چیکن استراگانف
ساندویچ مرغ
کوزالاک مانتی
برای تهیه چیکن استراگانف سینه مرغ رو نواری برش زدم یه پیاز رو خرد کرده داخل تابه یه کوچولو تفت می دیم احتیاجی نیست پیاز داغ درست کنیم یکم شفاف شد سینه مرغ رو بهش اضافه می کنیم مرغ یه کوچولو که تفت خورد بهش یه حبه سیر له شده اضافه می کنیم و یکم نمک و فلفل اضافه می کنیم بعد قارچ ورقه شده و تفت داده شده رو به مرغ اضافه می کنیم بعد داخل ظرفی جدا گانه پنجاه گرم کره رو با یه قاشق آرد تفت دادم تا بوی خامی آرد گرفته بشه بعد یه لیوان شیر و دوقاشق خامه هم دمای محیط رو آروم به آرد اضافه می کنیم مدام هم می زنیم آرد گلوله نشه بعد سس رو داخل مرغ می ریزیم و اجازه می دیم یکم سس غلیظ بشه با چیپس سیب زمینی سرو می کنیم می تونید این غذا رو با نون یا پاستا یا حتی برنج سرو کنید برای تهیه کوزالاک مانتی یه پیاز رو نگینی خرد کردم داخل تابه تفت دادم بهش یه حبه سیر اضافه کردم دویست گرم گوشت چرخ کرده بهش اضافه کردم نمک و فلفل و ادویه و یه قاشق رب گوجه بهش اضافه کردم و خوب مواد و ترکیب کردم درنهایت یه گوجه متوسط پوره شده به موادم اضافه کردم و وقتی آب گوجه کشیده شد حرارت رو خاموش کردم بورک ها رو مثلثی برش دادم به همراه یه نی و کمی آب خمیر ها رو رول کردم با حرارت متوسط داخل روغن سرخ کردم و به همراه ماست سرو کردم
برای ساندویچ مرغ یه سینه مرغ رو با یکم پیاز و نمک وفلفل پختم بعد ریش ریش کردم یه پیاز رو داخل تابه تفت دادم بهش چند تا قارچ ورقه شده اضافه کردم و تفت دادم بعد مرع رو بهش اضافه کردم و نمک و فلفل بهش اضافه کردم و حرارت رو خاموش کردم بعد از سرد شدن بهش یک ونیم قاشق سس مایونز و یه خیار شور نگینی اضافه کردم و با نون باگت سرو کردم نون باگت هارو خودم پختم نوش جان❤️
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
نون پنجره ای
مواد لازم
تخم مرغ ۳ عدد
پودر نشاسته نصف لیوان
شیر یک لیوان
آدر یک لیوان
گلاب دوقاشق غذاخوری
وانیل یک قاشق چای خوری
روغن به مقدار لازم
پودر قند برای تزیین
طرز تهیه
ابتدا نشاسته شیر و گلاب رو باهم خوب مخلوط میکنیم وقتی نشاسته خوب حل شد تخم مرغها رو دونه دونه اضافه کرده هم میزنیم سپس وانیل رو اضافه میکنیم آرد رو الک کرده درسه مراحل به مواد اضافه میکنیم خیلی خوب هم میزنیم مایع آماده شده رو از صافی رد میکنیم تا کاملا یکدست شود
روغن رو درون ماهیتابه گود میریزم تا داغ شود شعله باید ملایم باشد سپس قالب نون پنجره ای درون روغن قرار میدهیم تا داغ شود قالب نباید زیاد داغ یا زیاد خنک باشد چون مایع به قالبمونمیچسبه وقتی به اندازه کافی داغ شد قالبه رو درون مایع شیرینی می اندازیم مواد نباید تا روی قالب رو بگیره چون درون روغن جدا نمیشه بعد قالب رو داغ روغن میندازیم تا شیرینی ما سرخ بشه سرخ که شد روی حوله آشپزخونه میزاریم تا روغن اضافه گرفته بشه کمی که خنک شد با پودر قند تزیین میکنیم
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
🍃
نون سیر........
برای خمیر.....⬇️
آرد سبوسدار......تا جاییکه خمیر به دست نچسبه
تخم مرغ.......1 عدد
آب ولرم.......1 لیوان
شکر......1 ق م
مایه خمیر.......2 ق م
نمک.......1 ق م
روغن زیتون.......4 ق غ
روغن مایع........4 ق غ
.
اول شکر رو با آب ولرم داخل ظرفی مخلوط کردم و مایه خمیر رو روش ریختم وروی ظرف رو با دستمال پوشوندم و ده دقیقه صبر کردم بعد داخل یه کاسه بزرگ تخم مرغ و نمک و روغن زیتون و روغن مایع رو مخلوط کردم و مایه خمیر رو بهش اضافه کردم و آرد رو کم کم ریختم و ورز دادم تا جاییکه خمیر صاف و یه دست شه و به دست نچسبه بعد روی خمیر رو کیسه فریزر کشیدم و روش رو با دستمال پوشوندم دوساعت بهش استراحت دادم
🍂🎋🍂🎋🍂🎋🍂🎋🍂🎋🍂
برای سس سیر.......
کره آب شده.......50 گرم
روغن زیتون.......4 ق غ
جعفری خرد شده........1 ق غ
پیازچه خرد شده........1 ق غ
ساقه سبز سیر خرد شده......1 ق غ
نمک فلفل آویشن..... مقداری
پنیر پیتزا........مقداری
سس خردل.......2 ق غ
سیر رنده شده ......5 حبه
همه ی مواد بالا به غیر از پنیر پیتزا رو با هم مخلوط کردم
بعد خمیر رو سه قسمت تقسیم کردم و هر قسمت رو به اندازه ی ظرفم که گرده باز کردم و کف قالبی که با کره چربش کردم پهن کردم بعد کناره های خمیر رو کمی بیشتر از قالب گرفتم بعد کناره قالب رو یعنی دورتادور قالب روی خمیر پنیر پیتزا ریختم بعد اضافه خمیر رو روی پنیر کشیدم و خمیر رو به کف خمیر چسبوندم بعد وسط خمیر از سس سیر آماده شده ریختم و خوب با قاشق پهن کردم و روش پنیر پیتزا ریختم و داخل فر با دمای 180 درجه طبقه وسط به مدت 45 دقیقه قرار دادم در آخر هم پنج دقیقه گریل بالای فر رو روشن کردم تا روش هم طلایی شه
با این مقدار سه عدد نون سیر مانند عکس میشه
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#خورشت_مسما_بادمجان
بادمجان قلمی متوسط .....۳عدد
پیاز متوسط خلالی شده .....۱عدد
گوشت ماهیچه گوسفند ....۳۰۰گرم
• گوجه گیلاسی....۱۰عدد
رب کوجه فرنگی .....۱/۵ قاشق سوپ خوری
غوره ....۱/۳پیمانه
زعفران دم کرده....۱قاشق سوپ خوری
روغن برای سرخ کردن
آب .....به میزان لازم
نمک،زردچوبه،فلفل .....به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا پیاز را توی قابلمه ای که مقدار کمی روغن داخلش ریختیم تفت میدیم تا نرم و شفاف بشه. سپس گوشت را بهش اضافه می کنیم و همراه پیاز با هم تفت می دیم تا آبِ گوشت کشیده بشه.
بعد زردچوبه را اضافه کرده وکمی به تفت دادن ادامه میدیم تا گوشت و پیاز رنگ بگیره. رب و زغفرون رو بهش اضافه می کنیم .اجازه بدید رب کمی سرخ بشه.بهش دو لیوان اب اضافه کنید تا جوش بیاد.حالا حرارت رو ملایم می کنیم و اجازه میدیم تا گوشت بپزه.
بادمجان پوست کنید.روش نمک بپاشید تا تلخیش گرفته بشه.بعد بشورید و سرخ کنید.اگه دوست دارید عین من برش بزنید تا لایه هاش کامل سرخ بشه و زودتر بپزه.😌
بعد از پخت گوشت نیم ساعت آخر غوره و گوجه و بادمجان اضافه کنید.بزارید کمی نرم بشه.
خورش بادمجان آماده شده رو در ظرف مورد نظرتون بریزید و همراه چلو سرو کنین.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
بستنی خانگی وسالم. 2عددموزرو و3عددهلو خرد کردم در فریز گذاشتم تامنجمدشه. بعدبا شیرو کمی وانیل وکمی عسل وشیره انگوروگلاب در غذاساز مخلوط کردم در قالب ریختم وبمدت7 ساعت درفریزر گذاشتم تا خودشو بگیره😋😋
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
کیک پیتزا
سالاد مرغ گریل شده وسبزیجات
سمبوسه
سیب زمینی تنوری با سس قارچ
برای خمیر پیتزا از دستور همیشگی استفاده کردم نصف لیوان شیر ولرم رو با نصف لیوان آب ولرم ترکیب کردم یه قاشق غذاخوری به همراه یه قاشق چایخوری خمیر مایه روش پاشیدم و اجازه دادم خمیر مایه عمل بیاد بعد یه تخم مرغ رو با یک چهارم پیمانه روغن مایع ترکیب کردم خمیر مایه عمل اومده رو بهش اضافه کردم تقریبا چهار لیوان آرد الک شده به همراه یه قاشق چایخوری نمک اضافه کردم و خمیر رو ده دقیقه خوب ورز دادم دوستان آرد درحدی که خمیر به دست نچسبه اضافه کنید آرد زیاد بزنید خمیر سفت میشه من برای کیک از قالب کمربندی ارتفاع ده سانت استفاده کردم بعد از اینکه خمیر رو استراحت دادم و حجم خمیر دو برابر شد دوتا چونه اندازه نارنگی برداشتم و خمیر رو اندازه کف قالبم باز کردم و با چنگال روی خمیر سوراخ ایجاد کردم و دو تیکه خمیر رو داخل فر ۲۰۰ درجه به مدت پنج دقیقه گذاشتم پخت بعد اجازه دادم نون ها خنک بشن بعد کل خمیر رو با وردنه باز کردم و قالبم رو کمی چرب کردم کل خمیر رو داخل قالب گذاشتم و لبه های خمیر رو به دیواره ها چسبوندم کف قالب رو با چنگال سوراخ کردم روش سس زدم بعد پنیر پیتزا پاشیدم و روش سینه مرغ پخته شده و ژامبون رنده شده ریختم مجددا پنیر پیتزا می پاشیم و مقداری قارچ ورقه شده و فلفل دلمه ای نگینی روش می پاشیم بعد برای لایه بعدی از نونی که پختیم استفاده می کنیم و روی مواد می زاریم مجددا روی نون سس می زنیم یه لایه پنیر ویه لایه مرغ و ژامبون و مجددا پنیر و قارچ و فلفل دلمه ای برای لایه نهایی هم از نون دومی که پختیم استفاده می کنیم مجددا روی نون سس می زنیم و به دلبخواه می تونید مرغ و ژامبون بریزید یا فقط پنیر پیتزا بپاشید و قارچ و فلفل دلمه ای زیتون وذرت بریزید و کیک رو داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت تقریبی ۴۰ دقیقه بسته به دمای فرتون بپزید لبه های خمیر رو داخل قالب چک کنید علت اینکه من اون دولایه خمیر روپختم به خاطر اینه که مدت زمان پخت کیک کمتر باشه و اینکه لایه های میانی خوب پخته بشه برای سالاد هم من از سینه و فیله مرغ مزه دارشده با ادویه استفاده کردم و گریل کردم مرغ هارو نوش جان❤️
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
سلام دوستان
صبح یکشنبه تون
به زیبایی گلها 🌷🍃
امیدوارم امروزتون
پراز سرزندگی 🌷🍃
لبتون پراز تبسم
قلب تون پراز نور
روزگارتون شیرین و
نعمت های
الهی نصیبتون باشه 🌷🍃
┈••✾•🌻🌞🌻•✾••┈
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
تیرامیسو
بیسكويت ليدي فينگر یک بسته
پنيرماسكارپونه یا پنیر خامه ای ...1بسته
خامه قنادی یا خامه صبحانه.....150 گرم
پودر شکر.....به مقدار لازم
قهوه یا نسکافه ......٣/٤فنجان غليظ
پودر كاكائو ياپودرشكلات تلخ..... بمقدار لازم
طرز تهیه:
پنیر را با پودرشكرميزنيم تاكمي باز بشه.خامه رو هم اضافه میکنیم بعدپنیروخامه باهم كمي ميزنيم تامخلوط بشه.
بیسكويت هادر قهوه خيس ميكنيم.
دركف ظرف و اطراف ظرف ميچينيم.ازمواد كرم پنيرمون روش ميريزيم.دوباره بسكويت خيس ميكنيم روش ميزاريم.مابین بسکویت ها میتونیم پودرشکلات یا پودر نسکافه اماده الک کنیم.از بقيه كرم مون روی لایه اخر ميزنيم.٣ساعت در يخچال قرارميدهيم وقتي خودش رو گرفت به دلخواه تزیین میکنیم.
نکته:
اگه خامه قنادی استفاده کردید دیگه لازم نیست پودر قند بزنید چون خودش شیرینه ولی من خامه صبحانه استفاده کردم واسه همین از پودر قند هم استفاده کردم اگه قهوه یا نسکافه در دسترس نبود میتونید بیسکویت ها رو با شیر خیس کنیم
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#مرغ_خامه_ای
سینه مرغ.....۲ عدد
هویج......۲عدد
قارچ....۱بسته کوچک
نخود.....۱پیمانه
خامه.....۱پیمانه
اب مرغ......۱لیوان
رب.....۱قاشق
سیر.....۲حبه
نمک و فلفل و پاپریکا
طرز تهیه:
ابتدا سینه مرغ کمی خرد کرده.بهتره دو تا سه قسمت بشه.با پیاز و نمک و فلفل و لیمو مزه دار کنید.بزارید دو ساعت بمونه.بعد مرغ داخل روغن و کره تفت دهید.بزارید کمی سرخ بشه.مرغ از ظرف خارج کنید.هویج خرد کنید ،داخل همون تابه حدود ۱ تا ۲ دقیقه تفت بدید.قارچ اضافه کنید.بزاریدقارچ کاراملی بشه.بعد سیر و رب اضافه کنید.نخود و اب مرغ و خامه اضافه کنید.(اگه اب مرغ ندارید می تونید از عصاره مرغ داخل یک لیوان اب استفاده کنید)ادویه اضافه کنید.مرغ اضافه کنید،اجازه بدید تا مرغ بپزه و سس غلیظ بشه.این مرغ خوشمزه را هم با برنج و هم با پوره سیب زمینی می تونید سرو کنید.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
کوبیده داخل فر
گوشت چرخ کرده (ترجیحا قلوه گاه گوسفندی)
نمک و فلفل به میزان لازم
پیاز رنده شده آب گرفته یک عدد متوسط
زرده تخم مرغ (در صورت نیاز )
زعفران ساییده یک ق چ خ
برای تهیه کباب اگه گوشت قلوه گاه نداشتید از ترکیب گوشت گوسفندی و دنبه چرخ شده استفاده کنید بعد یه پیاز رو رنده کرده و آبش رو بگیرید و به گوشت اضافه کنید نمک و فلفل زعفران بزنید و گوشت رو خوب ورز بدید طوری که گوشت به صورت کامل از ظرف به راحتی جدا بشه بعد داخل یخچال استراحت بدید من از کباب زن معمولی واسه کباب هام استفاده کردم وداخل فر ۲۰۰ درجه به مدت بیست دقیقه قرار دادم روش رو با ترکیب زعفران وکره رومال کردم کباب خشک نشه و با پلو سرو کردم شما می تونید این کباب رو روی منقل کباب کنید اگر احساس کردید گوشت انسجام نداره بهش زرده تخم مرغ بزنید نوش جان
هدایت شده از آشپزی خوشمزه های ناب
#ژله_گل_لیلیوم
پودر ژله ۱ بسته با هر طعمی دلخواه
پودر ژله آلوورا یا هر طعمی ۱بسته
بستنی وانیلی ۱ عدد لیوانی
رنگ خوراکی به میزان لازم
ساقه ترخون یا کرفس
ژله رنگی را آماده کرده داخل قالب میریزیم تا ببندد.
#گل_لیلیوم:برای این گل ژله الوورا را با یک لیوان اب جوش حل و بنماری میکنیم..بعد از اینکه خنک شد بستنی اب شده و ب دمای محیط رسیده رو بهش اضافه و خوب هم میزنیم..داخل یک سینی رو چرب و یا سلفون میکشیم و چرب میکنیم و ژله رو داخلش میریزیم و میزاریم تا ببنده..بعد ی گلبرگ با کاغذ روغنی درست میکنیم و روی ژله بسته شده میندازیم و برش میزنیم ( من بدون الگو دراوردم) بعد به ترتیب روی دسر میزاریم و وسطشو با رنگ خوراکی رنگ میکنیم..و ساقه ترخون یا کرفس را وسطش به عنوان پرچم گل میذاریم.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#کیک_مرغ_و_گردو
نان تست...... 1 بسته
سینه مرغ...... 2 عدد
️ سس مایونز....... 1 لیوان
️ماست خامه ای ......1/2 لیوان
گردو خرد شده .....1 لیوان
جعفری خرد شده...... 1 لیوان
️پیازچه خرد شده .....1 لیوان
خیار شور ریز خرد شده....... 1/2 لیوان
️نمک و فلفل...... مقدار لازم
طرز تهیه :
سینه های مرغ را بپزید و ریش ریش کنید و به همراه ، پیازچه خرد شده ، ماست خامه ای ، سس مایونز ، گردو خرد شده ، خیارشور ، نمک و فلفل داخل کاسه ای بریزید و خوب مخلوط کنید. حاشیه های تیره رنگ نان تست را جدا کنید ، مقداری از نان های تست را کف سینی بچینید و مقداری از مواد روی ان بریزید و خوب پخش کنید و به همین ترتیب لایه بعدی را قرار دهید و در انتها نیز با یک لایه از سس کیک مرغ را بپوشانید. پس از اتمام کار سینی مواد را با روکشی نایلونی بپوشانید و به مدت 2 ساعت درون یخچال قرار دهید تا طعم مواد جذب نان شود ، پس از این مدت از یخچال خارج کرده و با جعفری خرد شده ، مرغ پخته ، گوجه فرنگی گیلاسی ، ذرت ، هویج و هر چیزی که دوست دارید تزئین و سرو کنید. نکته ها : مقدار موادی که استفاده میکنید بستگی به سلیقه خودتان دارد ، میتوانید بعضی مواد را کمتر و بعضی ها را بیشتر کنید اما دقت کنید که غلظت مواد باید همانند سالاد الویه باشد ؛ استفاده از تخم مرغ سلیقه ای میباشد.
من مابین لایه ها یه لایه ژامبون و پنیر ورقه ای گذاشتم.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
آدمهاے بزرگ قامتشان
بلندتر نیست...
خانـہ شان بزرگتر
نیست...
ثروتشان هم بیشتر
نیست...
آنها قلبــ❤️ـــے بزرگ و نگاهے
مهربان دارند...
سلام
صبح زیباتون بخیر🌞
┈••✾•🍃🌼🍃•✾••┈
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
رولت خامه ای
مواد لازم
تخم مرغ درشت ۴ عدد
آرد یک پیمانه
شکر ۱/۲پیمانه
بکینگ پودر ۱قاشق چ
وانیل ۱/۴قاشق چ
آبجوش ۳قاشق سوپخوری
ابتدا زرده وسفیده رو جدا کردم .سفیده
رو با دوقاشق شکر میزنیم تا فرم بگیره.
زرده رو همراه با بقیه شکر وانیل تو ظرف دیگه زده تا کرم رنگ بشه آب جوش رو درحال زدن اضافه کردم وخوب زدم تا کشدار وروشن شد.
آرد وبکینگ پودر رو روش الک کردم کمی هم زدم با لیسک بعد سفیده فرم گرفته رو اضافه کردم وکمی با لیسک مخلوط کردم ودر نهایت با همزن برقی یک دور زدم تا یکدست بشه .
تو قالب ۳۰ در۴۰ کاغذ انداختم ومواد رو با کمک پالت تو قالب پخش کردم وتو فر ۲۲۰ درجه به مدت ۸تا۱۰ دقیقه گذاشتم سر ۸ دقیقه چک کنید اگه لازم بود ۲دقیقه بیشتر بزارید.
بعد پخت رو کاغذ بزرگتر از سینی پودر شکر الک کنید رولت رو برگردونید رو ش وآروم رول کنید .بعد با خلمه داخلش کشیدم وروش رو هم با ماسوره شکوفه به صورت تنه درخت تزیین کردم .برگ ها دست ساز وفوندانت رنگ هم خودم زدم به فوندانت سفید .
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
دمی عدس وکلم شیرازی//...گوشت کنجه ۴۰۰گرم.عدس 1پیمانه .برنج 3پیمانه..سبزی( تره.شود.جعفری.ریحون. ترخون اندازه دلخواه)کلم قمری مربع ریزشده.1ونیم پیمانه.../// گوشت باپیاز تفت دادم کاری. نمک. زرچوبه.فلفل.پودر سیراضافه کردم. گذاشتم پخت.. برنج که ازقبل خیس کرده بودم شستم باآبگوشت وروغن در قابلمه ریختم سبزی خردشده وعدس وکلم وسیرتازه( تو فریز داشتم )اضافه کردم گذاشتم روحرارت.آب برنج که تمام شد گوشت رو وسط اون گذاشتم و دم دادم. تو کلم خالی کردم برنج ریختم با گوست گوجه فرنگی دور کلم تزئین کردم 😋😋
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر