eitaa logo
آشپزی خوشمزه های ناب
7.8هزار دنبال‌کننده
2.1هزار عکس
8.4هزار ویدیو
0 فایل
﷽ تا پیاز داغت آماده بشه من بهت میگم چی درست کنی 😉😊😉 نااااااب ترین خوشمزه ها رو همینجا میتونی پیدا کنی 🤩😋🤭 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
حلوا_خامه جزء خوشمزه ترین حلواهاست ۴۰۰گرم آرد(۳+ ۱/۵ پیمانه) ۲۸۰ گرم شکر(معادل ۱+ ۱/۳ تا ۱/۲ پیمانه) ۱۰۰ گرم کره ۱۵۰ گرم خامه ی صبحانه ۱۸۰ میلی لیتر روغن مایع (تقریبا ۱ پیمانه) ۱ و ۱٫۲ لیوان آب ۵ تا ۶ ق غ زعفران حل شده ۱/۴ پیمانه گلاب ۱/۴ ق چ هل ابتدا شهدِ حلوا رو درست میکنیم، برای درست کردنِ شهد،آب و شکر رو داخل ظرفی ریخته و روی حرارت ملایم قرار میدهیم و هم می‌زنیم تا شکر حل شود، خب شهد ما آماده هست حرارت رو خاموش میکنیم و اون رو کنار میذاریم. حالا در ظرفی آردمون رو الک میکنیم و کنار میذاریم حالا در تابه ای روغن مایع و کره رو ریخته و روی حرارت متوسط قرار میدهیم، هم می‌زنیم کمی که با هم مخلوط شدند،خامه را افزوده و مخلوط میکنیم آردِ الک شده را به یکباره به موادِ تابه اضافه و سریع هم می‌زنیم تا مخلوط شوند.بهتر این است با پشت قاشق چوبی به هم زدن ادامه دهیم تا گلوله های آرد کاملا باز شوند، سپس حرارت را ملایم کرده و به هم زدن ادامه میدهیم تا آرد در مخلوطِ کره و روغن و خامه به خوبی سرخ شود (من آرد رو ۱۵ دقیقه سرخ کردم) وقتی بوی آرد سرخ شده بلند شد و کمی رنگ آن برگشت، شهد حلوا را همراه زعفران اضافه کرده و مدام هم می‌زنیم و سپس گلاب و هل را نیز اضافه میکنیم و هم می‌زنیم تا زمانی که حلوا از ظرف جدا شود و بعد گهواره میکنیم. من اول اردم رو تفت دادم و وقتی به رنگ دلخواهم دراومد و سرخ شد روغن و کره رو اضافه کردم و بقیه مراحل 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
2پیمانه آرد شیرینی پزی،نصف پیمانه شیر خشک قنادی،نصف پیمانه روغن مایع، 1 ق غ پر مایه خمیر، 1ق غ شکر، 1ق م نمک، 1ق چ بیکینگ پودر، آب ولرم 1 پیمانه( کم کم اضافه کنید تا خمیر آماده شود، ممکنه آب اضافه بماند) 🔴تمام مواد را ترکیب میکنیم سلفون میکشیم و جای گرم میزاریم تا عمل بیاد. بعد پف خمیر را میگیریم سطح کار را ارد پاشی میکنیم و به اندازه نارنگی به طور مساوی تقسیم میکنیم و به قطر نیم سانت خمیر را باز میکنیم. روی هر خمیر رو کره رومال میکنیم. روی هم قرار میدیم تا مجدد عمل بیاد. بعد از عمل اومدن خمیر رو وردنه میکشم. با کاتر پیتزا یا چاقو به نسبت مساوی مثل برش های پیتزا برش میزنیم. نوتلا یا مارمالاد زده و رول میکنیم. ۱۵ تا ۲۰ دقیقه استراحت میدیم و رومال زرده تخم مرغ میزنیم، نیم ساعت با دمای ۱۸۰ درجه( فر گرم باشه، و وقتی رول کردیم حتما استراحت بدیم بعد تو فر بزاریم) 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
🌸صبحتان با گل خورشید 🌱هم آغوش باد 🌸درد و غم از دل و 🌱از سینه فراموش باد 🌸صبح امید 🌱بخندد به گل روی کسی 🌸که او به شادی کسی 🌱یکسره در جوش باد ┈••✾•🌞🌱🌞•✾••┈ 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥧 و دیگر هیچ😋😋 تو این پست به شما آموزش میدم خودتون چطور،تو خونه،کیک یزدی درست کنید که هم بافت عالی داشته باشه هم گنبدی باشه. 📌مواد لازم: آرد یک پیمانه سر پر تخم مرغ دو عدد شکر نصف پیمانه روغن مایع یک چهارم پیمانه شیر یک چهارم پیمانه عسل یک قاشق سوپخوری پودر هل نصف قاشق چایخوری گلاب یک قاشق مرباخوری بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری نمک یک پنس 📌نکات مهم: ✔️حتما مرحله هم زدن تخم مرغ و شکر ده دقیقه باشه تا کامل حجم بگیره ✔️می تونید گلاب و حذف کنید و اگر حذف نکردید همزمان با اضافه کردن شیر و روغن و ... اضافه کنید. ✔️عسل و حذف نکنید، چونکه عسل باعث میشه کیک یزدی تون خوشرنگ بشه. ✔️زمان پخت تقریبی هست، روی کیک ها طلایی بشه کافیه. ✔️اگر فر گازی دارید رو آخرین دما تنظیم کنید و سینی رو طبقه بالا بزارید. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طعم این ترشک بی نظیره🤩پس حتما درستش کن که محشره😍👌 مواد لازم آلبالو ۱کیلو آب نصف لیوان فرانسوی رب انار ۷قاشق غذاخوری پر(میتونید اگه دوس دارید یکی دو قاشق هم بیشتر بریزید) نمک ۱قاشق مرباخوری( کم کم بریزید و مزه کنید که شور نشه) آلبالوهارو با اب روی حرارت بذارید وقتی جوش اومد رب انار و نمک رو اضافه کنید کف روش رو مدام بگیرید به غلظت دلخواه که رسید خاموش کنید نیاز نیست خیلی زیاد بذارید غلیظ بشه🥰 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای درست کردن سمبوسه پیتزایی هم میتونید از خمیر مخصوص استفاده کنید و هم نون لواش. من نون لواش رو به ابعاد هشت در بیست و چهار سانت برش زدم و با مواد پیتزا که تو پست قبلی گفتم پرکردم. اگه پنیر رو بیشتر بریزید بیشتر کش میاد ولی اگه بیش از حد باشه ممکنه بزنه بیرون و تو روغن پخش بشه. تا حدودی میشه از بیرون زدن پنیر جلوگیری کرد اول اینکه خوب بپیچیدش و دوم هم بذارید روغن کامل داغ بشه و بعدش رو حرارت متوسط رو به بالا دوطرفشو سریع سرخ کنید چون هرچی زمان تو روغن موندنش بیشتر باشه هم احتمال بیرون زدن پنیر بیشتره و هم روغن بیشتری جذبش میشه. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش 😍😋 با این روش در شیشه رو‌ پلمپ کن و مدت طولانی کمپوت رو‌تو کابینت نگه دار😯 با هر میوه ای که تو خونه دارید میتونید کمپوت درس کنید اینقد خوشمزه میشه که نگم براتون حتما امتحانش کنید😋 به ازای ۲ لیوان آب نصف لیوان شکر داخل قابلمه بریزید و روی حرارت بزارید بعد از اینکه آب جوش اومد یکی دو تا قُل خورد و شکر حل شد زیرش رو خاموش کنید. لازم نیست قوام بیاد بزارید کنار تا خنک بشه از گیلاسهای تازه و سالم استفاده کنید و اونها رو داخل شیشه بریزید، شیشه رو تکون بدید تا جای بیشتری باز بشه مخلوط آب و شکر که خنک شد بریزید روی گیلاسها تا روی گیلاس رو بپوشونه تاکید میکنم حتماً باید آب روی گیلاس رو بپوشونه در شیشه که حتماً باید از جنس فلزی باشه محکم ببندید شیشه رو داخل قابلمه بزارید و تا ۲/۳ ارتفاع شیشه آب بریزید قابلمه رو روی حرارت بزارید. وقتی شروع به جوشیدن کرد زمان بگیرید بعد از ۲۰ دقیقه حرارت رو خاموش کنید صبر کنید از حرارت بیفته بعد از قابلمه خارج کنید اگه میخواید مدت طولانی کمپوت رو نگه دارید چند ساعت شیشه رو وارونه بزارید اگه صدای پیسسسسس شنیدید یعنی داخلش هوا هست و بهتره زود مصرف بشه کمپوت تا زمانیکه پلمپ هست و هنوز باز نشده میتونید توی کابینت نگه دارید وقتی درش رو باز کردید بزارید توی یخچال این کمپوت خیلی خیلی خوشمزه ست با هر میوه ای که دوست دارید به این روش میتونید کمپوت درست کنید 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۲۵۰تا سیصد گرم گوشت چرخکرده با یک عدد پیاز رنده شده اب گرفته و نمک و فلفل حسابی ورز کف تابه کره بماید اول گوشت تفت بدید بعد تو همون تابه با کمی روغن گوجه ها رو سرخ کنید کف قابلمه یا قالب اول روغن برنج زعفرونی ،گوشت ،گوجه ،سماق و در اخر برنج سفید روش هم کره تا دم بکشه. گوشت باید وسط قرار بگیره و کوچیکتر باشه چون اونطوری دورش به دیواره میخوره و میسوزه 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
🌺 ســـلام 🌸صبح زیباتون بخیر 🌺امیدوارم 🌸روزی تون افزون 🌺 وجودتون شادی آفرین 🌸دستاتون روزی رسون 🌺آرزوهاتون دست یافتنی 🌸و تنتون سالم وسلامت باشه 🌺صبح شنبه تون پر از بهترینها ┈••✾•🍀🌻🍀•✾••┈ 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
😍 فطیر مغزدار پنبه ای اونم بدون فـــــر😍 ✅ مواد لازم فطیر مغزدار ♦آرد نان یا قنادی۴ پیمانه ♦ روغن مایع۱/۳ پیمانه ( ۱۳۰ گرم) ♦ شیر ولرم ۱ پیمانه( ۲۴۰ گرم) ♦شکر ۱/۲ پیمانه (۱۰۰ گرم) ♦ زردچوبه ۱/۲ ق چ ♦ زنجبیل ۱ ق چ ♦ نمک ۱/۲ ق چ ♦ خمیر مایه ۱/۲ ق غ + ۱/۲ پیمانه آب ولرم + ۱ ق غ شکر= جهت عمل آوری ✅ مواد رومال ♦زرده تخم مرغ ۱ عدد ♦ شیر ۲ ق غ ♦زعفران دم کرده غلیظ یک ق غ ✅ مواد میانی فطیر ♦ روغن مایع نصف پیمانه(۱۱۰ گرم) ♦ آرد ۱پیمانه( ۱۲۵ گرم) ♦زردچوبه نصف ق چ ♦شکر در صورت دلخواه ۲ق غ ✅ ابتدا مخمر فوری رو با شکر و آب حل کرده و میذاریم یه گوشه نیمه گرم تا عمل بیاد ✅آرد رو الک کرده و بهش مواد خشک یعنی ادویه و نمک و شکر رو اضافه کرده و هم میزنیم. مایعات ( روغن مایع پخت و پز و شیر ولرم و زعفران دم کرده) و خمیر مایه به عمل آمده رو اضافه میکنیم و هم میزنیم ✅۱۵دقیقه خمیر رو ورز میدیم ✅ کف یه کاسه رو چرب میکنیم و خمیر رو توش قرار میدیم روش نایلون و دستمال میذاریم و یک جای نیمه گرم قرار میدیم تا یک ساعت استراحت کنه و ور بیاد ✅میریم سراغ اماده کردن رومال ✅ همه مواد رو شامل زعفران + شیر + وانیل + زرده تخم مرغ با چنگال مخلوط کرده و داخل یخچال میذاریم ✅ طرز تهیه مواد میانی فطیر : ✅ آرد رو کمی تفت میدیم تا بوی خامیش گرفته بشه+ روغن مایع + زردچوبه رو روی حرارت ملایم تفت میدیم تا به روغن بیوفته ✅ خمیر که ور اومد به چونه هایی با وزن مساوی تقسیم میکنیم ✅ با وردنه یا دست پهن میکنیم از مغزی فطیر داخل خمیر بذارید و لبه ها رو خووووب فیکس کنید که باز نشه ✅ روی خمیر رومال زده و چند تا سوراخ ایجاد کنید و روش با هر قالبی که دوست دارید طرح بدید. ✅و با مواد رومال و کنجد تزئین میکنیم ✅و داخل فر دست ساز از قبل گرم شده به مدت ۲۵ الی ۳۰دقیقه قرار میدیم ❌دمای توستر۱۵۰ فر برقی ۱۶۰ فر گازی ۱۸۰ قبل یک ربع گرم کنید به مدت ۱۵الی ۲۰ دقیقه بپزید😍 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
🛑ابتدا برای سه نفر یک یا دو عدد پیاز درشت رو ریز خلال کرده و با مقداری روغن تفت بدید تا طلایی و سبک بشن سپس تکه های مرغ رو به همراه نمک ، فلفل سیاه و دو یا سه قاشق زعفران دم شده اضافه کرده شعله گاز رو کم کنید تا تکه های مرغ طلایی بشن بعد یک لیوان آب جوش اضافه کنید و یک ساعتی زمان بدید تا مرغها پخته بشن دو لیوان آلبالوی هسته گرفته رو به همراه یک یا دو قاشق آب نارنج یا آبلیمو و دو یا سه قاشق شکر (بنا به ذائقه تون)با نصف لیوان آب تو قابلمه ای بریزید و با شعله ملایم نیم ساعتی بذارید غلیظ بشه و قوام بگیره سپس آب مرغ رو بهش اضافه کنید و تکه های مرغ پخته شده رو تو سس آلبالو بچینید و نیم ساعت دیگه زمان بدید تا مرغها مزه دار بشن و خورش جابیفته و روغن بندازه خورش فوق العاده خوشمزه و ملس شما آماده اس 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#پکوره_افغانستانی #خوشمزه_های_ناب👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕 #هنر_سرآشپزان_برتر
پکوره  افغانستانی🇦🇫🇦🇫🇦🇫 خشمزه و تند مواد لازم آرد سفید4/1 لیوان آرد نخود4/3 لیوان فلفل سبز تند ریز شده1 یا 2 عدد گشنیز ریز شده4/1 لیوان کچالو   سیب  زمینی   ۴  عدد بکینگ  پودر مقدارر لازم بیکینگ پودر1 قاشق مرباخوری زردچوبه1 قاشق چایخوری نمک به مقدار لازم آب3/1 لیوان روغن برای سرخ کردن به مقدار لازم طرز تهيه آرد سفید،آرد نخود،بیکینگ پودر،نمک،زردچوبه،آب را با هم مخلوط کنید. فلفل سبز تند مخلوط کرده به مواد اضافه کنید سپس مواد را با قاشق هم بزنید.  گشنیز  ریز شده را به مواد اضافه کرده هم بزنید. سیب  زمینی  داخل  مواد  زده  و در روغن  سرخ  مکنیم. پاکوره را به صورت گرم میل کنید همراه با سس فلفل یا سس گوجه فرنگی میل کنید 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
مواد کیک تخم مرغ 3عدد شکر 75گرم وانیل نصف قاشق چایخوری آرد سه چهارم لیوان 75گرم آب جوش دو قاشق غذاخوری سه قاشق غذا خوری از آرد بردارین به جای آرد سه قاشق پودر کاکائو اضافه کنید با بکینگ پودر نصف قاشق مربا خوری سه بار با هم کنید بزارید کنار سفید ها رو با نیمی از شکر هم بزنید تا کاملا فرم بگیره وظرف را که برمیگردونی نریزه زرده ها رو با بقیه شکر و وانیل سه دقیقه با دور کند هم بزنید بعد آب جوش رو اضافه کنید با دور متوسط چهار دقیقه هم بزنید بعد آرد الک شده را اضافه کنید هم بزنید بعد سفیده رو اضافه کنید با لیسک دورانی هم بزنید مایه کیک آماده شده را در فر از قبل گرم شده با 180درجه چهل دقیقه بذارین تا بپزه مواد کرم چیز کیک لایه اول دو قاشق غذاخوری پودر ژلاتین با یک سوم لیوان آب سرد روی کتری بذارین تا ذراتش حل بشه پنیر ماسکار پونه 200گرم خامه صبحانه 200گرم یک سوم لیوان پور قند الک شده پودر کاکائو یک قاشق غذاخوری دو سوم لیوان آب همه این مواد رو با هم زن بزنید بعد کرم پنیری رو به دوقسمت تقسیم کنید یک قسمت را داخل قالب روی کیک بریزید بذارید یخچال تا ببنده بقیه مواد رو هم شکلات ذوب شده 50گرم سه قاشق غذاخوری خامه دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو یک سوم لیوان آب همه هم بزنید بعد بریزین روی لایه قبلی که داخل یخچال هستش ولی قبلش مطمئن باشین که گرفته باشه بعد لایه جدید رو اضافه کنید خامه قنادی هم میتونید بزنید ولی من اصلا به کیک هام خامه قنادی نمیزم با خامه صبحانه بنظرم سالم تر هستش نوش جان 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥞 ✍موادلازم تخم مرغ دوعدد شکر دو قاشق شیر یک لیوان روغن مایع یا کره ی اب شده یک سوم لیوان بکینگ پودر یک ق غ خ وانیل نصف ق م خ آرد قنادی یک و نیم‌لیوان 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
🌸💫صبح وسبد سبد ترانه 🌿💫 با آوای خوش سلام 🌸💫و رنگین کمانی به رنگ عشق 🌿💫 تــقــدیــم بــه تــو کــه 🌸💫 ثانیه های زلال هر روز را 🌿💫 امیدوارانه انتظار ونفس میکشی 🌸💫 لحظه هایی اگر بخواهیم 🌿💫 میتواند به رنگ لبخند 🌸💫خــدا بـاشـد 🌸💫سلام من به دوستان مهربانم 🌿💫صــبحــتــون پــر امــیــد ┈••✾•🌾🌞🌾•✾••┈ 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
املت_لوبیا_چیتی مواد لازم: لوبیا چیتی ۱۰۰ گرم پخته پیاز رنده شده سرخ شده رب گوجه آب لوبیای پخته نمک،فلفل،اورگانو یا آویشن روغن زیتون یا روغن معمولی تخم مرغ ۳ عدد پنیر خامه ای به میزان دلخواه . برای تهیه خوراک لوبیا یک شب قبل لوبیا چیتی را خیس کرده تا کاملا نفخش گرفته بشه،بعدها مقداری آب بپزید آب نه خیلی زیاد و نه خیلی کم باشه ،تا لوبیاها میپزه سسش را حاضر می‌کنیم رب گوجه رو یکم بیشتر از حد همیشگی بزنید چون قراره بره توی املت با مقداری روغن تفت بدین تا کاملا رنگ باز کنه روی شعله ملایم،بعد بهش نمک،فلفل،اورگانو یا آویشن بزنید حالا بهش مقداری پیاز داغ رنده شده اضافه کنید که البته کاملا اختیاریه. بعد هم آب لوبیای پخته و خود لوبیایی که پخته شده رو اضافه کنید و بزارید روی شعله ملایم تا جا بیافته این خوراک نباید آب زیادی داشته باشه ،بزارید حتما خیلی خوب لوبیاها بپزه چون قراره در آخر کار له بشه 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕