#کلاب_مرغ
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#کلاب_مرغ
🔷موادلازم برای ۱۰ دونه کلاب :
.
🔹نان تست : ۱۰ عدد
🔹 سینه مرغ پخته شده : ۲ عدد
🔹 پیازچه خرد شده : ۴ تا ۵ قغ
🔹جعفری خرد شده : ۴ تا ۵ قغ
🔹خیارشور سرکه ای : ٨ عدد
🔹ذرت آبپز : ۴ تا ۵ قغ
🔹گردو خرد شده : ۲ تا ۳ قغ
🔹سس مایونز یا سس ماست : ۵ قغ سرپر
🔹آبلیمو : ۲ قغ
🔹نمک و فلفل سیاه : از هرکدوم ۱ قچ
.
♦️ دوتا سینه مرغ کوچیک یا یدونه سینه مرغ بزرگ رو با دو لیوان آب ، یدونه پیاز متوسط ، دو حبه سیر ، آبلیمو ، نمک ، فلفل سیاه و پودر دارچین روی حرارت بزارید تا آبپز بشه
.
♦️سینه مرغ پخته و ریش ریش شده رو که میتونید با چاقو یا غذاساز هم درشت خرد کنید با پیازچه و جعفری خرد شده که بهتره زیاد ریزه نشن و خیارشور نگینی شده که بهتره از خیارشور سرکه ای استفاده کنید و ذرت آبپز و گردو خرد شده رو باهم مخلوط کنید
.
♦️آبلیمو ، نمک و فلفل سیاه رپ با سس مایونز مخلوط کنید و به مواد میانی کلاب اضافه کنید اگر از خیارشور نمکی استفاده کردید نمک رو از سس حذف کنید
.
♦️دوتا نون تست رو روی هم بزارید و قسمت قهوه ای رنگ نون با چاقو جدا کنید و از قطر نون ، نون رو به ۲ قسمت تقسیم کنید ۱ یا ۲ قاشق از مواد میانی روی نون اول بزارید و نون دوم روش بزارید و یکم فشار بدید موادی که از نون بیرون اومده رو با قاشق تمیز کنید تا اطرافش صاف و یکدست باشه
.
♦️برای تزئین کلاب ها میتونید قسمتایی که از نون جدا کردید رو با غذاساز پودر کنید و اطرافشونو سس مایونز بزنید و بعد هم داخل اون پودر بزنید روشم گوجه گیلاسی یا زیتون بزارید
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#رولت_گوشت
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
پیاز متوسط ۱ عدد
نمک ۱ قاشق چای خوری
پودر سیر ۱ قاشق چای خوری
دارچین ۱/۲ قاشق چایخوری
زردچوبه و ادویه از هر کدام۱/۲ قاشق چایخوری
مواد میانی:
هویج آبپز شده ۱ عدد بزرگ
قارچ متوسط ۱۰ عدد
گردو خورد شده ۷ عدد
زرشک ۲ قاشق غذا خوری
آویشن ۱/۲ قاشق چایخوری
روغن به میزان لازم
مواد سس:
پیاز ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
فلفل دلمهای خورد شده ۱/۳ لیوان
نخود سبز ۱/۳ لیوان
آب جوش ۲ لیوان
روغن به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا گوشت چرخ کرده رو با پیاز رنده شده و آب گرفته مخلوط میکنیم.
ادویه و نمک و زردچوبه و پودر سیر و دارچین رو هم اضافه کرده و خوب ورز میدهیم تا انسجام پیدا کند.
قارچ ها رو ورقه ای میکنیم و داخل ماهیتابه کمی روغن ریخته با حرارت متوسط تفت کوچکی میدهیم. هویج آبپز شده رو رنده کرده و به قارچ اضافه میکنیم و یه کوچولو زیر و رو کرده و زرشک رو هم بهش اضافه میکنیم. از روی حرارت برداشته و آویشن رو روش پاشیده و یه دور زیر و رو کرده و کنار میگذاریم.
گوشت مون رو به چهار قسمت تقسیم میکنیم.
روی سطح کارمون نایلون فریزر گذاشته و گوشت رو به صورت مستطیلی به طوری که ارتفاعی حدود نیم میلیمتر داشته باشد روی نایلون باز میکنیم. از مواد تفت داده شده روش میریزیم و گردوی خورد شده رو هم روش پخش میکنیم به طوری که دو سانت از آخر فاصله داشته باشد تا موقع رول کردن بیرون نریزد.
بعد به کمک نایلون رول میکنیم.
موقع رول کردن کمی فشار بدین تا رولت به هنگام سرخ شدن وا نره. کناره های رولت رو هم حتما ببندین.
رولت های آماده شده رو به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار میدیم تا کمی استراحت کنند.
داخل ماهیتابه روغن ریخته و رولت هامون رو توش میچینیم و با شعله متوسط سرخ میکنیم.
حرارت تون نباید کم باشه چون گوشت آب میاندازه و سرخ شدنش زمان می بره.
تمام قسمت های رولت ها رو سرخ میکنیم.
در حین اینکه رولت ها سرخ میشوند سس رو آماده کنین.
یک عدد پیاز رو خلالی کرده و تو کمی روغن سرخ میکنیم. سپس فلفل دلمه ای و نخود سبز و رب گوجه فرنگی رو بهش اضافه کرده و دو لیوان آب جوش رو هم روش ریخته و میزاریم کمی جوش بخوره تا حالت لعابی به خودش بگیره.
وقتی رولت ها کاملا سرخ شدن سس رو بهش اضافه کرده و در تابه رو گذاشته و با حرارت کم حدود نیم ساعت می پزیم.
این دستور غذایی به عنوان غذای اصلی برای چهار نفر مناسب است.
اگر گوشت تون به هنگام ورز دادن انسجام نگرفت میتونین یک تخم مرغ رو شکسته و با چنگال هم زده و نیمی از اون رو داخلش بریزین.
سس رو پس از برش دادن روی رولت ها ریخته و سرو کنین. من به علت تمیز موندن بشقاب به جهت عکاسی سس رو روش نریختم
این غذا رو هم میتوان با برنج سرو کرد و هم با نان
در برخی دستورها روی نایلون فریزر کمی آرد سوخاری ریخته و گوشت رو روش پهن میکنن و بعد رول میکنن.....ولی من این کار رو نکردم.
مواد میانی رولت رو به دلخواه خودتون میتونین تغییر بدین.
میتونین گوشت رو چهار قسمت نکنین و یه رولت کامل درست کرده و بعد از پخت برش زده و میل بفرمایین.
پیشنهاد میکنم اگه تا حالا رولت گوشت درست نکردین دست به کار بشین و حتما امتحانش کنین.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#کیک_توت_فرنگی
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#کیک_عصرونه
#کیک_توت_فرنگی
مواد لازم
۳عددتخم مرغ
۱لیوان شکر
نصف لیوان شیر
۱لیوان روغن مایع
توت فرنگی دونیم شده یک لیوان
ارد ۲لیوان
بکین پودر دو قاشق چایخوری
ابتدا تخم مرغها را به همراه شکر با همزن برقی کاملا میزنیم پوک وسبک شه بعد روغن مایه را اضافه کرده در حد مخلوط شدن بعد شیر در حد مخلوط شدن بعد ارد را به همراه بکین پادر سه بار الک کرده را در سه مرحله به مواد بالا اضافه کنید داخل قالب گرد که کاغذ روغنی انداخته نصف مواد کیک را ریخته و مقداری از توت فرنگی ها را با فاصله میچینیم بعد مابقی مواد کیک را ریخته وتعداد ی دیگه از توت فرنگی روی مواد کیک به دلخواه میچینیم داخل فر از قبل گرم شده درجه حرارت۱۸۰ به مدت تقریبی پنجاه دقیقه قرار میدیم تا پخت شود نوش جانتون
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#روکر_موز
مواد لازم
شیر ۳ لیوان
شکر نصف لیوان
نشاسته ذرت ۳ق غ
وانیل نوک ق چ
تخم مرغ ۱عدد
پودر ژلاتین ۳ ق غ
خامه قنادی ۲۰۰گرم
پنیر خامه ای ۱۵۰گرم
گردو ۱۵۰گرم
موز ۳عدد
بيسکوئيت پتی بور نصف بسته
طرز تهیه:
شیر ، شکر ، وانیل، نشاسته ذرت و پودر ژلاتین رو توی قابلمه میریزیم و ۱۰ دقیقه اجازه میدیم تا ژلاتین اسفنجی بشه...
بعد روی حرارت ملایم میذاریم تا موادمون غلیظ بشه مثل فرنی...
✅اینجا مواد رو مدام باید هم بزنید تا ته نگیره.
حرارت رو خاموش کنید و تخم مرغ رو توی یه ظرف دیگه بزنید و به مواد اضافه کنید..
خامه و پنیر خامه ای رو با هم توی یه کاسه بریزید و بنماری کنید...
پنیر و خامه رو به مواد بالا اضافه و خوب مخلوط کنید تا مواد یکنواخت بشه...
بيسکوئيت ها رو خرد کنید به مواد اضافه کنید و صبر کنید تا مواد روکر یکم از دما بیفته...
موز و گردو رو خرد کنید و به مواد بالا اضافه کنید ...
۲بسته ژله موز رو با ۲لیوان آب جوش حل و بنماری کنید...
✅برای پررنگ تر شدن میتونید ۲قطره رنگ زرد به ژله اضافه کنید...
✅تا ژله داغ هست باید رنگ رو بریزید وگرنه رنگ حالت تیکه تیکه توی ژله میمونه.
قالبتون رو چرب کنید و یک ربع داخل فریزر بذارید...
ژله رو داخل قالب بریزید و بذارید نیم بند بشه...
بعد مواد روکر رو خیلی آروم روی ژله بریزید تا قالب پره پر بشه...
✅ برای قشنگ تر شدن دسرتون قالب رو تا جایی که جا داره پر کنید.
✅مواد رو خیلی آروم روی ژله پخش بریزید چون ژله نیمبنده احتمال پاره شدنش هست... کم کم اضافه کنید...
قالب رو ۶ساعت داخل یخچال بذارید.
✅ بعد بدون استفاده از آب جوش و چاقو فقط با انگشت هاتون دسر رو از دیواره جدا کنید و توی ظرف مورد نظرتون برگردونید.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
ماهی ملاته (شکم پر)
ماهی کپور
پیاز خرد شده ۱ لیوان سبزی معطر ۱لیوان
سیرتازه خرد شده۴حبه رنده شده
رب انار۲ق غ ترش و ۱ق غ شیرین
گردو۱۰ عدد آسیاب شده
روغن مایع ۳ ق غ
کره ۱ق غ
آبلیموی تازه
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، زعفران و پودرسیر به میزان دلخواه
* رو و داخل شکم ماهی را با آبلیموی تازه آغشته کنید و آن را نیم ساعت در یخچال قرار دهید.
* پیاز را در تابهای که یک قاشق غذاخوری در آن روغن ریختهاید، تفت دهید.
* پس از نرم شدن پیازها، سیر خردشده و گردوی کوبیده و پس از کمی تفت دادن، رب انار را اضافه کنید.
* حالا سبزی خرد شده را نیز بیفزایید و این مخلوط را از روی حرارت بردارید.
* ماهی را از یخچال بیرون بیاورید و داخل شکم آن را با مایه تهیه شده پر کنید. بهتر است با نخ و سوزن چند کوک بزنید تا مواد بیرون نریزد.
* ته تابهای نچسب را با 2 قاشق غذاخوری روغن چرب کنید و ماهی را در آن قرار دهید و تابه را در فر (با دمای 180 درجه سانتیگراد) بگذارید.
* پس از گذشت 40 دقیقه، ماهی آماده سرو کردن خواهد بود. البته 10 دقیقه قبل از بیرون آوردن غذا برای سرو کردن، روی ماهی کمی زعفران آب شده بریزید و آن را با یک قاشق غذاخوری کره آب شده آغشته کنید و گریل را روشن کنید تا رویش برشته شود.
ماهی کپور نیاز به گرفتن پولک ندارد.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#فسنجون
مواد لازم برای ۶ تا ۷ نفر
💖گردوی میکس شده ۳۰۰ گرم
💖پیاز رنده شده ۱ عدد متوسط
💖مرغ تیکه شده به تعداد لازم
💖رب انار ملس ۳ قاشق غذاخوری
💖اب سرد ۴ لیوان
💖نمک و فلفل سیاه و زعفران
____
طرز تهیه؛
ابتدا پیاز و با کمی روغن تفت میدیم تا سبک و شیشه ای بشه،بعد گردویی که خوب میکسش کردیم و کاملا له شده رو اضافه میکنیم،اولین ترفند روغن انداختن فسنجون همینه، یعنی گردو کاملا له و خمیری شده باشه،من با دستگاه مولینکس میکش کردم، با حرارت خیلی ملایم گردو و پیاز و کمی تفت بدین،حالا اب سرد اضافه کرده و حرارت بالا باشه تا گردو بالا بیاد ،اینجا مواظب باشید که خورشت سر نره ،حالا حرارت و کم کنید تا خورشت اروم اروم بجوشه یک ساعت که گذشت مرغامون و با کمی نمک و زعفران تفت میدیم هر دو طرفش که تفت خورد به خورشت اضافه کنید، دو ساعت که از پخت خورشت بگذره،روغن خوبی پس میده ،حالا رب انار اضافه کنید،چون رب انار من غلیظ بود با کمی اب رقیقش کردم و با نمک و فلفل به خورشت اضافه کردم،اضافه کردن رب گوجه و شکر کاملا سلیقه ای هستش،که شما تو این مرحله میتونید اضافه کنید که من اینکارو نمیکنم.
دیگه از این به بعد خورشت کاری نداره و باید با حرارت خیلی ملایم و در نیمه باز قابلمه جا بیوفته.
اگه همه این مراحل و خوب انجام بدین اصلا به تیکه های یخ نیازی نیست.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#کیک_بدون_فر
#کیک_بدون_همزن
#کیک_تابه_ای
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#کیک_بدون_فر
#کیک_بدون_همزن
دوستانی که فر در دسترس ندارین ویا اینکه دوست دارین تنوع داشته باشین وکیکهاتون رو بدون کمک فر وهمزن درست کنیدحتما با این روش به نتیجه دلخواه میرسین😍
کیکی بسیار لطیف با بافتی عالی و اسفنجی عطر بی نظیرش کل خونه رو پر کرده😍😋
این #کیک راحت درست کنید اونم بدون فروهمزن😳🤗اسلاید ورق بزنید عکس مراحل کار ببینید❤
#کیک_تابه_ای
✅این مواد نیاز داریم
تخم مرغ ۴ عدد
آرد ۲٫۵پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
شکر ۱پیمانه سرخالی
شیر ۱پیمانه
وانیل نصف قاشق چایخوری
بکینگ پودر ۱قاشق غذاخوری
❤من توکیکم از هل و دارچین وموزو کمی شکلات چیپسی استفاده کردم که شما می تونید ساده درست کنید.
✅ابتدا تخم مرغ٬شکر و وانیل با همزن دستی ۴دقیقه مخلوط کنید تا کرمی رنگ بشه.
✅بعد شیر وروغن را اضافهکنید و کمی هم بزنید
✅آرد و بکینگ پودر را دوبار الک کنید و تو چند مرحله به مایع اضافه کنید و با لیسک دورانی یعنی به یک جهت هم بزنید تا مخلوط بشند.
✅این قسمت دوملاقه پر از مواد داخل ظرفی ریختم یک قاشق غذاخوری پودر دارچین و هل اضافه کردم هم زدم تا یکدست بشه.
✅کف تابه را کمی چرب کنید مواد بریزیدداخلش
✅سپس مایع کیک دارچینی بریزید روی کیک با خلال کمی هم بزنید موزها خرد شده بچینید روی کیک (من کمی شکلات چیپسی هم پاشیدم روی کیک )
✅بزارید روی گاز حرارت روشن کنید شعله پخش کن بزاریدو شعله را ملایم کنید.
نیم ساعت زمان بدید تا خوب بپزه بعد اگه پخته بود خاموش کنید تا از داغی بیوفته برش بدید نوش جان😍
🔺نکته حتما واشر پلاستیکی دور تابه ۲طرفه دربیارید تا کیکتون هنگام پخت عرق نکنه خمیری نشه.
🔺نکته اگه از تابه معمولی استفاده کردید روی درش دم کش بزارید حتما.
🔺نکته شعله پخش کن فراموش نشه.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
طرزتهیه شله زرد فاطی پز....◀️◀️موادلازم ..◀️برنج نیم دانه یاعنبر بو ۲لیوان ..زعفران نیم گرم تا۱گرم ...شکر ۴لیوان اگه شیرین تردوست دارین کمی بیشتر بزارید...گلاب ۱لیوان ..هل یاجوهر هل چند قطره ..کره یاروغن ۵۰گرم ...اب ۱۸لیوان ....خلال بادام ۱لیوان ...⬅️⬅️طرز تهیه⏪ابتدا برنج و به مدت ۳تا۴ساعت بااب گرم بخیسونید ...بعد خلال بادامو باگلاب بخیسونید ...بعد ازخیسیدن برنج ....برنج و با مقدار ابی که گفتم به مدت ۲ساعت باشعله متوسط بزارین خوب بپزه که کاملا نرم بشه سپس شکرو زعفران و گلاب و اضافه کنیدبزارید تاشکر به خورد برنج بره و بپزه وشروع به جوشیدن کنه حالا خلال بادام وهل و اضافه کنید و کره یاروغن هم اضافه کنید باشعله متوسط بزارید تاجابیفته ..چنددقیقه اخرپخت روی قابلمه روبا دم کنی یاسر قابلمه بپوشونید تاجابیفته ...تاگرم هست داخل ظرف موردنظرتون بریزید با خلال بادام و دارچین و پودرنارگیل تزیین کنید
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#دلمه_برگ_مو
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#دلمه_برگ_مو
برنج یک پیمانه
لپه یک پیمانه
سبزی معطر نصف پیمانه
گوشت چرخ کرده سیصد گرم
پیاز یک عدد
برگ مو به میزان لازم
نمک و فلفل و ادویه به میزان لازم
.
.
.
اول برنج و لپه خیس شده را جداگانه بپزید و بعد از پخت آبکش کنید، برنج باید حالت وارفتگی داشته باشد.
بعد پیاز رنده شده را با کمی روغن تف داده و گوشت چرخکرده و نمک و ادویه های مورد نظر را بهش اضافه کنید و بگذارید سر تف بخورد .
سبزی شسته شده را هم خرد کنید، از سبزی معطر مثل مرزه و ریحون میتونید استفاده کنید.
بعد برنج و لپه و گوشت و سبزی را در یک ظرف با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
برگهای دلمه را شسته و در آب جوش به مدت پنج دقیقه بجوشانید و آبکش کنید و سپس با آب سرد آبکشی کنید .
از مواد به اندازه یک قاشق روی برگ دلمه گذاشته و دلمه را به شکل بقچه ای یا سیگاری ببندید.
کف قابلمه را با دو لایه برگ بپوشانید و دلمه ها را کنار هم قرار دهید و یک بشقاب روی دلمه بگذارید و یک شی سنگین روی بشقاب بذارید که هنگام جوشیدن دلمه ها تکان نخورند و شکلشون بهم نریزد .
آب جوش را در قابلمه بریزید تا جاییکه روی دلمه ها پوشیده شود و سپس گوجه سبز یا پوره غوره اضافه کنید و بگذارید تانیم ساعت آب دلمه کشیده بشود و سپس سرو کنید.
برای تزئین به مقداری سس مایونز رنگ خوراکی قرمز و زرد و نارنجی اضافه کردم و با یک مسواک تمیز روی بشقاب سس ها را پاشیدم .
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#نان_کاتمر_ترکیه
👈مواد لازم و دستور تهیه:
1.5 لیوان شیر گرم
1.5 لیوان آب گرم
1 قاشق غذاخوری خمیرمایه
نصف لیوان روغن
7.5 لیوان آرد (200 میلی لیتری)
1 قاشق غذاخوری شکر گرانول
1.5 قاشق چایخوری نمک
100 گرم کره (در دمای اتاق) برای چرب کردن
برای رومال:
1 زرده تخم مرغ
1 قاشق چایخوری ملاس
کنجد
زیره سیاه
برای داخل:
چدار
سوسیس
پنیر
دستور پخت:
شیر گرم و آب را داخل کاسه خمیر می ریزیم و یک قاشق غذاخوری شکر گرانول و یک بسته مایه خمیر تازه روی آن اضافه می کنیم.
اجازه دهید مایه به مدت 5 دقیقه حل شود.
سپس مواد دیگر و آرد را اضافه می کنیم، خمیر لطیفی به دست می آید و روی آن را می پوشانیم و اجازه می دهیم 1 ساعت تخمیر شود.
بعد از اینکه خمیر تخمیر شد چند بار دیگه ورز میدیم و به 25 عدد مرنگ تقسیم میکنیم اگه تو این مدت دستتون رو روغن بزنید راحت میشه.
یکی از مرنگ ها را روی پیشخوان برمی داریم و با دست کمی باز می کنیم و با کره ای که در دمای محیط صبر کرده بودیم همه جای آن را پخش می کنیم و از لبه ها تا می کنیم و با ریختن چدار و سوسیس و پنیر داخل آن می بندیم.
15-20 دقیقه صبر می کنیم تا در سینی تخمیر شود، سپس یک زرده تخم مرغ را با یک قاشق ملاس مخلوط کرده و روی آن پخش می کنیم و کنجد و زیره سیاه را می پاشیم و در فر با دمای 200 درجه می پزیم تا خوب قهوه ای شود.
نوش جان😍
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#ژله_رولی
۱بسته پودر ژله با طعم دلخواه رو با ۳/۴ لیوان آب جوش حل میکنیم و روی حرارت کتری یا سماور بنماری میکنیم...
✅مقدار ها حتما دقیق اضافه بشه.
✅ژله باید کاملا شفاف بشه و هیچ ذره ای باقی نمونه....
وقتی ژله یکم از داغی افتاد (سرد نشه) ۱دونه بستنی لیوانی وانیلی (معادل ۶۰گرم)
رو توی دمای محیط میذاریم تا شل بشه و به ژله اضافه میکنیم...
✅سینی حتما سایزش ۲۰ ×۳۰ باشه...
کف سینی رو خیس میکنيم نایلون ضخیم میندازیم ...
روی نایلون رو چرب میکنیم ...
ژله و بستنی رو توی سینی میریزیم ...
۱ساعت داخل یخچال میذاریم تا ببنده...
نوک چاقو رو خیس میکنيم و بصورت دالبری برش میزنیم و رول میکنیم...
✅بهتره چاقو ساده باشه نه اره ای...
بعد از این مرحله دوباره ۱ساعت ژله ها رو توی یخچال بذارید تا گل ها کاملا فیکس بشن....
و تمام ....
به همین راحتی 😊
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر