eitaa logo
آشپزی خوشمزه های ناب
7.7هزار دنبال‌کننده
2.1هزار عکس
8.8هزار ویدیو
0 فایل
﷽ تا پیاز داغت آماده بشه من بهت میگم چی درست کنی 😉😊😉 نااااااب ترین خوشمزه ها رو همینجا میتونی پیدا کنی 🤩😋🤭 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد اولیه : شیر :  ۱/۲ پیمانه  تخم مرغ :  ۱ عدد  شکر :  ۱/۲ پیمانه  کره :  ۲۰ گرم  نمک :  ۲ قاشق چایخوری  رنگ سبز :  ۱۰ قطره  رنگ بنفش:  ۱۰ قطره  رنگ آبی:  ۱۰ قطره  مخمر :  ۲ و ۱/۴ قاشق چایخوری  آرد :  ۳ پیمانه  طرز تهیه : 1. شیرولرم و تخم مرغ را در ظرف مخلوط میکنیم وسپس در کاسه ای گود، آرد، شکر و مخمر را مخلوط میکنیم. مخلوط شیر و تخم مرغ را به آن اضافه میکنیم. کره و نمک را هم اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم. آنقدر آن را ورز می دهیم تا همه مواد خوب با هم آمیخته شوند و خمیر یکنواختی بدست آید. ( زمان ورز دادن با میکسر ۵ دقیقه و با دست ۱۰ دقیقه )  2. حالا خمیر را به پنج قسمت تقسیم میکنیم.   3. برای رنگ کردن هر تکه، آن را روی سطحی پلاستیکی میگذاریم. حدود ۱۰ قطره از رنگ غذای موردنظر را به خمیر مربوطه اضافه می کنیم و با دست خوب آن را ورز می دهیم تا رنگ آن یکنواخت شود. (شاید بهتر باشد دستکش به دست کنید). اگر لازم شد رنگ بیشتری اضافه کنید. احتمالاً هر تکه ۱۰ دقیقه وقت شما را می گیرد، ولی این سخت ترین مرحله است و بقیه مراحل آسان است. برای تکه های دیگر هم همین کار را تکرار کنید 4. خمیرها را با حوله یا کیسه ای پلاستیکی می پوشانیم ومی گذاریم تا در محلی گرم و بدون رطوبت ور بیایند و دو برابر شوند حدوداً ۱:۳۰ تا ۲ ساعت. 5. روی سطحی صاف آرد می پاشیم و خمیرها رابا وردنه رویش باز میکنیم. یک مستطیل از آن درست می کنیم که خمیر ها کنار هم قرار بگیرد 7. خمیر ها باید به اینگونه کاملا یکسان کنارهم قرار میدهیم 8. سپس  لایه خمیر را محکم به شکل رولت می پیچیم و سپس رولت آماده را داخل قالب چرب شده می گذاریم فر را از ۱۵دقیقه قبل گرم میکنیم تا100 درجه سانتی گراد . خمیر را30دقیقه استراحت میدهیم قالب را داخل فر قرار می دهیم و می گذاریم نیم ساعت تا45دقیقه حرارت ببیند تا وقتی که روی  تقریباً قهوه ای شود. 9. سپس آن را از فر دربیاورید و بگذارید کاملاً سرد شود. سپس آن را ببرید و سرو کنید 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
ارد ۲پیمانه شکر۱/۲پیمانه شربت توت فرنگی غلیظ اب نزده ۱/۲ پیمانه پودرژله توت فرنگی یک بسته روغن مایع ۲/۳ پیمانه تخم مرغ ۴ عدد وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری بکینگ پودر۲ ق چ توت فرنگی پاک کرده یک پیمانه اب جوش ۱/۲ پیمانه سفیده وزرده راجداکرده سفیده را تا حدی بزنید که ازظرف نریزد زرده را باشکر ووانیل هم میزنیم تا کرم شود شربت وروغن رااضافه ومخلوط کرده اب جوش وپودرژله رامخلوط خوب حل شد به مواد اضافه وسریع هم میزنیم ویکدست کرده ارد وبکینگ پودر سه بار الک شده را کم کم به مایع وهمینطور سفیده را مخلوط کرده فررا که از قبل روشن۱۶۰ درجه وزمانش بسته به حرارت فر  دارد کیک میوه ای باید تودمای متوسط با زمان بالا پخته شود همانطور که میبینید دیواره کیکم رنگ صورتی دارد   قالب  که من توی کاپ کیک کلبه پختم با روغن جداکننده چرب کردم کمی از مواد راریخته باقی را توت فرنگی را اضافه وتوی قالب بریزید وبعد پخت حتما بگذارید سرد شود حتی نیم ساعت هم توی یخچال گذاشتم بعد ازقالب دربیاورید که راحت جداشود ونوش جا کنید کیک فوق العاده نرم وخوشمزه وخوش عطری هست ازپختش پشیمان نمیشوید 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
گروه آشپزی خوشمزه های ناب دورهمی سرآشپزهای باتجربه و تازه کار هنرنمایی کدبانوهای باسلیقه توی این گروه همه از تجربه هاشون و فوت و فن های آشپزی میگن https://eitaa.com/joinchat/3937468777Cf69c520b13 کلی ایده آشپزی و غذاهای جدید و تزئینات متنوع و راحت هم هر روز توی گروه گذاشته میشه
یتیمچه ۳ عدد بادمجان ۱ عدد کدو‌متوسط ۲ عدد کوجه فرنگی پوست گرفته شده ۱ عدد پیازبزرگ ۱ عددسیب زمینی ۲ عدد سیر ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه نمک وفلفل و زردچوبه مقداری پیاز رو باکمی روغن تفت دادم سیروسیب زمینی و کدو وبادمجون رو اضافه کردم کمی تفت دادم زردچوبه ،نمک،فلفل ،رب وگوجه رو اضافه کردم ونصف لیوان آب جوش ریختم گذاشتم یکساعت باحرارت کم پخت بعضیا مواد رو بعد پخت میکوبند که سلیقه ای هست 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
کوکو سیب زمینی ۳ تا سیب زمینی متوسط رو بعد پخت له کردم ویک تخم مرغ ونمک وفلفل سیاه وزرچوبه و ۳ قاشق آرد سوخاری زدم و تو دست کمی پهن کردم برگ جعفری روش گذاشتم وتو روغن سرخ کردم سعی کنید برای کوکو سرخ کردن تابه ای انتخاب کنید ک یک سری همه مواد همزمان سرخ کنید و روغن اندازه ای بزنید ک وسط پخت روغن نخواد ک  جذبش میشه اینکار 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
پودینگ وانیلی و زعفرونی شکر   ۳/۴ پیمانه شیر   ۲پیمانه نشاسته ذرت ۳ ق غ زرده تخم مرغ   یک عدد زعفران دم کرده وانیل  کمی گلاب  دو سه ق غ گردوخرد شده  و موز حلقه شده به اندازه دلخواه بیسکوئیت وانیلی و کاکائویی به مقدار لازم طرز تهیه: ابتدا زرده را با شکر و وانیل با همزن بزنید تا کرم رنگ بشه شیر و نشاسته را مخلوط کنید روی حرارت ملایم قرار دهید مدام هم بزنید بعد مخلوط زرده  را به مواد اضافه کنید روی حرارت کم بزارید تا غلیظ شود بعد که به غلظت فرنی رسید از روی حرارت بردارید زعفران دم کرده و گلاب رو به نصف مواد اضافه کرده و به نصف مواد وانیل اضافه کرده و مخلوط کنید داخل ظرف اول کمی پودینگ وانیلی بیسکوئیت کاکائویی خرد شده  موز وگردو بریزید و بعد پودینگ زعفرانی بیسکویت وانیلی موز و گردو ، ادامه دهید تا مواد دسر تمام شود و بعد به دلخواه تزئین کنید 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕