🌷 پروردگارا🌷
چه غم هایی که تنها با نگاه رحمتت رفع کردی
و چه اندوه هایی که با مهربانیت برطرف ساختی
چه بگویم!؟
که همیشه برمنِ غفلت زده مهربانی و من هنوز عبدِ ناسپاس تو...•••
🌷خدایا
فاصله بگذار
میان من و هر آنچه
نمی گذارد بندگی کنم
🌹 اللهم عجل لولیک الفرج
💚 سلام صبحتون بخیر و خوشی به برکت صلوات بر محمد و آل محمدص💚
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#کیک
#ایده
#مینی_کیک
#کیک_اسفنجی
#کیک_بدون_فر
#کیک_یک_تخم_مرغی
مینی کیک اسفنجی بدون قالب و فر و با یک تخم مرغ😊🤗
تخم مرغ یک عدد...آرد ۵۰گرم..شکر۵۰گرم..(آبجوش یا شیر گرم ) و روغن هرکدوم یک چهارم پیمانه یا ده گرم
بگینک پودر یک قاشق چای خوری سرخالی...وانیل نصف قاشق چایخوری
سفیده و زرده تخم مرغ رو جدا میکنیم و اول سفیده رو اینقد میزنیم تا مث خامه فرم بگیره و وقتی ظرفو برگردونیم نریزه و بعد زرده و شکر و وانیل و آبجوش رو پنج دقیقه با همزن میزنیم تا کرمی و کشداربشه و روغن رو اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم حالا همزن رو کنار میزاریم اردو بگینک پودر رو روی مواد الک میکنیم و با قاشق یا لیستک دورانی هم میزنیم درحدی که ارد حل بشه و مواد یکنواخت بشه و در اخر سفیده رو اضافه میکنیم و درحد مخلوط شدن میزنیم
فر رو ازقبل ۱۰دقیقه گرم میکنیم
من اینو با فردست ساز پختم و ازقبل گرمش کردم داخل قوطی رب کاغذ روغنی میندازین و فقط کف قوطی رو چرب میکنیم و مواد کیکو میریزیم و۴۰دقیقه میزاریم داخل فر به مدت۱۵۰درجه
داخل فردستساز ۵۰تا ۶۰دقیقه طول میکشه با شعله ملایم
نوشجونتون😊🤗
این کیک با استر کشی و خامه کشی و تزیین یه کیک ۷۰۰گرمی بهمون میده
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎗 #شربت_گل_پنیرک🎗
شربت گل پنیرک یکی از بهترین خنک کنندههای بدن در تابستان هست و خواصش فوق العاده زیاده👌
خودش زیاد طعم و عطری نداره بنابراین ما با مخلوط آب و شکر میتونیم عرق بیدمشک، گلاب، نعنا و بهار نارنج رو به دلخواه اضافه کنیم و تخم شربتی که دیگه عالی میشه، من عرق بیدمشک رو انتخاب کردم😋
سه قاشق گل پنیرک با نصف لیوان آب سرد نیم ساعت بمونه و از صافی ردش کنیم
آبی کاربنی: عصاره بیشتر و مخلوط آب و شکر و عرق
آبی کمرنگ: عصاره کمتر و مخلوط قبلی
سبز: عصاره بیشتر و مخلوط قبلی و زعفران دم کرده
صورتی پر رنگ: عصاره بیشتر و مخلوط آبشکر و عرق و ابلیمو
صورتی کم رنگ: عصاره کمتر و مخلوط آبشکر و ابلیمو
زرد: زعفران و مخلوط آبشکر و عرق و کمی گلاب
فقط موقع سرو کردن درستش کنید چون بعد مدتی کمرنگ میشه🌸
#آشپزی
آشپزی و کیک پزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
🍕🍗🥘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_خیس
شکر...... یک و نیم پیمانه
روغن...... یک پیمانه
آرد..... 2 پیمانه
شیر یک و نیم پیمانه
تخم مرغ ......3 عدد
بکینگ پودر 10 گرم معادل یک قاشق غذا خوری
وانیل......نوک چاقو
پودر کاکائو .....50 گرم معادل 5 قاشق غذاخوری
آرد با وانیل و بکینگ پودر را باهم مخلوط کنید و 3 بار الک کنید شکر و شیر و روغن مایع و پودر کاکائو رو با همزن بزنید بعد یک لیوان از این مایع بردارید کنار بذارید بعد تخم مرغ را دونه دونه اضافه کنید و با همزن بزنید در نهایت مخلوط ارد رو اضافه کنید و هم بزنید البته با قاشق یا لیسک دیگه همزن لازم نیست ظرف مورد نظر رو چرب کنید و ارد بپاشید و مواد رو بریزیدو در فر 170 درجه به مدت 30 الی 35 دقیقه بپزید تو همون ظرف برش بزنید و حالا اون یک لیوان سس شکلاتی که نگه داشته بودین روی تمام سطح کیک بریزید بذارید خنک بشه. بعد از ظرف خارج کنید و در ظرف سرو بچینید. دقت کنید چون خیلی زود خورد میشه اصلا نگران هم نباشید کیکتون با سس شکلاتی خمیر نمیشه فوق العاده خوشمزه است.روشم با شکلات تخته ای رنده شده تزیین کردم.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیر_طالبی
سلااام دوستان ❤
عزیزانی که به طالبی وعسل حساسیت دارند شکر رو جایگزین کنن
نوشیدنی سالم و خوشمزه ترکیب شیر وطالبی میخواید خوشمزه تر باشه از بستنی وانیلی استفاده کنید. خیلیا خامه میریزن راستش با خامه امتحان نکردم نمیدونم خوشمزه میشه یا نه عزیزانی که امتحان کردن کامنت بزارن 🤩
این مقدار پنج ویا شش لیوان
طالبی متوسط یک عدد
شیر یک تا یک ونیم لیوان
بستنی سنتی وانیلی دو اسکوپ پر
گلاب دو الی سه قاشق
شکر سه قاشق عزیزانی که شیرین دوست ندارن میتونید شکر رو حذف کنید
طالبی رو پوست بگیرید خرد کنید حدود یک الی یکساعت ونیم بزارید داخل فریزیر
شیر هم بزارید داخل فریزیر اما نبنده
همه مواد رو داخل مخلوط کن بریزید آنقدر بزنید تا یکدست بشه عزیزان من ابتدا یک لیوان شیر ریختم اگه دیدید شیر طالبی غلیظه کم کم نصف دیگه لیوان بزنید.
اگه طالبی بره داخل فریزیر یخ لازم نداره اینجوری خوشمزه تره یخ کمی بی مزش میکنه.
بریزید تو لیوان سرو ونوش جان کنید اینجا یک اسکوپ بستنی بریزید دیگه نور علی نور 😋
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش یه صبحانه عالی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آمــوزشــے 🍭
#ایــده_بــگــیــریــم ✨
روش درســت ڪــردن اسنک تابه ای
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بادمجون اینجوری درست کن
هدایت شده از آشپزی خوشمزه های ناب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مربا_آلبالو🍒درخواستی شما😍😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میدونم هممون عاشق پیتزاییم،حالا ببین با سیب زمینی تنوری ترکیب بشه دیگه چه ترکیبی میشه😍
هدایت شده از آشپزی خوشمزه های ناب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❗️نيمرو سيميت❗️
يه روش متفاوت براى جذابتر كردن نيمروى صبحانه 🌸
كره ٢٠ گرم
كنجد ٣ ق غ
پنير پيتزا ١/٢ پيمانه
تخم مرغ ٢ عدد
نمك ١/٥ ق غ
فلفل ١/٥ ق غ
پول بيبر ١/٥ ق غ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینجوری باقالی پوست میگیرن