک ظرف بزرگ باشد که بعد سبزیجات بتوان اضافه کرد با سفلون محکم درظرف را بسته وکنار میگذاریم تا نیم ساعت تا استراحت کند
بعد سبزیجات را همه را ریز خرد میکنیم وژامبون راهم خرد کرده وسیب زمینی را رنده درشت وپنیر راهم ریز خرد کرده وقتی زمان استراحت نانمان تمام شد که توی عکس مشخص هست همه روی مواد حباب زده سبزیجات را مخلوط کرده کف ماهیتابه نچسب را با براش چرب کرده وبا حرارت متوسط وقتی داغ شد وموادمان را با ملاقه میریزم خوب صاف کنید با پشت ملاقه واین کرپ یا نان وقتی حباب زد و زیرش کمی طلایی شد برگردانید وبا براش دور نان را روغن زده تا طلایی وخوشرنگ شود این مواد با سایز ۲۰ سانت ده عدد نان داد که با طعمی عالی تنهایی بسیار خوشمزه هست و از امتحانش پشیمان نمیشوید تمام مراحلش را داخل کانال میتوانید تو قسمت نان سبزیجات ببینید🥰🥰
۱-میتوانید بجای گوجه فرنگی خشک در روغن سیر از گوجه فرنگی استفاده کنید ۲-برای طعم تندی ان میتوانید از فلفل یا فلفل سبز استفاده کنید۳-برای چرب کردن کف ماهیتابه میتوانید از روغن سرخ کردنی که با سیر خام طعمدارکردید درست کنید که طعمی عالی دارد
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
حلوا_خامه
جزء خوشمزه ترین حلواهاست
۴۰۰گرم آرد(۳+ ۱/۵ پیمانه)
۲۸۰ گرم شکر(معادل ۱+ ۱/۳ تا ۱/۲ پیمانه)
۱۰۰ گرم کره
۱۵۰ گرم خامه ی صبحانه
۱۸۰ میلی لیتر روغن مایع (تقریبا ۱ پیمانه)
۱ و ۱٫۲ لیوان آب
۵ تا ۶ ق غ زعفران حل شده
۱/۴ پیمانه گلاب
۱/۴ ق چ هل
ابتدا شهدِ حلوا رو درست میکنیم، برای درست کردنِ شهد،آب و شکر رو داخل ظرفی ریخته و روی حرارت ملایم قرار میدهیم و هم میزنیم تا شکر حل شود، خب شهد ما آماده هست حرارت رو خاموش میکنیم و اون رو کنار میذاریم.
حالا در ظرفی آردمون رو الک میکنیم و کنار میذاریم
حالا در تابه ای روغن مایع و کره رو ریخته و روی حرارت متوسط قرار میدهیم، هم میزنیم کمی که با هم مخلوط شدند،خامه را افزوده و مخلوط میکنیم
آردِ الک شده را به یکباره به موادِ تابه اضافه و سریع هم میزنیم تا مخلوط شوند.بهتر این است با پشت قاشق چوبی به هم زدن ادامه دهیم تا گلوله های آرد کاملا باز شوند، سپس حرارت را ملایم کرده و به هم زدن ادامه میدهیم تا آرد در مخلوطِ کره و روغن و خامه به خوبی سرخ شود (من آرد رو ۱۵ دقیقه سرخ کردم)
وقتی بوی آرد سرخ شده بلند شد و کمی رنگ آن برگشت، شهد حلوا را همراه زعفران اضافه کرده و مدام هم میزنیم و سپس گلاب و هل را نیز اضافه میکنیم و هم میزنیم تا زمانی که حلوا از ظرف جدا شود و بعد گهواره میکنیم.
من اول اردم رو تفت دادم و وقتی به رنگ دلخواهم دراومد و سرخ شد روغن و کره رو اضافه کردم و بقیه مراحل
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
پکوره افغانستانی🇦🇫🇦🇫🇦🇫 خشمزه و تند
مواد لازم
آرد سفید4/1 لیوان
آرد نخود4/3 لیوان
فلفل سبز تند ریز شده1 یا 2 عدد
گشنیز ریز شده4/1 لیوان
کچالو سیب زمینی ۴ عدد
بکینگ پودر مقدارر لازم
بیکینگ پودر1 قاشق مرباخوری زردچوبه1 قاشق چایخوری نمک به مقدار لازم آب3/1 لیوان روغن برای سرخ کردن به مقدار لازم
طرز تهيه
آرد سفید،آرد نخود،بیکینگ پودر،نمک،زردچوبه،آب را با هم مخلوط کنید. فلفل سبز تند مخلوط کرده به مواد اضافه کنید سپس مواد را با قاشق هم بزنید. گشنیز ریز شده را به مواد اضافه کرده هم بزنید.
سیب زمینی داخل مواد زده و در روغن سرخ مکنیم. پاکوره را به صورت گرم میل کنید همراه با سس فلفل یا سس گوجه فرنگی میل کنید
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
مواد کیک
تخم مرغ 3عدد
شکر 75گرم
وانیل نصف قاشق چایخوری
آرد سه چهارم لیوان 75گرم
آب جوش دو قاشق غذاخوری
سه قاشق غذا خوری از آرد بردارین به جای آرد سه قاشق پودر کاکائو اضافه کنید با بکینگ پودر نصف قاشق مربا خوری سه بار با هم کنید بزارید کنار
سفید ها رو با نیمی از شکر هم بزنید تا کاملا فرم بگیره وظرف را که برمیگردونی نریزه
زرده ها رو با بقیه شکر و وانیل سه دقیقه با دور کند هم بزنید بعد آب جوش رو اضافه کنید با دور متوسط چهار دقیقه هم بزنید بعد آرد الک شده را اضافه کنید هم بزنید بعد سفیده رو اضافه کنید با لیسک دورانی هم بزنید مایه کیک آماده شده را در فر از قبل گرم شده با 180درجه چهل دقیقه بذارین تا بپزه
مواد کرم چیز کیک لایه اول
دو قاشق غذاخوری پودر ژلاتین با یک سوم لیوان آب سرد روی کتری بذارین تا ذراتش حل بشه
پنیر ماسکار پونه 200گرم
خامه صبحانه 200گرم
یک سوم لیوان پور قند الک شده
پودر کاکائو یک قاشق غذاخوری
دو سوم لیوان آب
همه این مواد رو با هم زن بزنید بعد کرم پنیری رو به دوقسمت تقسیم کنید یک قسمت را داخل قالب روی کیک بریزید بذارید یخچال تا ببنده بقیه مواد رو هم شکلات ذوب شده 50گرم سه قاشق غذاخوری خامه دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو یک سوم لیوان آب همه هم بزنید بعد بریزین روی لایه قبلی که داخل یخچال هستش ولی قبلش مطمئن باشین که گرفته باشه بعد لایه جدید رو اضافه کنید
خامه قنادی هم میتونید بزنید ولی من اصلا به کیک هام خامه قنادی نمیزم با خامه صبحانه بنظرم سالم تر هستش
نوش جان
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
پنیر خامهای : ٢٣٠ گرم
شیر : ٢٠٠ میلی لیتر
تخم مرغ ۶ عدد (زرده از سفیده جدا)
کره : ۴ قاشق غذاخوری
شکر : ١۶٠ گرم (تقریبا ٣/۴ پیمانه)
آرد١۶٠ گرم (تقریبا ٣/۴ پیمانه)
پودر نشاسته : ٣ قاشق چایخوری
پودر کرم تارتار : یک قاشق چایخوری
وانیل : نصف قاشق چایخوری
در مرحله اول پنیر خامهای و شیر را با هم مخلوط می کنیم و همچنین کره را اضافه می کنیم.
(کره باید به دمای محیط رسیده باشد).
مواد ذکر شده را خوب با هم مخلوط کرده و می گذاریم روی قابلمهای که آب در حال جوش است (بن ماری)، تا پنیر خامهای خوب با شیر مخلوط شود.
میتوانیم این کار را روی شعله کم اجاق گاز انجام دهیم ولی باید حواسمان باشد تا مواد به مرحله جوش نرسد.
زرده تخممرغ را به همراه ۴۰ گرم شکر پودر شده خوب مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شود و رنگ آن کرم شود.
(باید اطمینان حاصل کنیم که سفیده و زرده تخم مرغ کاملا از هم جدا شده).
زرده تخممرغ زده شده همراه شکر را به مخلوط پنیر خامهای اضافه می کنیم و هم میزنیم.
(اگر مواد پنیر خامهای سرد باشد بهتر است، ولی اگر هنوز گرم بود اشکالی ندارد).
آرد و پودر نشاسته را با هم خوب مخلوط کرده و چند بار الک می نماییم تا حالت پوکی آرد بدست بیاید.
آرد الک شده را به مایه پنیر خامهای و زرده تخم اضافه میکنیم و با همزن برقی ۱ الی ۲ دقیقه خوب هم میزنیم تا آرد بصورت گولهای نماند
(آرد را کم کم به مواد اضافه می کنیم.).
سفیده تخممرغ را درظرفی تمیز و پاک شده با همزن آنقدرمیزنیم تا کاملا پف کند (همانند کیک اسنفجی).
در اواخر این مرحله باقیمانده شکر پودر شده و کمی پودر کرم تارتار را کم کم به سفیده اضافه کرده و به قدری هم می زنیم که سفیده تخممرغ از ظرف نریزد.
سفیده زده شده را به آرامی و کم کم به مایه کیک اضافه می کنیم و هم میزنیم تا با مواد مخلوط شود.
باید دقت کنیم این کار را به آرامی انجام دهیم تا پف سفیده نخوابد.در نتیجه میبایست یک مایه کیک لطیف و پف کرده بدست بیاید.مواد را درون قالب کمربندی یا قالب ساده به آرامی میریزیم.البته باید از قبل دور قالب را با فویل بپوشانیم و درون قالب را نیز با کاغذ روغنی تمام قسمتهای آن را بپوشانیم(.من دورش رو هم کاغذ روغنی انداختم )
(بهتر است از قالبی با دیوارههای بلند استفاده کنیم).
زمانیکه مایه کیک را درون قالب ریختیم کمی قالب را تکان می دهیم تا کاملا پخش شود.
فر را باید از قبل و در دمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد گرم کنیم و همچنین کف سینی فر به قطر ۱ سانتی متر آب بریزیم تا گرم شود.
قالب کیک را در فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم تا این کیک در دمای ۱۵۰ درجه سانتی گراد به مدت یک ساعت و نیم به خوبی بپزد.
البته بعد از یک ساعت زمان باید کیک را باید چک کنیم اگر کاملا پخته و طلایی و پف کرده بود فر را خاموش می کنیم.
(به هیچ عنوان به آن چنگال نمیزنیم).
بعد از خاموش کردن فر اجازه میدهیم کیک به مدت ۱۰ دقیقه و نه بیشتر در فر بماند، بعد آن را خارج می کنیم.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر