eitaa logo
آشپزی خوشمزه های ناب
7.7هزار دنبال‌کننده
2هزار عکس
8.6هزار ویدیو
0 فایل
﷽ تا پیاز داغت آماده بشه من بهت میگم چی درست کنی 😉😊😉 نااااااب ترین خوشمزه ها رو همینجا میتونی پیدا کنی 🤩😋🤭 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
خورش بامیه اول از همه پیاز رو کمی تفت بدید بهش دو حبه سیر خرد شده اضافه کنید  و بعد گوشت تفت بدید گوشت بهتره با استخوان باشه که خورش چرب و چیلی بشه بعد نوبت اضافه کردن لپه است کمی تفت میدم همراه زردچوبه و فلفل و ادویه خورش آب جوش بهش اضافه میکنم و میگذارم دوساعت تا کامل بپزه بعد رب رو تفت دادم و بهش اضافه کردم حالا توی تابه بامیه ها رو همراه کمی روغن و نمک و آبلیمو تفت بده و به خورش اضافه کن یکساعت بمونه کافیه و خورشت ما آماده است همین قدر لذیذ و خوشمزه نکته‌☺️⁩ساقه ی بامیه رو از ته نگیرید که لزج نشه نکته😊بامیه رو حتما تفت بدید با آبلیمو هم بوی بد اون از بین می‌ره هم باعث میشه بامیه ها توی خورش سالم بمونه و ظاهرش رو از دست نده پ.ن ما خودمون بامیه رو بدون لپه میپزیم ولی این سبک مال مردم جنوب کشور و خوبیش اینه که بچه ها بامیه دوست نداشتن لپه ها رو خوردن 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
پاناکوتا_قهوه                موادلازم: شیر: 2/5 پیمانه خامه: 200 گرم شکر: 1/2 پیمانه قهوه: 1 قاشق غذا خوری پودر ژلاتین: 2/5 قاشق غذاخوری وانیل: نوک قاشق چای خوری طرزتهیه: ابتداپودر ژلاتین را درنصف فنجان آب سرد بنماری کرده ,سپس قهوه و شکر را در شیر ریخته و روی حرارت گذاشته تا ولرم شود و شکر در آن حل شود. بعد وانیل و ژلاتین بنماری شده را افزوده و حرارت را خاموش کنید. حالا خامه را اضافه کنید و خوب مواد را مخلوط کرده تا خامه حل شود من از مخلوط کن استفاده کردم. مواد را درون قالب ریخته و در یخچال گذاشته تا ببندد. این دسر فوق العاده خوشمزه است. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
داخلِ نون باگت و خالی میکنیم. بعد یه تخم مرغ هم زده میریزیم داخلش ،روش هم کمی سوسیس یا بیکن اضافه میکنیم.  در اخر فلفل دلمه ای و پنیر پیتزا و جعفری خرد شده اضافه میکنیم. ( میتونید مواد دلخواهتون رو به این ترکیب اضافه کنید،اما این ترکیب عالیه 😍) خیلی خوشمزه میشه حتما امتحان کن. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
کیک خرمای بدون آرد و شکر مواد لازم؛ خرمای بدون دانه ۱۶۰ گرم شیر ۲۰۰ گرم جوی دوسر ۲۵۰ گرم روغن مایع ۸۰ گرم تخم مرغ دو عدد بکینگ پودر ۲ ق م وانیل چند قطره دارچین نصف تا یک قاشق  م برای روی کیک؛ گردو ،بادام ،،خرمای نگینی شده ، جو دو سر به میزان لازم و .... طرز تهیه ؛ برای تهیه کیک خرمای بدون آرد ابتدا جو دوسر پرک رو با غذاساز کاملاً آردش کنید و کنار بگذارید. دانه های خرما رو جدا کنید در صورتی که دوست داشتین پوستش هم بگیرید و بعد شیر داغ رو بهش اضافه کنید ۲۰ دقیقه کنار بگذارید و با بلندر میکس کنید و کاملاً با هم ترکیب کنید از این مرحله به بعد تخم مرغ و وانیل رو به میکس بالا اضافه کنید یک دقیقه دستی هم بزنید و روغن مایع را اضافه کنید یکدست کنید و در آخر پودر دارچین، بکینگ پودر و آرد جو رو اضافه کنید دستی هم بزنید داخل قالب ۲۵ سانت کاغذ روغنی دار خمیر کیک رو بریزید روی کیک را با انواع آجیل میتونی تزیین کنید حتماً با دست کمی فشار بدید و بعد در فر از قبل گرم شده بگذارید پس از اینکه کیک خنک شد به راحتی آن را از قالب جدا کنید و کاغذ روغنی و ازش جدا کنید و در ظرف سرو قرار دهید. *پیشنهاد میکنم کارامل  روی کیک بریزید و سرو کنید 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
برنج:2 لیوان گوشت خورشتی:250 گرم لوبیا:400 گرم پیاز: 1 عدد بزرگ رب گوجه:2 قاشق زعفرون آبشده نمک،فلفل سیاه،زردچوبه،پودر سیر ادویه پلویی ابتدا پیاز رو نگینی خرد کرده و تفت میدیم وقتی که حالت شیشه ای پیدا کرد گوشت رو  به همراه فلفل سیاه،پودر سیر و زردچوبه اضافه میکنیم(سایز گوشت ریز باشه بهتره) خوب تفت میدیم،حالا رب گوجه رو اضافه کرده و باهم تفت میدیم تا رب رنگ باز کنه. دو لیوان آب جوش اضافه کرده و زمان میدیم گوشت پخته بشه. لوبیا رو با کمی روغن تفت داده و 2 ساعت بعد به گوشت اضافه کرده و نمکش رو میزون میکنیم و زمان میدیم تا اب گوشت کشیده بشه. برنج رو زنده تر آبکش میکنیم. ته دیگه مورد نظر رو گذاشته و یک لایه برنج و یه لایه مواد لوبیا پلو ریخته و ادویه پلویی و زعفرون هم روش اضافه میکنیم و همین طور لایه ها رو ادامه داده و 40 دقیقه دم میزاریم. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
پاناکوتای شکلاتی مواد لازم: شیر 2 پیمانه خامه صبحانه 1/4 پیمانه پودر ژلاتین 1.5 قاشق سوپخوری شکر 6 قاشق سوپخوری پودر کاکائو 4 قاشق چایخوری وانیل 1/8 قاشق چایخوری شکلات 20 گرم روش تهیه: پودر ژلاتین را روی نصف پیمانه شیر خنک می ریزیم و می گذاریم تا حالت اسفنجی پیدا کند سپس با ماکروفر یا به روش بن ماری حرارت می دهیم و بهم میزنیم تا پودر ژلاتین کاملا حل شود. خامه را با قاشق کمی بهم می زنیم و شیر را کم کم اضافه می کنیم و با شکر روی حرارت می گذاریم تا داغ شود و شکر حل شود حل که شد از حرارت برمی داریم و پودر کاکائوی الک شده و وانیل را اضافه می کنیم و خوب بهم می زنیم و بعد مخلوط شیر و ژلاتین را اضافه می کنیم و باز بهم می زنیم تا کاملا یکدست شود. این دسر را می توانید بصورت یک تکه در یک قالب هم درست کنید و یا به صورت تک نفره آماده کنید. بعد به مدت چهار ساعت داخل یخچال قرار بدین، برای خارج کردن دسر از ظرف لبه های دسر رو به با چاقو از ظرف جدا کنید بعد راحت خارج میشه. برای تزیین میتونید از شکلات تخته ای که روی حرارت غیر مستقیم کاملا ذوب و روان شده استفاده کنید. البته نباید داغ روی پاناکوتا بریزید که پاناکوتا از حالت خارج نشه. نیم ساعت هم برای سفت شدن شکلات داخل یخچال بزارید. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
بیسکویت پتی بور شکلاتی یا کیک شکلاتی یک بسته پنیر ماسکار پونه یک بسته خامه صبحانه پاکتی یک بسته  پودر قند به مقدار دلخواه پودر کرم کارامل نصف بسته  شیر نصف لیوان  نسکافه ۱ق غ  اول بیسکویتها رو داخل غذا ساز خرد کنید وبه اندازه یک قاشق سر پر ته لیوان مورد نظرتون بریزید. پنیر وخامه وپودر قند رو با همزن بزنید تا حسابی مخلوط بشه.نصف بسته پودر کرم کارامل رو با نصف لیوان شیر بجوشونید و بزاریدخنک بشه وبه مایع پنیری اضافه کنید  ی ق غ نسکافه رو هم با آب باز کنید و اضاف کنید روی بیسکویتها از مواد پنیری بریزید و بزارید یخچال تا ببنده. روی مواد پنیری میتونید نوتلا یا شکلات ابشده  بریزید و در یخچال بزارید و نوش جان کنید. 🌸حتما از پنیر ماسکارپونه توی دسر ها استفاده کنید چون پنیر های دیگه بخاطر نمکی که دارن قطعا طعم اصلی دسر رو تغییر میدن. 🌸با این مقدار مواد همین چهار لیوان دسر رو میتونید داشته باشید. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
. . موادی که لازم داریم برای حدود پنج تا شش نفر: پنج تا شش عدد بادمجان متوسط شش تا هفت عدد گردو دو عدد پیاز پنج تا شش حبه سیر کشک به میزان دلخواه (مقدارش سلیقه ای هست) نعناع،زردچوبه،فلفل سیاه کمی خب اول بادمجونا رو سرخ میکنیم و میذاریم روی کاغذروغنی،تا روغن اضافیش گرفته بشه. بعد ازون، بادمجونا رو با گوشتکوب دستی، میکوبیم. پیاز رو ریز خورد میکنیم،و تفت میدیم بعد سیر خورد شده رو اضافه و کمی تفت ک خورد، نعناع و زرچوبه و فلفل سیاه رو اضافه میکنیم. با شعله کم،حدود دو دقیقه کافیه،چون ممکنه نعناع بسوزه. بعدش بادمجونارو اضافه و هم میزنیم. کمی بعد، گردو و کشکی که بانیم لیوان آب،رقیق کردیم، بهش اضافه میکنیم؛ و سر قابلمه رو میذاریم و اجازه میدیم حدودنیم ساعت تا چهل دقیقه با شعله کم، جا بیوفته.در آخر هم مزه میکنیم اگر نمکش کم بود، کمی هم نمک بهش اضافه میکنیم. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
🍓🍓🍓 🍌🍌🍌   تخم مرغ ۲ عدد شکر ۱/۵ پیمانه شیر یک لیتر (چهار لیوان) آرد ۱/۲ پیمانه آرد نشاسته گندم یا ذرت  ۲ قاشق س گردو خرد شده ۱/۲ پیمانه   وانیل ۱/۲ قاشق چ بیسکویت بتی پور ۳ بسته   خامه ۱۵۰ گرم موز و توت فرنگی بهمقدار لازم طرز تهیه: تخم مرغ و شکر را با همزن برقی بزنید تا کرمی و کش دار شود. آرد ها را درون قابلمه ای مناسب باهم مخلوط کم کم شیر اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه. مخلوط تخم مرغ و شکر را نیز به شیر اضافه کنید. این مواد را در حال هم زدن روی شعله ملایم قرار دهید تا غلیظ شود.در آخر وانیل و خامه را اضافه کنید. دسر پان اسپانیا را می توان با افزودن پودر کاکائو قهوه ای درست کرد به این شکل که مواد را قبل از گذاشتن روی گاز نصف کنیم داخل دو تا قابلمه می ریزیم یکی را ۳ قاشق سوپخوری پودرکاکائو می زنیم و اون یکی سفید می ماند . (من پودر کاکائو اضافه نکردم) ته ظرف یک ردیف بیسکویت پتی بور می چینیم مایه قهوه ای یا سفید را بصورت ولرم می ریزیم بعد گردوی خرد شده و موز حلقه شده رو میچینیم و دوباره بیسکویت می چینیم، گردو میپاشیم و موز میچینیم و روی بیسکویت و گردو، کرم به رنگ دیگر را اضافه می کنیم و ادامه میدیم تا مواد تموم بشه روی آن را تزئین می کنیم. من بصورت تک نفره این دسر و درست کردم و دیواره ظرف را توت فرنگی و موز اسلایس شده چیدم روش هم بیسکوییت پودر شده ریختم. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
😍 مواد لازم فیله ی مرغ ۵۰۰ گرم دلستر ساده(کلاسیک)یک پیمانه پودر سیر به مقدار لازم در صورت دلخواه نمک و فلفل به مقدار لازم روغن سه قاشق غذاخوری پکینگ پودر ۲ قاشق غذا خوری نشاسته ی ذرت ۰/۲۵ پیمانه سفیده ی تخم مرغ ۲ عدد لیمو ترش یک عدد زعفران به مقدار لازم یک عدد پیاز برای مرینت طرز تهیه ابتدا فیله ی مرغ را به صورت نواری برش داده و با نمک و فلفل و پودر سیر و آب لیموی تازه و یک عدد پیاز خورد شده یا آب پیاز و مقداری زعفران مزه دار میکنیم و به مدت دو ساعت داخل یخچال میذاریم تا  مزه دار بشه. سپس سفیده ی تخم مرغ نمک و فلفل و روغن را با هم خوب مخلوط میکنیم و سپس دلستر رو اضافه میکنیم.در صورت دلخواه مقداری زعفران هم به مواد اضافه میکنیم سپس آرد، نشاسته ی ذرت و پکینگ پودر الک شده رو به مواد اضافه میکنیم.غلظت مواد در آخر به اندازه ی غلظت حلیم باید باشه اگه رقیق بود آرد و اگه سفت بود کمی دلستر اضافه میکنیم. فیله های مرغ را به مواد آغشته میکنیم و در روغن داغ و فراوان سرخ میکنیم شعله نه کم باشه نه خیلی زیاد ،در صورت کم بودن مواد رویه از مرغ جدا میشه و داخل روغن متلاشی میشه در صورت خیلی زیاد بودن شعله مرغ مغز پخت نمیشه. من پیاز هم با همین مواد سوخاری کردم 😉 درست کنید و لذت ببرید. ۵ عدد خیار شور رو رنده کرده به همراه مقداری جعفری و گشنیز خرد شده خشک یا تازه و ۳ قاشق سس مایونز و نمک و فلفل با هم مخلوط کرده و داخل یخچال میذاریم. سپس از یخچال بیرون آورده و در کنار جوجه چینی های خوشمزه نوش جان کنید.این سس در کنار سوخاری ها و سرخ کردنی های و....عالی و خوشمزه میشه .درست کنید و نهایت لذت رو ببرید 😋😉😋😍 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
سینه مرغ…..۱عدد سیر….۲حبه کره…..۲۵ گرم نمک….۱قاشق چای خوری فلفل سیاه….نصف قاشق چای خوری ادویه پولبیبر…..نصف قاشق چای خوری پودر گوجه…..۱قاشق چای خوری پودر پیاز……۱قاشق چای خوری زردچوبه…..ا قاشق چای خوری سس فرانسوی،فلفل دلمه ای،پیاز قرمز،فیله گوجه…..به مقدار لازم نان لواش طرز تهیه: ابتدا کره داخل تابه بریزد.بزارید کامل گرم بشه.بعد سبنه مرغ خرد شده را اضافه کنید.کمی تفت بدید تا تغییر رنگ بده.سیر خرد شده را اضافه کنید تا عطر سیر بلند بشه.بعد ادویه ها را اضافه کنید.حدود یک دقیقه ادویه ها را تفت بدید.مواد را از روی حرارت بردارید.روی نان لواش کمی سس دلخواه بزنید.مواد ساندویج روش بزارید.دو طرف نون جمع کنید و رول کنید.بهتون پیشنهاد می کنم حتما امتحان کنید. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
. کلم پلو رو میشه به روشای مختلف درست کرد،و شهرای مختلف مثل شیراز،اصفهان و.... هرکدوم روش خودشونو دارند. . کلم مورد استفاده هم بیشتر،سلیقه ایه. و من از کلم برگ برای پختش استفاده کردم. . . کلم رو خلالی خرد میکنیم و با کمی روغن تفت میدیم و کمی که سبک شد، زرد چوبه و نمک اضافه میکنیم تا طعم بگیره و در آخر آبغوره بهش اضافه میکنیم و اجازه میدیم کمی آبش کشیده بشه. . . گوشت چرخ کرده رو به همراه پیازی که آبش رو کاملا گرفتیم،و آرد نخودچی و نمک و ادویه،ورز میدیم و قلقلی میکنیم و سرخشون میکنیم. . برنج رو آبکش میکنیم و سبزی پلویی رو که از قبل خرد کردیم،بهش اضافه میکنیم و لابه لاش،کلم هارو هم میریزیم و روی برنج هم،گوشت قلقلی هارو که از قبل سرخشون کردیم،اضافه می کنیم تا دم بکشه و تمام☺️ 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
ارد۵۰۰گرم روغن جامد۵۰گرم روغن صاف ۵۰گرم روغن مایع ۵۰گرم درصورتی که خمیر لطیف نبود. خمیر مایه فوری۱۰گرم شیر ولرم یا اب ولرم ۲۰۰میلی گرم برای به عمل اومدن خمیر مایه تخم مرغ۱عدد شکر۵۰گرم موادمیانی کلوچه فومن کره ۴۰گرم شکر۱پ گردو پودرشده۱/۵ پ ارد نصف پ دارچین۳ق س سرپر جوز هندی کمی روغن مایع تا حدی که خمیری بشه ارد راالک کرده خمیر مایه به عمل امده را اضافه میکنیم.با لیسک باهم مخلوط میکنیم. روغن جامد وصاف را۳۰ثانیه در ماکروفر میگذاریم تا اب بشه نباید اصلا گرما داشته باشه. تخم مرغ و شکر را باهم مخلوط میکنیم  روغن ها رو به مواد تخم مرغی مون اضافه میکنیم ارد کم کم اضافه کرده با لیسک هم میزنیم بعد در دستگاه خمیر گیر ریخته بمدت ۵دقیقه میزنیم.یا با دست ورز بدید اگر لطیف نبود روغن مایع رو بریزید ورز بدید بعد چندین بار خمیر رو به میز بکوبید. کاسه ای را چرب کرده خمیرا داخل کاسه میریزیم روی خمیر رو سلفون کشیده بمدت۱۰ دقیقه استراحت میدهیم تاخمیر مون حجم بگیره. بعد خمیر را ۶۰تا۷۰گرمی چانه کرده ۱۰ دقیقه دیگر استراحت میدهیم. سطح میز را ارد پاشی میکنیم خمیر را یکدست باز میکنیم از مواد میانی داخل خمیر قرار میدهیم.به ارامی دوباره چانه کرده و قسمتی از خمیر که درز دارد را زیر قرار میدهیم یکربع دریخچال قرار میدهیم بعد مهر کلوچه را اول داخل ارد میزنیم بعد روی خمیر فشار میدهیم.وسط خمیر را با چاقو چاک داده کناره خمیر را نیز سوزن زده که پف اضافه نداشته باشه.در سینی که کمی چرب شده با فاصله میچینیم.دو عدد زرده تخم مرغ را باکمی زعفران و کمی وانیل میزنیم روی کلوچه هارا رومال میکنیم.بعد روش کنجد وسیاه دانه میپاشیم. با دما ۲۰۰درجه با فری که ازقبل بمدت یکربع گرم شده و یه کاسه اب گرم داخلش قرار داده میگذاریم.باید رنگ کلوچه ها تغییرکنه.تقریبا بین ۱۵تا۱۷دقیقه طول میکشه.نشانه پخت کلوچه تغییر رنگش هست واینکه وقتی باانگشت بهش ضربه میزنید راحت از سینی جدا بشه.اگر رنگ کلوچه باب دل تون نبود ۲دقیقه گریل بزنید. این خمیر بسیار نرم ولطیف هستش اصلا اصلا بهش ارد اصافه نزنید. برای مواد میانی هم کره را اب کنید با بقیه مواد مخلوط کنید.برای بهتر شدن خمیر را گلوله کنید.اگر خشک بود کمی روغن مایع یا گلاب بریزید 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
روش پخت ذرت هم سلیقه ایه میتونید ذرت ها رو با ترکیب کره آویشن نمک و فلفل با فرچه رومال کنید روش فویل بکشید تقریبا ۱۵ دقیقه داخل فر ۱۸۰ درجه بزارید بعد با سس دلخواهتون نوش جان کنید یا ذرت هارو بخار پز کنید یا اینکه ذرت رو با یه لیوان شیر و ۲۵ گرم کره نمک و فلفل آویشن بپزید بعد از پخت با سس قارچ یا هرسسی که دوست داشتید سرو کنید یا حتی می تونید ذرت رو کباب کنید کلا واسه پختنشون دستتون بازه😊 من برای سس ذرت ۲۵ گرم کره رو روی حرارت کم گذاشتم سه تا قارچ رو ورقه کردم به کره اضافه کردم و کمی تفت دادم نمک و فلفل آویشن اضافه کردم بعد دوقاشق سس مایونز اضافه کردم بعد از اینکه ترکیب شدن یه فنجون پنیر پیتزا اضافه کردم وقتی پنیر کش اومد سس آمادست نوش جان❤ 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
کته ربی با کباب تابه ای برای تهیه کباب تابه ای گوشت چرخ کرده رو با یه پیاز متوسط رنده شده و آب گرفته ترکیب کردم بهش نمک فلفل پودرسیر کمی سماق وادویه اضافه کردم و ورز دادم اگه انسجام نداشت گوشتتون کمی آرد سوخاری یا آرد نخودچی بهش اضافه کنید گوشت رو دوساعت داخل یخچال استراحت دادم تا گوشت خوب با ادویه ها مزه دار بشه بعد از دوساعت داخل تابه سرخ کردم و با فرچه آغشته شده به زعفران و کره کبابها رو رومال کردم برای تهیه کته ربی یه پیاز رو نگینی خرد کردم و  تفت دادم وقتی خوب سبک شد بهش زردچوبه نمک و فلفل اضافه کردم و دوقاشق رب گوجه اضافه کردم و خوب تفت دادم بعد به قابلمه آب اضافه کردم و برنج رو اضافه کردم وقتی آب کته کشیده شد کته رو دم گذاشتم و با کباب تابه ای سرو کردم نوش جان❤ 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕