eitaa logo
آشپزی خوشمزه های ناب
7.8هزار دنبال‌کننده
2.2هزار عکس
8.5هزار ویدیو
0 فایل
﷽ تا پیاز داغت آماده بشه من بهت میگم چی درست کنی 😉😊😉 نااااااب ترین خوشمزه ها رو همینجا میتونی پیدا کنی 🤩😋🤭 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
😍😍 خرما بدون هسته بیسکویت پودرشده هل ودارچین وگردو و پودر نارگیل به میزان لازم کره اول خرما را تو دستگاه غذا ساز میریزیم تا یکدست بشه بعد میریزیم داخل یه ظرف گود بیسکوییت و هل ودارچین و گردو خورد شده را اضافه میکنیم خوب مخلوط میکنیم به اندازه گردو برمیداریم در دست گرد میکنیم ودر پودر نارگیل میغلتونیم..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
حلوا شیرازی آرد  1 لیوان شکر  1 لیوان تخم مرغ 1 عدد زعفران و گلاب رو هم 1 استکان روغن به مقدار کافی آرد و تفت میدیم دیگه رنگش به خودتون بستگی داره بعد از اینکه تفت خورد الک میکنیم بعد روغن رو اضافه میکنیم تو یه ظرف شکر و تخم مرغ و مخلوط میکنیم بعد مخلوط زعفران و گلاب و بهش اضافه میکنیم وقتی قشنگ مخلوط شد به آرد و روغن اضافه میکنیم سریع شروع به هم زدن میکنیم که تخم مرغ نبنده وقتی حلوا از ظرف جدا بشه دیگه آماده س مرحله دوم که شکر و تخم مرغو اضافه میکنین حتما تو ظرف تفلون باشه که تخم مرغ نبنده 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#کیک_کاکائو_نسکافه #خوشمزه_های_ناب👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕 #هنر_سرآشپزان_برتر
(س رنگ) تخم مرغ4عدد شیر1لیوان شکر1لیوان آرد2لیوان روغن3چهارم لیوان پکینک پودر2ق م کاکایو1ق نسکافه1ق غ نسکافه رو در ظرفی با ی قاشق اب جوش مخلوط کنید کاکایو رو در ظرف دیگه با دو قاشق آب جوش مخلوط کنید کنار بزارید تخم مرغ وشکر روب مدت 8دقیقه بزنید بعد روغن و شیر رو اضافه کنید درآخر آرد و پ پ رو اصافه کنید مواد رو ب س قسمت مساوی تقسیم کنید یکی سفید دیگری رو ب کاکایو اصافه کنید و دیگری رو ب نسکافه قالب رو چرب کرده اول مواد کاکایویی رو بریزید ی لایه کاکایو الک کنیدبعد مواد نسکافه ای رو بریزید دوباره ی لایه کاکایو الک کنید در آخر مواد سفید رنگ رو بریزید داخل فر 180درجه ب مدت یکساعت بپزید 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
اموزش پارفه_دانه_چيا مواد لازم : دانه چیا : يك پيمانه شير نارگيل سه پيمانه بستني ١ پيمانه انبه براي تزئين طرز تهيه: دانه چیا  را با اب ولرم مخلوط ميكنيم تا باز شود . شير نارگيل را به ان اضافه كرده و بستني را  هم اضافه می کنیم اگر شیرینی کم بود می توان مقداری شکر اضافه کرد خوب هم ميزنيم تا مخلوط شوند تا نيمه هاي ليوان را از مخلوط پر كرده و روي ان انبه خورد شده. یا موز یا شکلات می توانیم بریزم و بقیه مواد بعد به سلیقه خود تزیین می کنیم . پ نکته : از تخم شربتی هم می شه استفاده کرد 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
مواد لازم:برای شربت شکر ۱ونیم لیوان آب ۱و نیم لیوان گلاب ۱/۴ لیوان پودر هل نوک قاشق چایخوری زعفران ۴ قاشق غذاخوری مواد لازم: آرد گندم سنگک یا آرد سفید نصف لیوان آرد برنج ۱/۴ لیوان آرد نخودچی ۱/۴ لیوان روغن مایع یا جامد نصف لیوان طرز تهیه: شکر،اب،گلاب،پودر هل و زعفران را روی حرارت گاز بزارید. کمی بهم بزنید تا شکر حل بشه.سپس به مدت ۵ دقیقه بجوشه. احتیاجی نیست که شهد غلیظ بشه. داخل تابه ای،هر سه آرد را الک کنید‌.به مدت پانزده دقیقه با حرارت ملایم،مدام بهم بزنید تا کمی آرد تغییر رنگ بده. مواظب باشید که آرد نسوزه. بعد از یک ربع ،روغن بریزید و به مدت یک دقیقه تفت بدید. سپس شهد داغ را اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه بهم بزنید تا حلوا جمع و سفت بشه. همانطور که داغه ،داخل ظرف سرو بریزید.به دلخواه با سیخ ،به حلوا شکل بدید. میتونید از خلال بادام ،خلال پسته،پودر نارگیل و پودر گل محمدی برای تزئین استفاده کنید. نوش جان 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
با_تمام_نکات مواد لازم: لوبیا چیتی نصف لیوان نخود ۱/۳لیوان عدس نصف لیوان سبزی آش نیم  کیلو (تره+جعفری++شوید+گشنیز+اسفناج )معمولا به نسبت مساوی از هر کدام استفاده میشود. اگه فصل اسفناج تمام شده بود میتونید برگ چغندر را جایگزین اسفناج کنید. سبزی آش نباید زیاد ریز شود. رشته آش نصف  بسته نمک،فلفل،زردچوبه به میزان لازم نعناع خشک ۶قاشق غذا خوری(۲قاشق برای داخل آش و۴قاشق برای تزئین) پیاز ۴عدد(۲عدد برای داخل آش و۲ عدد برای تزئین) کشک   به میزان لازم سیر ۱ بوته روغن به میزان لازم طرز تهیه؛ لوبیا و نخود را از ۲۴ ساعت قبل در آب خیس و چندین مرتبه آب روی اونها رو عوض کنید . عدس نیازی به خیساندن از قبل ندارد. سپس نخود و لوبیا را  به مدت ۲ ساعت ،در آب و مقداری نمک بپزید. عدس را به مدت نیم ساعت با آب و مقداری نمک بپزید تا نیم پز شود وگرنه در آش له میشود. میتونید نخود و لوبیا و عدس را به مواد اش اضافه و یکباره بپزید ولی ممکن است رنگ آش شما تیره بشه برای همین من معمولا حبوبات رو جدا میپزم و بعد به آش اضافه میکنم. در قابلمه ای که گنجایش مواد را داشته باشد. ۲عدد پیاز را خرد کنید و با مقداری روغن سرخ کنید.در حدی که پیازها طلایی روشن شوند .سیر را رنده کنید و به پیاز اضافه کنیدو باهاش تفت بدید و ۲قاشق نعناع خشک بریزید. بعد زردچوبه و فلفل اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر آنها خارج شود. حالا حبوبات پخته را هم اضافه و در قابلمه،شانزده لیوان آب بریزید. میتونید به جای آب از آب گوشت یا آب قلم استفاده کنید. صبر کنید تا آب جوش بیاید و بعد سبزی آش را اضافه و حرارت را ملایم کنید تا آهسته سبزی پخته شود و آش لعاب بیندازد(به مدت نیم ساعت). بعد از پخته شدن سبزیها نوبت اضافه کردن رشته است. رشته را کمی خرد کنید (نه زیاد که له شود) رشته را کم کم اضافه و آرام هم بزنید تا رشته ها از هم باز شوند. ممکن است میزان کمتری رشته استفاده شود. در قابلمه را  باز بگذارید تا رنگ سبزی ،تیره نشود و حرارت را ملایم کنید تا آرام رشته ها پخته شده و لعاب بیندازند(به مدت ۱۰ دقیقه). هر از گاهی هم بزنید تا آش ته نگیرید. اگه بعد از پخته شدن رشته ها احساس کردید آش سفت شده میتونید یکی دو لیوان آب جوش اضافه کنید تا غلظت آش مناسب شود. در نظر داشته باشید که بعد از سرد شدن آش معمولا سفت تر میشود. اگر آش رقیق و شل بود،برای ایجاد لعاب بیشتر در آش میتونید یکی دو قاشق غذاخوری آرد را درنصف لیوان آب حل کرده و به محتویات قابلمه اضافه کنید و به مدت ۱۰ دقیقه بپزید تا بوی خامی آرد گرفته بشه. برای نعنا داغ: داخل تابه ای روغن بریزیدو روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود.چهار قاشق غذاخوری نعنا خشک بریزید و چند ثانیه بهم بزنید و سریع گاز رو خاموش کنید تا نعنا نسوزه. برای پیاز داغ: داخل تابه روغن بریزید. دو عدد پیاز را خلالی و نازک خرد کنید.سپس در روغن داغ سرخ کنید تا طلائی بشه.در آخر کمی نمک و زردچوبه بزنید. آش رو در ظرف بریزید و با کشک و نعناع داغ و پیاز داغ تزئین کنید نوش جان 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
مواد لازم برای ۶ تا ۸ نفر لوبیا چیتی نصفه لیوان نخود نصفه لیوان عدس نصفه لیوان سبزی اش ( شامل تره ، جعفری ، گشنیز، اسفناج معمولا به نسبت مساوی از هر کدام استفاده میشود معادل ۵۰۰ گرم پاک کرده بعد وزن کنید) اگر فصل اسفناج نبود برگ چغندر رو جایگزین اسفناج کنید رشته اش ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم کشک به میزان لازم پیاز متوسط ۵ عدد سیر داغ به میزان لازم نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم روغن به میزان لازم نعناع داغ سه قاشق غذاخوری 🔴 طرز تهیه : اول از همه لوبیا چیتی و نخود رو از ۲۴ ساعت قبل در اب خیس کنید و چند مرتبه ابشو عوض کنید تا نفخش گرفته بشه عدس نیازی به خیساندن از قبل ندارد سپس نخود و لوبیا را به صورت جداگانه بپزید عدس را هم  نیم پز کنید وگرنه در اش له میشود می تونید نخود و لوبیا و عدس رو به مواد اش اضافه و یکباره بپزید ولی ممکن است رنگ اش شما تیره بشه برای همین من معمولا حبوبات رو جداگانه می پزم و بعد به اش اضافه میکنم در قابلمه ای که گنجایش مواد رو داشته باشد پیاز داغ بگیرید در حدی که پیازها کمی طلایی روشن شوند بعد زردچوبه و فلفل رو اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر انها خارج شود حالا حبوبات پخته را هم اضافه  و در قابلمه اب بریزید یک قاشق مرباخوری هم نمک بریزید این نمک بخاطر اینه که زمانی سبزی می ریزید رنگ سبزی حفظ بشه و اش تیره نشه در قابلمه رو ببندید تا اب جوش بیاید می تونید مقداری از اب گوشت یا اب قلم هم استفاده کنید برای لعاب بیشتر در اش می تونید یک تا دو قاشق غذاخوری ارد با کمی اب حل کرده و به محتویات قابلمه اضافه کنید ( به دلخواه ) صبر کنید تا اب جوش بیاد و بعد سبزی اش رو اضافه و حرارت رو ملایم کنید تا اهسته سبزی پخته شود و اش لعاب بیندازد بعد از پخته شدن سبزیها نوبت اضافه کردن رشته است رشته رو کمی خرد کنید  رشته رو کم کم اضافه و ارام هم بزنید تا رشته ها از هم باز شوند ❌ اگر پر رشته دوست دارین رشته بیشتری بریزید و اگر کم رشته دوست دارین کمتر بریزید پس بسته به ذائقه تون کم و زیادش کنید ❌ وقتی رشته رو اضافه کردین در قابلمه رو نیمه باز بزارید و حرارت رو کم کنید تا رشته ها پخته شده و لعاب بیندازد هر از گاهی هم بزنید تا رشته ها ته نگیرد اگه بعد از پخته شدن رشته ها احساس کردید اش کمی سفت شده می تونید یکی دو لیوان ابجوش اضافه کنید تا به غلظت دلخواهتون برسد در نظر داشته باشین بعد از سرد شدن اش کمی سفت میشود بعد اینکه رشته ها پخته شدند به دلخواه مقداری نعناع داغ و پیاز داغ و کشک رو اضافه کنید و بقیه شو برای تزیین کنار بزارین ❌ می تونید داخل اش کشک نریزید و فقط برای تزیین روی اش از کشک استفاده کنید ❌ بعد اش رو بچشید و در صورت نیاز کمی نمک اضافه کنید صبر کنید چند جوش بزند بعد اینکه اش جا افتاد در ظرف مورد نظر ریخته و با نعنا داغ و سیرداغ یا پیاز داغ و کشک تزیینش کنید 🔴 نکات : می تونید  به دلخواه از ماش هم استفاده کنید و نکته دوم اینکه میزان سبزی سلیقه ای هست بسته به ذائقه تون کم و زیادش کنید امیدوارم درست کنید و لذتشو ببرید 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#رول_بیسکوئیت_مغزدار #خوشمزه_های_ناب👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕 #هنر_سرآشپزان_برتر
مواد لازم : پیمونه من لیوان فرانسوی دسته داره تخم مرغ سه عدد وانیل یک چهارم قاشق چایخوری سه چهارم پیمانه شکر سه چهارم پیمانه روغن سه قاشق غذاخوری نشاسته ذرت یک قاشق مرباخوری بکینگ پودر آرد به مقدار لازم (حداقل چهار پیمونه) چون جنس و رطوبت آردها فرق داره باید کم کم اضافه کنین تا خمیر لطیفی داشته باشین. طرز تهیه : تخم مرغ ، شکر و وانیل رو با دور تند همزن بزنین تا کرم رنگ و کشدار بشه و بعد روغن اضافه کنین . کمی که زده شد ، دو پیمونه آرد ، نشاسته ذرت و بکینک پودر رو که مخلوط شدن ، اضافه کنین و بعد آرد رو با احتیاط بریزین تا خمیر لطیفی داشته باشین . ارد اضافه به خورد خمیر ندین که بعد از پخت ، بافتش خشک میشه . خمیر نیاز به استراحت نداره . به قطر کمتر از نیم سانت خمیر رو باز و طبق کلیپ آموزشی ، رول کنین . برای خمیر داخلی شیرینی ، من برای نسبتای بالا ، ده تا خرمای هسته گرفته ، مغز پنج عدد گردو ، سه قاشق غذاخوری پودر نارگیل ، یه قاشق غذاخوری شیر رو با هم خوب میکس کردم تا حالت خمیری داشته باشه . رولهای آماده شده رو با فاصله توی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشته شده ، بچینید و نهایتا داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه حدود پنجاه دقیقه بپزین . تا جایی که کف رولها تغییر رنگ بده کافیه . بعد از پخت ، کمی که از دما افتاد ، پودر قند یا پودر دارچین روشون الک کنین . پیشنهاد میکنم حتما تستش کنین که عالیه . بافتی ترد و خوشمزه با طعمی بی نظیر داره که در کنار یه نوشیدنی گرم ، بهترین گزینه برای عصرونه یا میان وعده اس. نوش جونتون عزیزانم 😍 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#کیک_بونتی #خوشمزه_های_ناب👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕 #هنر_سرآشپزان_برتر
مواد لازم کیک : پیمونه من لیوان فرانسوی دسته داره تخم مرغ سه عدد شکر یه پیمونه روغن مایع یه پیمونه شیر یه پیمونه ( به همین نسبت ، ماست جایگزین کردم ) آرد سفید دو پیمونه بکینگ پودر یک قاشق چایخوری سر پر وانیل یک چهارم قاشق چایخوری پودر کاکائو بیست و پنج گرم مواد لازم فیلینگ : شیر عسلی پودر نارگیل *** تا حدی شیر عسلی رو به پودر نارگیل اضافه کنین که خمیری مناسب برای فیلینگ داشته باشین ، خمیر بونتی ، نه شل باشه که از روی لایه کیک بریزه و نه سفت باشه که نشه روی لایه کیک ، صافش کرد . مواد لازم گاناش روی کیک : خامه صبحانه شکلات تخته ای ( رو قبلا کامل و جامع توضیح دادم ) البته من گاها بعد از اینکه شکلات تخته ای بن ماری شد ، کم کم شیر هم دمای محیط بهش اضافه میکنم تا به غلظت دلخواهم برسه. طرز تهیه  : همه مواد هم دمای محیط باشه . ابتدا تخم مرغ ، شکر و وانیل رو حداقل پنج شش دقیقه با همزن برقی بزنین تا کرم رنگ و کشدار بشه . بعد به ترتیب روغن و شیر رو اضافه و در حد مخلوط شدن بزنین . در آخر آرد ، بکینگ پودر و پودر کاکائو حداقل سه بار الک شده رو طی دو سه مرحله اضافه و به آرومی مخلوط کنین . کف قالب رو کاغذ روغنی گذاشته و مایه کیک رو بریزین . نهایت توی فر از قبل گرم شده با دمای 180درجه حدود پنجاه دقیقه بپزین . چون دمای فرها متفاوته بعد از نیم ساعت چک کنین . بعد از پخت و از دما افتادن کیک ، کیک رو برش زده و هر لایه رو با کمی شیر مرطوب کرده و با مواد فیلینگ ، کامل پوشش بدین . داخل یخچال حداقل دو سه ساعتی بمونه و بعد گاناش هم دمای محیط روی سطح کیک کاور بشه و کمی پودر نارگیل بپاشین . حالا کیک فیلینگ و کاور شده رو برای حداقل دو ساعتی داخل یخچال استراحت بدین و بعد به دلخواه برش زده و سرو کنین . نوش جونتون عزیزانم 😍 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
😋 🌹 خرچ وخروچی راه انداخته بود مثل کتل چیپس 😂😋 سیب زمینی بزرگ چهارعدد؛ی قاشق غذا خوری بکینگ پودر یک دوم  قاشق چ  نمک . اول سیب زمینی هارو پوست میگیریم و خیلی خیلی نازک برش میدیم بهتر از رنده آلمانی یا نایسر دایسر استفاده کنید  وبعد کامل میشوریم شون . وی کاسه بزرگ  رو اب سرد پرمیکنیم و سیبزمینی هارو داخلش میریزیم و بکینگ پودر و نمک و اضافه میکنیم بهش و خوب مخلوطش میکینیم ودوساعت میزاریم تا مواد بخوردسیب زمینی  بره بعد کامل میشوریم و تو روغن زیاد سرخ میکنیم.من کم کم سرخ کردم وباشعله متوسط .وقتی سرخ شد دستمال اشپزخونه پهن کردم داخل ظرفمون و چیپسا رو میزاریم روی,دستمال تا روغن اضافش  کشیده بشه.خیلی خوش مزه هست امتحان کنید 😊🌹 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
پودینگ سمولینا دسر سمید(سمولینا) مواد لازم چهار پیمانه شیر شش قاشق غذاخوری آرد سمولینا شش قاشق غذاخوری شکر نصف پیمانه گلاب خامه صبحانه دویست گرمی زعفرون دمکرده غليظ مقداری طرز تهیه : ابتدای کار شکر آرد سمولینا را به همراه شیر درون یک قابلمه مناسب میریزیم و کمی هم میزنیم تا یکدست شود قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم . حالا باید به صورت مداوم مواد را هم بزنیم تا غلیظ شوند ، پس از اینکه مواد کمی غلیظ شدند ، گلاب و زعفران دمکرده را اضافه کرده و هم زدن را ادامه می دهیم تا به غلظت دلخواه برسیم . پس از اینکه مایه دسر غلیظ شد ، خامه را اضافه می کنیم . در این مرحله قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم ، سپس شروع به هم زدن دسر می کنیم تا خامه به طور کامل به خورد مواد دسر برود مواد دسر را درون ظرف سرو دلخواه می ریزیم و در یخچال قرار می دهیم تا کمی رویه دسرخودش را بگیرد من برای روی دسر از ژله انبه استفاده کردم ژله رو که اماده کرده و سرد شد روی دسر ریخته و در يخچال میگذاریم تا اماده شود در نهایت دسر را با مواد دلخواه تزیین میکنیم. مقدار شکرش رو بسته به ذائقه خودتون کم و زیاد کنین 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
 🍨 😋 ▫️آرد برنج 3 قاشق غذا خوری ▫️شکر 3 قاشق غذا خوری ▫️شیر 3 لیوان ▫️پودر نارگیل 6 قاشق غذاخوری ▫️نشاسه ذرت 2 قاشق غذا خوری سر خالی ▫️گلاب 1/2 لیوان ▫️اگه خواستید دو رنگ بشه 1 قاشق غذا خوری زعفران دم کشیده اول ارد شکر پودر نارگیل و نشاسه ذرت رو با هم مخلوط کنیدشیر سرد رو کم کم بهش اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا گلوله نشه بزارید رو شعله متوسط و مدام هم بزنید اصلا ترکش نکنید که فوری گلوله میشه وقتی غلیظ شد گلاب اضافه کنید یک دقیقه دیگه هم بزنید و خاموش کنید داخل ظرف مورد نظر بریزید نصفشو با یک قاشق زعفران ترکیب کنید بزارید رو شعله و فقط در حد یکدست شدن هم بزنید وقتی فرنی سفید یکم رویه بست زعفرانی رو بریزید روش 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
مواد لازم : تخم مرغ دو عدد (دو سفیده و یه زرده برای داخل خمیر و یه ذرده برای رومال) خمیر مایه یک ق غ شکر سه ق غ آب یا شیر ولرم یک لیوان نمک یک ق چ روغن مایع نصف لیوان آرد قنادی حدودا 4 لیوان خرما 30 عدد پودر دارچین دو ق چ روغن مایع برای مواد میانی دو ق چ طرز تهیه: ابتدا خمیر مایه و یک ق شکر و آب یا شیر ولرم رو با هم مخلوط میکنیم و میذاریم کنار تا خمیر مایه عمل بیاد. تخم مرغ ، باقی مونده شکر و نمک و روغن مایع رو با هم مخلوط می کنیم بعد خمیر مایه عمل اومده رو اضافه و مخلوط میکنیم و بعد آرد الک شده رو در چند مرحله به مواد اضافه کنیم آرد رو باید کم کم اضافه کنید تا جاییکه یه خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد روی خمیر رو بپوشونید و یک ساعت در دمای محیط تا استراحت کنه. برای مواد میانی هسته خرما رو بگیرید بهش پودر دارچین و روغن مایع اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و کف دستتون رو کمی چرب کنید و از خرما تو دستتون گلوله کنید. بعد از استراحت خمیر پفشو بگیرید و به چونه های مساوی تقسیم کنید من بعضی چونه ها رو حدودا 60گرم گرفتم و بعضی چونه ها رو حدودا 40گرم ، هر چونه رو کف دستتون کمی پهن کنید خرما وسطش بذارید و دوباره خمیر رو جمع کنید و بهش طرح بدید و داخل سینی که کاغذ روغنی گذاشتین بچینید و بعد رومال(یه زرده + کمی زعفرون دم کرده + یک ق چ روغن مایع) بزنید و کنجد بپاشید و در فر از قبل گرم شده با دمای180درجه یک ربع بپزید. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕