کوکوی اسفناج پنیری عالی
اسفناج یکی ازاون سبزیهایی هستش که همه جوره ش خوشمزست چه ابپزش چه سرخ کرده چه خام.و...من که عاشقشم.😋😋😋
بریم سراغ کوکو اسفناج به سبک مدرن🙄
من ازاسفناجی که داخل فریزرداشتم وشسته وخردبوداستفاده کردم یک کاسه آبگوشت خوری نزدیک ۳لیوان فرانسوی👉
اسفناجهارو بریزید داخل ظرف بزرگتر روش تخم مرغ درشت ۳یا ۴عدددرشت بزنید کمی مخلوط کنید اگه موادتون شله عالیه اگرسفت بودیک تخم مرغ دیگه اضافه کنید حالاادویه جات من نمک زردچوبه ،تخم گشنیز،پودرسیر وپودرپیاز ،وفلفل سیاه میزنم دراضافه کردن نمک خیلی محتاط باشید 👉خیلی کم بریزین🙃حالا نصف لیوان پنیرپیتزا رواضافه کنین یک قاشق مرباخوری نعناخشک وکمی اویشن زده مخلوط که شد داخل روغن داغ بریزید وصاف کنید بزارید یکطرف که رنگگرفت طرف دیگه روهم برگردونید من همه موادروچشمی میزنم (حتمن توریختن نمک احتیاط کنید ک سریع شورمیشه )من اول درطرف رومیزارم موقعی که برمیگردونم کوکو رو دیگه درشونمیزارم 😋😋عالی وخوشمزه
نکته:اگرپودرپیازوپودرسیرندارین لازم نیست بزنید همون ادویه جات وسبزی جات خوش عطرکافیه
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#کیک_تیتاپ
تخم مرغ ۴ عدد
وانیل ۱ ق چ
شکر ۱ لیوان
روغن مایع نصف لیوان
شیر نصف لیوان
آرد سفید قنادی ۱و ۱/۲ لیوان
بکینگ پودر ۱ ق چ
مواد میانی 👇👇
شکر دانه ریز نصف لیوان
پودر کاکائو ۱ ق غ
پودر دارچین ۱ ق چ
تخم مرغ ها رو همراه وانیل و شکر بزنید تا حجیم و کشدار بشه سپس به ترتیب روغن و شیر رو اضافه کنید و ۳۰ ثانیه بزنید بکینگ پودر و آرد رو با هم مخلوط و ۳ بار الک کنید و در دو مرحله به مواد اضافه کنید و فولد کنید ...
کف قالب ۲۰×۳۰ رو چرب و کاغذ روغنی بندازید و نصف مایه رو بریزید و کامل تکون بدید هدایت بشه همه قسمت ها چند بار به سطح کار بکوبید توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ به مدت ۲۰ دقیقه....
وقتی کیک پخت مواد میانی رو با هم مخلوط و روی سطح کیک کاور کنید دوباره ۵ دقیقه بزارید تو فر فقط گریل روشن باشه ....
چند قاشق از مایه کیک بردارید بهش ۲ ق چ پودر کاکائو بزنید و یکدست کنید و بریزید تو قیف
نصف دیگه مایه رو بریزید روی مخلوط شکر
با مایه شکلاتی روی کیک طرح بندازید و دوباره بزارید تو فر ۲۰ دقیقه دیگه بمونه اگه فرتون برقی بود دما بالا و پایین همزمان باشه
اگه گازی فقط پایین
بعد از خنک شدن برگردونید و کاغذ رو جدا کنید و به اندازه های دلخواه برش بزنید
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
خورشت هویج🥕🥕
مرغمو او کمی با اب پختم تا کل هورموناش بیاد بیرون وقشنگ شستم
بعد یکم تو زعفران گذاشتم و پیاز نمک
۱ ساعتی موند بعد ازیکساعت داخل روغن قشنگ طلایش کردم بعد مرغارو بیرون اوردم و پیازو تو روغن ریختم کمی زرد چوبه قشنگ که سبک شد رب زدم و سرخ کردم قشنگ تا رنگ پس بده بعد مرغارو اضافه کردم دوتکه فلفل دلمه و هویجو بیضی خورد کردم تو یه تابه قشنگ تفت دادم بعد به خورشت اضافه کردم یکم ابلیمو اب ریختم و اندازه یه نخود دارچین گذاشتم با شعله کم جا بیوفته یه لیمو عمانی نصف کردم هسته هاشو دراوردم و با یکم الو اخرای پخت اضافه کردم و گذاشتم با شعله خیلی کم جابیوفته اینم از خورشت هویج ما امیدوارم که درست کنیدو لذت ببرید 😘😘😘التماس دعا یاحق🙏🙏🙏
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
مرغ چیلی
مواد لازم برای مرغ چیلی:
فیله مرغ نیم کیلو
ارد ذرت یه لیوان
ارد گندم یه لیوان
ارد برنج نصف لیوان
ادویه جوش شیرین.. بکین پودر یه قاشق مربارخوری
یه بطری ما العشیر
مواد را مخلوط کرده یه ساعت بمونه و فیله مرغ را با روغن زیاد سرخ میکنیم
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
🍆 کال کباب
کال کباب یه غذای شمالیه، که خیلی ها عاشقشن!
مواد لازم برای دو تا سه نفر:
بادمجان 8 عدد
سیر 10 حبه متوسط(تندی سیر باید مشخص باشه دلی اگه دوست ندارین کمش کنین)
سبزی معطر نعنا، گشنیز و سبزیهای معطر شمالی چچاق، خالواش
اگه نداشتین از سبزیهای معطر دیگه استفاده کنین، ولی چچاق
فوق العادش می کنه
گردو آسیاب شده دوسوم بادمجان کوبیده شده یه کم بیشتر
آب انار ترش 5 تا 6 ق غ سرپر
رب انار+ آلوچه(رب گوجه سبز یا مثل اون) سه ق غ سرپر
ادویه شامل نمک، کمی فلفل سیاه، پودر گلپر
🍆طرز تهیه:
بادمجونارو کباب می کنیم، من اینکارو رو اجاق گاز انجام دادم، ولی اگه کسی شرایطشو داره رو آتیش درست کنه یا رو شعله مستقیم عالی می شه(حتما باید کباب شن، خوشمزه گیش به همینه)
با صبر و حوصله کبابشون کنین تا همه جاش بپزه
بعدپوست بادمجونارو می گیرینو تخماشو دور میریزین(نباید تخم داشته باشه) بادجونای پاک شدهرو با گوشت کوب یا بیفتک کوب می کوبیم(بادمجونا نباید بیش از اندازه له شن، باید به صورت رشته های بادمجون قابل مشاهده باشن، خود شمالیا این کارو با سنگو نمکیار انجام می دن؛ اگه با غذا ساز میکس کنین، له میشن)
بعد گردوی آسیاب شده رو بهش اضافه می کنیم بعد سیرو سبزی رب انارو آب انار و در آخر ادویه.
همه رو باهم خوب مخلوط می کنیم و می چشیم بسته به ذائقه خودتون می تونین دوباره بعضی از مواد رو دوباره بهش اضافه کنین
کال کباب آماده ست، در ظرف مورد نظر می کشینش روش آب انار میدین تا رطوبتشو حفظ کنه و از نعنا خشک یا سبزی معطر دیگه به همراه گلپر روش می پاشیمو تزئینش می کنیم.
🍆راز متفاوت شدن کال کباب:
کباب کردن بادمجون، آب انار، سبزی چوچاق
کال کباب رو می تونین به محض آماده شدن میل کنین (من اینطوری می پسندم)
خیلی ها هم سرد سرو می کنن، ولی به نظر من سفت میشه
حتما درست کنین، به زحمتش می ارزه🌹
نوش جون❤️
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
موس بلوبری
شیر یک پیمانه
پنیر ماسکار پونه یک بسته ۲۰۰ گرمی
خامه قنادی ( نیازی به فرم دادن نداره به صورت همون یخ زده میتونید استفاده کنید ) ۳۵۰ گرم
بلوبری ۵۰ گرم ( میتونیدبه جای بلوبری چون میوه گرونی هست از نصف بسته پودر ژله بلوبری استفاده کنید )
پودر ژلاتین ۲ ق غ ( به همراه نصف لیوان اب بنماری کنید)
اسانس وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
شکر ۵۰ گرم ( قابل حذف )
ابتدا شیر و خامه قنادی رو میذاریم توی دمای محیط تا هم دما شن ( خامه قنادی کاملا یخش باز بشه ) بعد خامه وشیر رو روی حرارت قرار میدیم پودر ژله و شکر رو هم از همون ابتدا اضافه میکنیم مدام هم میزنیم وقتی کاملا این سه تا باهم یکدست شدن حرارت رو خاموش میکنیم و اجازه میدیم مخلوطمون کاملا خنک بشه
پنیر رو در کاسه همزن میریزیم و هم میزنیم با دور تند به مدت ۵ دقیقه تا نرم بشه ( اینجا میوه بلوبری روکه توی غذاساز میکس کرده بودم و بهش اضافه کردم) وبا همزن یکمی دیگه هم زدم تا مخلوط شن در اخر مخلوط شیر و خامه و ژله که دیگه کاملا خنک شده بود و اضافه کردم و در اخر ژلاتین بن ماری شده رو اضافه کردم ( باید کاملا از حرارت افتاده باشه ) با همزن دور کند هم میزنیم تا یکدست بشه
مقداری از مایه دسر رو داخل لیوان ها ریختم گذاشتم فریزر حدود بیست دقیقه بعد از فریزر خارج کردم
مابقی مایه دسر رو بهش دانه چیا ( یک ق غ ) ( میتونید از تخم شربتی هم استفاده کنید ) به همراه دو قطره رنگ خوراکی اضافه کردم و روی لایه قبلی ریختم نیم ساعت دیگه داخل فریزر گذاشتم سپس از فریزر به یخچال منتقل میکنید ( تو این نیم ساعت اماده میشه میتونید سرو کنید )
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
هدایت شده از آشپزی در دل طبیعت🏕️
#ژله_رنده_ای
برای ژله رنده ای ابتدا دو بسته پودر ژله آلبالو را با سه لیوان آب جوش مخلوط و بن ماری کردم. در ظرف مناسبی ریخته و در یخچال گذاشتم تا کاملا ببندد.
یک لیوان شیر پر چرب را با یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین و یک یک قاشق غذاخوری سر پر شکر ابتدا مخلوط کردم تا ژلاتین حالت اسفنجی پیدا کنید سپس آنرا بن ماری کردم تا کاملا حل شود.
شیر را کنار گذاشتم تا سرد شود.
وقتی ژله آلبالو بست آنرا را با رنده درشت ، رنده کردم.
قالب ماهی را چرب کردم و با ژله های رنده شده داخل آنرا پر کردم سپس از مخلوط شیر و ژلاتین کم کم روی ژله ها ریختم و با قاشق کمی هم زدم بعد در یخچال گذاشتم.
برای ژله آبی زیر ماهی هر بسته پودر ژله آبی یا بلوبری را با یک لیوان آب جوش بن ماری کرده و سپس برای اینکه رنگ مات به خود بگیرد بعد از اینکه کاملا خنک شد نصف لیوان شیر که قبلا در دمای محیط گذاشته بودم اضافه کرده و کاملا مخلوط کردم تا یک دست شود.
برای ژله آبی من از قالب ۲۵ در ۳۵ استفاده کردم و بعد از اینکه ژله آبی بست آنرا از قالب برگردانده و ماهی را روی آن قرار دادم.
🥞🥠🥮🎂🍮🍰🧁🥧
🍩@tamerangincaman🍩
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
💟سوالی بود فقط در گروه رفع اشکال پاسخ گو هستم💟
🎀اگر از این رسپی استفاده کردی ، کانال رو برای یک نفر فوروارد کن لطفا🎀
#شیر_برنج
مواد لازم
هل (آسیاب شده) ۱/۲ قاشق مربا خوری
شکر ۲ پیمانه
شیر 4.5 لیتر
برنج ۱ پیمانه
گلاب به مقدار لازم
طرز تهیه
۱- ابتدا برنج را تمیز بشویید.
۲- آب روی برنج را خالی کنید و شیر را به آن بیفزایید. مخلوط برنج و شیر را روی حرارت ملایم بپزید.
۳- بعد از اینکه برنج کاملاً پخت و له شد،هل آسیاب شده و شکر را به آن اضافه کنید و مواد را مرتب هم بزنید تا ته نگیرد.
۴- بعد از اینکه شیر برنج کاملاً جا افتاد،گلاب را اضافه کنید و بعد از ۵دقیقه قابلمه را از روی حرارت بردارید و در ظرف بکشید. روی شیربرنج را نیز با سیاهدانه تزیین کنید.
سایر نکات
اگر شیر برنج را برای دسر میخواهید آن را بسیار غلیظ کنید و اجازه دهید آب آن کاملا برود ،سپس داخل قالب ریخته و داخل یخچال بگذارید تا سفت شود
حتما برای تهیه این شیر برنج از برنج ایرانی و مرغوب استفاده کنید
در کشور هند، شیربرنج را در میهمانی ها یا برای نذر تهیه می کنند.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
کنگر کباب
کنگرو پاک کردم همونجوری درسته اب پز کردم نمکم تو ابش ریختم یک ربع که پخت ابکش کردم خنک که شد با کف دست فشار دادم ابش کاملا بره و یکم نازک بشه تو یه ظرف چن تا تخم مرغو بانمک زردچوبه مخلوط کردم و زدم قشنگ تا تخم مرغ قشنگ مخلوط بشه تو یه بشقابم دوقاشق ارد یکم تفت دادم بوی خامیش بره ریختم کنگرارو تو ارد زدم لازم نیس لایش زخیم باشه همینکه یکم ارد روش بیوفته کافی بعد زدم داخل تخم مرغ تو تابه روغن ریختم و زرد چوبه یکم گرم شد کنگرارو چیدم داخلش باشعله کم گذاشتم قشنگ سرخ بشن
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
مواد لازم کیک کره ای گردویی با سس کارامل
تخم مرغ۳ عدد
شیر½ پیمانه
کره½ پیمانه (۱۰۰ گرم)
شکر½ و ⅛ پیمانه
آرد۱ و ¼ پیمانه
بکینگ پودر½ قاشق غذاخوری
گردوی خرد شده½ پیمانه
وانیل نوک قاشق چایخوری
کشمش پلویی۳ قاشق غذاخوری
نمک۱ پنس
پودر کاکائو (اختیاری)۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه کیک گردویی
ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم و اجازه می دهیم به خوبی گرم شود. در ادامه قالب مورد نظرمان را با روغن جدا کننده یا کاغذ روغنی پوشش داده و کنار می گذاریم.
در این مرحله آرد را به همراه بکینگ پودر و نمک با هم ترکیب می کنیم، سپس دو مرتبه الک می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه کره هم دمای محیط را به همراه شکر داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و با همزن مخلوط می کنیم.
ترکیب کره و شکر را حدود ۵ دقیقه مخلوط می کنیم تا سبک شود، سپس زرده های تخم مرغ را به همراه شیر اضافه می کنیم و چند دقیقه هم می زنیم تا با دیگر مواد یکدست شوند، سپس ترکیب آرد را در دو مرحله اضافه می کنیم.
هنگام اضافه کردن آرد، مواد را با لیسک مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. پس از اینکه مایه کیک یکدست شد، گردوی خرد شده را به همراه کشمش درون آرد می غلطانیم تا به خوبی آردی شوند، سپس به مایه کیک اضافه می کنیم.
در این مرحله سفیده های تخم مرغ را درون یک ظرف جداگانه با دور تند همزن مخلوط می کنیم تا فرم بگیرند، سپس در سه مرحله به مایه کیک اضافه کرده و با لیسک از یک سمت مخلوط می کنیم تا مواد یکدست شوند.
حالا مایه کیک را درون قالب می ریزیم و دو مرتبه محکم روی سطح کار می کوبیم تا حباب های موجود در مایه کیک از بین بروند، سپس در طبقه وسط فر قرار می دهیم تا کیک بپزد. زمان پخت این کیک حدود ۴۰ تا ۵۰ دقیقه می باشد.
پس از گذشت ۴۰ دقیقه کیک را با سیخ چوبی یا خلال دندان تست می کنیم و در صورتی که به طور کامل پخته بود از فر خارج می کنیم. در نهایت کیک را از پس از خنک شدن از قالب خارج کرده و با سس کارامل پوشش میدهیم در ظرف مورد نظرمان به صورت دلخواه برش می زنیم.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
سوپ گشنیز
مواد لازم :
گشنیز ۱۰۰ گرم
جو پوست کنده ۱۵۰ گرم
هویج ۱ عدد
سیر ۲ حبه
ماست ۵۰۰ گرم
آرد ۱ قاشق غذاخوری
آب مرغ ۲ لیوان
روغن مایع به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
نمک به میزان لازم
✍ طرز تهیه :
بهتر است جو پوست کنده را از قبل بخیسانیم تا راحت تر پخته شود. برای این منظور حداقل باید جو را چند ساعت بخیسانیم. پس از خیساندن جو آن را آبکشی می کنیم و به همراه چند لیوان آب و ۱ قاشق مرباخوری روغن مایع در یک قابلمه روی حرارت ملایم می گذاریم تا جو بپزد و لعاب بیاندازد. ۱ ساعت بعد هویج را رنده می کنیم و به همراه مقداری نمک و آب مرغ به قابلمه اضافه می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم تا مواد بپزند. ابتدا حرارت زیر قابلمه را زیاد می کنیم تا آب داخل قابلمه به جوش بیاید سپس حرارت را ملایم می کنیم. در این مرحله سیر را رنده می کنیم و به همراه ماست و آرد خوب در یک قابلمه با هم مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. در مرحله بعد سوپ را از روی حرارت بر میداریم و کم کم به قابلمه حاوی ماست اضافه می کنیم تا ماست کم کم گرم شود. پس از اینکه تمام مواد را با هم مخلوط کردیم قابلمه را روی حرارت بسیار ملایم قرار می دهیم. در این مرحله باید سوپ را مداوم هم بزنیم تا شروع به جوشیدن کند. پس از اینکه سوپ شروع به جوشیدن کرد گشنیز را ساطوری می کنیم و به آن اضافه می کنیم بعد چند جوش زدن آماده سرو هست
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
هدایت شده از آشپزی در دل طبیعت🏕️
#کیك_شيره_توت
تخم مرغ درشت۳عدد
شیره ی توت ۱لیوان
آرد ۲ و ۲/۳ لیوان
نمک نوک قاشق چایخوری
وانیل ۱/۳قاشق چایخوری
روغن مایع ۱لیوان
ماست ۴تا۵ قاشق غذا خوری
بکینگ پودر دوقاشق چایخوری پُر
زرده و سفیده تخم مرغ ها رو از هم جدا میکنیم. سفیده را با همزن برقی زده تا حجمش دو برابر شده و پفکی شود. زرده ها رو با وانیل سه چهار دقیقه بزنین.شیره ی توت رو اضافه کنین و باز هم بزنین تا پف کنه. روغن و ماست رو هم اضافه کنین و باز هم کمی هم بزنین. آرد و بکینگ پودر و نمک رو سه بار الک کنین و کم کم به موادتون اضافه کنین و در آخر سفیده ها را کم کم اضافه کنید.【توی این مرحله فقط و فقط از همزن دستی یا لیسه برای مخلوط کردن موادتون استفاده کنین】.
مواد رو داخل قالبتون که با روغن کاملا چرب و آردپاشی کردین بریزین و داخل فری که از قبل یک ربع گرم شده طبقه وسط با دمای ۱۸۰ درجه به مدت یک ساعت بپزین. بعد از این زمان با خلال دندون چک کنین و اگر از مواد کیک چیزی به خلال نچسبید...کیک آماده س. در غیر این صورت باز هم کمی زمان بدین تا کیک پخته بشه.
شیرینی این کیک ملایمه ولی اگر شیرین تر دوست دارین می تونین شکر اضافه کنین ولی به نظر من بعد از پخت و موقع سرو روی کیک و برش ها از خود شیره توت استفاده کنین هم خوشمزه تره و هم یک حالت مرطوب به کیکتون میده.
میتونین شیره انگور یا خرما رو هم جایگزین شیره توت کنین.
🥞🥠🥮🎂🍮🍰🧁🥧
🍩@tamerangincaman🍩
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
💟سوالی بود فقط در گروه رفع اشکال پاسخ گو هستم💟
🎀اگر از این رسپی استفاده کردی ، کانال رو برای یک نفر فوروارد کن لطفا