eitaa logo
آشپزی خوشمزه های ناب
7.8هزار دنبال‌کننده
2هزار عکس
8.3هزار ویدیو
0 فایل
﷽ تا پیاز داغت آماده بشه من بهت میگم چی درست کنی 😉😊😉 نااااااب ترین خوشمزه ها رو همینجا میتونی پیدا کنی 🤩😋🤭 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•دسر سه سوته😋😍 ینی فکرشو‌نمیکردم با ساقه طلایی بتونم ۳سوته برا مهمونای یهوییم یه دسری درست کنم🥰 آشپزی‌ و کیک پزی خوشمزه‌های ناب 🍔👩‍🍳👇 @khoshmazehayenab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میرزاقاسمی 🍅🍆🥚🧄 با صدا ببینید بادمجان متوسط: ۶ عدد لیموترش: ۱ عدد گوجه فرنگی: ۵ عدد سیر: ۱ بوته تخم مرغ: ۳ عدد رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز و نمک: به مقدار لازم گوجه فرنگی ها را چند دقیقه داخل آب جوش و بعد داخل آب یخ قرار دهید.پوست گوجه فرنگی ها را به راحتی بگیرید و ریز خرد کنید.بادمجان ها را روی شعله به طور کامل کباب کنید و پوست بادمجان ها را گرفته و ریز خرد (ساطوری) کنید.سیر رنده شده را داخل روغن مایع تفت داده و پس از کمی سبک شدن ادویه ها و بادمجان ها را اضافه کنید و درب قابلمه را قرار دهید، پس از پختن و سرخ شدن بادمجان ها، رب گوجه فرنگی را وسط ظرف اضافه کنید و تفت دهید، حال گوجه فرنگی ها را ریخته و تا گرفته شدن کامل آب گوجه ها و روغن انداختن غذا صبر کنید، نمک و آب لیموترش را داخل غذا بریزید، کنار غذا تخم مرغ همزده را اضافه کنید تا تخم مرغ ها کمی گرفته شود و بعد به طور کامل با غذا هم بزنید آشپزی‌ و کیک پزی خوشمزه‌های ناب 🍔👩‍🍳👇 @khoshmazehayenab
مارمالاد زردآلو مواد لازم: زردآلوی رسیده و بدون هسته ۵۰۰ گرم شکر🍚 ۵۰۰ گرم پودر ژلاتین ۱ قاشق چایخوری استاندارد سرپُر ماندگاری مارمالاد کمتر از مرباست و ژلاتین باعث ماندگاری بیشتر مارمالاد میشه پس اصلا حذفش نکنید آب 💧۳ قاشق غذاخوری بعضیا برای حل کردن ژلاتین از گلاب به جای آب استفاده میکنن که من نمی‌پسندم چون روی طعم مارمالاد اثر میذاره آبلیمو🍋 ۱ قاشق غذاخوری به جای آبلیمو میتونید ۱/۸ قاشق چایخوری جوهر لیمو اضافه کنید زعفران آبکرده 💛۱ قاشق غذاخوری (دلخواه) زعفران فقط برای خوشرنگ شدن به مارمالاد اضافه میشه و قابل حذفه #آشپزی آشپزی‌ و کیک پزی خوشمزه‌های ناب 🍔👩‍🍳👇 @khoshmazehayenab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد ماکارونی پاستا فرمی 250 گرم کالباس یا ژامبون 200 گرم هویچ پخته شده 1 عدد خیار شور 4_5 عدد کنسرو ذرت نصف لیوان کنسرو نخود فرنگی نصف لیوان فلفل دلمه نصف یک عدد 🔺️مواد لازم برای سس سس مایونز 8 قاشق غذا خوری ماست 4 قاشق غذا خوری آبلیمو تازه نمک فلفل سیاه سس خردل یک قاشق غذا خوری 🔺️طرز تهیه ابتدا پاستارو به همراه آب و نمک پخته آبکش کنید و بزارید کاملا خنمک بشه حالا همه مواد رو نگینی خرد کرده و به همراه کنسرو ذرت و کنسرو نخود فرنگی داخل ظرفی بریزید . حالا همه ی مواد سس رو باهم مخلوط کرده و روی مواد ریخته کاملا مخلوط کرده و داخل یخچال به مدت چند ساعت استراحت دهید. آشپزی‌ و کیک پزی خوشمزه‌های ناب 🍔👩‍🍳👇 @khoshmazehayenab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لاي پلو گوشت گوسفندي🧄🥩🥩🥩 زردچوبه :١قاشق غذاخوري سرخالي ادويه مخلوط:١قاشق غذاخوري چوب دارچين:٢عدد ليموعماني براي پخت گوشت٢عدد پياز:٣عددمتوسط🧅🧅🧅 برنج :٤پيمانه شويد خشك:٧يا ٨قاشق اگر تازه داريد ١كيلو خردكرده 🔻🔻🔻🔻🔻 اين ادويه ها براي زماني است كه ميخواهيد گوشت وداخل پياز داغ تفت بديد پيازبراي پياز داغ:٧-٨تا متوسط🧅🧅🧅🧅 پودر ليمو عماني سياه:٢قاشق غذاخوري نمك روغن زردچوبه:١قاشق مربا خوري ادويه مخلوط :١قاشق غذاخوري شويدخشك:بستگي به خودتون داره من يه ٧،٨تا قاشق ريختم براي سس :🍅🍅🍅 ٢ قاشق رب آب گوشت واز صافي ردكردم به رب اضافه كِردم نمك آبليموي تازه اگر ميخواهيد از شويد تازه استفاده كنيد حتما برنج و دون تر آبكش كنيد آشپزی‌ و کیک پزی خوشمزه‌های ناب 🍔👩‍🍳👇 @khoshmazehayenab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب ماهیتابه ای با کمترین مقدار روغن این دستور شاید با دستورای دیگه ای که دیدین تفاوت داشته باشه اما باید بگم که خیلی خوشمزه و سالمه، چون با روغن خیلی کم پخته میشه و سرخ کردنی نیست. خب بریم سراغ طرز تهیه: اول یه پیاز رو رنده میکنیم و آبش رو نمیگیریم، یه سیب زمینی رو هم رنده می کنیم و اینم آبش رو نمیگیریم. بعد گوشت رو اضافه میکنیم(که مال من چون گوشت گوسفند بود با چربی هست🐏) نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، دارچین و پودر زیره سیاه (اگه دوست داشتین زعفرون) بهش اضافه می کنیم و خوب ورز میدیم و چند بار به ظرف می کوبیم تا مواد کاملا منسجم بشه، بعد حدودا نیم ساعت بزارین تو یخچال تا خودش رو بگیره، کمی کف ماهیتابه روغن بریزین(اگه روغن دنبه باشه که عالیه) و کباب ها را کف ماهیتابه می چینیم و درش رو می بندیم و حرارت رو کم میکنیم(اینجوری گوشت آب میندازه و با آب خودش میپزه) وقتی آبش تموم شد، دو طرفش رو کمی سرخ می کنیم. می بینین که با اینکه ‌پودر نان، آرد نخودچی و تخم مرغ نزدم بازم کباب ها وا نرفت چون نکته اش تو خوب ورز دادنش هست، در ضمن خیلی سیب زمینی اضافه نکردم چون کبابه، کوکو که نیست آشپزی‌ و کیک پزی خوشمزه‌های ناب 🍔👩‍🍳👇 @khoshmazehayenab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سلام آخرین جمعه مرداد ماهتون زیبـا دوستان خوبم آدینه تون پراز شادی امیدوارم یه روزعالی راکنار خانواده ودوستان داشته باشید ثانیه ثانیه امروزرو به خوشی سپری کنید
🌹 جمعه اول است ماه جدید را با صدقه دادن و خیرات آغاز کنیم . ان شاءالله با خواندن این دعا در اول ماه صفر ازبلا دور بوده ، حاجت روا شوید: نیت کنید👇👇👇 🔸سُبحانَ الله یا فارِجَ الهَمّ 🔸وَ یا کاشِفَ الغَمّ 🔸فَرِّج هَـمّی وَ یَسّر اَمری وَ ارحِم ضَعفی 🔸وَ قِلَـّةَ حیلَتی وَ ارزُقنی حَیثَ 🔸لا اَحتَسِب یا رَبَّ العالَمین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
| دانه چیا ۳ ق غ شیر نصف لیوان | جو پرک ۲ ق غ شیر ۱ فنجان | توت فرنگی ۵ عدد عسل ۱ ق | شکر قهوه‌ای ۲ ق موز چند تکه | کینوا ۳ ق غ شیر ۳/۴ لیوان آشپزی‌ و کیک پزی خوشمزه‌های ناب 🍔👩‍🍳👇 @khoshmazehayenab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳 مواد لازم : | دانه چیا ۳ ق غ شیر نصف لیوان | جو پرک ۲ ق غ شیر ۱ فنجان | توت فرنگی ۵ عدد عسل ۱ ق | شکر قهوه‌ای ۲ ق موز چند تکه | کینوا ۳ ق غ شیر ۳/۴ لیوان طرز تهیه رو تو ویدیو ببین بنظرم برای عصرانه ،،صبحانه و شام کفایت می‌کنه 😊 آشپزی‌ و کیک پزی خوشمزه‌های ناب 🍔👩‍🍳👇 @khoshmazehayenab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یکی از محبوب ترین خورشت ها برای من سیب زمینی با گوشت هس که من بیشتر گوجه اشو دوسدارم😅 شما چی؟ من سیب زمینی ها جدا سرخ میکنم گوشت هم میپزم تو قابلمه پیاز رنده و بانمک و زردچوبه تفت میدم گوجه و رب گوجه میزنم بعدم سیب زمینیها بعدم گوشت و کمی اب غلیظش و طعم اصلیش با دو تکه چوب دارچین محشره می میذارم کمی بپزه و جابیفته. آشپزی‌ و کیک پزی خوشمزه‌های ناب 🍔👩‍🍳👇 @khoshmazehayenab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋 ✅ من که عاشق آلو بخارا هستم مخصوصا برای مرغ شکمپر 😋😋 بریم با هم کلیپ رو ببینم و البته بدرستیمش ☺️ آشپزی‌ و کیک پزی خوشمزه‌های ناب 🍔👩‍🍳👇 @khoshmazehayenab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.😋 ✅مواد لازم سیب زمینی پخته شده 1 عدد خیار شور 1 عدد کلم بنفش 2 قاشق غذاخوری قارچ یک قاشق غذاخوری نخود فرنگی 1 قاشق غذاخوری پیازچه یک قاشق غذاخوری شوید تازه چند شاخه آبلیمو 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری نمک و فلفل به میزان لازم ✅طرز تهیه👇 همه مواد رو خورد کنید و بعد از آن مخلوط کنید و نوش جان کنید آشپزی‌ و کیک پزی خوشمزه‌های ناب 🍔👩‍🍳👇 @khoshmazehayenab
42.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۴ مدل شیک ومجلسی 🔹مواد میانی رول کرپ و ناپلئونی: فیله مرغ ۱۰ عدد سیب زمینی متوسط ۳ عدد فلفل دلمه رنگی ۱ عدد جعفری خورد شده ۳ ق س پیازچه خورد شده ۱ ق س ذرت پخته شده ۱ پیمانه پنیر گودا ۳ ورق 🔹مواد سس: پنیر خامه ای ۴۰۰ گرم ماست ۴ ق س سس مایونز ۴ ق س سیر رنده شده ۲،۳ حبه نمک، فلفل، پاپریکا و پودر پیاز ۱ ق چ آبلیمو ۱ ق س 🔹مواد کرپ: تخم مرغ ۳ عدد نمک ۱/۸ ق چ پودر سیر ۱/۴ ق چ شیر ۲۲۰ گرم ۱ پیمانه آرد ۱۱۰ گرم ۳/۴ آشپزی‌ و کیک پزی خوشمزه‌های ناب 🍔👩‍🍳👇 @khoshmazehayenab ‌‎‎‎‎‌ ‌‌‎‎‌‎‎‎‌‎‎‎‎‌ ‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•دلمه مرغ با نون ساندویچی😋 یه ساندویچ خوشمزه و سریع آسون ،این فسقلی خیلی خوشمزست🥰 آشپزی‌ و کیک پزی خوشمزه‌های ناب 🍔👩‍🍳👇 @khoshmazehayenab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 مواد لازم برای خورش ۴ الی ۵ نفره فیله مرغ ۸ عدد زرد چوبه نصف قاشق چای خوری نمک ۱ قاشق چای خوری گردو آسیاب ۵ قاشق غذا خوری اب یخ ۴ لیوان رب انار ۱ ونیم قاشق غذا خوری پوره انار ترش (سلیقه ای )نوک قاشق غذا خوری زعفرون دم کرده ۲ قاشق غذاخوری یخ ۱ تیکه شکر ۲ الی ۳ قاشق غذا خوری پخت زعفرون بین ۴ الی ۶ ساعت زمان میبره ،من ۵ ساعته میپزم بعد اضافه کردن رب انار و اولین جوش ،مرغ و اضافه میکنم و ۳ ساعت رو حرارت سوزنی میزارم،بعد زعفرون و یخ و شکر و میریزم و دوباره ۲ ساعت میره رو حرارت سوزنی ۱۰ دقیقه اخرم در ظرف و بردارید آشپزی‌ و کیک پزی خوشمزه‌های ناب 🍔👩‍🍳👇 @khoshmazehayenab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ‌☑️⁩پیاز»یک عدد ‌☑️⁩فلفل دلمه ای»یک عدد ‌☑️⁩گوشت چرخ کرده»۲۵۰گرم ‌☑️⁩قارچ»۱۰عدد(بیشتر هم باشه اشکالی ندارد)🍄 ‌☑️⁩نمک،فلفل،آویشن،پاپریکا ، پودر سیر برای دیپ پنیر: ‌⬅️⁩شیر»۲لیوان ‌⬅️⁩کره»۳۰گرم ‌⬅️⁩نمک،فلفل،پودرسیر ‌⬅️⁩پنیر گودا ورقه ای»۴-۵عدد ‌⬅️⁩آرد»۲ ق غ ‌همه ی نکات و موارد رو داخل کلیپ توضیح دادم،بازم اگه سوالی بود کامنت کنید.از تابه معمولی یا گریل اسنک هم میشه استفاده کرد ولی در کل حتما تابه داغ داغ باشه،اول با دست کمی فشرده میکنیم بعد جسم سنگین میذاریم گریل بشه.شیر هم دمای محیط باشه بعد اضافه کنید.به جای کره میتونید یه ق غ روغن زیتون بزنید.میتونید یه ورقه پنیر هم روی مواد گوشتی بذارید،اگر خیلی پنیر دوست دارید.میتونید از سویا یا گوشت پخته و ریش شده به جای گوشت چرخ کرده استفاده کنید. آشپزی‌ و کیک پزی خوشمزه‌های ناب 🍔👩‍🍳👇 @khoshmazehayenab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شربت زعفران ( دقیقا مثل شربت های نذری😍) هم خشک هست زعفرانشون، هم عطر و بوش فوق العادس ( مامانم هم خریده راضی بوده 😍😃) محرمم که نزدیکه لازمتون میشه . این از این. مواد لازم برای شربت: شکر ۳۸۰ گرم دولیوان آب یک لیوان گلاب ۵۰ گرم هل دو سه عدد زعفران تخم شربتی برای شربت جوهر لیمو نوک ق چ شکر و آب رو داخل قابلمه ریخته و روی حرارت کم بذارید( نباید بجوشه ) قاشق فلزی هم نزنید بهش بذارید شکر کم کم حل شه . حل که شد هل شکسته، گلاب رو بریزید بذارید شربت بجوشه که قوام بیاد حین کار جوهر لیمو رو با دو ق غ آب مخلوط کرده و با قلمو دور قابلمه بکشید کمک میکنه شکرک نزنه با حرارت کم اجازه بدید شربت قوام بیاد نباید خیلی سفت و غلیظ شه آشپزی‌ و کیک پزی خوشمزه‌های ناب 🍔👩‍🍳👇 @khoshmazehayenab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیراشکی تابه‌ای🥰😍😋 این پیراشکی دل همه رو به دست میاره، هم بدون فرِ؛ هم مواد میانی ش لذیذ و متفاوته🤩 آشپزی‌ و کیک پزی خوشمزه‌های ناب 🍔👩‍🍳👇 @khoshmazehayenab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزای قارچ و مرغ😍😋 قارچ و مرغ یکی از هِثلی ترین پیتزاهاست با من همراه باش تا بهترینا رو یاد بگیری پیتزا قارچ و مرغ مخصوص ▪️فیله مرغ ۷ ۶ عدد ▪️قارچ متوسط تفت داده شده ورقه ای ۱۰ عدد ▪️پنیر تاپینگ پیتزا ▪️گوجه گیلاسی ▪️فلفل دلمه سبز ▪️نمک ▪️پاپریکا هندی ▪️پودر سیر ▪️ادویه مخصوص مرغ ▪️زردچوبه ▪️آویشن ▪️روغن زیتون فرابکر قاشق ▪️آب ۲ عدد پیاز ⭕️ نکته بعد از مزه دار کردن مرغ حد اقل ۲ ساعت استراحت کند مواد سس پیتزا : ▪️سس خردل ۲ قاشق غذاخوری ▪️سس مایونز چیلی ۲ قاشق غذاخوری ▪️روغن زیتون فرابکر ۲ قاشق غذاخوری ▪️۵ حبه سیر کوچک ▪️ریحون خرد شده تازه ۵ شاخه آشپزی‌ و کیک پزی خوشمزه‌های ناب 🍔👩‍🍳👇 @khoshmazehayenab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قارچ سوخاری شکم پر😋😍 مواد لازم : پنیر خامه‌ای ۲ ق پنیر پارمزان ۲ ق جعفری خورد شده سیر ۳ عدد قارچ آشپزی‌ و کیک پزی خوشمزه‌های ناب 🍔👩‍🍳👇 @khoshmazehayenab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 بالای ران مرغ استفاده کرده و کامل استخوانهاش جدا شده اول میریم سراغ درست کردن سس ماست خامه ای یا ماست پرچرب 3 تا 4 قاشق غذاخوری آبلیمو یا لیمو ترش تازه 2 قاشق غذاخوری رب کوجه فرنگی 1 و نصف قاشق چایخوری روغن مایع 6 قاشق غذاخوری ادویه ها پودر کاری پودر پاپریکا نمک فلفل زردچوبه به میزان دلخواه خب حالا مرغ هارا میخوابونیم تو سس یه سلیفون پهن میکنیم مرغهارو میچینیم روی هم به صورت فشرده سعی کنین با سلفون مرغ هارو رول کنین و سلفونو چند لایه بپیچین تا یه رول محکم مثل رول کالباس شه مثل رولت خامه ای که قشنگ رولش میکنین بعد که حسابی پیچیدین سلیفونو محکم کردین بزارین 18 تا 24 ساعت تو فریزر بمونه حالا از فریزر خارج میکنیم سلفونو از دورش باز میکنیم چند دقیقه صبر میکنم تا قابل برش زدن بشه ولی هنوز حالت یخی داره و نباید بزارین اب شه با یه چاقوی تیز ورقه های نازک میبریم و با یکم روغن کف تابه نچسب سرخش میکنیم کنارشم فلفل و گوجه میتونین بزارین و ساندویچش کنین آشپزی‌ و کیک پزی خوشمزه‌های ناب 🍔👩‍🍳👇 @khoshmazehayenab