#کولای_بیسکویلی_پاستا
مواد لازم :
شیر یک لیتر 4 لیوان
شکر یک لیوان
ارد گندم 3ق غ
نشاسته گندم پودری 4ق غ
کره یا روغن حیوانی ( مارگارین) 25 گرم
وانیل کمی
بیسکویت پتی بور یک بسته
یا هر بیسکویت به انتخاب خودتون🙏
همه مواد شیر + ارد + نشاسته + شکر رو با هم مخلوط روی حرارت میزاریم و مدام هم میزنیم تا صاف و یکدست شده و مثل فرنی بشه غلظتش بعد زیروشو خاموش و کره و وانیل رو اضافه کرده هم میزنیم 👍
ته قالب مثل شکل پلاستیک میندازیم و مایع رو اول یک ردیف بصورت یکنواخت ته قالب میریزیم و بعد بیسکویتها رو روی مایع چیده و باز از فرنی روی بیسکویتها اروم میریزم تا تمام شدن مایع ردیفها رو ادامه میدیم .
و ردیف اخر ما حتما باید مایع شیر و نشاسته باشه
لازمه بگم بیسکوییت و مرتب چیدنش تو نتیجه نهایی و شکل این خوشمزه تاثیر داره🙏🙏
اگر این دسر رو بخواییم اسلایسی تهیه کنیم
ته قالب رو اول یه ردیف خیلی کم از مایع ریخته و یک ردیف بیسکویت یا لیدی فینگر چیده و بعد یه لا از مایع اماده شده و بعد دوباره یه ردیف لیدی فینگر یا بیسکوییت چیده و بقیه مایع رو میریزیم
من از طعم ژلاتین تو دسر زیاد خوشم نمیاد ولی شما میتونین برا منظمتر شدن برشها 1ق م پودر ژلاتین بن ماری شده تو 1/3لیوان اب یا شیر رو همزمان بعد اضافه کردم کره و وانیل به دسر اضافه و خوب هم زده داخل قالب بریزین ..
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
فرنی شکلاتی خوشمزه
موادلازم
شیر۳ پیمانه
شکر۵قاشق غذاخوری
پودرکاکائو تیره ۲تا قاشق غذاخوری
آردبرنج ۳تا قاشق سرپر غذاخوری
وانیل ۱/۴قاشق چایخوری
گلاب به دلخواه ۲تا قاشق غ
من چند تیکه شکلات تلخ هم ریختم توش😉
اول آردبرنج وپودرکاکائو رو مخلوط کنید توی یه کاسه .
شیر را داخل قابلمه ریخته ومخلوط آردبرنج وپودر کاکائو رو به شیر سرد اضاف کرده وخوب مخلوط کنید وقابلمه رو روی حرارت قرار داده ومرتب هم میزنیم .شکر رو اضاف کنید ومرتب هم زده تا خوب مخلوط بشه وفرنی به غلظت مناسب برسه .۵ دقیقه آخر گلاب و وانیل رو اضافه کنید وبعد ۵ دقیقه از روی حرارت بردارید وداخل ظرف سرو بریزید وتزیین کنید .نوش جونتون
نکته .باید مرتب هم زد تا به غلظت مناسب برسه ازش غافل نشید چون گلوله گلوله میشه .
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#نان_خامه_ای
طرز تهیه نون خامه ای فاطی ۰۰۰##مواد لازم =ارد قنادی ۱پیمانه ..روغن مایع یا جامد یا کره ۵۰گرم ..اب ۱لیوان ..شکر ۱قاشق غذا خوری ...بکینگ پودر ۱قاشق چایخوری وانیل هم ۱قاشق چایخوری ...تخم مرغ ۴عدد ⏪ابتدا اب و روغن و شکرو باهم داخل قابلمه ریخته و روی شعله کم گاز میزاریم تاکره یا روغن اب بشه به محض اینکه اب خواست جوش بیاد اردو اضافه میکنیم وسریع شروع به هم زدن میکنیم دراین مرحله خمیری بدست میاد که مدام باید با یاشق خوب هم بزنید تااب اضافی اون بخار بشه موادم باقاشق خمیرو بازو بسته میکنیم به اصطلاح داغ میرنیم حدود ۸تا۱۰دقیقه بعد که خمیر یه گوشه ظرف جمع شد یعنی امادس می زاریم خنک بشه بعد تخم مرغ هارو به همراه وانیل و بکینگ پودر یکی یکی اضافه میکنیم باهمزن هم میزنیم تایه خمیر که حالت چسبناک داره درست میشه ...موادمون و داخل قیف باماسوره ام وان یا دی ۲میریزیم داخل سینی توستر یا فر که کاغذ روغنی انداختیم ماسوره میزنیم ازقبل هم فریاتوسترو ۱۵دقیقه روشن کنید بادمای ۲۲۰درجه توستر ۱۹۰فر به مدت ۳۰دقیقه داخل فر بادمای بالا پف که کردن یکم شعله بالارو بزنید تاگریل بشه اگه داخل توستر میپزید اول بادمای ۲۲۰درجه شعله بالا و پایین باهم به مدت ۱۰دقیقه تا پف کنن بعد شعله بالا رو خاموش کنید باهمون دما ۲۵ دقیقه بمونن تامغز پخت بشن💛🧡
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#نان_تست🍞🍞
مواد لازم:آرد نول ۵۰۰گرم.نمک ۸گرم.آب خنک۲۷۰-۳۰۰گرم.مخمر فوری ۱۰گرم.کره ۲۰ گرم.ایزی تست(بهبوددهنده) ۱۰گرم.شکر ۱۰گرم.
طرز تهیه:
آرد،نمک،مخمر،ایزی تست و شکر رو با هم مخلوط کرده آب را اضافه کنید.مقدار آب همیشه متغییره لطفا با احتیاط مصرف کنید ابتدا ۲۷۰ گرم را بریزید و ورز دهید.کره همدمای محیط نیز اضافه کرده و مجدد ورز دهید خمیر باید نرم و لطیف باشه در عین حال به دست نچسبه اگه لازم بود کم کم آب اضافه کنید.تا جایی خمیر رو ورز بدین که وقتی بازش می کنید خمیر پاره نشه.سپس چونه بگیرین و روی سطحی که کمی چربه استراحت بدین روش بپوشونید. وقتی خمیر حجیم شد اونو دو قسمت کنید و هر قسمت رو مجدد چونه بگیرین و با پوشش یه کاسه استراحت بدین تا مجدد خمیر حجم بگیره سپس هر چونه رو با دست باز کنید و بپیچین و داخل قالب لوف یا نون تست به اندازه ۱۰×۲۰ و ارتفاع ۱۰ سانت یا ۱۰×۲۲ ارتفاع ۸
قرار بدین.پیشنهاد میکنم قالب تفلون باشه اما اگه نیست قالب رو کمی چرب و آردپاشی کنید.
در صورت تمایل روی خمیر آب اسپری کنید و کنجد بپاشید.روش بپوشونید و استراحت بدین تا حجم بگیره( تقریبا سه برابر) سپس در فری که از قبل با حرارت ۲۳۰ درجه سانتی گراد گرم شده همراه با بخار به مدت تقریبا ۳۵-۴۵ دقیقه قرار بدین و پس از بیرون آوردن از فر کمی صبر کنید و بعد از قالب بیرون بیارین و روی توری فلزی خنک کنید.وقتی نان کاملا خنک شد برش بزنید.اگه پس از خنک شدن چند ساعتی رو در نایلون نگهداری کنید بهتر میتونید برش بزنید.
ایزی تست رو از فروشگاههای لوازم قنادی تهیه کنید.
اگه می خواین نونتون به همین نرمی و سبکی و لطافت بشه لطفا مواد لازم را طبق دستور استفاده کنید.از تغییر مواد اطلاعی ندارم.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#فرنی_بستنی
شیر ۴ لیوان
بستنی وانیلی لیوانی ۱ عدد
نشاسته گل ۵ ق غ
شکر ۱۰ ق غ
گلاب ۲ ق غ
خامه صبحانه ۱ ق غ
وانیل در صورت تمایل کمی
ابتدا شیر ، شکر ، بستنی، خامه ، میریزیم تو قابلمه بعد نشاسته رو باگلاب و کمی از شیر مثل تو کلیپ مخلوط میکنیم تا روون بشه بعد بریزید داخل قابلمه ، بزارید روی گاز با شعله ملایم
و هم بزنید تا گلوله نشه ، بعد که قوام اومد و غلیظ شد از روی گاز بردارید و بهش کمی وانیل بزنید ( در صورت تمایل) من نزدم.
بعد برای این که فرنی تون شکلاتی بشه درون یه کاسه ای کمی پودر کاکائو بریزید و با کمی آب سرد مخلوط کنید ( در حد دو ق ) بعد کمی از مواد فرنی رو بریزید
اگه زعفرونی خواستید، یکم از زعفرون رو بریزید تو یه کاسه و یک کوچولو آب جوش بهش اضافه کنید و بعد یکم از مواد فرنی رو بریزید و مخلوط کنید .
من به ترتیب شکلاتی ریختم و گذاشتم کمی بست بعد سفید و زعفرونی
حتما بزارید یخچال تا سرد بشه
خییییییلی خوشمزه اس ، حتما امتحانش کنید.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#قلیه_تن_ماهی
//تن ماهی 1 قوطی. گشنیز300 گرم.شنبلیله 50 گرم.فلفل قرمز تند اندازه دلخواه. تمرهندی 1 بسته. نمک و زردچوبه وسیر روغن اندازه دلخواه.گشنیز و شنبلیله شسته شده و خرد کرده رو سرخ کردم . سیر را هم پوستشو گرفتم له کردم بعد سبزی ها رو در روغن سرخ کردم. سیر له شده به سبزی اضافه کردم و تفت دادم. نمک فلفل و زردچوبه و2لیوان اب ریختم که پخته شه. تمر هندی روکه با اب خیس کرده بودم با دست چنگ زدم تا شیره اون خارج شه.بعد از صافی رد کردم وروی سبزی ریختم گذاشتم بپزه وجابیفته بطوری که به روغن افتاد اونوقت تن ماهی رو اضافه کردم و بعد از15 دقیقه که قل زد خورش را از روی حرارت برداشتم وکشیدم در ظرف 😋
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#رولت_مرغ
سینه مرغ چرخ شده رو با پیاز رنده شده و زعفران و نمک و فلفل خوب ورز داده تا یکدست بشه
بعد یک نایلون فریزر که از وسط قیچی و بازش کردیم روی سینی پهن و چرب میکنیم و سینه مرغ رو روی نایلون پهن کرده و با دستمون که چرب کردیم یکدست و یک اندازش میکنیم
مواد میانی شامل
هویج خام نگینی ،زرشک،گردو خرد شده،جعفری ، فلفل دلمه ای و قارچ که همه رو باهم مخلوط کردیم رو یک ردیف روی سینه مرغ میریزیم و با نایلون رول میکنیم
دوساعت داخل یخچال میذاریم تا خودشو بگیره
بعد با کره و روغن داخل تابه سرخ میکنیم که رولت از هم نپاشه
برای سس رولت
هم یک پیاز رو خلالی خرد و سرخ میکنیم دو ق غ خوری رب گوجه رو سرخ میکنیم و کمی پودر سیر و نمک و فلفل اضافه میکنیم با دو لیوان آب میریزیم روی رولت درب تابه رو میذاریم تا مغز پخت بشه وقتی به روغن بیفتد
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#پیتزا_پاکتی
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#پیتزا_پاکتی
مواد لازم
نان تست بمقدار لازم
مواد میانی اختیاری
طرز تهیه
کناره های تست را با چاقو ببرید بعد با
وردنه کمی نازکش کنید خیلی نکشید که
پاره بشه چون نان تست لطیفه
بعد از مواد میانی دو قاشق روش بریزید
و کناره های نان تست رو با سفیده تخم مرغ
یا آب مرطوب کنید و خیلی آروم بپیچید
بعد گوشه های نان رو که سفیده زدید بهم
فشار دهید تا بچسبد توی عکس نشان دادم
وقتی همه رو به این صورت آماده کردید
توی روغن سرخ کنید
مواد داخل رو به دلخواه خودتون میتونید
از سوسیس یا مرغ ریش شده و ترکیپ سبزیجاتی مثل جعفری، فلفل دلمه ای، ذرت ،
کالباس و یا هر چیز دیگری که دوست دارید
پر کنید
قبل سرخکردن میتونید نانها رو اول توی تخم مرغ و بعد پودر سوخاری بغلتانید
ولی من این کار رو نکردم فقط توی روغن داغ
سرخ کردم
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#کیک_ساده_وانیلی
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
.
کیک_ساده_وانیلی
سایز قالب بیست سانتی هست
سه عدد تخم مرغ
یک پیمانه شکر
آرد دو پیمانه
روغن نصف پیمانه
شیر نصف پیمانه
وانیل یک چهارم ق چ
بکینگ پودر دو ق م
آرد و بکینگ پودر رو سه بار الک میکنم
فر رو روی صدو هشتاد درجه روشن میکنم
تخم مرغ +وانیل+ شکر رو با همزن میزنم تا حجیم و کشدار بشه بعد بهش روغن و شیر رو اضافه میکنم و چند ثانیه میزنم تا یکدست بشه در اخر آرد رو اضافه میکنم و با همون پره ی همزن هم میزنم تا خوب مخلوط بشه و در اخر میریزم توی قالب و میزارم تو فر
همیشه دوسوم از قالبتون رو مواد پرکنید .
🔴نکات
1)این کیک سبک رسپی رو من همیشه تو قالب های میان تهی معمولا درست میکنم چون حالت عصرونه ای میشه و راحت هم برش میشه و توی این قالب ها کیک های اسفنجی رو میپزم ولی برای نشون دادن به شما مخصوصا پفش آپ این قالب پختم پس سلیقه ای هست هر طور دوست دارید بپزید
۲)همونطور که گفتم میتونید طبق همین دستور به هر مدل در بیارید
پودر کاکائو بزنید (از آرد اصلی کم میشه) ،هر نوع آبمیوه ای بزنید، حتی نسکافه ، گلاب زعفرون ،رنده ی هویج ، سیب، و........ هر چیززززی میشه
۳)میتونید این کیک رو هم تابه ای درست کنید هم بدون فر که با بخار آب چه بدون اون خودمم چند بار به سبک های مختلف درست کردم حتی تابه ای که توی پیج هست
کیک های با ارتفاع زیاد مسلما احتیاج به زمان پخت بیشتری نسبت به بقیه دارن
قالب های میان تهی زمان پختشون کمترازقالب های این مدلی هست
من کمی تمشک و توی ارد غلتوندم و با مایه کیک مخلوط کردم ریختم تو قالب...برای سس هم تمشک و شکر و کمی اب لبو و یه قاشق نشاسته مخلوط کردم گذاشتم روی حرارت تا غلیظ شد بعد از خنک شدن کیک سس ولرم ریختم روش
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#آیس_پک
مواد لازم:
موز ۲ عدد(یک موز میکس میشه و یکی خرد میشه )
توت فرنگی۲۰ عدد(۱۰ عدد میکس کنید و ۱۰ تا دیگه خرد میشه)
بستنی ۱ لیوان
شیر نصف
اسمارتیز و شکلات چیپسی ۴ ق غ
گردو یا مغزیجات دیگه ۵ ق غ
شکلات تخته ای بن ماری شده برای تزئین لیوان
طرز تهیه :
ابتدا ۱۰ عدد توت فرنگی و با یک موز رو داخل مخلوط کن یا خرد کن ویا با گوشتکوب چرخ کنید.
با بستنی و شیر مخلوط کنید،تا روان بشه.
تو ظرف دیگه ۱۰تا توت فرنگی و یک موز ریز کنید.بهش گردو ،شکلات چیپسی ،اسمارتیز اضافه کنید.مخلوط بستنی رو به مخلوط مغزیجات و میوه اضافه کنید و قاطی کنید.
به همین راحتی آیس پک خوشمزه مون آماده ست.
برای تزئین جام ،میتونید کمی شکلات بن ماری کنید ،به دیواره های جام بزنید.سپس داخل یخچال بزارید یه دقیقه تا سفت بشه.
نوش جان
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
شیرین پلو (پلو مخلوط)
برنج ابکش شده
مرغ پخته و ریش ریش شده یا گوشت چرخ کرده قلقلی در روغن وزعفرون تفت خورده یا گوشت چرخ کرده تفت خورده
خلال پوست نارنج
خلال پوست پرتقال
خلال نارنگی
خلال بادام
خلال پسته
کشمش تفت داده
زرشک تفت داده
زعفران دم کرده
شکر خیلی کم
پودر هل
طرز تهیه
خلالهای میوجات را سه بار جوشانده وابش را عوض کنید که تخلیش از بین بره وتو روغن تفت میدیم وشکر میزنیم
برنج رو ابکش یا چلوکش میکنیم
برنج رو که آبکش کردیم تمام مواد بالا رو لابلای برنج میدیم ودم میزاریم
برای ته دیگ .مقداری از برنج آبکش شده و تخم مرغ و زعفرون میزنیم .
قابلمه مورد نظر رو روعن میریریم گرم که شد مواد اماده شده بر ته یگ رو میریزیم چند دقیقه میزاریم تا ته دیگ ببنده بعد برنج و موادش رو لا به لای برنج میریزیم زعفرون روش میدیم و دم میزاریم
من از گوشت چرخ کرده و تفت داده شده استفاده کردم
میتونید از خلال سرخ شده هویج هم استفاده کنید
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
هدایت شده از آشپزی در دل طبیعت🏕️
#راتا_کالباس_سیب_زمینی
نان تست
سیب زمینی پخته ۲ عدد
کالباس ۱۰ برگ
خیارشور ۱۹ عدد متوسط
تخم مرغ پخته ۱ عدد
هویج پخته ۱ عدد
سس مایونز ۲ قاشق غذاخوری
پنیر خامه ای ۲ قاشق غذاخوری
ماست چکیده ۲ قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل و آویشن
همه مواد را رنده ریز کنید یا با غذاساز ریز و یک دست خرد کنید .
مخلوط سس، پنیر و ماست بعلاوه نمک و فلفل را اضافه کرده کاملا مخلوط کنید.
نان تست را بگدارید در فریزر تا یخ بزند. (در این صورت نان تست راحتتر قالب میخورد.)
نان تست یخ زده را با کاتر دلخواه برش بزنید.
یک کیسه فریزر را پهن کنید کاتر را روی آن گذاشته دوسوم از کاتر را با مخلوط کالباس و سیب زمینی پر کنید روی آنرا صاف کنید بعد نان قالب زده شده را روی آن قرار دهید.
قالب پر شده را با کیسه بلند کرده برگردانید کیسه را برداشته و نان را فشار دهید تا راتا از کاتر خارج شود.
🥞🥠🥮🎂🍮🍰🧁🥧
🍩@tamerangincaman🍩
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
🎀اگر از این رسپی استفاده کردی ، کانال رو برای یک نفر فوروارد کن لطفا🎀