eitaa logo
آشپزی خوشمزه های ناب
7.7هزار دنبال‌کننده
2.1هزار عکس
8.6هزار ویدیو
0 فایل
﷽ تا پیاز داغت آماده بشه من بهت میگم چی درست کنی 😉😊😉 نااااااب ترین خوشمزه ها رو همینجا میتونی پیدا کنی 🤩😋🤭 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
دسر باواریا🍮🍮 مواد لازم         مواد اصلی تخم مرغ (زرده)      ۲عدد شکر          ۸ قاشق غذا خوری پودر ژلاتین          ۳ قاشق غذا خوری اب.            ۱پیمانه شیر          ۹۰۰ گرم خامه‏قنادی           ۲۰۰گرم وانیل‏          ۱/۴ قاشق چای خوری طرز تهیه ابتدا در ظرفی زرده ها را با شکر آنقدر هم میزنیم که رنگ زرده متمایل به سفید شود و کنار میگذاریم پودرژلاتین را رویاب پاشیده و به مدت یک دقیقه در مایکرو قرار میدهیم و یا اینکه به روش بن ماری حل میکنیم بطوری که ذرات ژلاتین کامل حل شود ومایع شفاف ویکدستی پدید آید شیر را درظرف بزرگ مناسبی ریخته و روی حرارت قرار میدهیم تا گرم شود وقتی که شیر کاملا گرم شد در حدی که دست را نسوزاند خامه راکمی فرم داده به  شیر افزوده و سریع شروع به همزدن میکنیم  سپس وقتی که شیر داغ شد ولی هنوز نجوشیده ژلاتین را که حالا حالت روان دارد را اضافه کرده و هم میزنیم.وانیل را افزوده بلافاصله بعد از وانیل زرده ها را اضاف میکنیم  سریع بهم میزنیم تا کاملا مخلوط شود واز روی اجاق برمیداریم قالب مناسب نسبتا بزرگی را انتخاب کرده و مایع دسر را درآن میریزیم و در یخچال میگذاریم تا کاملا سفت شود و خودش را بگیرد.وبعد درظرف مناسب میریزیم من به ۳قسمت تقسیم کردم قهوه وکاکائو وساده 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
دو عدد سینه مرغ کامل و پخته شده  و ریز شده دو کیلو سیب زمینی پخته شده و نگینی شود ریز کالباش نگینی خرد شده گردو خرد شده پیازچه خرد شده سس مایونز خامه ماست خامه ای نمک و فلفل تمام مواد را مخلوط کرده و لایه نون تست و یک لایه از مواد را میزنید روش و دوباره نون تست....تا آخر به همین صورت پیش میرین. گلها: ابتدا سیب زمینی را پخته و بعد کوبیده و با سس مایونز و نمک و فلفل طعم دار کرده و سپس با ماسوره گل رز زدم. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
شیک شاتوت موادلازم: شاتوت پوره شده:یک لیوان یخزده شیر:۲لیوان موز:۳عددیخزده شکر:۴ق غ خ بستنی وانیلی:۸اسکوپ 🍹🍹🍹 طرزتهیه: تمام موادروداخل پارچ مخلوط کن بریزید،بمدت۳دقیقه هم بزنیدتاموادکاملامیکس بشه،داخل لیوانهای سروبریزیدوبدلخواه تزیین کنیدونوش جان کنید. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
رول داچینی_شیرینی دارچینی🥨🥨 یک لیوان شیر ولرم تخم مرغ  یک عدد شکر دو ق غ بکینگ پودر یک ق م خمیر مایه فوری یک ق غ ارد سه لیوان روغن مایع یک سوم لیوان مواد داخلی شیرینی: دو ق غ شکر قهوه ای چهار ق غ دارچین دو ق غ گردوی خرد شده خمیرمایه شیر و شکر رو تویه لیوان بریزید تا خمیر مایه عمل بیاد بعد همه مواد رو مخلوط میکنیم ,خمیر خیلی لطیفی بدست میاد وبا ورز دادن چسبندگیش رو بگیرین خمیر رو در ظرفی که باروغن چرب کردین بزارین ویک ساعت استراحت بدین ودر جای نسبتا گرم بگذارین به مدت یه ساعت. بعد از این زمان پف خمیر رو بگیرین وبا وردنه یک مستطیل باز کنین وروش رو با کره اب شده وپودر دارچین وشکر قهوه ای وگردو بپوشونیدوهمه جای خمیر رو لوله کنید و در آخر دو سر شیرینی رو به هم وصل کنید با یکم زعفران و زرده تخم مرغ و کنجد رومال کنیدودر دمای ۱۸۰درجه وبمدت ۲۰الی ۳۰دقیقه زمان میبره تا آماده بشه 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
🥦🍅🥦🍅🥦🍅🥦 مواد لازم: کلم بروکلی ۵۰۰ گرم کلم بنفش ۱۰۰ گرم گوجه گیلاسی ۱۰۰ گرم مغز تخمه آفتابگردان ۱/۴ پیمانه بادام زمینی ۱/۴ پیمانه سس مایونز سه قاشق غذاخوری خامه صبحانه دو قاشق غذاخوری آب لیموترش تازه یک قاشق غذاخوری نمک،فلفل سیاه به میزان لازم طرز تهیه: کلم بروکلی را داخل آب در حال جوش ریخته اجازه بدید سه چهار دقیقه بمونه بعد آبکش کنید و با آب خیلی سرد آبکشی کنید با این روش از تمیز شدن کلم بروکلی مطمن میشیم و رنگ و طعمش هم حفظ میشه بعد به تیکه های کوچیک خرد کنید. کلم بنفش هم بشورید و رشته ای خرد کنید . کلم ها و ما بقی مواد را داخل کاسه ای بزرگ ریخته مخلوط کنید سالادتون آماده است 😋 میتونید یکی دو ساعت داخل یخچال استراحت بدید تا جابیفته. میزان سس و خامه را میتونید کمتر یا بیشتر بریزید. نوش جان🌸 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
یک بسته بیسکوییت لازم داریم هر بیسکوییت دلخواهی میتونید استفاده کنید ولی ساده باشه من اینبار کرمدار استفاده کردم خوشم نیومد. خرد کنید و ته لیوان سرو بریزید. مواد لازم :👇 «برای پودینگ موزی» شیر ۲لیوان زرده تخم مرغ ۱عدد شکر ۱/۳پ ( که من بجای شکر از عسل استفاده کردم) نشاسته ذرت ۲ق غ سرپر کره گیاهی نصف ق غ وانیل مایع چندقطره (پودری۱ق چ) موز ۱عدد پوره شود . دستور تهیه :👇 موز را باچنگال له کنیدوکناربزارید.تمام موادبجزکره راباهم خوب مخلوط وروی حرارت مدام هم زده تا غلیظ شود.کره رااضافه وبه غلظت مناسب ک رسید ازروی حرارت بردارید،پوره موز رابهش اضافه کنیدوخوب مخلوط کنید. • مواد لازم :👇 «برای کرم بادام زمینی» خامه صبحانه ۱بسته شکر قهوه ای ۲ق غ پر کره بادام زمینی ۲ق غ پودر کاکائو ۱ق چ . دستور تهیه :👇 خامه وشکر قهوه ای راباهم مخلوط وروی حرارت بزارید مدام هم بزنید تا ذرات شکر داخل خامه حل شود مواظب باشید نجوشه. حرارت خاموش کنید وکره وپودرکاکائو رااضافه وهم بزنید تا یکدست شود. داخل لیوان ابتدا مقداری پودینگ موزی را روی بیسکوییتها ریخته وبعد کرم بادام زمینی و به ترتیب تاآخر تکرار کنید. بمدت۲ساعت بزارید داخل یخچال سپس باخامه فرم گرفته یا کرمفیل تزیین کنید. من با کرمفیل روی دسر ماسوره زدم وروش کارامل وتکه های بادام زمینی ریختم. نوش جان. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
‍ خوراک_لوبیا خوراک_لوبیا_چیتی_قارچ لوبيا چیتی    4 پیمانه قارچ     بميزان لازم پیاز       2 عدد رب گوجه فرنگی      2 قاشق غذاخوری نمک، فلفل، زردچوبه به مقدار لازم لوبیا چیتی را بهتر است از شب قبل خیس کنید و پس از خیس خوردن آب آن را عوض کنید تا نفخ آن به خوبی گرفته شود. در صورتی که فراموش کردید شب لوبیا چیتی را خیس کنید دو ساعت قبل از پخت با مقداری آب گرم یا جوشیده آن را خیس کنید لوبیا چیتی را در ظرف مناسب و با گنجایش نسبتا زیاد، با توجه به حجم لوبیا  چیتی خیس خورده بریزید. روی آن به مقدار کافی آب بریزید. کمی بالا تر از سطح لوبیا چیتی را بپوشاند، سپس روی شعله متوسط با حرارت بالا بگذارید و به محض به جوش آمدن شعله را کم کنید و فرصت دهید لوبیا چیتی خوب بپزد. در فاصله ای که لوبیاها در حال پخته شدن هستند، پیاز ها را به صورت نگینی خرد کنید. پیاز را هم در حد طلایی شدن سرخ کنید.قارچ رو خرد كرده و تفت ميدهيم. در ادامه رب و ادویه را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید. پس از اینکه از پخته شدن لوبیا چیتی مطمئن شدید موادی را که تفت داده اید به لوبیا بیافزایید و اجازه بدهید به خوبی لعاب بدهد و خوراک لوبیا چیتی به اصطلاح جا بیافتد. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
ترافل شکلاتی با مغز فندق کره ۱۰۰گرم خامه ۶۰گرم شکلات تلخ ۲۰۰گرم پودر کاکائو مرغوب تلخ ۳۰گرم پودر شکر ۱۲۰گرم فندق تست شده حدودا ۴۰ عدد پودر کاکائو  یا قهوه ترک مقداری برای الک کردن روی ترافل ها طرز تهیه: شکلات روریز خرد کنیدبه همراه کره وخامه روی حرارت ملایم قرار بدید تاموادتون یکدست بشه ،وقتی کامل یکنواخت شد هم بزنید واز روی حرارت بردارید وکنار بزارید تا خنک بشه. بعداز سرد شدن مواد پودر شکر وپودر کاکائو رو الک کنید وبه موادتون اضافه کنیدوبزارید کمی در دمای محیط تا حسابی خنک بشه وخودش رو بگیره اگه محیط آشپزخونتون گرمه چند دقیقه ای در یخچال بزارید . بهتره قبل از استفاده از فندق ها اونها رو در فر تست کنید ،اینجوری طعم بهتری پیدا میکنه . حالا از موادتون به اندازه یک گردو کوچیک برداید ویک فندق تست شده وسطش بزارید وخوب گردش کنید وداخل سینی قرار بدید،حدود نیم ساعتی در یخچال استراحت بدید وبعد روی ترافل ها رو بوسیله الک پودر کاکائو یا قهوه ترک بپاشید. این ترافل بسیار عالی وخوشمزه است حتما امتحانش کنید. با این اندازه مواد حدودا ۳۵عدد ترافل خوشمزه خواهید داشت. ترافل ها رو داخل یخچال در ظروف دربسته نگهداری کنید. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
مواد لازم؛ خامه صبحانه  ۲۰۰  گرم پنیر ماسکارپونه  ۲۰۰  گرم پودر بیسکوییت پتی بور وانیلی ۱/۵  پیمانه پودر قند نصف پیمانه شیر ۱  و ۳/۴ پیمانه ( ۳۵۰ میلی لیتر) پودر ژلاتین  ۱/۵ قاشق سوپخوری آب  ۱/۴ پیمانه وانیل  نوک قاشق چایخوری  موز فریزری ۱ عدد پودر گردوی آسیاب شده ۲ قاشق غذاخوری طرز تهیه: ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و به روش بن ماری حل کرده  کنار گذاشته تا خنک بشه پنیر ماسکارپونه،خامه، وانیل، پودرقندالک شده،پودر بیسکوییت،شیر و موز رنده شده و پودر گردوی آسیاب شده  رو در مخلوط کن ریخته و همه ی مواد رو با هم مخلوط کرده تا یکدست بشه ژلاتین حل و خنک شده رو هم اضافه کرده و مخلوط کنین مایه ی دسر رو درقالب ریخته و به مدت ۶-۷ ساعت داخل یخچال قرار بدین در صورت تمایل میتونید مقداری شکلات چیپسی یا گردو یا موز خردشده اضافه کنین ( من موز فریزری رو رنده کرده و  اضافه کردم به مواد و پودر گردو  )   و یا نیمی از دسر را با پودرکاکائو و یا پودر نسکافه و کمی پودرقند مخلوط و‌روی لایه ی بیسکوییتی بریزین این دیگه بستگی به سلیقتون داره. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
سلام صبحتون به روشنایی روز به زیبایی گلهای بهشتی و به زلالی قلب های پاک... صبحتون مملواز عاشقانه های خداوند و الطاف بی انتهایش... سـلام صبحتون بخیر و شادی🕊 ┈••✾•🍀🌻🍀•✾••┈ 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
پاناکوتا نسکافه شکلات: شیر:۳ونیم لیوان پودر ژلاتین:۳ونیم ق غذاخوری شکر:سه چهارم لیوان خامه صبحانه:۱۰۰ گرم شکلات تخته ای بن ماری شده:۳ ق غ پودر کاکائو:۲ ق غذاخوری پودر نسکافه فوری:۱عدد یا۲ ق غذا خوری حاااالا بریم سراغ طرز تهیش😍👇👇😋 نصف پیمانه شیر رو با پودر ژلاتین مخلوط کنید و بزارین روی بخار کتری تا کامل بن ماری بشه؛مابقی شیر+شکر رو بزارین رو حرارت گاز و هم بزنید تا کامل شکر حل بشه خامه رو داخل یه ظرف رو بخار کتری هم بزنید تا شل بشه بعد به شیر و شکرمون اضافه میکنیم؛پودر ژلاتین بن ماری شده رو هم به موادمون اضافه میکنیم و حرارتو خاموش میکنیم. حالا موادو به دو قسمت تقسیم میکنیم و به یکی پودر نسکافه و به دیگری پودر کاکائو و شکلات بن ماری شده رو اضافه میکنیم. حالا داخل قالب(فرقی نداره پلاستیکی یا سیلیکونی؛یا اصلا میتونید تو قالب تک نفره هم بریزید)یک لایه از مواد شکلاتی میریزیم؛میزاریم داخل یخچال نیم بند که شد از یخچال دربیارین لایه نسکافه ای رو بریزید دوباره بزارین یخچال و این قسمتم نیم بند بشه،دوباره از لایه شکلاتی بریزین،تا وقتی موادتون تموم بشه و قالبتون پر بشه این کار رو ادامه بدین😍۸ ساعتی بزارین تو یخچال بمونه خودشو کامل بگیره بعد لبه های قالبو با چاقو ازاد کنید و داخل ظرف سروتون برگردونید.بعد روش پودر کاکائو یا نسکافه الک کنید😍 نوش جان😋 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
مواد لازم ؛ سینه مرغ 1 عدد برنج 2 پیمانه پلوپز تخم مرغ 1 عدد ماست چکیده 1/2 پیمانه استاندارد (1 پیمانه پلوپز) روغن مایع 3 قاشق غذاخورئ زعفران دم کرده غلیظ مقدارئ نمک، فلفل سیاه و قرمز پودر سوخاری ساده مقدارئ زرشک مقدارئ برای کاور؛ تخم مرغ پودر سوخاری  یا کنجد روغن سرخ کردنی طرز تهیه : ابتدا مرغ رو با یه پیاز و یه حبه سیر و یه چوب دارچین و  یه هویج و نمک و فلفل و آبلیمو بپزین و بعد از پخت، ریز خرد یا رنده کنین تخم مرغ رو به همراه ماست و مقداری نمک و فلفل و روغن مایع و زعفران خوب مخلوط کنین روی ظرف سلفون بکشین و در یخچال قرار بدین. برنج از قبل خیس کرده رو بپزین و اجازه بدین برنج کاملا بپزه ولی له نشه سپس آنرا آبکش کنین مقداری زرشک، شسته و آبکش کنین سپس در کمی روغن (و در صورت تمایل زعفران و مقداری آبلیمو و شکر) تفت بدین(من زرشک دوس ندارم نریختم 🙈🙈) برنج و دو سوم از مرغ رو به مایه تهچین اضافه و مخلوط کنین . چند قاشق پودر سوخاری ترجیحا ساده و بدون طعم اضافه کرده تا مایه انسجام لازم برای گلوله کردن رو داشته باشه مواد نباید خیلی شل یا سفت باشه یک اسکوپ از مواد را در دست باز کنین و مقداری از مرغ و زرشک تفت داده در مرکز مواد قرار بدین و از اطراف آنرا جمع کنین و کاملا در‌ دست گرد کرده  تا هیچ درزی نداشته باشه و گلوله صاف و یکسانی داشته باشین تمام مواد رو به این صورت آماده کرده داخل سینی کمی پودر سوخاری بپاشید و توپک ها رو در آن قرار داده تا به سینی نچسبه من داخل قالب سیلیکونی نیم دایره ریختم اون دیگه دلبخواهه سپس برای یکساعت در یخچال قرار داده  تا خودشو بگیره بعد از استراحت توپک ها رو ابتدا در تخم مرغ همزده شده  سپس در پودر سوخاری یا کنجد  بغلطونین و مجدد این روند را تکرار کنین تا لایه مناسبی از سوخاری یا کنجد توپک رو بپوشونه توپک ها رو یک ربع در یخچال قرار بدین توپک های تهچین رو با شعله ملایم برای چند دقیقه در روغن داغ سرخ کنین روی دستمال جذب روغن قرار داده تا روغن اضافه گرفته بشه و سپس با هرچی که دوس داشتین تزیین کنید 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
ماکارونی فرمی......۳۰۰گرم گوشت چرخ کرده.....۱۵۰ گرم پیاز.....۱عدد درشت هویج.....۱عدد متوسط قارچ.....۶عدد متوسط فلفل دلمه ای......۱عدد رب گوجه فرنگی......۱قاشق غذاخوری سس بشامل.....۱لیوان پنیر پیتزا.....۲۰۰گرم نمک و فلفل سیاه....به مقدار کافی زردچوبه و روغن......به مقدار کافی طرز تهیه: ابتدا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به همراه مقداری روغن در یک تابه مناسب تفت می دهیم تا پیاز سبک شود، سپس گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا رنگش تغییر کند. هویج را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم، هویج را هم چند دقیقه تفت می دهیم تا سرخ شود، سپس مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا با دیگر مواد یکدست شوند. حالا قارچ و فلفل دلمه ای به صورت نگینی یا ورقه ای خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم. پس از اینکه آب اضافی قارچ تبخیر شد و فلفل دلمه ای نرم شد رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا سرخ شود. یک لیوان آب جوش به تابه اضافه کرده و درب تابه را می گذاریم تا گوشت چرخ کرده و سبزیجات به مدت ۱۵ دقیقه بپزند. در همین حین یک قابلمه آب جوش روی حرارت قرار می دهیم و کمی نمک به ان اضافه می کنیم.۱قاشق غذاخوری روغن هم داخل آب جوش می ریزیم تا ماکارونی ها به هم نچسبند. حالا ماکارونی را نسبت به زمان پختش که معمولا ۱۰ تا ۱۵ دقیقه می باشد در آب جوش می ریزیم و پس از اینکه پخت با آب سرد آبکشی می کنیم. حالا یک ظرف مناسب مثل پیرکس انتخاب می کنیم و کف و دیواره های آنرا با روغن کمی چرب می کنیم، در ادامه ماکارونی را کف ظرف به صورت یکدست با قطر یکسان پخش می کنیم و سس بشامل را روی ماکارونی می ریزیم. حالا مخلوط گوشت چرخ کرده و سبزیجات را روی سس بشامل پخش می کنیم و پس از صاف کردن سطح مایه گوشتی روی مواد را با پنیر پیتزا می پوشانیم. حالا ظرف را در طبقه وسط فری که از ۱۵ دقیقه قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده ایم قرار می دهیم. پس از گذشت ۳۰ دقیقه گراتن پاستای ما تقریبا اماده استف فقط باید حدود ۳ تا ۵ دقیقه گریل را روشن کنیم تا پنیر روی گراتن طلایی شود. در پایان گراتن را از فر خارج کرده و پس از اینکه کمی خنک شد برش می زنیم و با سس دلخواه سرو می کنیم. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
کیک شیفون کیک شیفون   یک  کیک ساده ولی خیلی نرم که برای روکش خامه شدن بسیار مناسب است ( منسجم تر از کیک اسفنجی است ) مواد لازم کیک شیفون : تخم مرغ :۴ عدد آرد : ۱٫۵  لیوان شکر : ۱ لیوان سر خالی بیکینگ پودر: ۱ قاشق مربا خوری وانیل :۱/۸ قاشق چایخوری آب: ۱/۴ لیوان روغن: ۱/۴ لیوان طرز تهیه کیک شیفون : ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل را با هم مخلوط میکنیم به مدت ۸ دقیقه با همزن بزنید تا  کرم رنگ شود و یکم هم کش دار بشه حال روغن و اب را هم به مخلوط تخم مرغ اضافه میکنیم و بعد از یک دقیقه همزن را خاموش میکینم و بعد ارد و بیکینگ پودر را دو یا سه بار الک میکنیم و به تدریج به مواد بالا اضافه میکنیم و به ارامی هم میزنیم تا یکنواخت شود و بعد قالب خود را با کاغذ روغنی میپوشانیم و مواد را داخل قالب میریزیم و در طبقه وسط فر با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱ ساعت میگذاریم تا بپزد برای اطمینان از پخت بهتر است یک چنگال در کیک فرو کنید اگر کیک به چنگال نچسبید کیک آماده هست و پس از پخت تا ۱۰ دقیقه کیک را از فر خاموش در نیاورید تا پف کیک نخوابد حال کیک را از قالب بیرون اورده و کاغذ روغنی را از آن جدا کنید رمز خوب دراومدنش .فقط همون تایم هم زدن شکرو تخم مرغه که نوشته شده ۸ دقیقه .بسیار بافت خوشمزه و نرمی داره .چون یه مقدار روغن داره مزش کاملا با کیک اسفنجی متفاوته .کیک شیفون کیک شیفون   یک  کیک ساده ولی خیلی نرم که برای روکش خامه شدن بسیار مناسب است ( منسجم تر از کیک اسفنجی است ) مواد لازم کیک شیفون : تخم مرغ :۴ عدد آرد : ۱٫۵  لیوان شکر : ۱ لیوان سر خالی بیکینگ پودر: ۱ قاشق مربا خوری وانیل :۱/۸ قاشق چایخوری آب: ۱/۴ لیوان روغن: ۱/۴ لیوان طرز تهیه کیک شیفون : ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل را با هم مخلوط میکنیم به مدت ۸ دقیقه با همزن بزنید تا  کرم رنگ شود و یکم هم کش دار بشه حال روغن و اب را هم به مخلوط تخم مرغ اضافه میکنیم و بعد از یک دقیقه همزن را خاموش میکینم و بعد ارد و بیکینگ پودر را دو یا سه بار الک میکنیم و به تدریج به مواد بالا اضافه میکنیم و به ارامی هم میزنیم تا یکنواخت شود و بعد قالب خود را با کاغذ روغنی میپوشانیم و مواد را داخل قالب میریزیم و در طبقه وسط فر با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱ ساعت میگذاریم تا بپزد برای اطمینان از پخت بهتر است یک چنگال در کیک فرو کنید اگر کیک به چنگال نچسبید کیک آماده هست و پس از پخت تا ۱۰ دقیقه کیک را از فر خاموش در نیاورید تا پف کیک نخوابد حال کیک را از قالب بیرون اورده و کاغذ روغنی را از آن جدا کنید رمز خوب دراومدنش .فقط همون تایم هم زدن شکرو تخم مرغه که نوشته شده ۸ دقیقه .بسیار بافت خوشمزه و نرمی داره .چون یه مقدار روغن داره مزش کاملا با کیک اسفنجی متفاوته . 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
آش سبزی شیرازی.. گوشت سردست گوسفند با استخوان یا بدون استخوان 500 گرم سبزی (تره. ترخان.) 400 گرم. نخود 100 گرم. عدس 100 گرم لوبیا چیتی یاقرمز 100 گرم. برنج نیم دانه 150 گرم. پیاز 1 عدد. پیاز داغ  نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز . زردچوبه به میزان لازم// حبوبات را از شب قبل خیس کردم و چندین دفعه آبشوعوض کردم وگذاشتم  بپزه. عدس  هم جدا پختم. گوشت. وبرنج روهم بانمک  پیاز و  زردچوبه و فلفل قرمز و مقداری آب گذاشتم. بپزه. سبزی ها روبعد از پاک کردن و شستن خرد کردن (خیلی نباید ریزخرد کرد) به حبوبات وبرنجی که کاملاً پخته شده ودونش لهشده اضافه کردم گذاشتم بپزه  گوشت‌ها رو جدا کردم وکوبیدم به آش اضافه کردم  گذاشتم بیشتر جوش بخوره واش جابیفته در ظرفی کمی روغن روداغ کردم و نصف  پیاز داغ را به همراه کمی زردچوبه روی حرارت تفت دادم تا بوی خامی زردچوبه گرفته شه و همونجور داغ در آش در حال جوشیدن  ریختم بعد از چند قل وجاافتادن  در ظرف مناسب کشیدم و با پیاز داغ وفلفل سیاه  تزئین کردم.(اش رو باید هم بزنیم تا ته نگیره) 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
کیک با آرد نخودچی مواد لازم : آرد قنادی ۱ لیوان آرد نخودچی ۱ لیوان تخم مرغ ۴ عدد شکر ۱ لیوان شیر ولرم ۱ دوم لیوان روغن مایع ۱ دوم لیوان آبجوش ۱ قاشق غذاخورئ بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخورئ وانیل نوک قاشق مرباخورئ طرز تهیه : تخم مرغ ها ، شکر و وانیل را داخل کاسه میریزیم و با دور تند همزن به مدت ۵ دقیقه میزنیم تا کرم رنگ و کشدار شود . سپس شیر ولرم و آبجوش رو اضافه میکنیم و به مدت ۱ دقیقه با همزن میزنیم . بعد روغن مایع رو اضافه میکنیم ، و چند ثانیه با همزن میزنیم. حالا مخلوط ۳ بار الک شده ی آرد قنادی ، آرد نخودچی و بکینگ پودر را اضافه ک با دور کند همزن به مدت چند ثانیه میزنیم تا مخلوط و یکنواخت شود . قالب را با روغن جدا کننده ( مخلوط مساوی آرد + روغن جامد + روغن مایع ) چرب میکنیم و مایه ی کیک را داخل قالب میریزیم ، یکی دو ضربه به قالب میزنیم ، قالب را داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ به مدت ۴۵ تا ۶۰ دقیقه میپزیم. زمان پخت بسته به دمای فرهای مختلف ، متفاوت است. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕