eitaa logo
آشپزی خوشمزه های ناب
7.6هزار دنبال‌کننده
2.6هزار عکس
11.3هزار ویدیو
0 فایل
﷽ تا پیاز داغت آماده بشه من بهت میگم چی درست کنی 😉😊😉 نااااااب ترین خوشمزه ها رو همینجا میتونی پیدا کنی 🤩😋🤭 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c
مشاهده در ایتا
دانلود
‍ خوراک_لوبیا خوراک_لوبیا_چیتی_قارچ لوبيا چیتی    4 پیمانه قارچ     بميزان لازم پیاز       2 عدد رب گوجه فرنگی      2 قاشق غذاخوری نمک، فلفل، زردچوبه به مقدار لازم لوبیا چیتی را بهتر است از شب قبل خیس کنید و پس از خیس خوردن آب آن را عوض کنید تا نفخ آن به خوبی گرفته شود. در صورتی که فراموش کردید شب لوبیا چیتی را خیس کنید دو ساعت قبل از پخت با مقداری آب گرم یا جوشیده آن را خیس کنید لوبیا چیتی را در ظرف مناسب و با گنجایش نسبتا زیاد، با توجه به حجم لوبیا  چیتی خیس خورده بریزید. روی آن به مقدار کافی آب بریزید. کمی بالا تر از سطح لوبیا چیتی را بپوشاند، سپس روی شعله متوسط با حرارت بالا بگذارید و به محض به جوش آمدن شعله را کم کنید و فرصت دهید لوبیا چیتی خوب بپزد. در فاصله ای که لوبیاها در حال پخته شدن هستند، پیاز ها را به صورت نگینی خرد کنید. پیاز را هم در حد طلایی شدن سرخ کنید.قارچ رو خرد كرده و تفت ميدهيم. در ادامه رب و ادویه را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید. پس از اینکه از پخته شدن لوبیا چیتی مطمئن شدید موادی را که تفت داده اید به لوبیا بیافزایید و اجازه بدهید به خوبی لعاب بدهد و خوراک لوبیا چیتی به اصطلاح جا بیافتد. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
ترافل شکلاتی با مغز فندق کره ۱۰۰گرم خامه ۶۰گرم شکلات تلخ ۲۰۰گرم پودر کاکائو مرغوب تلخ ۳۰گرم پودر شکر ۱۲۰گرم فندق تست شده حدودا ۴۰ عدد پودر کاکائو  یا قهوه ترک مقداری برای الک کردن روی ترافل ها طرز تهیه: شکلات روریز خرد کنیدبه همراه کره وخامه روی حرارت ملایم قرار بدید تاموادتون یکدست بشه ،وقتی کامل یکنواخت شد هم بزنید واز روی حرارت بردارید وکنار بزارید تا خنک بشه. بعداز سرد شدن مواد پودر شکر وپودر کاکائو رو الک کنید وبه موادتون اضافه کنیدوبزارید کمی در دمای محیط تا حسابی خنک بشه وخودش رو بگیره اگه محیط آشپزخونتون گرمه چند دقیقه ای در یخچال بزارید . بهتره قبل از استفاده از فندق ها اونها رو در فر تست کنید ،اینجوری طعم بهتری پیدا میکنه . حالا از موادتون به اندازه یک گردو کوچیک برداید ویک فندق تست شده وسطش بزارید وخوب گردش کنید وداخل سینی قرار بدید،حدود نیم ساعتی در یخچال استراحت بدید وبعد روی ترافل ها رو بوسیله الک پودر کاکائو یا قهوه ترک بپاشید. این ترافل بسیار عالی وخوشمزه است حتما امتحانش کنید. با این اندازه مواد حدودا ۳۵عدد ترافل خوشمزه خواهید داشت. ترافل ها رو داخل یخچال در ظروف دربسته نگهداری کنید. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
مواد لازم؛ خامه صبحانه  ۲۰۰  گرم پنیر ماسکارپونه  ۲۰۰  گرم پودر بیسکوییت پتی بور وانیلی ۱/۵  پیمانه پودر قند نصف پیمانه شیر ۱  و ۳/۴ پیمانه ( ۳۵۰ میلی لیتر) پودر ژلاتین  ۱/۵ قاشق سوپخوری آب  ۱/۴ پیمانه وانیل  نوک قاشق چایخوری  موز فریزری ۱ عدد پودر گردوی آسیاب شده ۲ قاشق غذاخوری طرز تهیه: ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و به روش بن ماری حل کرده  کنار گذاشته تا خنک بشه پنیر ماسکارپونه،خامه، وانیل، پودرقندالک شده،پودر بیسکوییت،شیر و موز رنده شده و پودر گردوی آسیاب شده  رو در مخلوط کن ریخته و همه ی مواد رو با هم مخلوط کرده تا یکدست بشه ژلاتین حل و خنک شده رو هم اضافه کرده و مخلوط کنین مایه ی دسر رو درقالب ریخته و به مدت ۶-۷ ساعت داخل یخچال قرار بدین در صورت تمایل میتونید مقداری شکلات چیپسی یا گردو یا موز خردشده اضافه کنین ( من موز فریزری رو رنده کرده و  اضافه کردم به مواد و پودر گردو  )   و یا نیمی از دسر را با پودرکاکائو و یا پودر نسکافه و کمی پودرقند مخلوط و‌روی لایه ی بیسکوییتی بریزین این دیگه بستگی به سلیقتون داره. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
سلام صبحتون به روشنایی روز به زیبایی گلهای بهشتی و به زلالی قلب های پاک... صبحتون مملواز عاشقانه های خداوند و الطاف بی انتهایش... سـلام صبحتون بخیر و شادی🕊 ┈••✾•🍀🌻🍀•✾••┈ 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
پاناکوتا نسکافه شکلات: شیر:۳ونیم لیوان پودر ژلاتین:۳ونیم ق غذاخوری شکر:سه چهارم لیوان خامه صبحانه:۱۰۰ گرم شکلات تخته ای بن ماری شده:۳ ق غ پودر کاکائو:۲ ق غذاخوری پودر نسکافه فوری:۱عدد یا۲ ق غذا خوری حاااالا بریم سراغ طرز تهیش😍👇👇😋 نصف پیمانه شیر رو با پودر ژلاتین مخلوط کنید و بزارین روی بخار کتری تا کامل بن ماری بشه؛مابقی شیر+شکر رو بزارین رو حرارت گاز و هم بزنید تا کامل شکر حل بشه خامه رو داخل یه ظرف رو بخار کتری هم بزنید تا شل بشه بعد به شیر و شکرمون اضافه میکنیم؛پودر ژلاتین بن ماری شده رو هم به موادمون اضافه میکنیم و حرارتو خاموش میکنیم. حالا موادو به دو قسمت تقسیم میکنیم و به یکی پودر نسکافه و به دیگری پودر کاکائو و شکلات بن ماری شده رو اضافه میکنیم. حالا داخل قالب(فرقی نداره پلاستیکی یا سیلیکونی؛یا اصلا میتونید تو قالب تک نفره هم بریزید)یک لایه از مواد شکلاتی میریزیم؛میزاریم داخل یخچال نیم بند که شد از یخچال دربیارین لایه نسکافه ای رو بریزید دوباره بزارین یخچال و این قسمتم نیم بند بشه،دوباره از لایه شکلاتی بریزین،تا وقتی موادتون تموم بشه و قالبتون پر بشه این کار رو ادامه بدین😍۸ ساعتی بزارین تو یخچال بمونه خودشو کامل بگیره بعد لبه های قالبو با چاقو ازاد کنید و داخل ظرف سروتون برگردونید.بعد روش پودر کاکائو یا نسکافه الک کنید😍 نوش جان😋 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
مواد لازم ؛ سینه مرغ 1 عدد برنج 2 پیمانه پلوپز تخم مرغ 1 عدد ماست چکیده 1/2 پیمانه استاندارد (1 پیمانه پلوپز) روغن مایع 3 قاشق غذاخورئ زعفران دم کرده غلیظ مقدارئ نمک، فلفل سیاه و قرمز پودر سوخاری ساده مقدارئ زرشک مقدارئ برای کاور؛ تخم مرغ پودر سوخاری  یا کنجد روغن سرخ کردنی طرز تهیه : ابتدا مرغ رو با یه پیاز و یه حبه سیر و یه چوب دارچین و  یه هویج و نمک و فلفل و آبلیمو بپزین و بعد از پخت، ریز خرد یا رنده کنین تخم مرغ رو به همراه ماست و مقداری نمک و فلفل و روغن مایع و زعفران خوب مخلوط کنین روی ظرف سلفون بکشین و در یخچال قرار بدین. برنج از قبل خیس کرده رو بپزین و اجازه بدین برنج کاملا بپزه ولی له نشه سپس آنرا آبکش کنین مقداری زرشک، شسته و آبکش کنین سپس در کمی روغن (و در صورت تمایل زعفران و مقداری آبلیمو و شکر) تفت بدین(من زرشک دوس ندارم نریختم 🙈🙈) برنج و دو سوم از مرغ رو به مایه تهچین اضافه و مخلوط کنین . چند قاشق پودر سوخاری ترجیحا ساده و بدون طعم اضافه کرده تا مایه انسجام لازم برای گلوله کردن رو داشته باشه مواد نباید خیلی شل یا سفت باشه یک اسکوپ از مواد را در دست باز کنین و مقداری از مرغ و زرشک تفت داده در مرکز مواد قرار بدین و از اطراف آنرا جمع کنین و کاملا در‌ دست گرد کرده  تا هیچ درزی نداشته باشه و گلوله صاف و یکسانی داشته باشین تمام مواد رو به این صورت آماده کرده داخل سینی کمی پودر سوخاری بپاشید و توپک ها رو در آن قرار داده تا به سینی نچسبه من داخل قالب سیلیکونی نیم دایره ریختم اون دیگه دلبخواهه سپس برای یکساعت در یخچال قرار داده  تا خودشو بگیره بعد از استراحت توپک ها رو ابتدا در تخم مرغ همزده شده  سپس در پودر سوخاری یا کنجد  بغلطونین و مجدد این روند را تکرار کنین تا لایه مناسبی از سوخاری یا کنجد توپک رو بپوشونه توپک ها رو یک ربع در یخچال قرار بدین توپک های تهچین رو با شعله ملایم برای چند دقیقه در روغن داغ سرخ کنین روی دستمال جذب روغن قرار داده تا روغن اضافه گرفته بشه و سپس با هرچی که دوس داشتین تزیین کنید 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕