#رولت_یخچالی
#رولت_فوری
#رولت_شکلاتی
بیسکویت پتی بور ... دو بسته
شیر.... یک لیوان
شکلات تخته ایی یا سکه ایی... تقریبا 50 گرم
پودر کاکائو ... یک قاشق
کره.... 20 گرم
ابتدا بیسکویت ها با گوشتکوب یا مخلوط کن پودر می کنیم و میذاریم کنار.
داخل قابلمه ایی شیر، پودر کاکائو، کره و شکلات را میریزیم. میذاریم روی حرارت مدام با همزن دستی هم میزنیم تا کامل حل بشه. نیاز نیست بجوشه.
موادمون را کم کم به بیسکویت ها اضافه کرده تا خمیری بشه و تقریبا 20 دقیقه میذاریم یخچال تا هم از دما بیافته و هم منسجم بشه.
بعد خمیر را لای دو تا مشمبا میذاریم و با وردنه پهن می کنیم و به کمک چاقو یا کاردک کنارها را صاف می کنیم.
روی خمیر را خامه فرم گرفته یا خامه صبحانه میریزیم وصاف می کنیم و میتونید شکلات چیپسی هم بریزید بعد خیلی آروم از طول یا عرض رول می کنیم و یک ساعت یخچال استراحت میدیدم.
بعد روشو هر جور که دوست دارین تزیین کنید
من خامه و شکلات و ترافل ریختم.
نوش جان😍
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#کاراکوش_تاتلیسی
مواد لازم:
تخم مرغ ۱عدد
شکر ۱ق غ
نمک ۱ ق چ
روغن مایع یک چهارم لیوان
آب جوش نصف لیوان
وانیل یک چهارم ق چ
بیکینگ پودر ۱ ق غ
آرد به مقدار لازم
نشاسته ذرت به مقدار لازم
گردو یا پسته خرد شده در صورت تمایل
برای تهیه شربت هم دو لیوان شکر و یک لیوان آب رو روی حرارت قرار میدیم و هم میزنیم تا شکر کاملا حل بشه و(اگه دوست داشتید کمی زعفران و دو ق عسل رو هم بهش اضافه میکنیم) و اجازه میدیم بجوشه تا به غلظت برسه و در آخر کمی آبلیمو اضافه میکنیم (اگر شربت رقیق باشه باعث نرم شدن شیرینی میشود)
طرز تهیه:
تخم مرغ و وانیل و شکر رو با همزن دستی مخلوط میکنیم و روغن و آب جوش رو اضافه میکنیم و شروع میکنیم به اضافه کردن آرد و بیکینگ پودر،، تا جایی آرد اضافه میکنیم که خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد که به دست هم نچسبه ،زیاد اضافه کردن آرد باعث میشه خمیر کیفیت خوبی نداشته باشه.
خمیر رو یک ربع در دمای محیط استراحت میدیم و بعد به دو قسمت نصف میکنیم و هر قسمت رو به شکل مستطیل به نازکی خمیر یوفکا باز میکنیم(برای باز کردن خمیر از نشاسته ذرت استفاده میکنیم)و بعد کناره ها رو با کاتر میبریم تا کاملا مستطیل شکل باشه و شروع به رول کردن از عرض میکنیم و بعد با چاقو رول رو به قسمت های کوچک به اندازه یک سانت میبریم و هرقسمت رو با وردنه صاف میکنیم و وردنه رو فقط از سمت طول حرکت میدیدم تا صاف بشه همه قسمت ها رو به این شکل صاف میکنیم و بعد داخل روغن شناور سرخ میکنیم حین سرخ شدن لایه های رول شده از هم جدا میشن و شیرینی شکل زیبایی پیدا میکنه بعد از سرخ شدن تاتلی ها رو داخل شربت میندازیم تا همه قسمتهاش به شربت آغشته بشه بعد از شربت خارج میکنیم و داخل صافی قرار میدیم تا شربت اضافیش بریزه میتونید روی شیرینی گردوی خرد شده یا پسته بریزید.
خیلی خوشمزس حتما امتحان کنید
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
🍩دونات
آرد ۵۰۰ گرم
نمک ۶ گرم
شکر ۵۵ گرم
شیر خشک قنادی۱۵ گرم
بهبود دهنده اس ۵۰۰: ۵ گرم
تخم مرغ یک عدد
خمیر مایه ۶ گرم
کره ۱۲ گرم
آب ۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم ( بسته به میزان آب خور آردتون داره)
وانیل: ۱/۴ ق چ
ابتدا مواد خشک و باهم مخلوط کنید بعد تخم مرغ و اضافه کنید مخلوط که شد آب و کم کم بریزید تا خمیر خودشو جمع کنه
بعد کره رو اضافه کنید و اینقد ورز بخوره تا یه خمیر نرم و لطیفی به دست بیاد
بعد خمیر رو روی سطح چرب شده بزارید و روشو با پلاستیک چرب شده بپوشونید و بزارید یه ربع استراحت کنه
بعد خمیر رو باز کنید به قطر نیم سانت
و قالب بزنید و بزارید برای ۷۵تا ۸۵ دقیقه برای استراحت آخر
بعد داخل روغن که حرارتش متوسط هس سرخ کنید
نکته؛ برای اینکه بخوابن کمربند سفید رنگ دور دونات باشه روغن تا نصفه ی دوناتتون رو بگیره بریزید
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#میرزا_قاسمی
مواد لازم:
- بادمجان = 5 عدد متوسط
- گوجه فرنگی تازه = 2 عدد یا رب به میزان لازم
- سیر = یک بوته
- تخم مرغ = 3 عدد
- روغن و فلفل و نمک و زردچوبه= به مقدار لازم
- پیاز ۲عدد
✍طرز تهیه:
در ابتدا بادمجان ها پوست کنده و سرخ می کنیم ( شما می توانید بادمجان ها را داخل فر و یا روی آتش کباب کنید ) پس از آن بادمجان ها را ساطوری می نماییم .
حال نوبت به گوجه ها می رسد ؛ گوجه فرنگی ها را خرد می کنیم.
پیاز داغ میکنیم و سیر را کوبیده و داخلش میریزیم تا کمی سیر ها سرخ شود.و نمک و زردچوبه و فلفل را اضافه میکنیم.
سپس بادمجان ها و گوجه های آماده شده را به همان تابه اضافه کرده و سرخ می کنیم ؛ این کار را تا زمانی که آب آنها کشیده شده و کمی روغن بیافتد ادامه می دهیم.
مایه را در یک طرف تابه قرار می دهیم و در طرف دیگر خالی تابه تخم مرغ ها را شکسته و مخلوط می کنیم و انقدر هم می زنیم تا بسته شده و سرخ شود
بعد بادمجان ها و تخم مرغ ها (یعنی تمام محتویات تابه) را با هم مخلوط می کنیم.
میرزا قاسمی ما آماده شده و می توانید آنرا در دیس کشیده و سرو کنید.
میتوانید بدون تخم مرغ سرو کنید.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر