eitaa logo
آشپزی خوشمزه های ناب
7.8هزار دنبال‌کننده
2.1هزار عکس
8.5هزار ویدیو
0 فایل
﷽ تا پیاز داغت آماده بشه من بهت میگم چی درست کنی 😉😊😉 نااااااب ترین خوشمزه ها رو همینجا میتونی پیدا کنی 🤩😋🤭 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم: برای 6 تا 8 نفر : سبزی(تره،جعفری،کمی شنبلیله)یک کیلو گوشت ماهیچه یا مغز ران بدون استخوان نیم کیلو لوبیای قرمز1/2 پیمانه لیمو عمانی درسته 3 تا 4 عدد گرد لیمو یک قاشق سوپخوری (در صورت تمایل ) پیاز2 عدد متوسط روغن یک پیمانه طرز تهیه:لوبیا را شسته و خیس کنید . سبزی را خوب شسته و پس از خشک کردن در سبد با سبزی خردکن خوب ریز نمایید ، ریز شدن زیاد سبزی باعث خوشمزه تر شدن آن می شود البته توجه نمایید شنبلیه زیاد باعث تلخی خورشت شما خواهد شد. سبزی خرد شده را در روغن سرخ نمائید ، زیادی سرخ کردن باعث می شود که خورشت شما تیره تر شود وخواص و ویتامینهای موجود در سبزیجات کاهش یابد . چند تا پیاز رو ریز کرده و یا رنده می کنیدو در روغن خوب تفتش میدهید. بعد به ان زردچوبه اضافه کرده . بعد کمی نمک زده و گوشتها را در آن خوب تفت می دهید و اجازه می دهید که گوشت تو پیاز قشنگ آب بیاندازد. سپس سبزی قورمه رو اضافه می کنید و حتی اگر قبلا آنرا سرخ کرده و در فریز گذاشته اید باز با گوشت و پیاز کمی آنرا تفت دهید . بعد لوبیا قرمز را که آب آن کاملا گرفته شده اضافه کنید تا خوب با سبزی مخلوط بشه و اندازش کم و زیاد نشه در این مرحله باید روغن روی سبزی رو گرفته باشه . بعد آب داغ رو اضافه کرده و اونقدر آب اضافه می کنید که تا پایان جا افتادن خورش نیازی به آب اضاف کردن نباشد. اول شعله گاز را زیاد کرده تا خورشت تقریبا بپزد و بعد که آب کمتر شد شعله را کم کرده طوری که روغن خورش روی سطح خورشت جمع شود . خورشت را چشیده نمک و فلفل آن را کنترل کرده و سپس لیموعمانی ها را سوراخ کرده وبه خورشت اضافه کنید در صورت تمایل دو تا سه قاشق سوپخوری هم گرد لیمو و یا یک قاشق غذاخوری آبلیمو هم به خورشت اضافه نمایید. نكته : براى روغن انداختن خورش در٢٠دقيقه آخر چند تكه يخ اضافه کنید. چند تا نکته باعث خوشمزه تر شدن خورشت قرمه سبزی شما میشه : 1- با تمام ضرری که روغن زیاد داره و غذای چرب اصلا خوب نیست اما قرمه سبزی چرب خیلی خوشمزه تر میشه 2- زمان پخت طولانی باعث لذیذ تر شدن خورشت شما میشه ( البته اگر وقت کافی دارید ) تا خورشت كاملا جا بيفته ... 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
😋 ٩ راز خوشمزه شدن خورشت قرمه سبزى 1-بهتر است سبزی خورشت قورمه سبزی خیلی ریز خرد شود چون به این ترتیب خورش بهتر جا می افتد. آب را به صورت یک جا به خورشت اضافه نمایید. اگر سبزی قورمه سبزی درشت خرد شده باشد خورش هر چه بجوشد جا نمی افتد. 2- نسبت سبزی های مختلف در قورمه سبزی بستگی به ذائقه خانواده دارد. ولی در هر حال اگر تره زیاد باشد طعم خورش تند می شود. اسفناج زیاد به خورش، مزه خورش آلو اسفناج می دهد. شنبلیله زیاد خورش را تلخ می کند و بوی گشنیز هم در خورش قورمه سبزی نباید خیلی محسوس باشد. نکته دیگر آنکه اگر سبزی موقع خرد کردن آب انداخت آب آن را دور نریخته و به خورش اضافه کنید. 3-هنگام سرخ کردن سبزی قورمه سبزی، روغن سبزی را اول به آن اضافه کنید و به اصطلاح نگذارید آب سبزی خشک شود بعد روغن بریزید چون رنگ روغن روی خورش جا افتاده و سبزی سبز و خوش رنگ می شود. هنگام خاموش کردن شعله می توان قطعه هایی از یخ به خورش اضافه کرد تا روغن خورش به سطح خورش بیاید. 4-گوشت قورمه سبزی نباید خیلی ریز باشد. در اندازه گردویی درشت مطلوب است و می تواند با استخوان یا بدون استخوان باشد. از گوشت راسته نیز می توان استفاده کرد. 5-لیمو عمانی جز لاینفک خورش قورمه سبزی است که دو نوع روشن و تیره دارد. برای قورمه سبزی بهتر است از نوع لیمو عمانی تیره رنگ استفاده شود. لیمو عمانی همراه با آبلیمو و آبغوره استفاده می شود. 6-به کار بردن رب گوجه فرنگی همراه با لیموعمانی ، از میزان رنگ سبزی خورش قورمه سبزی می کاهد. از گرد لیموعمانی در قورمه سبزیاستفاده می شود که البته رنگ خورش را تیره می کند. برخی نیز در خورش قورمه سبزی از چاشنی آب نارنج استفاده می کنند. 7-لوبیای قورمه سبزی ، لوبیای قرمز یا چیتی است. در بعضی از شهرها (شهرهای خراسان) از لوبیا چشم بلبلی در خورش قورمه سبزی استفاده می شود. 8-مزه این خورشت باید کمی ترش باشد، از این رو به آن کمی لیمو عمانی خشک یا آب لیموی تازه می‌افزایند که پوست لیمو عمانی، اندکی مزهٔ تلخ خوشایندی به خورش می‌دهد. 9-برای جا افتادن قرمه سبزی زمان زیادی نیاز است. برای تهیه یك قورمه سبزی جاافتاده، به شعله كم و زمان طولانی احتیاج دارید. به همین دلیل در قدیم این خورش را مانند آبگوشت از صبح زود بار می‌گذاشتند تا مواد آن كاملا پخته، آب آن كشیده و طعم‌ها با هم مخلوط شوند. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#کیک_اسفنجی_بدون_فر #کیک_قابلمه_ای #خوشمزه_های_ناب👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕 #هنر_سرآشپزان_برتر
🔶لیوان دسته دار فرانسوی پیمانه 🍶 ✅تخم مرغ :6 عدد ✅شکر : 200 گرم(یک لیوان) ✅آرد :230 گرم(دو لیوان سرخالی) ✅شربت بار یا عسل:یک قاشق غذاخوری ✅وانیل : نوک قاشق چای خوری ✅بکین پودر: یک قاشق چای خوری ✅آب :ته لیوان(حدود چهار قاشق غ ) ابتدا قالب کیک رو کاغذ کنید و با روغن جامد یا کره دیواره داخلی قالب رو چرب کنید ⃣ برای فرم دادن سفیده حتما ظرف سفیده تمیز باشه و چرب و خیس نباشه وگرنه سفیده بالا نمیاد سفیده رو با دور تند همزن میزنیم مقداری که زد و سفیده در حال شکل گیری بود تمام شکر رو بصورت بارانی اضافه میکنید .شکر که تمام شد یک دقیقه بزنید بعد بزنید دور متوسط همزن و زرده+وانیل_شربت بار رو اضافه کنید مقدار آبی که داشتیم رو در لیوان زرده بریزید و بعد آب رو داخل مایه بریزید و به مدت ۳ دقیقه مایع کیک بزنه مایه کیک بعد سه دقیقه آمادس و میریم برای مرحله قاطی کردن آرد 🔷در این مرحله فر یا توسترتون رو روشن کنید 2⃣ آرد+بکین پودر رو طی سه مرحله به صورت الک شده به مایع کیک اضافه کنید و با لیسک مایه رو زیر و رو کنید بعد اتمام آرد مایه کیک رو در قالب ۲۲ تا ۲۵ گرد میتونید بریزید من از قالب ۲۲ استفاده کردم ⏲دمای فر:170تا180 درجه ⏲دمای توستر 150تا160درجه ⏰تایم پخت حدود45تا55 دقیقه ⏳حتما بعد تایم 50دقیقه در فر باز کنید و با خلال تست کنید و با دست به آرامی روی سطح کیک لمس کنید اگه کیک پایین نرفت و به خلال کیک نچسبید پخته وگرنه غیر این بود دمای پخت رو کمتر کنید تا کیک بصورت کامل پخت شه بعد اینکه پخت به اتمام رسید از فر خارج کنید و نیم ساعتی در قالب بمونه بعد از قالب کیک رو جدا کنید و اگه برای فردا خواستین باهاش کیک بزنید بذارین کامل کیک سرد شه و داخل پلاستیک کنین و در یخچال نگهداری کنید 🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰 ی قابلمه گذاشتم رو شعله متوسط ی قالب دونات گذاشتم توش درش رو گذاشتم باشعله زیاد حدود ۱۰ دقیقه بعد قالب کیک رو گذاشتم رو او پایه تو قابلمه درشو دم کنی گذاشتم با شعله ای که زیاد نباشه حدود ۱ساعت و ۲۰ دقیقه 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
هشت عدد تخم مرغ دو ونیم لیوان آرد یک ونیم لیوان شکر نصف قاشق بگین پودر یک پنس وانیل نصف لیوان شیر نصف لیوان روغن مایع اول زرده و سفیده جدا کردم نصف شکر به زرده نصف به سفیده زدم وانیل هم به هردو زدم با همزن هم زدم زرده کرم رنگ سفیده حالت خامه ای شد روغن و شیر قاطی زرده ها کردم آرد و بگین پودر از قبل الک کرده بودم داخل زرده ها به سه مرحله ریختم در آخرم سفیده تخم مرغ به دو مرحله قاطی کردم فقط باید به یک سمت هم بزنین به دو سمت پف کیک میخوابه آروم هم بزنین در ضمن بعد از اینکه تخم مرغ ها زدین دیگه با لیسک یا قاشق کار کنین با همزن کار نکنین. مواد کیک داخل قالب ریختم داخل توستر 170درجه به مدت 45دقیقه گذاشتم☺️ سس شکلات😍 دو قاشق نشاسته ذرت یک لیوان شیر یک لیوان شکر دوقاشق کاکائو خامه صبحانه 100گرم شیر و نشاسته قاطی کردم خوب هم زدم بعد شکر و کاکائو اضافه کردم رو شعله ک گذاشتم مدل فرنی شد گذاشتم کنار یکم از داغی ک افتادخامه رو قاطی کردم و هم زدم روی کیک ریختم با بریلو تزیین کردم 🌹🌹 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
یکی از خوش مزه ترین و خوش بافت ترین نون ها رو براتون اوردم 🤚🏻🤩 ✅️ ۳ تا نکته مهم گفتم حتما کپشن رو تا انتها بخون . میدونستی میتونب بینش پنیر بذاری 😋پنیر و گردو چه شوووود👌🏻🤚🏻😋 مواد لازم : ارد ۶۰۰گرم شیر ۱۵۰ گرم اب ۱۵۰ گرم ۱۰۰گرم روغن مایع ۲۰گرم کره ۱عدد تخم مرغ شکر ۳۰ گرم مخمر ۱۲گرم نمک ۱۲گرم ۷۰گرم اب ۱۰۰گرم کنجد به مقدار لازم طرز تهیه: ارد رو الک کنید دونه دونه مواد خشک رو با ارد ترکیب کنید . تخم مرغ رو با کمی شیر ترکیب کنید بعد به ترکیب بالا اضافه کنید مابقی مایعات رو کم کم اضافه کنید . وقتی خمیرتون شکل گرفت مقدار روغنی که دارید رو در سه مرحله اضافه کنید خمیر رو خوب ورز بدید تا یک خمیر نرم و لطیف مثل فیلم داشته باشید .(به تست پنجره ای برسه) چونش کنید داخل ظرفی که کمی چرب شده قرار دهید تا حجم بگیره بعد به چونه های صد گرمی تقسیم کنید ده دقیقه به چونه ها استراحت بدید بعد ده دقیقه مثل فیلم شکل بدید بعد به ترتیب داخل شیره انگور و کنجد بغلتونید و داخل سینی فر قرار دهید و مثل فیم روش رو با تیغ تیز طرح بدید روش رو بپوشونید و اجازه بدید حجم بگیره بعد از اینکه اماده شد روش رو با کمی اب اسپری کنید و داخل فر که از قبل خوب گرم کردید قرار دهید دمای فر ۱۸۰ درجه به مدت تقریبی ۱۵الی ۲۰ دقیقه . ✅️ زمان استراحت ها تقریبی بستگی به دمای محیط شما و دمای مواد داره . ✅️من اب و شیر رو باهم ترکیب کردم 👌🏻 ✅️میتونید حدود ۶گرم از بهبود دهنده استفاده کنید . ✅️ حتما چربی ذو در سه مرحله اضافه کنید . ایا از این رسپی میتونیم برای نان سیمیت استفاده کنیم بله 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
سیب زمینی…..۲عدد سینه مرغ….۲عدد پیاز…..۱عدد فلفل دلمه ای…..نصف یک عدد رب…..۱قاشق نمک و فلفل و پولبیبر کره…..۲۵ گرم پنیر پیتزا طرز تهیه: سیب زمینی بزارید کامل بپزه. پیاز را خرد کنید.داخل تابه تفت بدید.سینه مرغ خرد شده را بهش اضافه کنید.تا تغییر رنگ بده.بعد قارچ اضافه کنید با حرارت بالا تفت بدید.فلفل دلمه ای و رب اضافه کنید.ادویه ها هم اضافه کنید. سیب زمینی را با پشت چنگال له کنید.بهش نمک و فلفل و کره و کمی پنیر پیتزا بزنید. کف ظرف مناسب فر بریزد و خوب صاف کنید.بعد از مواد مرغ روش بریزد و روی مواد پنیر پیتزا بریزد،داخل فر از قبل گرم شده بزارید تا روش طلایی بشه. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
مواد لازم: لوبیا۲پیمانه مرغ چهار تیکه پیاز بزرگ یک عدد رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری زعفران دوقاشق غ.خ آبلیمو دو قاشق غ.خ نمک،زردچوبه،فلفل،پودرسیر به میزان لازم (لوبیا سفید رو از ۲۴ساعت قبل خیس کردم و چند بار آبشو عوض کردم) طرز تهیه: اول از همه پیازو نگینی خورد کردم روغن رو توی ظرف ریختم و پیازو ریختم توش و تفت دادم تا سبک شد و تیکه های مرغ رو اضافه کردم وقتی مرغ ها سرخ شدن نمک،زردچوبه،فلفل،پودر سیر بهش اضافه کردم تفت دادم و رب هم اضافه کردم وقتی سرخ شد پنج لیوان آب بهش اضافه کردم. لوبیاسفیدی که از شب قبل خیس کردم و بهش اضافه کردم درشو گذاشتم تا خوب بپزه بعدشم دو قاشق غ.خ بهش زعفران اضافه کردم وقتی خوب جا افتاد آب لیمو هم بهش اضافه کردم و زیرشو خاموش کردم نوش جان (این خورشت خوشمزه با گوشت قرمز درست میشه ولی من ترجیح دادم با مرغ درست کنم)😍😍😍😍😍😍 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
تخم مرغ  ۱ عدد(۵۰گرم بدون پوست) آرد سفید ۱۷۵ گ(تقریبی) پودر قند  ۵۵ گ روغن مایع ۵۰ گ بیکینگ پودر  ۳ گ وانیل ۱/۴ ق چ مواد مغزی: خرمای پوست و هسته گرفته  ۱۰۰ گ دارچین و هل  مقدار دلخواه گردوی خورد شده ۱ ق غ آب جهت نرم کردن خرما  ۲ ق غ تهیه مواد میانی: خرمای هسته گرفته شده رو روی حرارت با پشت قاشق نرم و له کنید و در صورت نیاز کمی آب اضافه کنید خرمای من نرم بود و آب اضافه نکردم،هل،دارچین و گردو رو اضافه و خوب مخلوط و یکدست کنید و از روی حرارت بردارید تا خنک بشه. تخم مرغ،وانیل،روغن و پودر قند رو داخل ظرفی با قاشق یا لیسک مخلوط کنید.مقداری از آرد رو با بیکینگ پودر مخلوط و روی مواد الک و مخلوط کنید،مابقی آرد رو کم کم اضافه و خمیر رو جمع کنید ممکنه آرد کمتر یا بیشتری مصرف بشه پس احتیاط کنید همه آرد رو یکجا نریزید تا خمیر لطیفی بدست بیاد که به دست نچسبه برای من یک قاشق از آرد اضافه بود.خمیر نیاز به استراحت نداره بین دو نایلون به ضخامت ۳ میل باز کنید و با کاتر گرد کاتر بزنید،مقداری از مواد مغزی روی یکی از خمیرها گذاشته و خمیر دوم رو روی مغزی بذارید،مهر رو داخل آرد بزنید و تکون بدید تا آرد اضافه بریزه و روی خمیر فشار بدید،برای تمیز تر شدن کار میتونید دوباره با کاتر گرد اضافه های دور خمیر رو بگیرید،کلمپه های آماده رو داخل سینی فر گذاشته و در فر ۱۷۵ درجه از قبل گرم شده بمدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید،اضافه های خمیر رو ورز ندید به کمک نایلون جمع کنید وردنه بکشید و دوباره کاتر بزنید.مقدار مواد رو کم نوشتم تا برای اولین بار به مقدار کم درست کنید تا قلق کار دستتون بیاد تعداد کلمپه ها بستگی به اندازه کاتر شما داره،داخل سولاردوم با درجه ۱۷۰ دکمه کانوکشن اول پیش گرمایش و بعد بمدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید.زیر شیرینی طلایی بشه کافیه،روی شیرینی قرار نیست رنگ بگیره. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
🍊🍊🍊 🍊تخم مرغ _4عدد 🍊 آب پرتقال_ نصف پیمانه 🍊ماست نصف پیمانه 🍊شکر_ یک پیمانه 🍊روغن مایه و کره آب شده باهم نصف پیمانه 🍊ارد_2پیمانه 🍊پوست رنده شده پرتقال کمی 🍊عسل_ یک قاشق غذاخوری روان شده 🍊 زعفران دمکرده _به مقدار لازم 🍊بکینپودر دو قاشق چایی خوری وانیل نوک قاشق چایخوری اول تخم مرغ  وانیل رو کمی بزنید تا از لختی دربیاد وبعد شکر رو اضافه کنید  شش دقیقه دور تندهمزن  بزنید سپس عسل با زعفران رو  اضافه کرده کمی بزنید روغن و بعد آب پرتقال و ماست  را اضافه کرده هم بزنید و بعد پوست رنده شده پرتغال رو بریزید یکم دیگه هم بزنید  بعد ارد و بکینپودر را که سه بار الک کرده بودیم رو کم کم به مواد اضافه کرده و با لیسک دورانی هم بزنید( در چن مرحله)  در اخر اگه همزنتون دور کند داره یه دور بزنید    بعد  مایع کیک رو بریزید داخل قالب که کاغذ روغنی انداخته اید ودر فر  از قبل گرم شده بادرجه حرارت 170 و 45 دقیقه باز درجه حرارت فرها فرق میکنه خودتون تنظیم کنید بعد از سرد شدن کیک ها من روشون عسل زدم خیلی خوشمزه و خوش عطر میشه و یافتش هم عالیه😍 سعی کنید اب پرتقال شیرین استفاده کنید 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دو عدد تخم مرغ یک لیوان روغن یک لیوان شکر سه لیوان آرد یک چهارم قاشق بگین پودر دوقاشق پودر کاکائو اول تخم مرغ با شکر میزنین وقتی از لختگی در اومد روغن میریزین بعدم ارد با بگین پودر و کاکائو الک میکنین قاطی میکنین با دست گرد میکنین به اندازه دلخواه داخل سینی کاغذ روغنی میندازین کوکی ها میزارین هرچی دوست دارین میزارین رو کوکی ها من اسمارتیز گذاشتم نوش جان 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#کیک_گوشت #خوشمزه_های_ناب👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕 #هنر_سرآشپزان_برتر
کیک_گوشت مواد لازم جهت تهیه خمیر: تخم مرغ  ۴ عدد ماست  ۱ لیوان آرد الک شده  ۲ لیوان روغن  ۱/۲ لیوان بکینگ پودر  ۲ قاشق مربا خوری نمک و فلفل  به مقدار لازم مواد میانی : پیاز درشت  ۱ عدد گوشت چرخ کرده  ۳۰۰ گرم قارچ  به مقدار لازم فلفل دلمه  ۱ عدد رب گوجه  ۱ قاشق غذاخوری پنیر پیتزا  به مقدار لازم فلفل و نمک و ادویه  به مقدار لازم طرز تهیه: ۱- تخم مرغ را با نمک و فلفل و روغن با همزن خوب بزنید .سپس ماست و بیکینگ پودر رو اضافه کنید و مخلوط کنید .و در نهایت آرد الک شده رو کم کم اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. ۲- طرز تهیه مواد میانی: ۳- پیاز رو نگینی خرد کرده و تفت دهید.گوشت را اضافه کرده و زردچوبه بزنید.آب گوشت که گرفته شد رب گوجه را اضافه کنید و نمک و ادویه بزنید.فلفل دلمه و قارچ را هم اضافه کنید و خوب تفت  دهید(مثل مواد ماکارونی) ۴- کف یه قالب متوسط رو کاغذ روغنی بذارید و دیواره رو چرب کنید نصف خمیر رو بریزید ۵- مواد روبه آرومی روی خمیر پهن کنید و روی اون پنیر پیتزا رو بریزید .بقیه خمیر را هم به آرامی روی مواد بریزید و صاف کنید ۶- فر ر از قبل گرم کردیم.مواد رو به مدت 45 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد داخل فر میذاریم تا  خمیر خوب بپزه و تا حدودی پف بکنه چند دقیقه گریل فر رو هم  روشن کنین تا روش طلایی بشه 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
(مارشمالو)  ژله .......۲بسته (دو رنگ)  آب.....یک سوم پیمانه برای هر بسته ژله شکر......یک چهارم پیمانه برای هر بسته ژله  پودر نارگیل طرز تهیه : یک بسته ژله رو با یک سوم پیمانه آب و یک چهارم پیمانه شکر رو شعله کم قرار میدید و با قاشق هم میزنید تا شکر و ژله خوب حل بشن.حواستون باشه قل نخوره.بعد که حل شدن از رو گاز برمیدارید یک ربع با همزن برقی اول دور کند بعد هم دور تند میزنید تا بافتش شبیه خامه بشه داخل قالب پودر نارگیل ریخته مواد خامه ای شکل را توش میریزیم و صاف میکنیم سیخ چوبی و از وسط دو قسمت کرده داخلش میذاریم و میزارید یخچال تا ببنده حدود ۱۰ دقیقه. بعد از یخچال خارج کرده چاقو را خیس کنید(برای راحتی کار)دور ژله رو از قالب جدا کرده و به آرومی جدا کنید و داخل پودر نارگیل میغلتونید. من دور ژله رو داخل ترافل زدم.  نکته : با هرطعم ژله ای که دوست دارید میتونیددرست کنید ولی مواد طبق دستورباشه و حرارت زیاد ندهید فقط شکر اب بشه بنظر من شکر زیاد بود یک ششم پیمانه شکر بنظرم کافیه من از دو طعم ژله بلوبری و آناناس و رنگ خوراکی بنفش و مشکی استفاده کردم. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
   آرد گندم ۱۵۰ گ آرد نخودچی ۷۵ گ کره ۵۰ گرم روغن جامد ۵۰ گرم پودر قند  ۸۰ گرم شکلات تخته ای  ۸۰ گرم پودر دارچین یا زنجبیل  ۱ ق چ پودر هل ۱/۲ ق چ ابتدا آرد رو سه بار الک کنید و در ماهیتابه ای ریخته و با حرارت ملایم ۱۰ دقیقه تفت بدید، سپس آرد نخودچی رو الک کرده و به آن اضافه کرده و مجددا ۱۰  دقیقه دیگه تفت بدید،کره و روغن جامد رو اضافه و خوب هم بزنید،پودر هل و دارچین یا و پودر قند رو اضافه و هم بزنید،اگر مواد خیلی خشک بود یه مقدار دیگه روغن اضافه کنید چون نوع آردها متفاوته،و در نهایت شکلات تخته ای رو که به روش بن ماری ذوب شده اضافه کنید و کل مواد را با قاشق خوب مخلوط کنید که حلوا یکدست بشه،حلوا آماده شده رو  تا گرم هست توی قالب های سیلیکونی مورد نظر بریزید و بگذارید در یخچال بمدت دو ساعت تا کاملا ببنده بعد از قالب خارج و تزئین کنید. برای اینکه روی حلوا حفره ایجاد نشه بعداز اینکه حلوا  رو ریختین توی قالب چند بار قالب رو تکان دهید و از سمت بالا به پایین روی میز بزنید. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕