#چیپس_خانگی❤
#چیپس_دوریتوس❤
موادلازم:
نان لواش بسته ای 1بسته
پاپریکا(فلفل پودری قرمز)2ق م
فلفل سیاه1ق چ
نمک1ق چ
روغن زیتون 5الی 6ق غ
پودر آویشن 2ق م
سس چیپس: ماست (ماست چکیده توصیه میشود)
فلفل سیاه مقداری
نعنا خشک1ق چ
طرز تهیه :
نان ها رو برش میزنیم که من مثلثی
برش زدم.بعد داخل کاسه ای ریخته و ادویجات و روغن رو روی نون ها ریخته و هم می زنیم تا کامل مخلوط بشه داخل سینی فر کاغذ روغنی انداخته و نون ها رو ،روی کاغذ روغنی پهن کرده و داخل فر از قبل گرم شده با حرارت 230درجه قرارداده که حرارت فرها متفاوت هستن حتماً دائم چک کنید و با قاشق چیپس هارو هم زده زیرو رو کرده تا همگی برشته و ترد وخشک بشه.در آخر گریل رو هم روشن کرده تا کمی سرخ بشه.روی هم نیم ساعت زمان میبره فقط باید حواستون بهش باشه که نسوزه.بعد مواد سس رو هم با هم مخلوط کرده و سرو می کنید.به همین راحتی❤
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#دال_عدس
ابتدا پیازو ریز خورد کرده و تفت میدهیم بعد سه پر سیر را له میکنیم و اضافه کرده بعد ادویه جات و نمک و زردچوبه و فلفل اضافه کرده و مخلوط میکنیم رب گوجه هم در این مرحله اضافه کرده و فعلا کنار میگداریم یه سیب زمینی را خورد و بعد عدس را شسته و داخل قابلمه گذاشته و اب به مقدار کافی اضافه میکنیم شعله را زیاد کرده تا جوش اومد کم میکنیم وقتی عدس و سیب زمینی له شدن با گوشتکوب آنها را میکوبیم و مواد اماده شده رو به ان اضافه میکنیم و هم میزنیم تا آماده بشه نوش جان
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#پیراشکی
🌸مواد لازم
Ⓜ️ارد ۵۰۰گرم
Ⓜ️شکر ۵۰گرم
Ⓜ️روغن مایع ۷۰گرم
Ⓜ️اب ۱۰۰گرم
Ⓜ️تخم مرغ ۲عدد
Ⓜ️زرده تخم مرغ ۱عدد
Ⓜ️مایه خمیر ۱۰گرم (یک سوم پیمانه اب ولرم برای عمل اوردن خمیر مایه)
Ⓜ️نمک نصف قاشق چای خوری
Ⓜ️ابلیمو نصف دربش
🌸اماده کردن مایه خمیر:
Ⓜ️یه ظرف تمیز رو یکم اب ولرم داخلش میریزیم مایه خمیر و یه کوچولو شکر اضافه میکنیم بادست کاملا هم میزنیم تا کاملا حل بشه چند دقیقه میزاریم استراحت کنه وقتی پف کرد یه کوچولو ارد بهش اضافه کنید هم بزنید بزارید کنار تا کاملا پف کنه و بیاد بالا
🌸طریقه درست کردن خمیر
Ⓜ️همه موادو غیر ارد و مایه خمیر داخل میکسر میریزیم هم میزنیم
🌸من (نگار ) یه مقدار خیلی کم وانیل هم زدم بعدش مایه خمیر
و اردم اضافه و میکسر را روشن کن بایست یه خمیر نچندان شل و نچندان سفت بدست بیاد چه جور بگم خمیر یه کوچولو سفت باشه بهتره
🌸مدل دادن به خمیر
Ⓜ️پس از چند دقیقه استراحت مث عکسها
خمیر رو پهن کرده و قالب میزنیم
⚫️یه مدلش قالب اصلی پیراشکی ه گرد و یه سوراخ وسطش
⚫️مدل زردالو که با قالب گرد کوچولو زده میشه
🌸استراحت و پف کردن گله ها
Ⓜ️داخل دیس کاغذ میزاریم و روی کاغذ ارد میپاشیم سپس گله های هر مدل رو داخل دیس میچینیم و میزاریم استراحت کنه و پف کنه
دوستان پفش نباید زیاد از حد باشه چون هنگام سرخ کردن ورچولوسیده میشه چی بگم به اصطلاح چوروک میشه 😅😂
🌸سرخ کردن پیراشکی
Ⓜ️تابه رو به ارتفاع ۴ سانتیمتر پر روغن کنید سپس بزارید رو شعله داغ داغ که شد شعله رو کمترش کنید گله های پیراشکیا خصوصا مدل گرد و خرچنگی رو با دست بزارید درون روغن و با انبر هر وقت قسمت داخل روغن سرخ شد برشون گردونید تا اینور گله ها هم سرخ بشه سپس از روغن خارج کنید
🔴توجه کنید نزارید پیراشکی ها زیاد سرخ بشه و رنگ سیاه بگیره
مدل زردالو رو میتونید همشو یباره بریزید داخل روغن و با کف گیر بلافاصله هی تکون تکون بدید تا دو طرف ش سرخ بشه
🌸بارکش کردن پیراشکی
Ⓜ️پس از اینکه پیراشکی ها سرد شدند شربت رو گرمش کنید پیراشکی ها رو داخل بار بریزید و سریع درش بیارید و بعدش میل کنید
🌸شربت یا بار
Ⓜ️شکر 2/5kilo
Ⓜ️آب 900g
Ⓜ️جوهر لیمو نصف قاشق چای خوری
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
Ⓜ️گلاب 100g
Ⓜ️اب و شکر رو بزارید روشعله تا جوش بباد
دراین زمان رویه ی آب وشکر ، کف هاش و حباب هاش میره کنار و شفاف میشه از این زمان به بعد ۳دقیقه دیگه بجوشه
جوهر لیمو رو بهش بدید خاموشش کنید سپس گلاب رو هم اضافه کنید هم بزنید بزارید سرد بشه
معمولا یه روز جلوتر بار یا شربت رو اماده میکنند هر زمانی که خاستید استفاده کنید دوباره گرمش کنید
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#رولت_یخچالی
#رولت_فوری
#رولت_شکلاتی
بیسکویت پتی بور ... دو بسته
شیر.... یک لیوان
شکلات تخته ایی یا سکه ایی... تقریبا 50 گرم
پودر کاکائو ... یک قاشق
کره.... 20 گرم
ابتدا بیسکویت ها با گوشتکوب یا مخلوط کن پودر می کنیم و میذاریم کنار.
داخل قابلمه ایی شیر، پودر کاکائو، کره و شکلات را میریزیم. میذاریم روی حرارت مدام با همزن دستی هم میزنیم تا کامل حل بشه. نیاز نیست بجوشه.
موادمون را کم کم به بیسکویت ها اضافه کرده تا خمیری بشه و تقریبا 20 دقیقه میذاریم یخچال تا هم از دما بیافته و هم منسجم بشه.
بعد خمیر را لای دو تا مشمبا میذاریم و با وردنه پهن می کنیم و به کمک چاقو یا کاردک کنارها را صاف می کنیم.
روی خمیر را خامه فرم گرفته یا خامه صبحانه میریزیم وصاف می کنیم و میتونید شکلات چیپسی هم بریزید بعد خیلی آروم از طول یا عرض رول می کنیم و یک ساعت یخچال استراحت میدیدم.
بعد روشو هر جور که دوست دارین تزیین کنید
من خامه و شکلات و ترافل ریختم.
نوش جان😍
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#کاراکوش_تاتلیسی
مواد لازم:
تخم مرغ ۱عدد
شکر ۱ق غ
نمک ۱ ق چ
روغن مایع یک چهارم لیوان
آب جوش نصف لیوان
وانیل یک چهارم ق چ
بیکینگ پودر ۱ ق غ
آرد به مقدار لازم
نشاسته ذرت به مقدار لازم
گردو یا پسته خرد شده در صورت تمایل
برای تهیه شربت هم دو لیوان شکر و یک لیوان آب رو روی حرارت قرار میدیم و هم میزنیم تا شکر کاملا حل بشه و(اگه دوست داشتید کمی زعفران و دو ق عسل رو هم بهش اضافه میکنیم) و اجازه میدیم بجوشه تا به غلظت برسه و در آخر کمی آبلیمو اضافه میکنیم (اگر شربت رقیق باشه باعث نرم شدن شیرینی میشود)
طرز تهیه:
تخم مرغ و وانیل و شکر رو با همزن دستی مخلوط میکنیم و روغن و آب جوش رو اضافه میکنیم و شروع میکنیم به اضافه کردن آرد و بیکینگ پودر،، تا جایی آرد اضافه میکنیم که خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد که به دست هم نچسبه ،زیاد اضافه کردن آرد باعث میشه خمیر کیفیت خوبی نداشته باشه.
خمیر رو یک ربع در دمای محیط استراحت میدیم و بعد به دو قسمت نصف میکنیم و هر قسمت رو به شکل مستطیل به نازکی خمیر یوفکا باز میکنیم(برای باز کردن خمیر از نشاسته ذرت استفاده میکنیم)و بعد کناره ها رو با کاتر میبریم تا کاملا مستطیل شکل باشه و شروع به رول کردن از عرض میکنیم و بعد با چاقو رول رو به قسمت های کوچک به اندازه یک سانت میبریم و هرقسمت رو با وردنه صاف میکنیم و وردنه رو فقط از سمت طول حرکت میدیدم تا صاف بشه همه قسمت ها رو به این شکل صاف میکنیم و بعد داخل روغن شناور سرخ میکنیم حین سرخ شدن لایه های رول شده از هم جدا میشن و شیرینی شکل زیبایی پیدا میکنه بعد از سرخ شدن تاتلی ها رو داخل شربت میندازیم تا همه قسمتهاش به شربت آغشته بشه بعد از شربت خارج میکنیم و داخل صافی قرار میدیم تا شربت اضافیش بریزه میتونید روی شیرینی گردوی خرد شده یا پسته بریزید.
خیلی خوشمزس حتما امتحان کنید
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
🍩دونات
آرد ۵۰۰ گرم
نمک ۶ گرم
شکر ۵۵ گرم
شیر خشک قنادی۱۵ گرم
بهبود دهنده اس ۵۰۰: ۵ گرم
تخم مرغ یک عدد
خمیر مایه ۶ گرم
کره ۱۲ گرم
آب ۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم ( بسته به میزان آب خور آردتون داره)
وانیل: ۱/۴ ق چ
ابتدا مواد خشک و باهم مخلوط کنید بعد تخم مرغ و اضافه کنید مخلوط که شد آب و کم کم بریزید تا خمیر خودشو جمع کنه
بعد کره رو اضافه کنید و اینقد ورز بخوره تا یه خمیر نرم و لطیفی به دست بیاد
بعد خمیر رو روی سطح چرب شده بزارید و روشو با پلاستیک چرب شده بپوشونید و بزارید یه ربع استراحت کنه
بعد خمیر رو باز کنید به قطر نیم سانت
و قالب بزنید و بزارید برای ۷۵تا ۸۵ دقیقه برای استراحت آخر
بعد داخل روغن که حرارتش متوسط هس سرخ کنید
نکته؛ برای اینکه بخوابن کمربند سفید رنگ دور دونات باشه روغن تا نصفه ی دوناتتون رو بگیره بریزید
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#میرزا_قاسمی
مواد لازم:
- بادمجان = 5 عدد متوسط
- گوجه فرنگی تازه = 2 عدد یا رب به میزان لازم
- سیر = یک بوته
- تخم مرغ = 3 عدد
- روغن و فلفل و نمک و زردچوبه= به مقدار لازم
- پیاز ۲عدد
✍طرز تهیه:
در ابتدا بادمجان ها پوست کنده و سرخ می کنیم ( شما می توانید بادمجان ها را داخل فر و یا روی آتش کباب کنید ) پس از آن بادمجان ها را ساطوری می نماییم .
حال نوبت به گوجه ها می رسد ؛ گوجه فرنگی ها را خرد می کنیم.
پیاز داغ میکنیم و سیر را کوبیده و داخلش میریزیم تا کمی سیر ها سرخ شود.و نمک و زردچوبه و فلفل را اضافه میکنیم.
سپس بادمجان ها و گوجه های آماده شده را به همان تابه اضافه کرده و سرخ می کنیم ؛ این کار را تا زمانی که آب آنها کشیده شده و کمی روغن بیافتد ادامه می دهیم.
مایه را در یک طرف تابه قرار می دهیم و در طرف دیگر خالی تابه تخم مرغ ها را شکسته و مخلوط می کنیم و انقدر هم می زنیم تا بسته شده و سرخ شود
بعد بادمجان ها و تخم مرغ ها (یعنی تمام محتویات تابه) را با هم مخلوط می کنیم.
میرزا قاسمی ما آماده شده و می توانید آنرا در دیس کشیده و سرو کنید.
میتوانید بدون تخم مرغ سرو کنید.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
دسربستنی
🌺
موادلازم:
شیر:۴لیوان
نشاسته گل:۵ق غ خ
شکر:۱۰ق غ خ
گلاب:۶ق غ خ
بستنی وانیلی لیوانی:۲عدد
زعفران دمکرده غلیظ:بمقدارلازم
🌺🌺
طرزتهیه:
ابتدانشاسته روبایک لیوان ازشیردستوربازکنید،ازصافی ردکنیدداخل قابلمه بریزیدتمام موادبجزگلاب رواضافه کنید،هم بزنیدوبزاریدروحرارت باشعله کم ،مرتب هم بزنیدتاموادغلیظ بشه(سعی کنیدشعله کم باشه تانشاسته پخته بشه وبوی خامیش گرفته بشه)۱۰دقیقه اخرپخت زعفران وگلاب رواضافه کنید،برامن۵۰دقیقه زمان بردتابپزه،داخل ظرفهای سروبریزدوبعدازسردشدن بزاریدتویخچال،قبل سروبدلخواه تزیین کنیدونوش جان کنید.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#شکلات_خونگی
#شکلات_اورئو
#شکلات_کاراملی
#شکلات_آجیلی
مواد اولیه :
شکلات تخته ای سفید و سیاه و صورتی به مقدار لازم
بیسکوییت اورئو کمی خرد شده مقداری
کارامل مقداری
مغز کمی خرد شده دلخواه مقداری
زرورق در صورت تمایل
طرز تهیه :
ابتدا شکلات ها رو به روش بن ماری ذوب کرده بعد داخل قالب ها ریخته و خوب کف و دیواره ها رو پوشش میدیم سپس اضافی شکلات ها رو خالی کرده و در یخچال قرار داده تا خود را بگیرید بعد به دلخواه از مغز ها ریخته و مجددا داخل قالب را شکلات ذوب شده میریزیم و در یخچال قرار میدهیم
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#مرغ_شکم_پر
بهتر است مرغ انتخابی شما بیشتر از یک کیلو و هفتصد گرم نباشد تا بهتر مغزپخت و خوش طعم تر هستند.
وزن مرغ من یک کیلو و نیم بود.
مرغ را بشوئید قسمتهای حفره دار بین ستون فقرات را کاملا تمیز کنید وگرنه مرغ بعد از پخت بوی نامطبوعی میگیرد.
مرغ را در کاسه بزرگی قرار داده و نصف لیوان سرکه سفید(ترجیحا) روی آن بریزید و بعد با آب حجم کاسه را پر کنید به صورتی که مرغ در محلول آب و سرکه شناور شود،2 ساعت صبر کنید و بعد مرغ را درآورده و بشوئید تا بوی زهم مرغ گرفته شود و بعد شروع به مرینیت کنید.
برای مرینیت از دو چاشنی زعفرانی و جنگلی آلس پایس استفاده کردم...که ترکیبی از آبلیمو،نمک،زعفران،عصاره پیاز،سیر و روغن،سبزیجات و ادویه های معطر هستن پس نیازی به اضافه کردن ادویه بیشتر نیست.
برای هر کیلو مرغ به میزان 2 تا 3 قاشق غذاخوری از این چاشنیها اضافه کنید.من داخل شکم مرغ و زیر و روی پوست مرغ را با 3 قاشق چاشنی زعفرانی و 2 قاشق چاشنی جنگلی خوب ماساژ دادم.
سپس زیر پوست مرغ و داخل شکمش را با سیر و پیاز خلال شده پر کنید.
مرغ مرینیت شده را در ظرفی قرار داده و سلفون بکشید و 8 تا 24 ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا مزه دار شود.
بعد از پایان تایم استراحت مرغ را از یخچال خارج کنید و همه پیاز و سیرها را از داخل شکم و زیر پوست مرغ خارج کنید و با مقداری آب در میکسر بریزید و به عنوان سس برای پخت مرغ استفاده کنید.
مواد داخل شکم مرغ کاملا سلیقه ای هست...من در تابه مقداری کره ریختم و وقتی ذوب شد گردوی نگینی را اضافه و تفت دادم تا گردو معطر شود و بعد کشمش و زرشک و پیازداغ و آلو اضافه کردم و بعد به مواد چند قاشق رب انار اضافه و مخلوط کردم
وقتی شکم مرغ را پر کردید با نخ و سوزن تمیز شکم مرغ را بدوزید (به هیچ عنوان ابتدا و انتهای دوخت را گره نزنید)بالها و پاهای مرغ را به هم ببندید تا در زمان پخت مرغ فرم خودش را حفظ کند.
کف ظرف فر را چرب و هویج یا ورقه سیب زمینی بچینید و مرغ را روی آن قرار دهید و با کره و زعفران دمکرده رومال کنید و سس را کف ظرف بریزید.
روی مرغ را با فویل بپوشانید.1 ساعت اول با فویل در فر 180 درجه قرار دهید و یک ساعت دوم بدون فویل و هر 5 دقیقه یکبار از سس کف ظرف به همراه مقداری زعفران و کره مرغ را رومال کنید تا طلایی و خوشرنگ شود.