37.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تاحالا شده که یهویی خیلی هوس حلوا بکنی؟؟این حلوا دقیقا مخصوص همون لحظه هست چون خیلی آسون و بی دردسر درست میشه😍😍😍😍ممنونم که مثل همیشه حمایتم میکنید ❤️❤️عاشقتونم😍❤️
شربت حلوا:👇
یک لیوان شیر
نصف لیوان شکر
یک چهارم لیوان گلاب
زعفران دم کرده
هل یک قاشق چایخوری
تمام مواد رو باهم مخلوط میکنید و میذارید روی حرارت تا شکر حل بشه و نیازی نیست که بجوش بیاد❤️
موادلازم حلوا:👇
بیسکوئیت پودر شده که از الک رد کردیم:یک لیوان
روغن:یک سوم لیوان
کره:۲۵گرم
پودربیسکوئیت رو حدوده۴تا۵ دقیقه با حرارت ملایم تفت بدین بعد کره و روغن رو اضافه کنید و حدوده۵تا۶ دقیقه دوباره تفت بدین و بعد شربت رو طی سه مرحله به مواد اضافه کنید ومدام هم بزنید تا حلواتون قوام بیاد و آماده بشه میتونید مثل من ماسوره بزنید و با پودرپسته و گل محمدی تزیینش کنید😍
پیشنهاد میکنم حتما درست کنید عالی میشه😍😍😍😍
#حلوا
#محرم
#آشپزی
آشپزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این #خورشت
کرفس رو از مادرم یاد گرفتم😍
مادرم همیشه خورشت کرفسش اینجوری غلیظ و پر سبزی بود واسه همین هم من عاشق خورش کرفسم🥰
مواد لازم
گوشت ۳۰۰ گرم🥩
کرفس ۴۰۰ گرم
سبزی قرمه ۲۰۰ گرم🌱
نعنا ۵۰ گرم🍃
جعفری ۱۵۰ گرم☘️
پیاز ۱ عدد درشت🧅
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم🧂
زردچوبه و آبغوره هم به مقدار لازم😁
.
میزان آب خورش هم باید جوری باشه که روی مواد رو بگیره واسه من تقریبا حدود ۳ لیوان شد🫗
طبق ویدئو جلو برید و درست کنید😍
نکته اینکه با شعله خیلی کم خورش ۳ ساعت باید بپزه تا حسابی جا بیافته🔥
و اگه یه شبم گذاشتین یخچال مزهها به خورد هم دیگه رفت که عالی میشه😍
#آشپزی
آشپزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیگه نگو چجوری برای مهمون #هندونه ببرم 😉
اینجوری شیک و باکلاس پذیرایی کن 👌
میز خوشگل بچین اللخصوص که الان فصل هندونه اس
#آشپزی
آشپزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیتزا_بیکن🥓😍😋
میدونستین کسایی که بلدن پیتزا درست کنن دوستای بیشتری دارن؟😋🍕
🩷~موادلازم برای دونفر:
۲پیمانه (۲۵۰گرم) آرد گندم یا نانوایی یا سه صفر
سه چهارم پیمانه آب ولرم
۱و ۱/۲ ق چ خمیرمایه
۱ق چ شکر
۱ق چ نمک
۲ق غ روغن زیتون یا آفتابگردون
💫~برای سس:
۳ عدد گوجه
نمک،فلفل،اورگانو،آویشن،پودرسیر،پودر پیاز، از هرکدوم ۱ ق چ
مواد روی پیتزا:
بیکن و پنیر موزارلا به مقدار لازم
#آشپزی
آشپزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩طرز تهیه #شام_فوری
🔹مواد لازم: 2 عدد سیب زمینی.2 عدد گوجه فرنگی.3 عدد فلفل سبز.2 عدد پیازچه.4 عدد تخم مرغ.1 قاشق چایخوری نمک.100 گرم پنیر فتا.100 میلی لیتر روغن.150 میلی لیتر شیر.400 گرم آرد.20 گرم بیکینگ پودر.پنیر پیتزا
#آشپزی
آشپزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
• بونتی🥥•
" فقط با ۳ قلم مواد فوری ترین و خوشمزه ترین شکلات و درست کن😋
#آشپزی
آشپزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•صبحونه جذاب😋•
با همون مواد همیشگی یه صبحونه جذاب بساز🍳
#آشپزی
آشپزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•شیرینی خونگی🍰•
ازاین راحت تر و خوشمزه تر پیدا نمیکنی😍
#آشپزی
آشپزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•چیزکیک نیویورکی🍰•
این چیز کیک نیویورکی ب نظر من صدر جدول همه چیز کیک ها قرار داره🫠
#آشپزی
آشپزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
28.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش حلوا خرما برای #نذری #محرم
یکبار روی فیلم بزنید تا تصویر بصورت تمام صفحه به شما نشون داده بشه.
#حلواخرما یه حلوای مقوی و با طبع گرمه و چون شکر نداره می تونید با عذاب وجدان کمتری نوش جان کنید🤭
مواد لازم👇
آرد گندم یک پیمانه سرپر
خرمای بدون هسته دو پیمانه سرخالی
روغن حدودا نصف پیمانه
کره سی گرم
زعفران با دست و دلبازی
گلاب یک سوم پیمانه
پودر هل نصف ق چ
پودر دارچین یک ق چ
پودر گل محمدی یک ق چ
آب جوش حدود شش پیمانه
#آشپزی
آشپزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#قیمه_نذری
📌آموزش قیمه نذری با نکات
مواد لازم قیمه نذری برای یک نفر(یک پرس)
.
✔️گوشت گوسفندی ۶۰ تا ۷۰ گرم
✔️لپه ۳۰ گرم
✔️پیاز خام ۲۵ تا ۳۰ گرم
✔️رب گوجه فرنگی ۱۰ گرم
✔️روغن به مقدار لازم
✔️ادویه قیمه یک سوم ق چ
✔️آب قلم به مقدار لازم
✔️لیمو عمانی یک عدد(من چون از پرک لیمو هم استفاده کردم لیمو عمانی رو کمتر ریختم)
✔️سیب زمینی خام حدود پنجاه الی ۱۰۰گرم
📌ترکیب ادویه قیمه(پودر گلسرخ یک ق،میخک دو عدد،هل دو عدد،پودر دارچین یک ق چ،فلفل سیاه نصف ق چ)
.
📌من ادویه ها رو دم میکنم و عصاره ادویه رو اضافه میکنم که در اینصورت رنگ خورش سیاه نمیشه
📌من یک تکه چوب دارچین هم مستقیم داخل خورش انداختم که بهتر شما هم به جای دارچین از چوب دارچین استفاده کنید و آخر پخت چوب دارچین و جدا کنید(اینطوری رنگ خورش سیاه نمیشه)
📌دقت کنید موقع تفت دادن رب که رب نسوزه که رنگ قیمه تیره میشه
📌حتما لیمو عمانی هارو نیم ساعت با آب جوش خیس کنید تا تلخیش از بین بره
📌اگر ادویه ها رو مستقیم داخل قیمه میریزید حتما بکوبید
📌پیشنهاد میکنم قیمه نذری رو با سیب زمینی سرخ کرده سرو کنید نه چیپس خلالی
📌طرز تهیه:
✔️گوشت و با پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه و رب تفت بدین آب اضافه کنید اجازه بدین حدود دو ساعت بپزه
✔️لپه رو که از قبل خیس کردید تفت بدین و اجازه بدین حدود ۷۰ درصد پخت لپه انجام بشه.
آشپزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#واویشکا_گیلانی😋😋
با صدا ببینید🔈
💕پیاز بزرگ یک عدد خرد شده
💕گوشت چرخ شده 200گرم
💕سیب زمینی خرد شده یک عدد بزرگ
💕رب گوجه یک قاشق
💕گوجه رنده شده سه عدد متوسط
💕اب نارنج سه قاشق
💕نمک و فلفل و زردچوبه
💕روغن به میزان لازم
تو کلیپ کاملا مشخصه،فقط اینکه بعضی ها آخرش تخم مرغ هم میزنن و یا اینکه گوجه رو بجای رنده کردن خرد میکنن ولی این مدل و بیشتر درست میکنن.اضافه کردن آب نارنج و یا آبغوره اختیاریه
#آشپزی
آشپزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آلبالو_خشکه🍒🍒
دیگه از بیرون آلبالو خشکه نخر و تا فصلش هست خودت براحتی درستش کن.
آلبالو خشکه رو نه تنها بچه ها بلکه بزرگتر ها هم عاشقشن فکر نمیکنم کسی ازش بدش بیاد.
😉😉😉😉😉
دُم آلبالو ها رو جدا کنید و بشورید یه قابلمه رو پر از آب کرده و روی شعله بزارید زمانی که به جوش اومد دو ق غ نمک بهش اضافه کنید آلبالو ها رو داخل سبد بزارید و به مدت ۳ ثانیه داخل آب فرو کنید این کار رو دو تا سه بار انجام بدید تا پوست آلبالو ها نازک شه و زودتر خشک شن.
آلبالو ها رو داخل سینی پهن کنید و جلوی آفتاب بزارید برحسب منطقه ی زندگیتون یک تا سه روز طول میکشه که آب آلبالو ها کشیده بشه آلبالو ها رو داخل سبد بریزید و بشورید تا گرد و خاکش تمیز شه بعد داخل کاسه ریخته و دو تا سه ق غ رب انار و خیلی کم نمک بهشون بزنید و یک روز داخل سایه بزارید که رطوبت کشیده شه و رب انار به خورد آلبالو ها بره.
#آشپزی
آشپزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ماهی_کبابی به سبک جنوبیا😍😋
مواد لازم حشو:
سبزی ماهی🌿
سیر🧄
رب گوجه🥫
عصاره تمر🥣
پیاز🧅
ادویه ها شامل:(نمک،فلفل قرمز،ادوبه ماهی ،زردچوبه)🌶🧂
پیاز که سبک شد سبزی ماهی روبهش اضافه کنید یکم تفت بدین تا از خامی در بیاد بعدش سیر، ادویه ، رب گوجه و در آخرم عصاره تمر بهش اضافه کنید ۱۰ دقیقه با شعله کم تفتش بدین،بعدش حشو خوشمزه ما آماده اس .
#آشپزی
آشپزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوراک_گوجه_بادمجان😍😋
بادمجان:يك كيلو🍆
گوجه:نيم كيلو🍅
پياز:دو عدد بزرگ🧅
نمك
رب گوجه فرنگي
آبليمو:٥قاشق غذا خوري🍋
زردچوبه:نصف قاشق چايخوري
ادويه چندقلم:نصف قاشق چايخوري
روغن:به اندازه مورد نياز
بادمجون ها روپوست بگيريد وبزاريد يه يكساعت توآبكش بمونه
همزمان پيازهاتون وخلال كنيد وتفت بديد بادمجانها هم بعد يكساعت سرخ كنيد وگوجه ها هم حلقه اي خردكنيد وپياز وگوجه وبادمجون ولايه لايه داخل ظرف بزاريد
🔻براي درست كردن سس🔻
رب گوجه وادويه ها وفلفل ونمك وآبليمو ودوتا ليوان آب مخلوط كنيد وروي مواد داخل ظرف بريزيدسر ظرف وببنديد وبذاريد با شعله متوسط روبه كم خوب بپزه اضاف كردن آبليموبه بادمجون باعث ميشه كه سوداوي بادمجون كمتر بشه وبا خوردن بادمجون اذي
موادلازم براي پخت لَلَك:
للك دوپيمانه
پياز:٢عدد درشت🧅
آب:٣/٥ليوان
روغن:٣ق غ
زردچوبه:مقدارخيلي كم
روش پخت لَلَك🔻🔻
لَلَك ها بايد مقداري تفت بخورن به اصطلاح بوداده بشه پيازها نگيني خوردكنيد وتفت بديدبعد نمك وزردچوبه وبعد آب اضاف كنيد وقتي آب به جوش اومدللك ها اضاف كنيد وسريع به هم بزنيد وزيرشو خاموش كنيد.بعدازچنددقيقه روشن كنيد تا دم بکشه
#آشپزی
آشپزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شامی_بوقلمون🦃🦃
اميدوارم هرجا هستين ته دلتون يه جوونه اميد داشته باشيد و روزهاي زيادي بياد كه همه با هم روي خوش زندگي رو ببينيم
اين يك دقيقه و ٤٧ ثانيه تقديم به شما اميدوارم دیدنش بتونه دلتون رو آروم كنه و چند لحظه از هرچي خبر بد هست
رو بدور کنه ☺️
درباره طرز تهيه هم بگم كه اگه اهل خوردن غذاهاي رژيمي و پروتئيني هستيد
اين غذا راست كار شماست ...
حدود سيصدگرم سينه بوقلمون چرخ شده
يه پياز بزرگ، دو حبه سير
يه ليوان برگ كرفس ريز شده ( ميتونيد با گشنيز جايگزين كنيد)
نمك و فلفل قرمز و پودر دارچين و پودر زنجبيل و كاري از هر كدوم يه ق چايخوري
دو ق رب ، ١ ق روغن براي تفت دادن رب
يه استكان آبغوره ( كه با دو ليوان آب تركيب كردم )
تركيب آبغوره با رب، كمي سس رو تيره ميكنه
ميتونيد از يك ق رب انار هم توي سس استفاده كنيد
مراحل رو هم که طبق فیلم میبینید
#آشپزی
آشپزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
27.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#لواشك آلو
يه لواشك خوشرنگ و ترش مزه😋
اين روشي كه آموزش دادم برا هر نوع ميوه اي خواستين لواشك درست كنين ميتونين از همين روش استفاده كنيد.
🔻مواد لازم:
آلوسياه
نمك دو ق غ
شكر پنج ق غ
آبليمو سه ق غ
آب هم يك ليوان(قابل حذف)
✅نمك ،شكر آبليمو كاملا سليقه اي هست و چشمي ميتوني كم كم اضافه كني،و در حين پخت مواد لواشكت مزه كني تا به مزه دلخواهت برسه.
✅اي مقداري كه من گفتم حدود ده كيلو آلو داشتم.
✅اگه گوشت كوب برقي نداري ميتوني از صافي رد كني يا با ميكسر ميكس كني.
✅من تا دوسال هم اين لواشكا نگهداري ميكنم.از سلفون جدا ميكنم و تو ظرف سر بسته ميزارم تو فريزر.
✅گاهي وقتا من كف سيني حتي سلفون هم نميكشم همينجوري ميريزم مواد لواشك.
#آشپزی
آشپزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزه ترین #سوپ جو رستورانی با همه نکاتش همینه
🍜🍲🍲🍲🍲
✅سوپ جو
جو ۳/۴پیمانه
پیاز بزرگ ۱عدد
هویج بزرگ ۱عدد
رب ۱تا ۲ق غ
زرشک و جعفری به مقدار لازم
سینه مرغ ۱عدد
.
شمام مثل من عاشق سوپ هستین 😅
این سوپ معرکست 👌
#آشپزی
آشپزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حلوا_سیب_گلاب😍😋
پیشنهاد می کنم حتما امتحانش کنید یک حلوای خوشمزه،لطیف ،خوش عطر و دوست داشتنی
سیب گلاب رنده شده یک لیوان، آردسفید یک لیوان، شکریک لیوان، آب یک لیوان، کره ۵۰ گرم، روغن جامدیک ق غ، روغن مایع ۱/۳لیوان، گلاب ۱/۴ لیوان، زعفران دم کرده
🔴آردرو روی حرارت کم مدام هم بزنید تفت بدید تا رنگ آردتغییر کند بعد الک کنید
سیب را پوست بگیرید ورنده کنید. آب، شکر و سیب گلاب مخلوط کنید روی حرارت بگذارید وقتی جوش اومد و شکر حل شد زعفران و گلاب را اضافه کنید یکی، دو جوش زداز روی حرارت بردارید آردالک شده را به تابه منتقل کنیدکره و روغن را اضافه کنید کمی آرد رو با روغن تفت بدید بعد شربت را در دو مرحله به حلوا اضافه کنید و مدام هم بزنید تا جایی که حلوا جمع شود و بعد ها را گهواره کنید داخل ظرف مورد نظر بریزید و به دلخواه تزیین کنید
#آشپزی
آشپزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•لیموناد قرتی🍋•
هم حسابی خنکتون میکنه هم کلی بهتون انرژی میده🥰
#آشپزی
آشپزی خوشمزههای ناب 🍔👩🍳👇
@khoshmazehayenab