#حلوا سوهان
این حلوا یکی از خوشمزه ترین حلوا ها ست و طعم سوهان داره به شدت توصیه میشه امتحان کنید 😋😋👌👌
آرد سنگک ۱/۵لیوان
شیر نصف لیوان
روغن مایع ۳/۴ لیوان
مواد لازم برای شهد 👇👇👇
شیر ۱ لیوان
شکر ۱ لیوان سر پر
زعفران دم کرده به میزان لازم
هل ۱/۴ق چ
گلاب ۱/۴لیوان
اول شهد رو آماده کنید 👇👇👇👇
شیر و شکر رو روی حرارت بزارید تا شکر حل بشه نیازی به جوشیدن نیست بعد گلاب و هل و زعفران رو اضافه و حرارت رو خاموش کنید ....
برای حلوا .....
آرد رو الک کنید 🛑🛑🛑آرد باید سبوس دار باشه اصلا آرد سفید قنادی جایگزین نکنید ...
داخل تابه بریزید و شیر و روغن رو بهش اضافه کنید روی حرارت ملایم مدام هم بزنید که گلوله گلوله نشه و تا زمانی که رنگ آرد تغییر کنه ادامه بدید ....
برای من حدود یک ساعت و نیم طول کشید ....
بعد از یک ساعت بخاطر تبخیر شدن شیر مواد حالت خرد ه خرده پیدا میکنه نگران نباشید دوباره روان میشه با حرارت ملایم اینقدر هم بزنید تا به رنگ سوهان دربیاد حرارت رو خاموش یا کم کنید شهد گرم رو یکباره اضافه کنید هم بزنید تا حلوا جمع بشه ودر نهایت حلوا رو گهواره کنید.....
داخل ظرف بریزید و تزیین کنید یا صبر کنید کمی از داغی بیفته داخل قالب بریزید و بر گردونید قالب چرب کردن نمیخواد به راحتی جدا میشه ..
نکته مهم این حلوا 🛑🛑🛑👇👇
همزدن مداومه تا قشنگ آرد تفت بخوره و به رنگ سوهان در بیاد اگر خام باشه خوشمزه نمیشه پس وقت و حوصله به خرج بدید ...
سعی کنید تابه یا قابلمه با قطر زیاد برای درست کردن حلوا انتخاب کنید که راحت بتونید مواد رو زیر و رو کنید...
آرد و شهد هر دو داغ باشن ...
نوش جان
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#روکر_موز
تخم مرغ...... ۱ عدد
پودر ژلاتین ......۲ قاشق غذاخوری
وانیل خالص ......1/3قاشق چای خوری
خامه صبحانه....... ۲۰۰ گرم
شکر ......۱لیوان
پنیر خامه ای...... ۱۰۰ گرم
گردو نگینی ......1 پیمانه
نشاسته ذرت........ ۳ قاشق غذاخوری
شیر .......۲ لیوان
موز بزرگ ......3عدد نگینی خرد شده
شکلات چیپسی....... نصفه پیمانه
طرز تهیه:
ابتدا قالب مورد نظر رو چرب کنید. شیر رو با نشاسته مخلوط کنید از صافی رد کنین شکر بهش اضافه کرده و روی حرارت بزارید مرتب هم بزنین، تخم مرغ را توی ظرف دیگه با چنگال میزنیم تا از لختگی دربیاد و به مخلوط شیر و نشاسته اضافه میکنیم این مخلوط یک ربع روی حرارت هم بزنین تا مثل فرنی غلظت بگیره و میذاریم کنار تا از داغی بیفته. پودر ژلاتین رو روی نصف لیوان آب سرد بپاشین بذارین اسفنجی بشه بعد مخلوط کنید بزارید روی بخار کتری تا کاملا شفاف بشه بعد بزارید خنک بشه آروم آروم به مخلوط شیر اضافه کنید حالا وانیل را اضافه کرده پنیر خامه ای را با خامه مخلوط میکنیم با هم زن برقی تا یکدست شود کرم که خنک شد مخلوط پنیر و خامه رو بهش اضافه کرده مخلوط میکنیم. (کل مواد باید سرد باشد ). شکلات چیپسی و موز و گردو رو اضافه کنید و با قاشق هم بزنید این دسر حداقل پنج ساعت تو یخچال بمونه تا ببنده.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#قطایف_عربی
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
قطایف عربی
مواد شربت
شکر دولیوان
آب یک لیوان
هل سه عدد
دارچین دو چوب دارچین
زعفران
گلاب چهار قاشق غ
آبلیمو یک ق غ
شکر ؤاب که حل شدن بقیه مواد رو اضافه میکنیم میذاریم ده دقیقه بجوشه...
برای خمیر قطایف
آرد دوپیمانه
آب ولرم دوپیمانه
شیر ولرم دو پیمانه
خمیرمایه فوری یک ق غ
جوش شیرین یک ق چ
آرد سمولینا یک پیمانه
همه مواد داخل میکسر میذاریم و بعد سلفون میکشیم ونیم ساعت توی محیط استراحت میدیم
برای مغزی
شیر یک پیمانه
آرد یک ق غ
نشاسته ذرت یک ق غ
شکر دو ق غ
خامه دوق غ
پودر نارگیل یک ق غ
گلاب یک ق غ
شیر نشاسته،آرد وشکرروی حرارت میذاریم بقیه مواد رو هم اضافه میکنیم وقتی به غلظت فرنی رسید گلاب رو اضافه کرده و خاموش میکنیم روش سلفون میکشیم داخل یخچال تا کاملا سفت بشه....
حالا ازموادمون داخل تابه مثل وقتی میخایم پنکیک درست کنیم ملاقه ملاقه میریزیم فقط یک روش باید بذاریم رنگ بگیره بعد ازمواد وسطش میذاریم حالا دو طرف خمیرو بادست فشار میدیم ومیبندیم داخل روغن داغ سرخ میکنیم بعد توی شربت بار همدمای محیط میذاریم...
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#ابریشم_کباب_افغانستان
مواد لازم
۱- تخم مرغ
۲- بوره/ شکر را قوام بیاورید.
پسته کوبیده شده
۴- روغن
طرز تهیه
تخم مرغ را همرای پنجه (چنگال) خوب هم بزنید . شربت را باید
تیار کرده داشته باشید.
روغن گذاشته که داغ شود بعدا پنجه ها خود در داخل تخم مرغ
ها آغشته کرده و داخل روغن بریزید.
میتوانی از بطری که درش را سوراخ های ریز کردین استفاده نمایید
یاقیف پلاستکی ک سوراخ ریزداشته باشه
2 الی 3 مرتبه این کار را انجام دهید . بعدا همرای چوب و یا سیخ
کباب از داخل روغن کشیده و روی ظرف مورد علاقه قرار دهید در
آخر همرای قاشق غذا خوری روی آن را شربت بریزید .
روی ابریشم کباب را پودر پسته آراسته نماید .
#ابریشم_کباب_افغانستان
یکی از دسرهای معروف افغانستان محسوب میشه که بیشتر سر سفره های افطاری و ماه رمضان سرو میشه. ظاهر این دسر تقریبا تنها شباهتش به کباب اون جاییه که دسرمون سرخ میشه و با سیخ کباب از روغن خارجش میکنیم!!!
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
.
بامیه ترک😍😍😍😍
مواد لازم برای #بامیه ترکی
آرد سمولینا(ایرمیک) 500گرم(معادل 2 و2/3لیوان)
آرد سفید قنادی 1/2لیوان
شیر 1 لیوان
آب ولرم 1 لیوان
روغن مایع 1/2لیوان
شکر 2ق غ
بیکینگ پودر 10گرم یا 1 ق غ پر
روغن مایع برای سرخ کردن به میزان لازم
مواد لازم برای شربت؛
3لیوان شکر+2/5لیوان آب روی حرارت بزارید تا بجوشه کمی زعفران دم شده بریزید.وبزارید قوام بیاد ودرآخر یک ق غ آب لیمو ترش اضافه کنید .
طرز تهیه بامیه؛
تمام مواد رو باهم مخلوط کنید وروی کاسه رو بپوشونید وبزارید تو دمای محیط نیم ساعت استراحت کنه .بعد مواد رو داخل قیف باسرماسوره مخصوص بامیه بریزید وتو روغن داغ شکل بدید (طبق کلیپ)وتابه رو مدام تکان دهید تا خوب سرخ شود.بعد اینکه قشنگ سرخ شد اونو داخل شربت سرد بیاندازید واجازه دهید یک الی دو دقیقه بمونه وشربت جذب بامیه شه بعد از شربت خارج کنید پودر پسته بپاشید ونوش جان کنید.
سمولینا جایگزین نداره❌❌همه لوازم قنادیها دارن .
نکته؛بامیه رو وقتی داخل شربت میزارید باید داغ باشه وشربت سردباشه.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
نون روغنی
چلپک_افغانستانی🇦🇫رسپی سونیا
مواد لازم
✅آرد دو گیلاس (،۲لیوان)
✅شیر سه چهارم گیلاس
✅نمک کمی
✅خمیر مایع ۱۰ گرم
✅شکر ۲ قاشق غ
✅روغن برای سرخ کردن ب مقدار لازم
اب ولرم در صورت نیاز
طرز تهیه👇
آرد شکر و خمیر مایع نمک را داخل ظرفی میریزیم و شیر نیم گرم را کم کم ب آرد اضافه میکنیم تا خمیر نرمی ب دست بیاد چند دقیقه ورز میدیم و برای نیم ساعت استراحت میدهیم
بعد از نیم ساعت ب اندازه های دلخواه برش میزنیم و برش هارا زواله میکنیم زواله هارا ده دقیقه استراحت میدهیم و بعد از ده دقیقه با آش گز خمیر را هموار میکنیم و در روغن داغ وبا حرارت ملایم سرخ میکنیم در ظرف در دار قرار دهید تا نرم بماند این نان بسیاااااار خوش مزه هست امیدوارم جور کنید و با خانواده نوش جان کنید🙏
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#نان_رمضان_تبریز 🥮🌙•
- نگم واستون از نرمی و بافت فوق العاده ش
واقعا فوق العاده س🍥࿔
- بچها روی این نان واسه براقیش و شیرینی بیشتر شربت بار میزنن بعد از پخت.
*شربت بار همون شربتی هست که زولبیا و بامیه رو داخلش غوطه ور میکنن🥃࿔
- حالا شما میتونید شربت بار درست کنید و بعد از پخت بزنید روش اما دیگه موقع داخل فر رفتن شکر نپاشید روش🧂࿔
- برای مغزیجاتم میتونید هم پودر پسته هم گردو ، هم کنجد بپاشید، یا اصلا نپاشید
کی به کیه؟ 😉🥜࿔
- هرطور که دوست دارین ....
•خب بریم سراغ رسپی :
⨳ مواد لازم 🍚 :
•آرد ۸۰۰گرم
•آب ۳۰۰ گرم
•تخم مرغ ۳ عدد
•شکر ۶۴گرم
•مخمرفوری ۱۲گرم
•نمک ۸ گرم
•ماست ۳۲گرم
•روغن ۴۰ گرم
•بهبود دهنده اس ۵۰۰ ۵گرم
•برای رومال تخم مرغ و وانیل و شکر🥚
⨳ طرز تهیه🥣 :
~ابتدا تمام مواد خشک را با هم قاطی کنید ...
ماست و تخم مرغ را اضافه کنید، آب را اضافه کرده و شروع به ورز دادن کنید ،تا خمیر جمع شود.
~روغن را اضافه کرده و شروع کنید به ورز دادن تا سطح خمیر صاف و یکدست شود.
~روی خمیر را پوشانده و در دمای محیط به مدت ۴۰ دقیقه استراحت دهید.
~پف خمیر را گرفته، طبق فیلم فرم داده
و روی آن را پوشانده و اجازه دهید تا دوبرابر شود تقریبا یک ساعت .
~برای رومال یک عدد تخم مرغ و کمی وانیل را همزده و به روی خمیر زده و بعد شکر پاشیده روی خمیر و در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۷۰ به مدت ۲۵ دقیقه بپزید .
~نان رومال تخم مرغ دارد ،مواظب باشید. نسوزد که بوی سیمیت تخم مرغ بگیرد.
-
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
نان_افطاری
موادلازم.
روغن مایع ............500گرم.
شکر .................... 600گرم.
ارد.....................................3کیلو.
تخم مرغ ..................15عدد.
شیر..............................500گرم.
نمک ....1قاشق غذاخوری سرخالی.
مایه خمیر................ 50گرم.
وانیل مقداری.
طرز تهیه.
ابتدا داخل ظرفی تمیز بدون چربی اندازه یک لیوان اب ولرم میریزیم ویک قاشق شکر اضافه میکنیم مایه خمیرراداخل ان ریخته وخوب قاطی میکنیم برای بهتر عمل اومدن مایه یک عدد تخم مرغ میزنیم(جدای از تخم مرغ دستور) وقاطی میکنیم ( البته این قسمت واسه دستور کارگاهیه) تاعمل اومدن مایه خمیر بیکار نمیشینیم شکر وروغن وشیر وتخم مرغ راهم میزنیم بعداز عمل اومدن مایه خمیر همه مواد راداخل همزن میریزیم تاخمیرصاف ویکدستی بدست بیادیا بادست ورز میدیم. این خمیر درین مرحله نیازبه استراحت ندارد خمیررابه چونه های کوچک به سلیقه خودمون ودرخواست مشتری تقسیم میکنیم(200گرمی) وداخل دیس تمیز وکمی چرب شده میزاریم وکمی هم پهنش میکنیم روش کمی روغن مایع میزنیم واسه صافتر شدن نونهامون ومیزاریم دوساعت استراحت کنه بعدش چنتا زرده تخم مرغ بدون سفیده ونصف قاشق شربت ( بار) وکمی نمک راداخل ظرفی با چنگال هم میزنیم تایکدست شود توجه کنین نمک نمیزاره رویه نونمون کنده بشه وشربت هم خوشرنگ میکنه روی نونهامون را بامخلوط زرده مزین میکنیم دقت کنین ارومتر بزنین برس را چون نون ما رسیده پفش میخابه به سلیقه خودمون انواع روکاریها را انجام میدیم وداخل فر بادرجه 200 به مدت 20دقیقه قرار میدیم حواسمون باشه نسوزه چون روش زرده داره زودتر رنگ میگیره شما میتونین از پودر هل بجای وانیل استفاده کنین واز گلاب هم واسه مجاز کردنش میشه استفاده کرد این نون کاملا کارگاهی وامتحان شدس وبهترین گزینه واسه صبحانه وعصرانه میباشد نوش جون خودتون وعزیزانتون
مقدار برای خونگی:
موادلازم.
روغن مایع ............50گرم.
شکر .................... 60گرم.
ارد.....................................300گرم
تخم مرغ ..................دو عدد کوچک .
شیر..............................50گرم.
نمک ....نصف قاشق چایخوری
مایه خمیر................ 5گرم.
وانیل مقداری.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#بامیه_مرغ
.
ناهار امروز من
بامیه مرغ و چوب شور یه غذای فینگر فود خوشمزه اس که میتونید توی برنامه غذاییتون بگذاریدش و از خوووردنش😋لذت ببرید
.
سینه مرغ پخته ارو به همراه 1 عدد سیب زمینی پخته چرخ کردم و بهش دو حبه سیر،پوره پیاز و نمک،فلفل سیاه،پابریکا،زنجفیل و زردچوبه اضافه کردم...
حسابی ورزش دادم و به اندازه گردو کمی بزرگتر از مواد برداشتم و به چوب شورا زدم...
توی روغن هم سرخشون کردم😊
به همین راحتی
میتونین از چیپس خرد شده یا کورن فلکس و کنجد هم برای قشنگیش استفاده کنید و توی این موادی که گفتم بغلطونید
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#فینگر فود گوشت و نان پیتا
🔹️فینگر فود غذایی است که مستقیما به وسیله دست و بدون استفاده از قاشق و چنگال خورده میشود. فینگر فود را میتوان به عنوان پیش غذا یا حتی غذای اصلی در مهمانیها سرو کرد. فینگر فود در دو نوع سرد و گرم وجود دارد.
مواد لازم:
◽گوشت چرخ کرده به میزان لازم
◽نان پیتا یک بسته
◽فلفل دلمه و قارچ به میزان لازم
◽نمک، لفل و زردچوبه به میزان لازم
مراحل تهیه:
🔹️ابتدا پیاز را تفت دهید گوشت چرخ کرده اضافه کنید و تفت دهید ٬ نمک و زرد چوبه را بیفزایید.
در ظرف جداگانهای فلفل دلمه و قارچ را با تفت دهید سپس آن را به گوشت تفت داده شده بیفزایید و آن را کنار بگذارید.
🔹️یک عدد نان پیتا را بردارید و مواد را در قسمت وسط نان قرار دهید. بطور دلخواه میتوانید کمی جعفری خرد شده به مواد اضافه کنید و بعد نان را به صورت رولت بپیچید.
🔹️حالا هر نان پیتا رول شده را به سه قسمت تقسیم کنید و رولها را در سینی فر قرار داده و مقداری پنیر پنیزا روی رولها بریزید. اجازه دهید به مدت ۵ دقیقه و تا طلایی شدن پنیر در فر قرار بگیرد.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#کشک_بادمجون_فوری
#کشک_بادمجون_تک_نفره
کشک_بادمجان قرتی من😄 خیلی راحت و سریع
بادمجان برای هر نفر دو عدد متوسط رنده شده😉 خام
گردو به میزان دلخواه
نعنا یک قاشق چایخوری برای هر نفر
پیاز یک عدد متوسط
سیر برای هر نفر 4 تا5 حبه به دلخواه خودتون
کشک به دلخواه
فلفل نمک و زردچوبه به دلخواه برای راحتی کار و سریع تر شدن اول بادمجون رنده میکنم میریزم داخل قابلمه و کمی روغن میریزم تفت میدم تا آب بادمجونها گرفته شه کم کم به سرخ شدن برسه پیاز تفت بدید تا طلایی شه و بعدسیر و نعنا گردو خورد شده و فلفل زردچوبه و نمک بعد به بادمجونها اضافه کنید خوب هم بزنید بعد کشک به دلخواه و ذایقه خودتون بریزید داخل مواد و نصف پیمونه اب اضاف کنید بزارید حدود ده دقیقه بپزه تا ابش کاملا خشک شه.
نکته 🔴 من گاهی اوقات یک عدد گوجه هم همزمان با بادمجون رنده میکنم هم رنگ عالی میشه هم طعم
امروز فینگر فودی درست کردم کمی داخل ظرف مواد کشک بادمجون بعد گردو و دوباره مواد کشک بادمجون ریختم برای دیزاین هم از نعنا داغ اول کار بعد کشک ریختم داخل قیف و شکوفه زدم نون سنگگ برش دادم نون کناری هم نون سبزیجات هست که به صورت لوله ای گذاشتم کمی پیاز داغ و گردو برای دیزاین
امیدوارم خوشتون بیاد😊
کشک بادمجون امادست
نوش جونتون 😊
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#سیب_زمینی_با_سس_قارچ(طیبه)
#پیش_غذا
برای دو نفر ، دو تا سیب زمینی کوچیک رو خوب میشورم تا آلودگی روی پوستشون کامل از بین بره و بعد میذارم کامل بپزه . تا سیب زمینی آماده بشه ، سس قارچ رو آماده میکنم . شش هفت تا قارچ متوسط رو شسته و برش داده و با نمک ، آبلیمو ، جدا تفت میدم . بعد یه دونه پیاز کوچیک رو ساتوری کرده و با سی گرم کره یا روغن تفت داده ، کمی که سبک شد ، دو حبه سیر رو هم ریز خرد و اضافه کرده و تفت میدم . بعد قارچ تفت داده شده رو به همراه جعفری ریز خورد شده (جعفری ، یه دسته کوچیک کافیه ) ، نمک ، فلفل و پاپریکا اضافه و خوب تفت داده میشه . در این مرحله ، نصف پیمانه خامه صبحانه و نصف پیمانه شیر رو اضافه میکنم . حالا روی حرارت متوسط میمونه تا سس غليظ بشه . روی سیب زمینی های پخته شده رو با پشت لیوان کمی فشار میدم تا سطحش صاف و پهن بشه و بعد با همون پوستش داخل تابه ، تفت داده و کمی روغن ، نمک و پودر سیر ، روشون میپاشم . میتونین سیب زمینی پخته رو بجای سرخ ، گریل هم کنین . نهایتا سیب زمینی پخته و کبابی شده رو داخل ظرف سرو گذاشته و روی اون ، سس قارچ رو میریزم . یه پیش غذای خوشمزه ، عاااالی و سه سوته .. البته من و همسرم برای وعده اصلی با نون و زیتون میخوریم . داخل سس قارچ از پنیر پارمزان یا پنیر پیتزا هم میتونین استفاده کنین و اگه داخل ادویه ، پاپریکا مصرف نکنین ، سس قارچ رنگ سفیدی داره که من بخاطر عطرش میریزم . خامه هم بسته به ذائقتون قابل حذفه ولی اگه حتی توی نسبت کم هم بریزین ، طعم عاااااالی به سس میده .
این سس قارچ برای استیک مرغ یا گوشت ، اسپاگتی و پنه هم عاااااالی میشه .
نوش جونتون عزیزانم 😍
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#کباب_کوبیده
گوشت چرخ کرده حدود500گرم البته گوشت من قبلاچرخ شده بودویکم دنبه داخلش چرخ شده بودیه پیازمتوسط ... اندازه یه قوطی کبریت کمترهم دنبه دوباره اضافه کردم وچرخ کردم.یع دونه پیازمتوسط چرخ کردم جداابش گرفتم وباگوشت مخلوط کردم بعدهم نمک فلفل سیاه خیلی کم..وزعفرون دم کرده دستم میزدم توی زعفرون دم کرده وباهاش گوشت ورزدادم بعدهم به سیخ کشیدم
جوش شیرین هم نزنین بهتره چون جمع میشه موقع پخت
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر