eitaa logo
آشپزی خوشمزه های ناب
7.7هزار دنبال‌کننده
2.1هزار عکس
8.9هزار ویدیو
0 فایل
﷽ تا پیاز داغت آماده بشه من بهت میگم چی درست کنی 😉😊😉 نااااااب ترین خوشمزه ها رو همینجا میتونی پیدا کنی 🤩😋🤭 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم ورق باقلوا ترجیحا ترک ۲۰ ورق کره صد گرم مواد کیک تخم مرغ ۳ عدد شکر یک پ پودر هل یک ق چ روغن مایع ۳ ق غ آرد نول یک پ پودر کاکائو مرغوب سه ق غ بیکینگ پودر یک ق چ مواد شهد باقلوا شکر یک پ آب یک پ شیرعسلی نصف پ عرق هل ۲ ق غ ابتدا به قطر ظرفی که قرار باقلوا داخل اون پخته بشه، بیست ورق برش میدیم ده ورق کف کار قرار میگیره هر ورق باید کره مالی بشه میریم سراغ درست کردن کیک تهم مرغهارو با شکر خیلییییی خوب باهمزن برقی بزنید بهش روغن ‌‌مواد خشک الک شده رو اضافه کنید ملات کیک ریخته میشه روی ده ورقی که کف قالب بود حالا ده ورق بعدی رو، روی ملات کیک تک به تک قرار میدیم هر لایه باید کره مالی بشه، یادتون باشه قبل فرستادن در فر حتما  باقلوا رو برش بزنید، برشها باید با چاقوی تیز ‌‌تا انتهای خمیر ها باشه، این کار به خوب پخته شدن کیک خیلی کمک میکنه میره تو فر از پیش گرم شده ۱۸۰ درجه به مدت سی دقیقه تو این فاصله میریم سراغ درست کردن شهد باقلوا شکر رو در آب حل کنید، بزارید رو حرارت شکر که حل شد بهش شیرعسلی و عرق هل رو اضافه کنید و اجازه بدین شهد دو دقیقه کامل بجوشه، دراین جوشیدن حتما کف شهد رو بگیرید، میزاریم شهد کاملا خنک بشه وقتی کیک باقلوا از فر دراومد شهد رو روی باقلوا میدیم و این کیک باقلوای بینظیر بعد خنک شدن آماده خوردن 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
ماهی قزل آلا بزرگ یا ماهی سفید پیاز سیر گردو خردشده سبزی معطر (گشنیز،شوید،جعفری و کمی شنبلیله) فلفل دلمه 🍲طرز تهیه ماهی شکم پر شمالی: ۱-برای تهیه ماهی شکم پر شمالی ابتدا ماهی سفید یا قزل آلای تازه را خوب شسته و بسته به سلیقه خودتان، سر و دم آن را جداکنید یا این که ماهی را به صورت کامل با سر و دم طبخ کنید. طبخ ماهی به صورت کامل مجلسی‌تر است. ۲-قسمت سفیدرنگ شکم ماهی را بصورت طولی از زیر گردن تا قسمت دم ماهی شکاف داده و آن را خوب بشویید تا کاملا تمیز شود. ۳-بعد از برش دادن قسمت شکم ماهی، آن را داخل صافی قرار دهید تا آب آن خارج شود. ۴-حالا مواد لازم برای مزه‌دار کردن ماهی را آماده کرده و ماهی را برای چند ساعت داخل مواد قرار دهید تا طعم دار شود. ۵-برای تهیه مواد طعم دهنده یک پیاز را بصورت نگینی خرد کنید و به آن مقداری آبلیمو، فلفل، نمک، تخم‌گشنیز، آویشن و زردچوبه اضافه کنید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید. ۶-حالا ماهی را داخل این موادخوابانده و با دست، ماهی را با این مواد بخوبی مخلوط کنید. ۷-در فاصله‌ای که ماهی طعمدار می‌شود بسراغ آماده‌کردن مواد داخل شکم ماهی بروید. ۸-برای آماده کردن مواد داخل شکم ماهی، سیر،  پیاز و فلفل دلمه‌ای را نگینی خرد کرده و با کمی روغن خوب تفت دهید. ۹-سپس سبزی معطر را به آن‌ ها اضافه کنید. ۱۰-گردو خردشده و رب انار و ادویه‌جات را نیز اضافه کرده و مواد را کنار بگذارید تا کمی خنک شوند. ۱۱-کف ظرف رو با کره حسابی چرب کنید و  انواع سبزیجات دلخواه مثل قارچ، پیاز ، سیب زمینی، فلفل دلمه‌ای، و هویج حلقه‌شده را  کف طرف بچینید. ۱۲-بعد از چند ساعت، ماهی را از داخل مواد خارج کرده و پوست آن را بخوبی تمیز کنید. ۱۳-داخل شکم ماهی را با مواد آماده‌شده پرکنید. ۱۴-حالا دو طرف شکم ماهی را با نخ و سوزن ، خلال دندان یا با خیلی تمیز بهم وصل کنید. ۱۵-ماهی را روی سبزیجات حلقه‌شده داخل ظرف قرار دهید، بطوریکه‌ ماهی با کف ظرف تماسی نداشته باشد. ۱۶-یک استکان آب ته ظرف بریزید. ۱۷-می‌توانید موادطعم دهنده ماهی که آبلیمو دارد را نیز کف ظرف بریزید. ۱۸-روی ظرف را با فویل کاملا بپوشانید و ظرف را به مدت ۴۵ دقیقه داخل فر با دمای ۲۰۰ درجه بگذارید. ۱۹-بعد از آنکه ۴۵ دقیقه از پخت ماهی گذشت، فویل را از روی ظرف برداشته و یک ربع بدون فویل بگذارید تا ماهی پخته شود. ۲۰- حالا سطح ماهی را با زعفران برس کشیده و ۱۰ دقیقه گریل را روشن کنید تا رنگ روی ماهی طلایی شود. ماهی شکم پر شمالی شما آماده است. می‌توانید این غذای خوشمزه و خوش عطر را در کنار سبزی پلو یا چلو ساده سرو کنید. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
بولانی سونی پز☺️☺️ بولانی افغانستانی🇦🇫🇦🇫 گندنه (تره)    مواد لازم: آرد:3پیمانه کمی بیشتر آب :1پیمانه نمک :به مقدارلازم خمیر مایه 1قاشق چایخوری گندنه :1کیلو  همون  تره  مرچ سرخ (فلفل قرمز) به مقدارلازم روغن سرخ کردنی به مقدارلازم طرز تهیه: آرد گندم را با نمک و آب و یک و خمیر مایه خمیرنموده و ونیم ساعت جای گرم بگذارید تا خمیر برسه و بعداز خمیر ذغاله های(چونه) کوچک درست کنید ذغاله ها رابا اش گز یا همون وردنه هموارنموده داخل آنرا گندنه (تره) ایکه قبلا ریزه نموده با کمی روغن و نمک و مرچ (فلفل) مخلوط نموده اید بگذارید و آنرا بسته کنید روغن را داغ نموده بولانی ها را داخل روغن سرخ کنید البته هر دو طرف آنرا و یا آینکه روی فطنوس داش (سینی فر) را چرپ کنید و به درجه ای آخر داغش (فر) کنید و بولانی ها را روی فطنوس داش(سینی فر) بچینید و رویشان را چرب کنید وقتی هر دو طرفش سرخ شد آماده است و می توانید با ماست یا چتنی 😋😍صرف نمایید🇦🇫🇦🇫🇦🇫 سیب زمینی  اپز +تره و ادویه جات   میتونیم  از گوجه و پیازچه  نگینی  و فلفل دلمه هم  استفاده کنیم بولانی سونی پز☺️☺️ بولانی افغانستانی🇦🇫🇦🇫 گندنه (تره)    مواد لازم: آرد:3پیمانه کمی بیشتر آب :1پیمانه نمک :به مقدارلازم خمیر مایه 1قاشق چایخوری گندنه :1کیلو  همون  تره  مرچ سرخ (فلفل قرمز) به مقدارلازم روغن سرخ کردنی به مقدارلازم طرز تهیه: آرد گندم را با نمک و آب و یک و خمیر مایه خمیرنموده و ونیم ساعت جای گرم بگذارید تا خمیر برسه و بعداز خمیر ذغاله های(چونه) کوچک درست کنید ذغاله ها رابا اش گز یا همون وردنه هموارنموده داخل آنرا گندنه (تره) ایکه قبلا ریزه نموده با کمی روغن و نمک و مرچ (فلفل) مخلوط نموده اید بگذارید و آنرا بسته کنید روغن را داغ نموده بولانی ها را داخل روغن سرخ کنید البته هر دو طرف آنرا و یا آینکه روی فطنوس داش (سینی فر) را چرپ کنید و به درجه ای آخر داغش (فر) کنید و بولانی ها را روی فطنوس داش(سینی فر) بچینید و رویشان را چرب کنید وقتی هر دو طرفش سرخ شد آماده است و می توانید با ماست یا چتنی 😋😍صرف نمایید🇦🇫🇦🇫🇦🇫 سیب زمینی  اپز +تره و ادویه جات   میتونیم  از گوجه و پیازچه  نگینی  و فلفل دلمه هم  استفاده کنیم 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
شیرینی آوردم براتون از نوع بهاری کره ی به دمای محیط رسیده150گرم که از کره ی گیاهی هم میتونید استفاده کنید پودر قندالک شده 75گرم زرده ی تخم‌مرغ درشت 1عدد وانیل یک چهارم قاشق چایخوری اردبرنج60گرم نشاسته ی ذرت 40گرم رنگ ژله ای خوراکی به دلخواه که از رنگ زرد یا سبز میتونید استفاده کنید آرد سه صفر یاهمون آرد شیرینی پزی الک شده 180گرم ❤️در ابتدا کره وپودر قند الک شده را اول خوب با قاشق هم بزنید که کره وپودر قند به خورد هم برن، بعد با همزن دور تند خوب هم بزنید تا پوک وحجیم ورنگش روشن بشه، بعد زرده ی تخم‌مرغ و وانیل را اضاف میکنیم ودر حد مخلوط شدن هم میزنیم دور گیری فراموش نشود که بوی زحم تخم‌مرغ شیرینیاتون نگیره، بعد آرد برنج ونشاسته ی ذرت را اضاف میکنیم وبا لیسک مواد رو خوب با هم هم بزنید تا مخلوط بشن، در این مرحله آرد شیرینی پزی رو در اول کار نصفش را با خیال راحت اضافه میکنم واز رنگ ژله ای خوراکی نوک کادر اضاف میکنیم، وبا لیسک مخلوط میکنیم، از اینجا به بعد بقیه آرد را قاشق قاشق اضاف میکنیم تا خمیری نچسب بدست بیاد که بستگی به آردتون داره که کمتر یا بیشتر مصرف بشود، که باید خمیری نرم ولطیف به دست بیاد که وقتی کمی از خمیر رو توی دستتون گلوله کنید ووسط اونو با سرانگشت حفره ایجاد کنید نباید از اطراف ترک بخورد، خمیرتون رو توی کیسه فریزر بگذارید پهن کنید و به مدت نیم ساعت در یخچال استراحت بدید، بعد خمیرتون رو وسط دو نایلون پهن کنید به ضخامت نیم سانت، وکاتر بزنید کاترتون هم داخل آرد بزنید که به خمیرتون نچسبد، وبا فاصله توی سینی فر بچینید، سینی فر را به مدت 20دقیقه در یخچال بگذارید، من توی تستر درست کردم درجه حرارت 105درجه،المنت پایین روشن کردم، به مدت 10دقیقه که زیر شیرینی نباید تغییر رنگ بدهد، فر هم از قبل به مدت 10الی15دقیقه گرم کنید، وقتی شیرینی هاتون رو از فر بیرون آوردید به هیچ عنوان دستش نزنید حدود1ساعت تا خوب خنک بشه بعد از سینی فر خارج کنید با شکلات رنگی بنماری شده یا بریلو وسط شیرینی هاتون رو تزئین کنید امیدوارم این شیرینی های بهاری رو درست کنید ونوش جان کنید😘😘😍😍😋😋شیرینی گلهای بهاری فریده پَز 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕