#کولیره
آرد...... یک کیلو الک شده
نمک.... نوک ق چ
بکین پودر....یه ق غ
شکر....یه استکان کوچک کمی کمتر
خمیرمایه فوری ....یه ق چ
روغن مایع پخت وپز.....دوق غ
آب ولرم....نصف لیوان
شیر ولرم......یک لیوان کمی بیشتر
تمام مواد خشک رو تو ظرفی مخلوط..بعد اب رو اضافه وسپس اروم شیر هم اضافه و مخلوط می کنیم
تاخمیر درست بشه ...احتیاج به ورز دادن نیست
فقط درحد مخلوط شدن مواد
اندازه شلی وسفتی خمیر باید مثل بربری باشه
بعداز یک ساعتی استراحت چونه گرفته و روش رومال زده وداخل فر میزاریم
پنج دقیقه قبل از فرستادن کولیره به فر...فرو ۱۷۰گرم کرده
در طبقه اول فر پنج شش دقیقه ای میزاریم
چک میکنیم اگه زیرش پخته شده بود
میزاریم طبقه دوم ..حرارت بالا را روشن کرده
تا سطح کولیره طلایی بشه
🌸رومال🌸
زرده تخم مرغ و زعفران غلیظ
کمی سیاهدانه و کنجد و گلرنگ
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#پاناکوتا_انبه
مواد لازم:
شیر دو لیوان
انبه یک عدد بزرگ
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
خامه صبحانه 100 گرم ( نصف پاکت خامه صورتی)
پودر ژلاتین دو قاشق غذاخوری
شکر 80 گرم (یک سوم لیوان)
#پاناکوتا_وانیلی ( قسمت سفید)
شیر یک لیوان
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
خامه صبحانه 80 گرم
پودر ژلاتین یک قاشق غذاخوری
شکر 50 تا 60 گرم
شیر ، خامه ، وانیل ، شکر و پودر ژلاتین را روی حرارت گذاشته و هم بزنید تا همه مواد باهم ترکیب شوند ، ژلاتین حل شود اما مواد جوش نیاید. شعله را خاموش کنید و اجازه دهید مواد خنک شود.
انبه را پوره کنید و به مواد اضافه کنید مخلوط کنید تا مواد یکدست شود . در صورت نیاز مواد را از صافی رد کنید که مواد دسر صاف و یکدست شود . قالب را چرب کرده نصف مواد در قالب ریخته و اجازه میدهیم تا نیم بند شود بعد از اینکه مواد نیم بند مواد پاناکوتا وانیلی را ریخته و دوباره در یخچال گذاشته تا نیم بند شود و در آخر مابقی مواد پاناکوتا انبه را در قالب ریخته و قالب را ۳ تا ۴ ساعت در یخچال گذاشته تا کاملا ببندد.
برای تهیه پاناکوتا وانیلی
شیر، شکر ،خامه ، وانیل و ژلاتین را روی حرارت گذاشته و هم بزنید تا مواد مخلوط شود اما نجوشد . ژلاتین باید کاملا حل شود . کنار گذاشته تا خنک شود و داخل قالب بریزید.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
لازانیا
نون سیر
سیب زمینی تنوری
من برای مواد لازانیا یه پیاز درشت رو نگینی خرد کردم و تفت دادم بعد بهش یه فلفل دلمه ای نگینی خرد شده اضافه کردم یکم که فلفل تفت خورد بهش گوشت چرخ کرده رو اضافه کردم و بعد نمک فلفل زردچوبه آویشن و ادویه اضافه کردم بعد پنج تا قارچ درشت ورقه شده رو به موادم اضافه کردم نصف قاشق رب گوجه هم به موادم اضافه کردم موادمون آمادست برای سس بشامل دو قاشق کره رو روی حرارت کم گذاشتم وقتی که آب شد دوقاشق آرد بهش اضافه کردم و سریع هم زدم تا خامی آرد گرفته بشه بعد دولیوان شیر رو کم کم به مواد اضافه کردم و سریع هم زدم تا آرد گوله نشه بعد نمک و فلفل به سس اضافه کردم سس باید به غلظت فرنی برسه بعد کف ظرف رو با کره چرب کردم ورقه های لازانیارو روش چیدم (من از ورقه های نیمه آماده استفاده کردم و پنج دقیقه داخل اب گذاشتم اگه موادتون ابدار بود احتیاجی به این کار نیست)بعد روی ورق لازانیا رو با فرچه سس بشامل زدم روی سس پنیر ریختم و مقداری از مواد روی پنیر ریختم و مجدد روی مواد پنیر پیتزا لایه بعدی هم به همین صورت ادامه می دیم برای لایه آخر روی ورق های لازانیا فقط سس فراوان و پنیر پیتزا می پاشیم داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت تقریبی ۳۰ ودقیقه و پنج دقیقه گریل رو روشن می کنیم
نون سیر
من واسه نون سیر باگت ها رو برش زدم و سه حبه سیر له شده رو با پنجاه گرم کره و یه قاشق پنیر پارمسان و جعفری ساطوری شده ترکیب کردم روی نون مالیدم و بعد روی نون پنیر پیتزا پاشیدم و ده دقیقه داخل فر گذاشتم برای نون سیر می تونید از خمیر پیتزا استفاده کنید که من روش تنبلونه رو استفاده کردم 😂نوش جان❤
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
کیک ساده با پف وطعم عاالی
این کیک خیلی نرم و لطیفه حتما درست کنید و لذت ببرید
اول دوتا تخم مرغ و نصف لیوان کمی بیشتر شکر ونوک قاشق وانیل رو ۱۰ دقیقه با همزن برقی اینقدر بزنید تا حجمش چند برابر بشه ،،بعد یه لیوان شیر داغ بهش اضافه میکنید در حین همزدن اضافه کنید تا تخم مرغ نبره ،،بعد نصف لیوان بهش روغن مایع اضافه کنید وچند ثانیه هم بزنید مرحله بعد دولیوان ونیم آرد رو که با یه قاشق غذاخوری بیکینگ پودر سه بار الک کردیم در ۲ مرحله بهش اضافه میکنید چند ثانیه با همزن بزنیدزیاد نزنید فقط چند ثانیه کافیه بعد در قالب چرب شده وآرد پاشی شده بریزید ودر فر ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه( بستگی به دمای فرتون داره)بذارید بپزه بعد از ۴۵ دقیقه با خلال دندون تست کنید اگه چیزی بهش نچسبید یعنی پخت کامله
من وسط کیکم از شکلات چیبسی استفاده کردم ،،که طعمشو خیلی خوب میکنه
بعد از اینکه کیک آماده وخنک شد یه مقدار شکلات رو بن ماری کردم کیک رو رو سه پایه قرار دادم و شکلات رو روش ریختم،،،فقط توجه کنید که چون کیفیت آردها با هم فرق میکنه اول دولیوان رو اضافه کنید و بعد نصف لیوان رو با کنترل اضافه کنید ،،غلظت مواد مثل ماست باشه
به همین راحتی ،،به همین خوشمزگی
نووش جان،،حتما درست کنید و لذت ببرید 😘😘😘😘
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#نان_خامه_ای_شکلاتی😍
آرد دو سوم پیمانه
پودر کاکائو یک قاشق غذاخوری پر
کره ۲۵ گرم
شکر نصف قاشق غذاخوری
عسل یک قاشق غذاخوری
نمک یک پنس
تخم مرغ سه عدد
وانیل نصف قاشق چایخوری
بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
خامه فرم گرفته به میزان لازم
اول ارد و نمک و پودر کاکائو رو الک کرده و کنار می زاریم یه لیوان اب و کره و عسل و شکر رو داخل تابه می ریزیم و روی حرارت ملایم می زاریم تا کره حل بشه و اب شروع به زدن جوش های ریز کنه بعد آرد رو به یکباره به مواد اضافه می کنیم و خمیر رو داخل تابه تقریبا ده دقیقه باز و جمع می کنیم به اصطلاح خمیر رو داغ می زنیم بعد اجازه می دیم خمیر ولرم بشه یکم گرماش حس بشه و بعد تخم مرغ ها رو دونه دونه به خمیر اضافه کرده و باهمزن می زنیم هریک تخم مرغ تقریبا یک دقیقه باید هم بخوره وانیل رو به تخم مرغ اضافه میکنیم بعد تخم مرغ بعدی رو اضافه کرده وبکینگ پودر رو اضافه میکنیم تا خمیر یکدست بشه بعدخمیر رو داخل قیف ریخته و با فاصله داخل سینی فر چرب شده شکوفه می زنیم ده دقیقه اول بادمای ۲۰۰ درجه بعد تقریبا ۳۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه نونها رو می پزیم و بعد از خنک شدن با خامه فرم گرفته نونهارو پرمی کنیم نوش جان❤
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر