لازانیا
نون سیر
سیب زمینی تنوری
من برای مواد لازانیا یه پیاز درشت رو نگینی خرد کردم و تفت دادم بعد بهش یه فلفل دلمه ای نگینی خرد شده اضافه کردم یکم که فلفل تفت خورد بهش گوشت چرخ کرده رو اضافه کردم و بعد نمک فلفل زردچوبه آویشن و ادویه اضافه کردم بعد پنج تا قارچ درشت ورقه شده رو به موادم اضافه کردم نصف قاشق رب گوجه هم به موادم اضافه کردم موادمون آمادست برای سس بشامل دو قاشق کره رو روی حرارت کم گذاشتم وقتی که آب شد دوقاشق آرد بهش اضافه کردم و سریع هم زدم تا خامی آرد گرفته بشه بعد دولیوان شیر رو کم کم به مواد اضافه کردم و سریع هم زدم تا آرد گوله نشه بعد نمک و فلفل به سس اضافه کردم سس باید به غلظت فرنی برسه بعد کف ظرف رو با کره چرب کردم ورقه های لازانیارو روش چیدم (من از ورقه های نیمه آماده استفاده کردم و پنج دقیقه داخل اب گذاشتم اگه موادتون ابدار بود احتیاجی به این کار نیست)بعد روی ورق لازانیا رو با فرچه سس بشامل زدم روی سس پنیر ریختم و مقداری از مواد روی پنیر ریختم و مجدد روی مواد پنیر پیتزا لایه بعدی هم به همین صورت ادامه می دیم برای لایه آخر روی ورق های لازانیا فقط سس فراوان و پنیر پیتزا می پاشیم داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت تقریبی ۳۰ ودقیقه و پنج دقیقه گریل رو روشن می کنیم
نون سیر
من واسه نون سیر باگت ها رو برش زدم و سه حبه سیر له شده رو با پنجاه گرم کره و یه قاشق پنیر پارمسان و جعفری ساطوری شده ترکیب کردم روی نون مالیدم و بعد روی نون پنیر پیتزا پاشیدم و ده دقیقه داخل فر گذاشتم برای نون سیر می تونید از خمیر پیتزا استفاده کنید که من روش تنبلونه رو استفاده کردم 😂نوش جان❤
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
کیک ساده با پف وطعم عاالی
این کیک خیلی نرم و لطیفه حتما درست کنید و لذت ببرید
اول دوتا تخم مرغ و نصف لیوان کمی بیشتر شکر ونوک قاشق وانیل رو ۱۰ دقیقه با همزن برقی اینقدر بزنید تا حجمش چند برابر بشه ،،بعد یه لیوان شیر داغ بهش اضافه میکنید در حین همزدن اضافه کنید تا تخم مرغ نبره ،،بعد نصف لیوان بهش روغن مایع اضافه کنید وچند ثانیه هم بزنید مرحله بعد دولیوان ونیم آرد رو که با یه قاشق غذاخوری بیکینگ پودر سه بار الک کردیم در ۲ مرحله بهش اضافه میکنید چند ثانیه با همزن بزنیدزیاد نزنید فقط چند ثانیه کافیه بعد در قالب چرب شده وآرد پاشی شده بریزید ودر فر ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه( بستگی به دمای فرتون داره)بذارید بپزه بعد از ۴۵ دقیقه با خلال دندون تست کنید اگه چیزی بهش نچسبید یعنی پخت کامله
من وسط کیکم از شکلات چیبسی استفاده کردم ،،که طعمشو خیلی خوب میکنه
بعد از اینکه کیک آماده وخنک شد یه مقدار شکلات رو بن ماری کردم کیک رو رو سه پایه قرار دادم و شکلات رو روش ریختم،،،فقط توجه کنید که چون کیفیت آردها با هم فرق میکنه اول دولیوان رو اضافه کنید و بعد نصف لیوان رو با کنترل اضافه کنید ،،غلظت مواد مثل ماست باشه
به همین راحتی ،،به همین خوشمزگی
نووش جان،،حتما درست کنید و لذت ببرید 😘😘😘😘
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#نان_خامه_ای_شکلاتی😍
آرد دو سوم پیمانه
پودر کاکائو یک قاشق غذاخوری پر
کره ۲۵ گرم
شکر نصف قاشق غذاخوری
عسل یک قاشق غذاخوری
نمک یک پنس
تخم مرغ سه عدد
وانیل نصف قاشق چایخوری
بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
خامه فرم گرفته به میزان لازم
اول ارد و نمک و پودر کاکائو رو الک کرده و کنار می زاریم یه لیوان اب و کره و عسل و شکر رو داخل تابه می ریزیم و روی حرارت ملایم می زاریم تا کره حل بشه و اب شروع به زدن جوش های ریز کنه بعد آرد رو به یکباره به مواد اضافه می کنیم و خمیر رو داخل تابه تقریبا ده دقیقه باز و جمع می کنیم به اصطلاح خمیر رو داغ می زنیم بعد اجازه می دیم خمیر ولرم بشه یکم گرماش حس بشه و بعد تخم مرغ ها رو دونه دونه به خمیر اضافه کرده و باهمزن می زنیم هریک تخم مرغ تقریبا یک دقیقه باید هم بخوره وانیل رو به تخم مرغ اضافه میکنیم بعد تخم مرغ بعدی رو اضافه کرده وبکینگ پودر رو اضافه میکنیم تا خمیر یکدست بشه بعدخمیر رو داخل قیف ریخته و با فاصله داخل سینی فر چرب شده شکوفه می زنیم ده دقیقه اول بادمای ۲۰۰ درجه بعد تقریبا ۳۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه نونها رو می پزیم و بعد از خنک شدن با خامه فرم گرفته نونهارو پرمی کنیم نوش جان❤
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#نان_رنگی
مواد اولیه :
شیر : ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ : ۱ عدد
شکر : ۱/۲ پیمانه
کره : ۲۰ گرم
نمک : ۲ قاشق چایخوری
رنگ سبز : ۱۰ قطره
رنگ بنفش: ۱۰ قطره
رنگ آبی: ۱۰ قطره
مخمر : ۲ و ۱/۴ قاشق چایخوری
آرد : ۳ پیمانه
طرز تهیه :
1. شیرولرم و تخم مرغ را در ظرف مخلوط میکنیم وسپس در کاسه ای گود، آرد، شکر و مخمر را مخلوط میکنیم. مخلوط شیر و تخم مرغ را به آن اضافه میکنیم. کره و نمک را هم اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم. آنقدر آن را ورز می دهیم تا همه مواد خوب با هم آمیخته شوند و خمیر یکنواختی بدست آید. ( زمان ورز دادن با میکسر ۵ دقیقه و با دست ۱۰ دقیقه )
2. حالا خمیر را به پنج قسمت تقسیم میکنیم.
3. برای رنگ کردن هر تکه، آن را روی سطحی پلاستیکی میگذاریم. حدود ۱۰ قطره از رنگ غذای موردنظر را به خمیر مربوطه اضافه می کنیم و با دست خوب آن را ورز می دهیم تا رنگ آن یکنواخت شود. (شاید بهتر باشد دستکش به دست کنید). اگر لازم شد رنگ بیشتری اضافه کنید. احتمالاً هر تکه ۱۰ دقیقه وقت شما را می گیرد، ولی این سخت ترین مرحله است و بقیه مراحل آسان است. برای تکه های دیگر هم همین کار را تکرار کنید
4. خمیرها را با حوله یا کیسه ای پلاستیکی می پوشانیم ومی گذاریم تا در محلی گرم و بدون رطوبت ور بیایند و دو برابر شوند حدوداً ۱:۳۰ تا ۲ ساعت.
5. روی سطحی صاف آرد می پاشیم و خمیرها رابا وردنه رویش باز میکنیم. یک مستطیل از آن درست می کنیم که خمیر ها کنار هم قرار بگیرد
7. خمیر ها باید به اینگونه کاملا یکسان کنارهم قرار میدهیم
8. سپس لایه خمیر را محکم به شکل رولت می پیچیم و سپس رولت آماده را داخل قالب چرب شده می گذاریم فر را از ۱۵دقیقه قبل گرم میکنیم تا100 درجه سانتی گراد . خمیر را30دقیقه استراحت میدهیم قالب را داخل فر قرار می دهیم و می گذاریم نیم ساعت تا45دقیقه حرارت ببیند تا وقتی که روی تقریباً قهوه ای شود.
9. سپس آن را از فر دربیاورید و بگذارید کاملاً سرد شود. سپس آن را ببرید و سرو کنید
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#کیک_ژله_توت_فرنگی
ارد ۲پیمانه
شکر۱/۲پیمانه
شربت توت فرنگی غلیظ اب نزده ۱/۲ پیمانه
پودرژله توت فرنگی یک بسته
روغن مایع ۲/۳ پیمانه
تخم مرغ ۴ عدد
وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
بکینگ پودر۲ ق چ
توت فرنگی پاک کرده یک پیمانه
اب جوش ۱/۲ پیمانه
سفیده وزرده راجداکرده سفیده را تا حدی بزنید که ازظرف نریزد زرده را باشکر ووانیل هم میزنیم تا کرم شود شربت وروغن رااضافه ومخلوط کرده اب جوش وپودرژله رامخلوط خوب حل شد به مواد اضافه وسریع هم میزنیم ویکدست کرده ارد وبکینگ پودر سه بار الک شده را کم کم به مایع وهمینطور سفیده را مخلوط کرده فررا که از قبل روشن۱۶۰ درجه وزمانش بسته به حرارت فر دارد کیک میوه ای باید تودمای متوسط با زمان بالا پخته شود همانطور که میبینید دیواره کیکم رنگ صورتی دارد قالب که من توی کاپ کیک کلبه پختم با روغن جداکننده چرب کردم کمی از مواد راریخته باقی را توت فرنگی را اضافه وتوی قالب بریزید وبعد پخت حتما بگذارید سرد شود حتی نیم ساعت هم توی یخچال گذاشتم بعد ازقالب دربیاورید که راحت جداشود ونوش جا کنید کیک فوق العاده نرم وخوشمزه وخوش عطری هست ازپختش پشیمان نمیشوید
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
گروه آشپزی خوشمزه های ناب
دورهمی سرآشپزهای باتجربه و تازه کار
هنرنمایی کدبانوهای باسلیقه
توی این گروه همه از تجربه هاشون و فوت و فن های آشپزی میگن
https://eitaa.com/joinchat/3937468777Cf69c520b13
کلی ایده آشپزی و غذاهای جدید و تزئینات متنوع و راحت هم هر روز توی گروه گذاشته میشه