.
کیک_ساده_وانیلی
سایز قالب بیست سانتی هست
سه عدد تخم مرغ
یک پیمانه شکر
آرد دو پیمانه
روغن نصف پیمانه
شیر نصف پیمانه
وانیل یک چهارم ق چ
بکینگ پودر دو ق م
آرد و بکینگ پودر رو سه بار الک میکنم
فر رو روی صدو هشتاد درجه روشن میکنم
تخم مرغ +وانیل+ شکر رو با همزن میزنم تا حجیم و کشدار بشه بعد بهش روغن و شیر رو اضافه میکنم و چند ثانیه میزنم تا یکدست بشه در اخر آرد رو اضافه میکنم و با همون پره ی همزن هم میزنم تا خوب مخلوط بشه و در اخر میریزم توی قالب و میزارم تو فر
همیشه دوسوم از قالبتون رو مواد پرکنید .
🔴نکات
1)این کیک سبک رسپی رو من همیشه تو قالب های میان تهی معمولا درست میکنم چون حالت عصرونه ای میشه و راحت هم برش میشه و توی این قالب ها کیک های اسفنجی رو میپزم ولی برای نشون دادن به شما مخصوصا پفش آپ این قالب پختم پس سلیقه ای هست هر طور دوست دارید بپزید
۲)همونطور که گفتم میتونید طبق همین دستور به هر مدل در بیارید
پودر کاکائو بزنید (از آرد اصلی کم میشه) ،هر نوع آبمیوه ای بزنید، حتی نسکافه ، گلاب زعفرون ،رنده ی هویج ، سیب، و........ هر چیززززی میشه
۳)میتونید این کیک رو هم تابه ای درست کنید هم بدون فر که با بخار آب چه بدون اون خودمم چند بار به سبک های مختلف درست کردم حتی تابه ای که توی پیج هست
کیک های با ارتفاع زیاد مسلما احتیاج به زمان پخت بیشتری نسبت به بقیه دارن
قالب های میان تهی زمان پختشون کمترازقالب های این مدلی هست
من کمی تمشک و توی ارد غلتوندم و با مایه کیک مخلوط کردم ریختم تو قالب...برای سس هم تمشک و شکر و کمی اب لبو و یه قاشق نشاسته مخلوط کردم گذاشتم روی حرارت تا غلیظ شد بعد از خنک شدن کیک سس ولرم ریختم روش
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#آیس_پک
مواد لازم:
موز ۲ عدد(یک موز میکس میشه و یکی خرد میشه )
توت فرنگی۲۰ عدد(۱۰ عدد میکس کنید و ۱۰ تا دیگه خرد میشه)
بستنی ۱ لیوان
شیر نصف
اسمارتیز و شکلات چیپسی ۴ ق غ
گردو یا مغزیجات دیگه ۵ ق غ
شکلات تخته ای بن ماری شده برای تزئین لیوان
طرز تهیه :
ابتدا ۱۰ عدد توت فرنگی و با یک موز رو داخل مخلوط کن یا خرد کن ویا با گوشتکوب چرخ کنید.
با بستنی و شیر مخلوط کنید،تا روان بشه.
تو ظرف دیگه ۱۰تا توت فرنگی و یک موز ریز کنید.بهش گردو ،شکلات چیپسی ،اسمارتیز اضافه کنید.مخلوط بستنی رو به مخلوط مغزیجات و میوه اضافه کنید و قاطی کنید.
به همین راحتی آیس پک خوشمزه مون آماده ست.
برای تزئین جام ،میتونید کمی شکلات بن ماری کنید ،به دیواره های جام بزنید.سپس داخل یخچال بزارید یه دقیقه تا سفت بشه.
نوش جان
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
شیرین پلو (پلو مخلوط)
برنج ابکش شده
مرغ پخته و ریش ریش شده یا گوشت چرخ کرده قلقلی در روغن وزعفرون تفت خورده یا گوشت چرخ کرده تفت خورده
خلال پوست نارنج
خلال پوست پرتقال
خلال نارنگی
خلال بادام
خلال پسته
کشمش تفت داده
زرشک تفت داده
زعفران دم کرده
شکر خیلی کم
پودر هل
طرز تهیه
خلالهای میوجات را سه بار جوشانده وابش را عوض کنید که تخلیش از بین بره وتو روغن تفت میدیم وشکر میزنیم
برنج رو ابکش یا چلوکش میکنیم
برنج رو که آبکش کردیم تمام مواد بالا رو لابلای برنج میدیم ودم میزاریم
برای ته دیگ .مقداری از برنج آبکش شده و تخم مرغ و زعفرون میزنیم .
قابلمه مورد نظر رو روعن میریریم گرم که شد مواد اماده شده بر ته یگ رو میریزیم چند دقیقه میزاریم تا ته دیگ ببنده بعد برنج و موادش رو لا به لای برنج میریزیم زعفرون روش میدیم و دم میزاریم
من از گوشت چرخ کرده و تفت داده شده استفاده کردم
میتونید از خلال سرخ شده هویج هم استفاده کنید
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
هدایت شده از آشپزی در دل طبیعت🏕️
#راتا_کالباس_سیب_زمینی
نان تست
سیب زمینی پخته ۲ عدد
کالباس ۱۰ برگ
خیارشور ۱۹ عدد متوسط
تخم مرغ پخته ۱ عدد
هویج پخته ۱ عدد
سس مایونز ۲ قاشق غذاخوری
پنیر خامه ای ۲ قاشق غذاخوری
ماست چکیده ۲ قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل و آویشن
همه مواد را رنده ریز کنید یا با غذاساز ریز و یک دست خرد کنید .
مخلوط سس، پنیر و ماست بعلاوه نمک و فلفل را اضافه کرده کاملا مخلوط کنید.
نان تست را بگدارید در فریزر تا یخ بزند. (در این صورت نان تست راحتتر قالب میخورد.)
نان تست یخ زده را با کاتر دلخواه برش بزنید.
یک کیسه فریزر را پهن کنید کاتر را روی آن گذاشته دوسوم از کاتر را با مخلوط کالباس و سیب زمینی پر کنید روی آنرا صاف کنید بعد نان قالب زده شده را روی آن قرار دهید.
قالب پر شده را با کیسه بلند کرده برگردانید کیسه را برداشته و نان را فشار دهید تا راتا از کاتر خارج شود.
🥞🥠🥮🎂🍮🍰🧁🥧
🍩@tamerangincaman🍩
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
🎀اگر از این رسپی استفاده کردی ، کانال رو برای یک نفر فوروارد کن لطفا🎀
کوکوی اسفناج پنیری عالی
اسفناج یکی ازاون سبزیهایی هستش که همه جوره ش خوشمزست چه ابپزش چه سرخ کرده چه خام.و...من که عاشقشم.😋😋😋
بریم سراغ کوکو اسفناج به سبک مدرن🙄
من ازاسفناجی که داخل فریزرداشتم وشسته وخردبوداستفاده کردم یک کاسه آبگوشت خوری نزدیک ۳لیوان فرانسوی👉
اسفناجهارو بریزید داخل ظرف بزرگتر روش تخم مرغ درشت ۳یا ۴عدددرشت بزنید کمی مخلوط کنید اگه موادتون شله عالیه اگرسفت بودیک تخم مرغ دیگه اضافه کنید حالاادویه جات من نمک زردچوبه ،تخم گشنیز،پودرسیر وپودرپیاز ،وفلفل سیاه میزنم دراضافه کردن نمک خیلی محتاط باشید 👉خیلی کم بریزین🙃حالا نصف لیوان پنیرپیتزا رواضافه کنین یک قاشق مرباخوری نعناخشک وکمی اویشن زده مخلوط که شد داخل روغن داغ بریزید وصاف کنید بزارید یکطرف که رنگگرفت طرف دیگه روهم برگردونید من همه موادروچشمی میزنم (حتمن توریختن نمک احتیاط کنید ک سریع شورمیشه )من اول درطرف رومیزارم موقعی که برمیگردونم کوکو رو دیگه درشونمیزارم 😋😋عالی وخوشمزه
نکته:اگرپودرپیازوپودرسیرندارین لازم نیست بزنید همون ادویه جات وسبزی جات خوش عطرکافیه
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#کیک_تیتاپ
تخم مرغ ۴ عدد
وانیل ۱ ق چ
شکر ۱ لیوان
روغن مایع نصف لیوان
شیر نصف لیوان
آرد سفید قنادی ۱و ۱/۲ لیوان
بکینگ پودر ۱ ق چ
مواد میانی 👇👇
شکر دانه ریز نصف لیوان
پودر کاکائو ۱ ق غ
پودر دارچین ۱ ق چ
تخم مرغ ها رو همراه وانیل و شکر بزنید تا حجیم و کشدار بشه سپس به ترتیب روغن و شیر رو اضافه کنید و ۳۰ ثانیه بزنید بکینگ پودر و آرد رو با هم مخلوط و ۳ بار الک کنید و در دو مرحله به مواد اضافه کنید و فولد کنید ...
کف قالب ۲۰×۳۰ رو چرب و کاغذ روغنی بندازید و نصف مایه رو بریزید و کامل تکون بدید هدایت بشه همه قسمت ها چند بار به سطح کار بکوبید توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ به مدت ۲۰ دقیقه....
وقتی کیک پخت مواد میانی رو با هم مخلوط و روی سطح کیک کاور کنید دوباره ۵ دقیقه بزارید تو فر فقط گریل روشن باشه ....
چند قاشق از مایه کیک بردارید بهش ۲ ق چ پودر کاکائو بزنید و یکدست کنید و بریزید تو قیف
نصف دیگه مایه رو بریزید روی مخلوط شکر
با مایه شکلاتی روی کیک طرح بندازید و دوباره بزارید تو فر ۲۰ دقیقه دیگه بمونه اگه فرتون برقی بود دما بالا و پایین همزمان باشه
اگه گازی فقط پایین
بعد از خنک شدن برگردونید و کاغذ رو جدا کنید و به اندازه های دلخواه برش بزنید
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
خورشت هویج🥕🥕
مرغمو او کمی با اب پختم تا کل هورموناش بیاد بیرون وقشنگ شستم
بعد یکم تو زعفران گذاشتم و پیاز نمک
۱ ساعتی موند بعد ازیکساعت داخل روغن قشنگ طلایش کردم بعد مرغارو بیرون اوردم و پیازو تو روغن ریختم کمی زرد چوبه قشنگ که سبک شد رب زدم و سرخ کردم قشنگ تا رنگ پس بده بعد مرغارو اضافه کردم دوتکه فلفل دلمه و هویجو بیضی خورد کردم تو یه تابه قشنگ تفت دادم بعد به خورشت اضافه کردم یکم ابلیمو اب ریختم و اندازه یه نخود دارچین گذاشتم با شعله کم جا بیوفته یه لیمو عمانی نصف کردم هسته هاشو دراوردم و با یکم الو اخرای پخت اضافه کردم و گذاشتم با شعله خیلی کم جابیوفته اینم از خورشت هویج ما امیدوارم که درست کنیدو لذت ببرید 😘😘😘التماس دعا یاحق🙏🙏🙏
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
مرغ چیلی
مواد لازم برای مرغ چیلی:
فیله مرغ نیم کیلو
ارد ذرت یه لیوان
ارد گندم یه لیوان
ارد برنج نصف لیوان
ادویه جوش شیرین.. بکین پودر یه قاشق مربارخوری
یه بطری ما العشیر
مواد را مخلوط کرده یه ساعت بمونه و فیله مرغ را با روغن زیاد سرخ میکنیم
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
🍆 کال کباب
کال کباب یه غذای شمالیه، که خیلی ها عاشقشن!
مواد لازم برای دو تا سه نفر:
بادمجان 8 عدد
سیر 10 حبه متوسط(تندی سیر باید مشخص باشه دلی اگه دوست ندارین کمش کنین)
سبزی معطر نعنا، گشنیز و سبزیهای معطر شمالی چچاق، خالواش
اگه نداشتین از سبزیهای معطر دیگه استفاده کنین، ولی چچاق
فوق العادش می کنه
گردو آسیاب شده دوسوم بادمجان کوبیده شده یه کم بیشتر
آب انار ترش 5 تا 6 ق غ سرپر
رب انار+ آلوچه(رب گوجه سبز یا مثل اون) سه ق غ سرپر
ادویه شامل نمک، کمی فلفل سیاه، پودر گلپر
🍆طرز تهیه:
بادمجونارو کباب می کنیم، من اینکارو رو اجاق گاز انجام دادم، ولی اگه کسی شرایطشو داره رو آتیش درست کنه یا رو شعله مستقیم عالی می شه(حتما باید کباب شن، خوشمزه گیش به همینه)
با صبر و حوصله کبابشون کنین تا همه جاش بپزه
بعدپوست بادمجونارو می گیرینو تخماشو دور میریزین(نباید تخم داشته باشه) بادجونای پاک شدهرو با گوشت کوب یا بیفتک کوب می کوبیم(بادمجونا نباید بیش از اندازه له شن، باید به صورت رشته های بادمجون قابل مشاهده باشن، خود شمالیا این کارو با سنگو نمکیار انجام می دن؛ اگه با غذا ساز میکس کنین، له میشن)
بعد گردوی آسیاب شده رو بهش اضافه می کنیم بعد سیرو سبزی رب انارو آب انار و در آخر ادویه.
همه رو باهم خوب مخلوط می کنیم و می چشیم بسته به ذائقه خودتون می تونین دوباره بعضی از مواد رو دوباره بهش اضافه کنین
کال کباب آماده ست، در ظرف مورد نظر می کشینش روش آب انار میدین تا رطوبتشو حفظ کنه و از نعنا خشک یا سبزی معطر دیگه به همراه گلپر روش می پاشیمو تزئینش می کنیم.
🍆راز متفاوت شدن کال کباب:
کباب کردن بادمجون، آب انار، سبزی چوچاق
کال کباب رو می تونین به محض آماده شدن میل کنین (من اینطوری می پسندم)
خیلی ها هم سرد سرو می کنن، ولی به نظر من سفت میشه
حتما درست کنین، به زحمتش می ارزه🌹
نوش جون❤️
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
موس بلوبری
شیر یک پیمانه
پنیر ماسکار پونه یک بسته ۲۰۰ گرمی
خامه قنادی ( نیازی به فرم دادن نداره به صورت همون یخ زده میتونید استفاده کنید ) ۳۵۰ گرم
بلوبری ۵۰ گرم ( میتونیدبه جای بلوبری چون میوه گرونی هست از نصف بسته پودر ژله بلوبری استفاده کنید )
پودر ژلاتین ۲ ق غ ( به همراه نصف لیوان اب بنماری کنید)
اسانس وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
شکر ۵۰ گرم ( قابل حذف )
ابتدا شیر و خامه قنادی رو میذاریم توی دمای محیط تا هم دما شن ( خامه قنادی کاملا یخش باز بشه ) بعد خامه وشیر رو روی حرارت قرار میدیم پودر ژله و شکر رو هم از همون ابتدا اضافه میکنیم مدام هم میزنیم وقتی کاملا این سه تا باهم یکدست شدن حرارت رو خاموش میکنیم و اجازه میدیم مخلوطمون کاملا خنک بشه
پنیر رو در کاسه همزن میریزیم و هم میزنیم با دور تند به مدت ۵ دقیقه تا نرم بشه ( اینجا میوه بلوبری روکه توی غذاساز میکس کرده بودم و بهش اضافه کردم) وبا همزن یکمی دیگه هم زدم تا مخلوط شن در اخر مخلوط شیر و خامه و ژله که دیگه کاملا خنک شده بود و اضافه کردم و در اخر ژلاتین بن ماری شده رو اضافه کردم ( باید کاملا از حرارت افتاده باشه ) با همزن دور کند هم میزنیم تا یکدست بشه
مقداری از مایه دسر رو داخل لیوان ها ریختم گذاشتم فریزر حدود بیست دقیقه بعد از فریزر خارج کردم
مابقی مایه دسر رو بهش دانه چیا ( یک ق غ ) ( میتونید از تخم شربتی هم استفاده کنید ) به همراه دو قطره رنگ خوراکی اضافه کردم و روی لایه قبلی ریختم نیم ساعت دیگه داخل فریزر گذاشتم سپس از فریزر به یخچال منتقل میکنید ( تو این نیم ساعت اماده میشه میتونید سرو کنید )
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
هدایت شده از آشپزی در دل طبیعت🏕️
#ژله_رنده_ای
برای ژله رنده ای ابتدا دو بسته پودر ژله آلبالو را با سه لیوان آب جوش مخلوط و بن ماری کردم. در ظرف مناسبی ریخته و در یخچال گذاشتم تا کاملا ببندد.
یک لیوان شیر پر چرب را با یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین و یک یک قاشق غذاخوری سر پر شکر ابتدا مخلوط کردم تا ژلاتین حالت اسفنجی پیدا کنید سپس آنرا بن ماری کردم تا کاملا حل شود.
شیر را کنار گذاشتم تا سرد شود.
وقتی ژله آلبالو بست آنرا را با رنده درشت ، رنده کردم.
قالب ماهی را چرب کردم و با ژله های رنده شده داخل آنرا پر کردم سپس از مخلوط شیر و ژلاتین کم کم روی ژله ها ریختم و با قاشق کمی هم زدم بعد در یخچال گذاشتم.
برای ژله آبی زیر ماهی هر بسته پودر ژله آبی یا بلوبری را با یک لیوان آب جوش بن ماری کرده و سپس برای اینکه رنگ مات به خود بگیرد بعد از اینکه کاملا خنک شد نصف لیوان شیر که قبلا در دمای محیط گذاشته بودم اضافه کرده و کاملا مخلوط کردم تا یک دست شود.
برای ژله آبی من از قالب ۲۵ در ۳۵ استفاده کردم و بعد از اینکه ژله آبی بست آنرا از قالب برگردانده و ماهی را روی آن قرار دادم.
🥞🥠🥮🎂🍮🍰🧁🥧
🍩@tamerangincaman🍩
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
💟سوالی بود فقط در گروه رفع اشکال پاسخ گو هستم💟
🎀اگر از این رسپی استفاده کردی ، کانال رو برای یک نفر فوروارد کن لطفا🎀