eitaa logo
آشپزی خوشمزه های ناب
7.7هزار دنبال‌کننده
2.1هزار عکس
9.6هزار ویدیو
0 فایل
﷽ تا پیاز داغت آماده بشه من بهت میگم چی درست کنی 😉😊😉 نااااااب ترین خوشمزه ها رو همینجا میتونی پیدا کنی 🤩😋🤭 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۶ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
دو پیمونه شیر ، یه چهارم پیمونه شکر ( بسته به ذائقتون میتونین کم و زیادش کنین ) ، سه قاشق غذاخوری نشاسته ذرت ( میتونین از  نشاسته گل هم جایگزین کنین ) و یه خامه صبحانه صد گرمی رو با هم مخلوط و روی حرارت متوسط میذارم و مرتب هم میزنم تا صاف ، یکدست و غليظ بشه . بعد پنجاه گرم شکلات تخته ای ( نسبت شیرینی شکلات بستگی به ذائقتون داره) و دو قاشق غذاخوری پودر کاکائوی الک شده رو اضافه و مجدد کمی روی حرارت میمونه تا شکلات کاملا حل بشه و مایه یکدستی داشته باشم . بجای شکلات میشه از پودر کاکائو جایگزین کرد . در آخر دو تا موز پوره شده ( با پشت چنگال ، موز رو کامل له کنین ) رو به مایه پودینگ اضافه و خوب با مایه دسر مخلوط میکنم . بعد از اینکه اسانس وانیل رو زدم از روی حرارت برمیدارم و کمی که از حرارت افتاد ، داخل قالب دلخواه که در حد براق شدن چرب شده ، ریخته و یخچال میذارم تا زمان سرو .. برای قالبی درآوردن پودینگ هم ، به ازای هر پیمونه مایعات به یه قاشق غذاخوری پودر ژلاتین نیاز دارین که با یه چهارم پیمونه آب معمولی بن ماری و به پودینگ اضافه میشه که من برای نسبتای بالا ، حدود سه قاشق غذاخوری پودر ژلاتین زدم . نوش جونتون عزیزانم 😍 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
مواد لازم برای شهد: شکر دو نیم لیوان آب سه لیوان زعفرون به میزان دلخواه پودر هل يک قاشق چایخوری گلاب نصف لیوان مواد لازم حلوا: آرد یک لیوان نشاسته ذرت(سفید) یک لیوان شیر خشک قنادی يک لیوان کره ۱۰۰ گرم روغن مایع به میزانی که آرد روان بشه طرز تهیه و نکات مهم اول برای تهیه شهد آب  شکر زعفران و گلاب و پودر هل رو داخل قابلمه ریخته میذاریم روی شعله هر زمان که شکر حل شد شعله رو خاموش میکنیم نیازی به جوشیدن نداره. حالا آرد رو داخل تابه الک کرده روی شعله میذاریم و تفت میدیم(شعله ملایم باشه ومرتب هم بزنید ) تا زمانی که رنگ آرد نخودچی بشه ،بعد نشاسته ذرت رو روی آرد الک میکنیم و دوباره سه دقیقه تفت میدیم ،و در آخر شیر خشک رو اضافه کرده و شعله رو خاموش میکنیم و تند تند هم میزنیم تا شیر خشک نسوزه(اینجا خیلی مراقب باشید چون شیر خشک زود گلوله گلوله میش و خراب میشه)تند تند هم بزنید تا آرد ها کاملا مخلوط بشن بعد دوباره اونارو الک میکنیم به تابه برمیگردونیم و کره رو اضافه میکنیم و بعد روغن مایع تا حدی که آرد شل بشه و روان بشه و مخلوط میکنیم یکدست که شد شعله رو روشن میکنیم با حرارت ملایم تفت میدیم تا به رنگ دلخواه برسه بعد میذاریم هم شهد هم مواد حلوا کاملا خنک بشه بعد شهد رو کم کم اضافه کرده و تند تند هم میرنیم تا کل شهد تموم بشه ،ممکنه اینجا مواد رقیق بشه ،هیچ اشکالی نداره چون مجدد میذاریم روی شعله مایعاتش تبخیر میشه و درست میشه،حلوا رو میذاریم روی شعله هم میزنیم ،دقت کنید⛔️اگر اینجا حلواتون گلوله گلوله شد نگران نباشید به خاطر شیر خشک هستش،مواد حلوا رو یا با گوشتکوب برقی یا مخلوط کن یا غذاساز بزنید تا یکدست بشه ،هر زمان حلوا به غلظت مورد نظرتون رسید شعله رو خاموش کنید این حلوا معمولا یه کم شل و کشدار هستش و مناسب ماسوره زدن من از ماسوره d2 استفاده کردم. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
مواد لازم : پیمونه من لیوان فرانسوی دسته داره آرد برنج دو قاشق غذاخوری آرد سفید یک پیمانه ماست نصف پیمانه بکینگ پودر یک قاشق چایخوری نمک ، فلفل سیاە ، پودر تخم گشنیز ، فلفل قرمز ، زیره ، آویشن ، پودر زنجبیل ، پاپریکا به مقدار لازم  ( ادویە سلیقەایە و میتونید کم و زیاد کنین یا تغییر بدین ) اب یک سوم  تا نصف پیمانه پیاز یک عدد متوسط (خورد شده) فلفل دلمە نصف یک عدد (خورد شدە) سه حبە سیر رندە شدە گشنیز خورد شدە بە اندازە نصف پیمانه طرز تهیه : همه مواد را باهم مخلوط کنید . آب را در دو مرحله اضافه کنید . مهمترین نکته اینه که چون جنس و رطوبت اردها فرق داره ، اگه موادتون شل بود یکی دو قاشق غذاخوری دیگه آرد بزنید و اگه سفت بود ، یکی دو قاشق غذاخوری دیگه آب اضافه کنید . مواد را بیست دقیقه استراحت بدید و بعد سرخ کنین . طیبه : دوستای خوبم اگه میخواین توی مصرف روغن ، صرفه جویی بشه ، از تابه گود متوسط استفاده کنین و حین سرخ کردن ، تابه رو کج نگهدارین که روغن ، یه گوشه ، جمع بشه و بتونین حداکثر استفاده رو داشته باشین . چون خمیر حاصل ، چسبنده اس ، قاشق رو مرتب داخل روغن بزنین و بعد اندازه گردو از خمیر برداشته و داخل روغن داغ داغ بریزین و مرتب زیر و رو کنین تا حسابی پف کنه و یکدست سرخ بشه . روغن حتما داغ باشه و گرنه پاکوره پف نمیکنه . من داخل سبزیجات پاکوره ، بجای گشنیز از سبزی پلویی ، زدم که عالی بود . اکثر رسپیا بجای آرد برنج ، آرد نخود ( آرد نخود خام رو میتونین از عطاریا تهیه کنین که با آرد نخودچی فرق داره ) میزنن . بعد از سرخ ، داخل صافی بذارین تا روغن اضافش گرفته بشه . نهایتا با سس و مخلفات دلخواه سرو و میل کنین . پاکورە انواع مختلفی داره که این مدل رسپی ، واقعا از راحترین و خوشمزه ترین هاست . چون بدون خمیر مایه و گوشته و فوق العاده خوشمزه و مقرون به صرفه اس . پیشنهاد میکنم حتماااا تستش کنین . پاکوره یا پاکورا از جمله غذاهای هندی به حساب میاد و باید طعمش تند و تیز باشه که البته من بخاطر مشکل همسرم ، فلفل رو حذف میکنم . نوش جونتون عزیزانم 😍 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
اول رو طبق رسپی که رسپیش داخل پیج و کانالم موجوده ، درست میکنم که برای کاکائویی شدنش ، دو قاشق غذاخوری از آرد کسر و پودر کاکائو جایگزین میشه . من کیکم رو اینبار داخل قالب کمربندی پختم که برای مراحل بعدی تهیه دسر راحت باشم . کیکم که پخت و کاملا از دما افتاد ، سطح ناصافش رو برش میدم . داخل قالب کمربندی ( یا هر ظرف و قالب در دسترس دلخواه ) اول کیسه فریزر میکشم که اگه اطرافش ناصاف بمونه ، مهم نیست تا موس بعد از بسته شدن ، حالت چروکیده ، فرم بگیره . بعد کیکم رو داخل قالب میذارم و نهایتا مایه موس که هم دمای محیط هست رو روی کیک میریزم . من کیکم رو کمی کوچیکتر برداشتم تا موس اطراف کیک رو هم بپوشونه ، شما میتونید کیک رو هم اندازه رینگ بذارین و مواد موس رو روش بریزین تا فقط روی سطح کیک رو ، موس بپوشونه . نسبت قطر موس هم بستگی به ذائقتون داره که می‌تونین نسبتای رسپی موس رو به دلخواه نصف یا دو سه برابر کنین . من برای تزئین ، کمی پودر کاکائو روی کیک موس پاشیدم که قهوه هم عالیه . برای رنگ زیباتر موس هم ، کمی رنگ خوراکی زرد زدم . میتونین قبل از ریختن موس روی کیک ، اول سطح کیک رو با کمی شیر ، مرطوب کنین و بعد برشای مناسب با موس (مثلا برای موس موز از برشای موز بذارین ) گذاشته و کمی از مایه موس رو بریزین و داخل یخچال بذارین تا نیم بند بشه (کامل بسته نشه چون حین سرو ، لایه ها از هم جدا میشه ). اینطوری برشای میوه ، ثابت میمونن و با ریختن باقی مایه موس ، به روی سطح دسر نمیان . نهایتا بقیه مایه موس رو بریزین و حداقل چهار ساعتی داخل یخچال بذارین تا کاملا بسته و آماده سرو بشه . نوش جونتون عزیزانم 😍 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
برای پونزده تا کوکو ، یک و نیم پیمونه نخود که از شب قبل ، خیس میشه رو با یه دونه فلفل دلمه ای ، یه دونه گوجه ، یه دونه سیب زمینی خام ، یه دونه پیاز ، چند حبه سیر ، داخل غذاساز خوب میکس میکنم . بعد دو تا تخم مرغ و چهار پنج قاشق غذاخوری پودر سوخاری ، نمک ، فلفل ، زردچوبه ، زیره ، پاپریکا رو اضافه و بعد از ورز دادن و خوب مخلوط شدن مایه کوکو ، برای حداقل نیم ساعت توی یخچال استراحت میدم و نهایتا به شکل دلخواه روی حرارت متوسط سرخ میکنم . نوش جونتون عزیزانم 😍 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕