پنیر خامهای : ٢٣٠ گرم
شیر : ٢٠٠ میلی لیتر
تخم مرغ ۶ عدد (زرده از سفیده جدا)
کره : ۴ قاشق غذاخوری
شکر : ١۶٠ گرم (تقریبا ٣/۴ پیمانه)
آرد١۶٠ گرم (تقریبا ٣/۴ پیمانه)
پودر نشاسته : ٣ قاشق چایخوری
پودر کرم تارتار : یک قاشق چایخوری
وانیل : نصف قاشق چایخوری
در مرحله اول پنیر خامهای و شیر را با هم مخلوط می کنیم و همچنین کره را اضافه می کنیم.
(کره باید به دمای محیط رسیده باشد).
مواد ذکر شده را خوب با هم مخلوط کرده و می گذاریم روی قابلمهای که آب در حال جوش است (بن ماری)، تا پنیر خامهای خوب با شیر مخلوط شود.
میتوانیم این کار را روی شعله کم اجاق گاز انجام دهیم ولی باید حواسمان باشد تا مواد به مرحله جوش نرسد.
زرده تخممرغ را به همراه ۴۰ گرم شکر پودر شده خوب مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شود و رنگ آن کرم شود.
(باید اطمینان حاصل کنیم که سفیده و زرده تخم مرغ کاملا از هم جدا شده).
زرده تخممرغ زده شده همراه شکر را به مخلوط پنیر خامهای اضافه می کنیم و هم میزنیم.
(اگر مواد پنیر خامهای سرد باشد بهتر است، ولی اگر هنوز گرم بود اشکالی ندارد).
آرد و پودر نشاسته را با هم خوب مخلوط کرده و چند بار الک می نماییم تا حالت پوکی آرد بدست بیاید.
آرد الک شده را به مایه پنیر خامهای و زرده تخم اضافه میکنیم و با همزن برقی ۱ الی ۲ دقیقه خوب هم میزنیم تا آرد بصورت گولهای نماند
(آرد را کم کم به مواد اضافه می کنیم.).
سفیده تخممرغ را درظرفی تمیز و پاک شده با همزن آنقدرمیزنیم تا کاملا پف کند (همانند کیک اسنفجی).
در اواخر این مرحله باقیمانده شکر پودر شده و کمی پودر کرم تارتار را کم کم به سفیده اضافه کرده و به قدری هم می زنیم که سفیده تخممرغ از ظرف نریزد.
سفیده زده شده را به آرامی و کم کم به مایه کیک اضافه می کنیم و هم میزنیم تا با مواد مخلوط شود.
باید دقت کنیم این کار را به آرامی انجام دهیم تا پف سفیده نخوابد.در نتیجه میبایست یک مایه کیک لطیف و پف کرده بدست بیاید.مواد را درون قالب کمربندی یا قالب ساده به آرامی میریزیم.البته باید از قبل دور قالب را با فویل بپوشانیم و درون قالب را نیز با کاغذ روغنی تمام قسمتهای آن را بپوشانیم(.من دورش رو هم کاغذ روغنی انداختم )
(بهتر است از قالبی با دیوارههای بلند استفاده کنیم).
زمانیکه مایه کیک را درون قالب ریختیم کمی قالب را تکان می دهیم تا کاملا پخش شود.
فر را باید از قبل و در دمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد گرم کنیم و همچنین کف سینی فر به قطر ۱ سانتی متر آب بریزیم تا گرم شود.
قالب کیک را در فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم تا این کیک در دمای ۱۵۰ درجه سانتی گراد به مدت یک ساعت و نیم به خوبی بپزد.
البته بعد از یک ساعت زمان باید کیک را باید چک کنیم اگر کاملا پخته و طلایی و پف کرده بود فر را خاموش می کنیم.
(به هیچ عنوان به آن چنگال نمیزنیم).
بعد از خاموش کردن فر اجازه میدهیم کیک به مدت ۱۰ دقیقه و نه بیشتر در فر بماند، بعد آن را خارج می کنیم.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
دو بسته ژله آلوئه ورا گرفتم برای این ژله تهیه خیلی راحته
اول یکمی میوه خرد میکنی میریزی داخل قالب بعد ژله که آماده کردی روی میوه آروم آروم بریز به اندازه ای که میوه هات بلند نشن بعد بذار داخل یخچال یکم که گرفت دوباره روش میوه خرد شده بریز ژله رو اضافه کن بذار یخچال ژله که گرفت دوباره این کار و تکرار کن تا قالب ژله پر بشه
خیلی راحته فقط یکم زمان بر هستش
حتما ژله رو کم کم اضافه کن تا میوه ها تکون نخورن
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#حلوا سوهان
این حلوا یکی از خوشمزه ترین حلوا ها ست و طعم سوهان داره به شدت توصیه میشه امتحان کنید 😋😋👌👌
آرد سنگک ۱/۵لیوان
شیر نصف لیوان
روغن مایع ۳/۴ لیوان
مواد لازم برای شهد 👇👇👇
شیر ۱ لیوان
شکر ۱ لیوان سر پر
زعفران دم کرده به میزان لازم
هل ۱/۴ق چ
گلاب ۱/۴لیوان
اول شهد رو آماده کنید 👇👇👇👇
شیر و شکر رو روی حرارت بزارید تا شکر حل بشه نیازی به جوشیدن نیست بعد گلاب و هل و زعفران رو اضافه و حرارت رو خاموش کنید ....
برای حلوا .....
آرد رو الک کنید 🛑🛑🛑آرد باید سبوس دار باشه اصلا آرد سفید قنادی جایگزین نکنید ...
داخل تابه بریزید و شیر و روغن رو بهش اضافه کنید روی حرارت ملایم مدام هم بزنید که گلوله گلوله نشه و تا زمانی که رنگ آرد تغییر کنه ادامه بدید ....
برای من حدود یک ساعت و نیم طول کشید ....
بعد از یک ساعت بخاطر تبخیر شدن شیر مواد حالت خرد ه خرده پیدا میکنه نگران نباشید دوباره روان میشه با حرارت ملایم اینقدر هم بزنید تا به رنگ سوهان دربیاد حرارت رو خاموش یا کم کنید شهد گرم رو یکباره اضافه کنید هم بزنید تا حلوا جمع بشه ودر نهایت حلوا رو گهواره کنید.....
داخل ظرف بریزید و تزیین کنید یا صبر کنید کمی از داغی بیفته داخل قالب بریزید و بر گردونید قالب چرب کردن نمیخواد به راحتی جدا میشه ..
نکته مهم این حلوا 🛑🛑🛑👇👇
همزدن مداومه تا قشنگ آرد تفت بخوره و به رنگ سوهان در بیاد اگر خام باشه خوشمزه نمیشه پس وقت و حوصله به خرج بدید ...
سعی کنید تابه یا قابلمه با قطر زیاد برای درست کردن حلوا انتخاب کنید که راحت بتونید مواد رو زیر و رو کنید...
آرد و شهد هر دو داغ باشن ...
نوش جان
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#روکر_موز
تخم مرغ...... ۱ عدد
پودر ژلاتین ......۲ قاشق غذاخوری
وانیل خالص ......1/3قاشق چای خوری
خامه صبحانه....... ۲۰۰ گرم
شکر ......۱لیوان
پنیر خامه ای...... ۱۰۰ گرم
گردو نگینی ......1 پیمانه
نشاسته ذرت........ ۳ قاشق غذاخوری
شیر .......۲ لیوان
موز بزرگ ......3عدد نگینی خرد شده
شکلات چیپسی....... نصفه پیمانه
طرز تهیه:
ابتدا قالب مورد نظر رو چرب کنید. شیر رو با نشاسته مخلوط کنید از صافی رد کنین شکر بهش اضافه کرده و روی حرارت بزارید مرتب هم بزنین، تخم مرغ را توی ظرف دیگه با چنگال میزنیم تا از لختگی دربیاد و به مخلوط شیر و نشاسته اضافه میکنیم این مخلوط یک ربع روی حرارت هم بزنین تا مثل فرنی غلظت بگیره و میذاریم کنار تا از داغی بیفته. پودر ژلاتین رو روی نصف لیوان آب سرد بپاشین بذارین اسفنجی بشه بعد مخلوط کنید بزارید روی بخار کتری تا کاملا شفاف بشه بعد بزارید خنک بشه آروم آروم به مخلوط شیر اضافه کنید حالا وانیل را اضافه کرده پنیر خامه ای را با خامه مخلوط میکنیم با هم زن برقی تا یکدست شود کرم که خنک شد مخلوط پنیر و خامه رو بهش اضافه کرده مخلوط میکنیم. (کل مواد باید سرد باشد ). شکلات چیپسی و موز و گردو رو اضافه کنید و با قاشق هم بزنید این دسر حداقل پنج ساعت تو یخچال بمونه تا ببنده.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#قطایف_عربی
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
قطایف عربی
مواد شربت
شکر دولیوان
آب یک لیوان
هل سه عدد
دارچین دو چوب دارچین
زعفران
گلاب چهار قاشق غ
آبلیمو یک ق غ
شکر ؤاب که حل شدن بقیه مواد رو اضافه میکنیم میذاریم ده دقیقه بجوشه...
برای خمیر قطایف
آرد دوپیمانه
آب ولرم دوپیمانه
شیر ولرم دو پیمانه
خمیرمایه فوری یک ق غ
جوش شیرین یک ق چ
آرد سمولینا یک پیمانه
همه مواد داخل میکسر میذاریم و بعد سلفون میکشیم ونیم ساعت توی محیط استراحت میدیم
برای مغزی
شیر یک پیمانه
آرد یک ق غ
نشاسته ذرت یک ق غ
شکر دو ق غ
خامه دوق غ
پودر نارگیل یک ق غ
گلاب یک ق غ
شیر نشاسته،آرد وشکرروی حرارت میذاریم بقیه مواد رو هم اضافه میکنیم وقتی به غلظت فرنی رسید گلاب رو اضافه کرده و خاموش میکنیم روش سلفون میکشیم داخل یخچال تا کاملا سفت بشه....
حالا ازموادمون داخل تابه مثل وقتی میخایم پنکیک درست کنیم ملاقه ملاقه میریزیم فقط یک روش باید بذاریم رنگ بگیره بعد ازمواد وسطش میذاریم حالا دو طرف خمیرو بادست فشار میدیم ومیبندیم داخل روغن داغ سرخ میکنیم بعد توی شربت بار همدمای محیط میذاریم...
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر