eitaa logo
آشپزی خوشمزه های ناب
7.8هزار دنبال‌کننده
2.1هزار عکس
8.4هزار ویدیو
0 فایل
﷽ تا پیاز داغت آماده بشه من بهت میگم چی درست کنی 😉😊😉 نااااااب ترین خوشمزه ها رو همینجا میتونی پیدا کنی 🤩😋🤭 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
🌻سلام 🌿دوستان خوبم 🌻صبح زیبای 🌿تابستونیتون بخیر 🌻ان شاالله گرمای 🌿محبت دلهاتون 🌻چنان پرحرارت باشه 🌿که تابستون 🌻کنارش سر خم بیاره 🌿روزتـون پراز زیبایی 🌻ودلتـون شـاد ┈••✾•🌿🌻🌿•✾••┈ 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 هرچی تیرامیسو تا بحال خوردین رو فراموش کنید که این یکی حرف نداره طعم بهشت میده🤤👌🏻 اول مربا انبه رو درست میکنیم که شکر و لیمو و انبه رو میذاریم روی حرارت ملایم و هم میزنیم تا زمانی که آب انبه کشیده شه و بعد کافیه تیرامیسوها رو تو مانجو بغلطونید و تو ظرف بچینید و لایه لایه مواد پنیری روش بریزید همون لحظه که درستش کردین هم میشه سرو کرد ولی تو یخچال بذارین مزه ها خوب باهم فیکس میشن و عالی تر میشه خامه قنادی و یا صبحونه هم خیلی فرقی نداره 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: ریحون پاک کرده ۲۰۰ گرم، گوشت چرخکرده ۲۵۰‌گرم، پیاز متوسط ۱ عدد، سیب زمینی متوسط ۲ عدد، سیر ۲ حبه، رب ۱ ق.غ، رب انار ۱ ق.غ، برنج ۳ پیمانه تا ۴ پیمانه، زعفران دم کرده، نمک ۱ ق.چ، زردچوبه ۱ ق.چ، پاپریکا ۱ ق.م، فلفل سیاه ½ ق.چ طرز تهیه: ۱- گوشت چرخ کرده رو به همراه پیاز خرد شده، سیر له شده، نمک و ادویه ها و کمی روغن تفت بدین. ۲- بعد از ده دقیقه رب گوجه فرنگی و رب انار رو اضافه کنید و تفت بدین ۳- ریحون خرد شده رو هم اضافه کنید. ۴- سیب زمینی نگینی خرد شده رو هم اضافه کنید و دو سه دقیقه تفت بدین. مایه پلو آماده است. ۵- برنج رو آبکش کنید و بعد از گذاشتن ته دیگ، لایه لایه برنج و مایه بریزید تا مواد تموم بشه. زعفران دم کرده و آب اضافه کنید و اجازه بدین دم بکشه. در آخر روغن رو اضافه کنید. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش 😍😋 نه فر میخواد نه همزن خیلی کم هزینه س و فوق العاده خوشمزه و خوش بافت واقعا آسونه سریع آماده میشه ❤😍 مواد لازم : تخم مرغ:۲عدد ماست:(نصف لیوان )شیر هم جایگزین میشه روغن مایع:(یک سوم لیوان) آرد شیرینی پزی:(یک و یک سوم لیوان) شکر:(دو سوم لیوان) وانیل:نوک ق چ بکینگ پودر:۵گرم(۱ق چ) زردآلو:ب میزان لازم ✅زردآلو رو نازک برش بزنید تا ته نشین نشه ✅برای پخت در فر دمای ۱۸۰به مدت ۴۵ الی ۵۰ دقیقه ✅ماست آب دار نباشه ✅زردآلو ترجیحا سفت ✅زودتر از ۴۰ دقیقه در تابه باز نشه 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغی امتحان کردی؟؟؟🤩😍😋 یعنی اینجوری ک میگم درست کنی عاشقش میشی🥰 راحت با چند مواد غذایی تو یخچال میتونی این خوشمزه جان رو درست کنی😋 اول سینه مرغ رو نازک برش بزن تو روغن سرخشون کن نمک ،فلفل ،پودر سیر و کمی زردچوبه بهش بزن ی قاشق رب هم اضافه کن نصف لیوان شیر بزن بزار آبش کشیده بشه روی نون ک من تافتون استفاده کردم اول پیاز ،جعفری، گوجه، خیارشور و بعدش مرغ رو بزن و رولش کن تمام نوش جون 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم تخم مرغ ۴ عدد آرد ۷۰ گرم(۱.۲ پیمانه) شیر ۴۰ گرم(۴ ق غ) روغن ۵۰ گرم(۱.۴ پیمانه +۱ ق چ) بکینگ پودر ۱.۳ ق چ شکر برای زرده ۳۰ گرم(۲ ق غ) شکر برای سفیده ۵۰ گرم(۱.۴ پیمانه) وانیل ۱.۳ ق چ عسل ۱ ق غ(قابل حذف) طرزتهیه ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را ازهم جدا کرده سفیده را بادورتند همزن برقی به همراه شکر ۵ دقبقه هم زده تا حجیم بشه و ظرفو برگردونیم از ظرف نریزه و کنار گذاشته(در یخچال) زرده را با شکر(۳۰گرم)و وانیل یک دقیقه با همزن هم زده روغن و شیر و عسل هم اضافه کرده و مجدد یک دقیقه همزده در نهایت آرد و بکینگ پودر را با الک اضافه کرده و هم زده (با دور کند همزن به صورت دورانی و ۳۰ ثانیه) سفیده تخم مرغ را در چند مرحله به مواد اضافه کرد و لیستک دروانی هم زده تا پف خمیر نخوابه در قالب ۳۰ .۴۰ کاغذ روغنی گذاشته مواد را با پالت یکنواخت پخش میکنیم در فر از قبل گرم شده به مدت ۱۰ تا ۱۰ دقیقه .۱ دقیقه هم گریل را روشن کنید رولت را از فر دراورده روی قالب پارچه گذاشته تا رولت خنک بشه روی پارچه پودر قند الک کرده قالب را روی پارچه برمیگردنیم و به آهستگی کاغذ را جدا میکنیم یک لایه خامه قنادی فرم گرفته شده با پالت به صورت یکنواخت میریزیم و به آرومی نون را رول میکنیم و هر مدلی که دوست دارید تزئین کنید خامه قنادی اجازه بدید خامه قنادی در محیط آشپزخونه به حالت بستنی آب شده برسه بعد یک دقیقه با دور کند همزن هم زده و ۵ دقیقه با دور تند هم میزنیم 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
‌پنینی گوشت یکی از غذاهای خوشمزه ایتالیاییه که خیلی راحت میتونین تو خونه هم درستش کنین👌🏻 🥪پنینی یک ساندویچ درست شده با نون ایتالیاییه که معمولاً به صورت برشته یا تُست شده و به شکل گرم، سرو می‌شه، تلفظ صحیح ترشم پَنینی هست که میتونین شما هم مثل سرچ کنین و از زبون ایتالیاییا بشنوین🥰♥️ ‌ 📍مواد لازم برای حدودا ۴ نفر: 🥩گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم 🍄قارچ ۴۰۰ گرم 🧅پیاز ۱ عدد 🧂نمک و ادویه به دلخواه (من اینارو استفاده کردم: زردچوبه، فلفل سیاه، پودر سیر، فلفل قرمز، پول بیبر، آویشن و کمی دارچین) 🌽ذرت پخته شده یا فلفل دلمه به دلخواه 🍔نان همبرگر یا باگت یا هر نان حجیمی که در دسترس داشتین 🧀پنیر پیتزا و به دلخواه پنیر ورقه ای مثل چدار و گودا ‌ 🔻طرز تهیه: پیاز رو داخل روغن تفت بدین تا سبک شه، بعد زردچوبه بزنین و گوشت رو اضافه کنین، کمی که گوشت تغییر رنگ داد ادویه بزنین، بعد که رنگ گوشت کامل تغییر کرد قارچ رو اضافه کنین و حرارت رو یکم زیاد کنین که قارچ زیاد آب نندازه، بعد که قارچ و گوشت کامل پخت به دلخواه ذرت پخته شده اضافه کنین و آویشن بزنین؛ مخلوط کرده و حرارت رو خاموش کنین. میتونین داخل مواد به دلخواه کمی رب گوجه هم بزنین که من نزدم. ‌ نان رو از وسط نصف کنین و به هر طرف کمی سس گوجه بزنین، داخلشو از مواد گوشتی پر کنین، پنیر پیتزا و پنیر ورقه ای بذارین و سمت دیگه نان رو بذارین روش. ‌ تابه نچسب رو روی حرارت داغ کنین، اگه تابه نچسب ندارین تابه تونو با کمی روغن چرب کنین، ها رو داخلش بذارین و روش یه جسم سنگین مثل ظرف آب بذارین و هر طرفشو حدود ۳ دقیقه گریل کنید و بعد هم میل کنید. ‌ اگه دستگاه گریل دارین میتونین داخل دستگاه بذارین. ‌   ‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌ 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
و بی گمان فلسفه قربان، سر بریدن نیست. دل بریدن است ✨ دل بریدن از هر چیزی که به آن تعلق داری، دل بریدن از هر چه تو را از او میگیرد✨ عيد قربان، عيد سرسپردگي و بندگي به درگاه احديت است... عيد قربان, سر بريدن «نفس» است ؛ و پا بريدن از «شيطان»... در این عيد قربان سربلندی ابراهیم، آرامش اسماعیل، امیدواری هاجر، عطر عرفه و برکت عید قربان را برای شما خوبآن آرزومندم✨ زندگیتان به زیبایی گلستان ابراهیم و پاکی چشمه‌ی زمزم✨                               🌕🌺🌕عید                         🌕🌺🌕قربان                     🌕🌺🌕عید                🌕🌺🌕ایثار           🌕🌺🌕و عشق       🌕🌺🌕و بندگی    🌕🌺🌕بر شما 🌕🌺🌕دوستان 🌕🌺🌕عزیز    🌕🌺🌕 و خانواده       🌕🌺🌕محترمتان           🌕🌺🌕تبریک و                🌕🌺🌕تهنیت                        🌕🌺🌕باد ┈••✾•🕊🌿🕊•✾••┈ 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥨 (در ۱۵ دقیقه آماده میشه) مواد لازم : نان تست ژامبون سینه بوقلمون پنیر ورقه ای خمیر : تخم مرغ پودر سوخاری پانکو 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
-موادلازم: قارچ نیم کیلو آب یخ ارد حدود 300گرم -ادویه هایی که استفاده کردم : نمک فلفل پاپریکا پودر سیر ادویه 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزهه😍 ۵۰۰ گرم سینه یا فیله مرغ ۱ لیوان شیر ۱ لیوان آرد ۲ حبه سیر ۲ ق غ سس مایونز ۱ عدد تخم مرغ ۱ ق چ نمک و فلفل و کاری تخم مرغ و شیر و سس مایونز و سیر رنده شده و نمک و فلفل و پاپریکاو آرد سفید الک شده رو داخل ظرف مخلوط میکنیم و سینه یا فیله ی مرغ برش داده شده رو‌ درون مواد میریزیم و میذاریم ۳ الی ۴ ساعت داخل سس بمونه در یخچال(بهتره ۲۴ ساعت درون سس بذارین ولی اگه عجله دارین ۳ ساعت کافیه) و بعد فیله ی مرغهارو داخل پودر سوخاری پولکی غلتونده و در روغن داغ سرخ میکنیم ‌👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
با خودمون تکرار کنیم: میشه بدون توهین، اظهار مخالفت کرد میشه بدون تحقیر، ابراز وجود کرد میشه بدون تخریب، جایگاه پیدا کرد میشه بدون حسادت، به دست آورد 🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺 ‌👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میوه ای جذاب مواد لازم: توت فرنگی کیوی موز پودر ژله ی هم طعم میوه ها پودر ژله ی آلوئه ورا شیر یا بستنی 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رسپی پاستا مواد لازم: سینه ی مرغ تخم مرغ نمک و فلفل پودر سوخاری پنیر پیتزا برای مایه ی پاستا: کره سیر رب گوجه فرنگی آب ترکیب خامه و شیر پاستا 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. از خوشمزگی این هر چی بگم کم گفتم😋😍 🔹مواد لازم: شیر ۱ لیوان نشاسته گل ۱ ق پر شکر ۱/۲ لیوان (تا ۲/۳ لیوان هم‌میتونید بریزید) زعفران ۲ ق غ گلاب ۲ ق غ خامه صبحانه ۲۰۰ گرم (۱پاکت) خلال پسته ۱-۲ ق غ (دلخواه) 🔹طرز تهیه: زعفرون رو بسابید و با کمی یخ بزارید رنگ‌ باز کنه ‌قتی یخ آب شد کمی آبجوش اضافه کنید تا حسابی خوشرنگ‌ بشه. نشاسته رو به شیر سرد اضافه کنید و با هم‌ مخلوط کنید بعد از صافی رد کنید و شکر رو بهش اضافه کنید. با حرارت ملایم مدام هم بزنید تا غلیظ بشه. از روی حرارت بردارید و زعفران و‌گلاب رو اضافه کنید. یه مقدار از مواد رو به خامه اضافه کنید و بعد خامه رو هم توی مواد بریزید در آخر خلال پسته رو هم اضافه کنید و مواد رو توی قالب بستنی یا لیوان یکبار مصرف بریزید. توی فریزر بزارید تا خودشو‌ بگیره. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بدون یه قطره آب پختم دیدی که مهمونات هم حال کردن مرغ زعفرانی مواد لازم برای ۴ نفر: ۱-ران مرغ  ۴ عدد ۲-پیاز خلالی  ۴ عدد ۳-نمک و فلفل  به میزان لازم ۴-زعفران  به میزان لازم ۵-سیر  ۱ بوته ۴-آبلیموی تازه  ۱ ق.غ نکته: ۱-اگه وقتشو دارید می تونید از  قبل مرغ ها رو با نمک،  و زعفران طعم دار کنید و دو ساعت داخل یخچال بزارید که رنگ و طعم بهتری داشته باشه. ۲-من از ران مرغ استفاده کردم، شما می تونید از سینه مرغ هم استفاده کنید. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
آرامش سهم کسانی است که بی منت میبخشند بی کینه میخندند و در نهایت با سخاوت محبتشان را بذل میکنند ... ✨🌈ࡈߊߺܫܩܢ ܝ‌ࡅ߭ܭَࡅ࡙ࡍ߭ ܭܩߊ‌ࡍ߭🌈✨ 🍞🧈🧀 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕