eitaa logo
آشپزی خوشمزه های ناب
7.7هزار دنبال‌کننده
2.2هزار عکس
9.7هزار ویدیو
0 فایل
﷽ تا پیاز داغت آماده بشه من بهت میگم چی درست کنی 😉😊😉 نااااااب ترین خوشمزه ها رو همینجا میتونی پیدا کنی 🤩😋🤭 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۶ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
🍊 مواد لازم پوست پرتقال  200 گرم آبلیمو 1 قاشق سوپخوری شکر  500 گرم آب   2 لیوان طرز تهیه برای درست کردن مربای پوست پرتقال باید بعد از جدا کردن پرتقال از پوست ، قسمت سفیدی پوست را جدا کنید و پوست پرتقال را به صورت خلالی خرد کنید. سپس برای اینکه تلخی پوست پرتقال گرفته شود  و کمی هم پخته شوند آن را 3 مرتبه و هر دفعه به مدت 15 دقیقه داخل آب در حال جوش قرار دهید و بعد آبکش کنید.   در این فاصله شکر را با مقدار آب لازم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود و شهدش قوام بیاید.بعد پوست پرتقال های آماده شده را به همراه 1 قاشق سوپخوری آبلیمو داخل شهد قوام گرفته شده بریزید. تا نیم ساعت همه مواد با هم بر روی حرارت بپزند. سپس از روی حرارت بردارید و به جای گذاشتن در قابلمه از یک دستمال پارچه ای بر روی قابلمه  استفاده کنید و اجازه دهید تا به مدت یک روز تمام در دمای اتاق بماند و بعد در ظرف مورد نظر بریزید و در داخل یخچال نگهداری کنید. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
مواد کارامل شکر ۱۲۰گرم کره دو ق غ مواد کیک: موز بزرگ ۳عدد ارد ۳۰۰گرم کره ۱۶۰گرم موز دو‌عدد بزرگ ماست ۳/۴پیمانه بکینگ پودر ۱/۵قاشق چ شکر ۱۵۰گرم برای کارامل ۱۲۰  گرم شکر رو‌تو قالبی که میخواین کیک و داخلش  بپزین بریزید و‌روی حرارت خییییلی کم بزارید تا کاملا حل بشه بعد به هیچ وجه هم نزنید وقتی شکر ذوب شد دو قاشق کره رو‌اضافه سریع هم بزنید وقتی قشنگ مخلوط شد از رو حرارت بردارید موز رو از وسط به سه قسمت تقسیم کنید و بچینید ته قالب حالا بریم سراغ مواد کیک شکر و کره و‌وانیل را ده دقیقه خوب بزنید تا سفید بشه بعد دونه دونه تخم مرغ هارو اضافه کنید و هرکدام‌که اضافه کردید یک دقیقه بزنید سپس ماست را اضافه کرده و در اخر ارد و بکینگ پودر اضافه کنید و خوب با لیسک مخلوط کنید و روی موز ها بریزید و بزارید داخل فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰بمدت ۴۵دقیقه بعد این مدت با خلال تست کنید اگر پخت از فر دربیارید و دورشو با چاقو ازاد‌کنید و‌داخل ظرف مورد نظرتون برگردونید. امیدوارم درست کنید و‌لذت ببرید 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
کوکو ماکارونی ماکارونی طرح دار نصف بسته (۲۵۰ گرم) فلفل دلمه ای نصف عدد قارچ چند عدد تخم مرغ ۴ عدد گوشت مرغ یک تا دو تکه نخود فرنگی ۲ تا ۳ ق غ هویج یک عدد آویشن و پودر سیر مقداری نمک و فلفل پنیر پیتزا ماکارونی رو داخل آب جوش ریختم و گذاشتم بپزه و بعد آبکش کردم مرغ رو گذاشتم بپزه و بعد از پخت خرد و تکه و ریش ریش کردم . می تونین داخلش چیزی نریزین و یا حتی سوسیس یا کالباس بریزین یه پیاز رو ریز خرد کردم و تفت دادم . گوشت مرغ رو اضافه کردم به دلخواه فلفل دلمه ای خرد شده ، نخودفرنگی پخته شده که من به جاش سیب زمینی نگینی سرخ شده زدم ،هویج پخته شده خرد شده ریختم و نمک و فلفل و پودر آویشن و پودر سیر هم داخل مواد ریختم وبعد از کمی تفت دادن از حرارت برداشتم تخم مرغ ها رو داخل ظرفی کمی زدم و نمک و فلفل اضافه کردم ماکارونی و مواد مرغ و سبزیجات رو ریختم و به دلخواه یه کم پنیر پیتزا اضافه کردم و مواد رو مخلوط کردم روی گاز یه تابه قرار دادم و کمی روغن ریختم و مواد کوکو رو داخلش ریختم و پهن کردم باز هم یه کم به دلخواه پنیر پیتزا روش ریختم و گذاشتم با حرارت کم سرخ بشه وقتی سرخ شد یه طرفش برگردوندم تا اون طرف دیگه اش هم سرخ بشه می تونین حتی توی فر بزارین و بپزین 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
تیرامیسو را میشه فقط با لیدی فینگر درست کرد یا با کیک. همه جورش خوشمزه هست. در اینجا من هم از کیک استفاده کردم و هم از لیدی فینگر. اول یک‌ کیک اسفنجی ۴ تخم مرغی در یک پیرکس یا قالب مستطیل ۲۳ در ۳۲ سانتی درست کنید. من به مواد‌ کیک مقدار ۲ تا ۳ ق غ قهوه اکسپرسو غلیظ اضافه کردم. وقتی کیک‌خنک شد. ۲۰۰ گرم خامه، ۱/۴ لیوان شکر، ۲ ق مرباخوری پودر کاکائو و 2 ق غ قهوه غلیظ را خوب زده تا خودش را بگیرد. سپس ۲۰۰ گرم پنیر ماسکارپون به این مواد اضافه کرده و با نصف این مواد یک لایه روی کیک پخش کنید. لیدی فینگر ها را در قهوه زده و مثل عکس و با فاصله روی لایه خامه قرار دهید و با بقیه مواد خامه ایی روی آنها را بپوشانید. کیک را پلاستیک کشیده و در یخچال تمام شب قرار دهید. سپس روی آن را به طور دلخواه تزیین کنید. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
طرز تهیه کلوچه فومن فاطی ::: لازم برای خمیر کلوچه⬅️شکر ۳قاشق غذا خوری ..نمک نصف قاشق چایخوری ..مایه خمیر ۱قاشق غذا خوری ..شیر ولرم نصف لیوان ..کره یا روغن جامد ۷۰گرم ..ارد ۲لیوان و نیم ..تخم مرغ ۱عدد ⏪ابتدا شکرو شیرولرم و مایه خمیرو نمک و باهم خوب هم میزنیم تاشکر حل بشه سپس روغن و اضافه کرده هم میزنیم و بعد ازآن تخم مرغ و خوب هم میرنیم وقتی خوب مخلوط شدن اردو کم کم اضافه میکنیم و خمیری که به دست میادنباید حالت چسبندگی داشته باشه اگه دیدین چسبندس نصف لیوان یاکمترهم بهش ارد اضافه کنید خمیرو سلفون بکشید بزارید تا عمل بیاد ......حالا موادلازم برای داخل کلوچه ⬅️شکر دانه ریز یا پودر شکر ۱لیوان ..روغن مایع یا کره ۳قاشق ..پودر هل ۱قاشق چایخوری ..پودر دارچین ۱قاشق چایخوری ...ارد ۱لیوان ..جوهر هل چند قطره ...گردو اختیاریه نصف لیوان ...⏪برامواد میانی کلوچه ابتدا ارد و حدود ۱۵دقیقه باشعله ملایم تفت بدین بعد روغ مایع رو اضافه کنید شکرو هل و دارچین و پودر قند هم اضافه کنید گردوهارو اسیاب کرده اضافه کنید خوب هم بزنید تاحالت چسبندگی پیدا کنن ..بعد از۱ساعت که خمیر استراحت کرد پفشو میگیریم به چندتا چونه ۸۰گرمی تبدیلش میکنیم هرچونه رو کمی باز کرده مواد میانی و داخل کلوچه قراررمیدیم سپس دوباره بصورت چونه درمیاریم وباوردنه به قطر نیم سانت کمی بیشتر پهن میکنیم بامهر مخصوص کلوچه فومن روی کلوچه هارو تزیین میکنیم و با۱عدد تخم مرغ که هم زدیم ازحالت لختگی دراومده و ۳قاشق زعفران دم کشیده و ۲قاشق شیر رومال میکنیم کمی تخم خرفه یا کنجد روشون میپاشیم باچاقو چندتا سوراخ ریز روی کلوچ ها ایجاد میکنیم بادمای ۲۰۰ 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕