رول تخم مرغ
#فینگرفود
مواد لازم برای تهیه رول تخم مرغ :
۲ /۱ فلفلدلمهای سبز
۳ عدد تخممرغ
۱ قاشق سوپخوری آب
۲ عدد نان ترتیلا
به میزان لازم نمک و فلفل
به میزان لازم روغن مایع
طرز تهیه رول تخم مرغ :
ابتدا فلفلدلمهایها را بشویید، سپس آنها را نگینی خرد کنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.
حالا تکههای فلفل را داخل تابه سرخ کنید تا نرم شوند. فلفلهای سرخشده را داخل یک ظرف بریزید و کنار بگذارید.
در یک کاسه دیگر تخممرغها را با آب خوب هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. مقداری نمک و فلفل هم بریزید. یک تابه نچسب را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.
سپس مخلوط تخممرغ را داخل تابه بریزید. مخلوط را داخل تابه هم نزنید. صبر کنید تا تخممرغ بپزد.
سپس آن را از داخل تابه درآورید، داخل یک بشقاب قرار دهید و سپس آن را از وسط نصف کنید.
تکههای تخممرغ را روی نانهای ترتیلا قرار دهید، سپس تکههای فلفل سرخشده را روی آنها بچینید. حالا نانها را بهآرامی لوله کنید.
رول تخم مرغ را با خلالدندان سفت کنید.
به کمک یک چاقوی تیز به تکههای کوچک برش دهید.
برش های رول تخم مرغ را در یک ظرف مناسب بچینید و سپس آنها را سرو کنید.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
خورشت مرغ کره ای هندی
طرفدارهای غذاهای هندی دستاشون بالا😁✋
اگه غذاهای پرادویه وتند وهیجان انگیز هندی رو دوست دارید این خوشمزه رو حتما امتحان کنید☺️
مواد لازم
کره ۵۰گرم
مرغ دوتکه
رب گوجه دو قاشق
ماست یک سوم لیوان
خامه صبحانه ۵۰ گرم
گشنیز چهار شاخه
زنجبیل ترجیحا تازه یک ق چ خ
پودر زیره نصف ق چ خ
سیر رنده شده دو حبه
پودر گشنیز یک ق چ خ
پودر فلفل قرمز یک ق چ خ
پودر فلفل سیاه نصف ق چ خ
نمک به میزان لازم
زردچوبه نصف ق چ خ
پیاز یک عدد
مواد لازم جهت نان چپاتی
آرد یک و نیم لیوان
روغن دوقاشق سوپخوری
آب نصف لیوان
نمک نصف ق چ خ
شکر یک ق چ خ
برای تهیه خورشت اول یه پیاز رو نگینی خورد کرده و با مقداری روغن و کره تفت می دیم داخل یک کاسه ماست و ادویه ها به همراه کره دو قاشق غذاخوری رب گوجه و خامه ترکیب کرده و یکم گشنیز ساطوری شده بهش اضافه می کنیم مرغها رو تکه کرده و تکه های مرغ رو داخل سس ماستی می غلتونیم و با پیاز داغ تفت می دیم وقتی تکه های مرغ تفت خورد مابقی سس ماستی رو داخل قابلمه می ریزیم و دو لیوان آب بهش اضافه می کنیم اجازه می دیم مرغ ها بپزن خورشت جا بیفته بعد از پخت با پلو یا نان سرو می کنیم
برای تهیه نان
آرد رو با نمک شکر و روغن ترکیب کرده درنهایت آب اضافه میکنیم و با دست ورز می دیم نیم ساعت داخل فضای آشپزخونه استراحت می دیم بعد خمیر رو به شش قسمت مساوی تقسیم کرده و با وردنه نازک باز می کنیم و داخل تابه نسوز قرار می دیم یه طرف نون که پخت برمی گردونیم طرف دیگه هم بپزه
سالاد تابستانی هندی
هویج دوعدد
کدو یک عدد
تربچه خلالی یک مشت
پیاز کوچک یک عدد
مواد جهت سس
سس مایونز یک فنجون
روغن زیتون دو قاشق
سس خردل دو قاشق
سرکه سفید یک ق
همه سبزیجات رو خلالی خرد کرده و روش نعناع بپاشید یا میتونید از نعنای تازه استفاده کنید و برای تهیه سس هم همه مواد رو باهم ترکیب کرده و بهش یکم نمک می زنیم نوووووش جون
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#ژله_مورب
با انگور و زغال اخته
لايه زيري👈 انگور و ژله سيب
لايه2👈دسر نارگيل و شير ژلاتينه
لايه3👈 دسر زعفروني الي آخر
واسه اينكه مورب بشن ليواناتون رو به صورت كج بذارين توقالب مافين
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#ماش_پلو یا #پلو_ماش
میشه در کنارش مرغ ، یا قلقلی یا گوشت تکه ای هم گذاشت ، اما همین جوری هم یه انتخاب خوب هست برای روزهایی که نمی خواهید از گوشت استفاده کنید .
یک پیمانه پلو پز ماش رو پختم ، نباید زیاد له بشه .
دو و نیم پیمانه پلو پز برنج رو هم آبکش کردم .
دو عدد هویج رو خلالی کردم و سرخ کردم و در آخر یک قاشق غذاخوری آب نارنج تازه زدم .
دو عدد پیاز بزرگ رو هم خلالی کردم ، سرخ کردم و زردچوبه زدم .
توی قابلمه ، یک لایه برنج ، یک لایه ماش ، یک لایه هویج و پیاز داغ ریختم ، روی اونها شوید خشک ریختم و باز تکرار کردم . بعد هم دم گذاشتم .
میشه از کشمش هم کنار این غذا استفاده کرد .
به همراه سالاد شیرازی یا ترشی ، خییییییلی خوشمزه میشه . امتحان کنید .
من چون دوست دارم پیاز داغ زیاد باشه ، روی اون هم پیاز داغ ریختم . 😋😋😋
وقتی داشتم پیاز داغ رو آماده میکردم. اصلا حواسم نبود که پیاز زرد رو خلالی کنم . پیاز قرمز برای پیاز داغ خرد کردم . پس نگران نشید که پیازها سوخته . رنگ شون به خاطر نوع پیاز تیره است .
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#کیک_موزاییکی_لیمو
مواد لازم👇
۲ عدد تخم مرغ
آب ۲ عدد لیمو ترش تازه (لیمو ترش بزرگ سایز بزرگ)
رنده پوست یک عدد لیمو ترش
۱ لیوان شکر
۳ لیوان آب
۳ ق غ سر پر نشاسته (ذرت ، گندم یا گل)
۱ بسته بیسکویت پتی بور
.
مواد رویه👇
۱ ق غ پودر نارگیل
۱ ق غ پرک بادام
۱ ق غ خلال پسته
.
طرز تهیه👇
تخم مرغ و آب لیمو و رنده پوست لیمو و شکر و آب و نشاسته را داخل کاسه ای بریزید و با همزن دستی خوب مخلوط کنید تا یکدست شود و بعد این مواد را داخل قابلمه کوچکی بریزید و روی حرارت بگذارید و با همزن دستی مخلوط کنید تا بپزد و قوام بگیرد
مواد پخته شده را از روی حرارت بردارید و نصفش را روی بیسکویت های خرد شده بریزید و مخلوط کنید و نصف دیگرش را داخل قالب مستطیلی بریزید و صاف کنید و مخلوط بیسکویتی را هم رویش بریزید و صاف کنید و اجازه دهید هم دمای محیط شود و وقتی هم دمای محیط شد رویش را با سلفون بپوشانید و حداقل به مدت ۴ ساعت داخل یخچال گذارید تا خنک شود سپس کیک خنک شده را داخل ظرف سرو مناسبی برگردانید و رویش را با پودر نارگیل و پرک بادام و خلال پسته تزیین کنید و برش بزنید و سرو کنید.
نوش جان😍
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#دیپ_اسفناج_هویج
#پیش_غذا
خوب بریم سراغ مواد من چون چشمی ریختم مقدار رو دقیق نمیگم
اول اسفناج رو درسته بخار پز کردم چون اسفناج من بیبی بود اگه برای شما درشت بود خیلی کم خرد کنید وابشو کامل بگیرید
ماست یونانی رو با اسفناج قاطی کنید مثل بورانی اسفناج وکمی پودر سیر (خووم درست کرده بودم) ریختم اگه سیر خام له شده هم بزنید عالی میشه نمک وفلفل سیاه هم بریزید 😉خوب تا اینجا که همون بورانی اسفناج بود
حالا یه هویج فرنگی رو رنده ریز کنید وتو مواد بریزید ویه مقدار گرده رو نگینی خرد کنید وبه مواد اضافه کنید کمی فلفل قرمز پاپریکا بریزید وپیاز خلال خشک یه مقدار بریزید (پیاز خشک خلال رو تو دستگاه قبلا خشک کرده بودم ) یه مقدار پنیر تبریز رو له کردم وتو دیپ ریختم بعد همه مواد رو با هم قاطی کردم ویه روز گذاشتم موند ومزه ها به خورد هم رفت
پیشنهاد میکنم حتما درست کنید
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#کیک_استروسل_سیب
مواد لازم برای رویه کیک:
دارچین. ۱ق چ
شکر قهوه ای. ۵۵ گرم
مغز گردو. ۵۰ گرم
نمک. نوک ق چ
آرد قنادی. ۶۵ گرم
کره سرد خرد شده. ۴۰گرم
مواد کیک:
سیب متوسط. ۳عدد
کره. ۱۱۰گرم
آرد قنادی ۲۶۰گرم
شکر سفید. ۱۷۰ گرم
پکینگ پودر. ۱ق چ
وانیل. ۱/۲ق چ
شیر. ۲/۳ لیوان
نمک. نوک ق چ
تخم مرغ. ۲عدد
طرز تهیه:ابتدا گردو رو توی تابه یه تفت کوچیک میدیم تا تست بشه میتونین توی سینی فر ب مدت ۱۰دقیقه با حرارت ۱۸۰ بزارین گاهی زیر و رو کنین مغزا رو
حالا مواد استروسل رو آماده میکنیم ب این ترتیب ک تمام مواد رو با چنگال یا نوک انگشتان ب خورد هم میدیم در آخر مغز رو اضافه کرده مخلوط میکنیم و کنار میزارم
برای کیک اول شکر و کره رو خوب میزنیم وانیل نمک و تخم مرغ رو اضافه کرده میزنیم
آرد و پکینگ رو مخلوط و الک میکنیم ب همراه شیر به صورت تناوبی ب مواد اضافه میکنیم یعنی اول مقداری آرد بعد مقداری شیر و دوباره همین کار رو تکرار میکنیم تا آرد و شیر تموم بشه
قالب ۲۰تا ۲۵ رو چرب و کاغذ میکنیم بهتره از قالب کمربندی استفاده بشه
مواد کیک رو میریزیم
سیب پوست گرفته رو برش زده روی خمیر کیک میچینم
مواد استروسل رو روی سیب پخش میکنیم و قالب رو ب مدت ۶۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ قرار میدیم
وقتی خلال دندون داخل کیک فرو کردیم و چیزی بهش نچسبید کیک امادس
این کیک طعم بسیار بینظیری داره
حتما درست کنین و لذت ببرین
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#خورشت_کنگر
اول پیازوسرخ میکنم بعدگوشت مرغ وتکه های درشت خوردمیکنم بعدلپه که ازدو سه ساعت قبل خیس خورده باهم تفت میدهم هم زمان زردچوبه رب وهرادویه ای که دوست داری میریزی من آویشن وکاری میزنم بعداب جوشیده میریزم ومیزارم باشعله کم دوسه ساعت بپزه بعدکنگر که ازقبل مانند سیب زمینی قیمه خرد وسرخ کردم یک ساعت قبل از سرو میریزم توخورشت تا باهم بپزن وجابیفتند قبل ازخوردن اب لیمواضافه میکنم که خوش مزه بشه این کنگر خاصیته بسیلر زیادی داره و خیلی هم انرژی داره بهتره که از گوشته مرغ استفاده بشه عالی میشه😉
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#رول_سوسیس
#فینگرفود
مواد لازم :
هات داگ ۵۰۰ گرم
خمیر یوفکا مستطیلی ۹ ورقه
شیر ۱/۲ لیوان
کره ۱ قاشق غذاخوری
سیخ چوبی به تعداد لازم
روغن به میزان لازم
طرز تهیه :
ابتدا کره را درون قابلمه کوچکی ریخته و روی حرارت میزاریم تا ذوب شود.
شیر را اضافه کرده و اجازه میدیم گرم شود ولی نجوشد.
هات داگ ها را به ضخامت ۲ سانت و به صورت حلقه ای برش میزنیم.
یک ورقه از خمیر یوفکا را روی سطح صاف گذاشته و با فرچه محلول شیر و کره را روی کل سطح یوفکا میزنیم.
ورقه دوم را روی ورقه اول گذاشته و باز از محلول رویش می زنیم.
ورقه سوم یوفکا را روی ورقه دوم گذاشته ولی به محلول آغشته نمی کنیم.
کناره های یوفکا را برش داده و صاف میکنیم.
سپس به صورت عرضی با چاقوی تیز برش های نواری دو سانتی میزنیم.
یکی از حلقه های هات داگ را روی لبه نوار یوفکا گذاشته و میپیچیم.
رول های درست شده را به سیخ می کشیم.
دقت داشته باشید که رول ها را طوری قرار دهید که قسمت انتهایی نوار یوفکا که باز هست روبروی هم قرار بگیرن تا حین سرخ شدن باز نشوند.
داخل ماهیتابه به اندازه ای روغن می ریزیم که وقتی رول ها رو توش میزاریم ارتفاعش تا نیمی از رول ها برسد.
بعد از اینکه روغن داغ شد با حرارت ملایم حلقه های سوسیس را سرخ میکنیم.
دقت داشته باشین که بعد از اینکه یک طرف سرخ شد، طرف دوم رو برگردونده و سرخ کنید.
بعد از طلایی و برشته شدن روی دستمال قرار میدیم تا روغن اضافی شون گرفته شود.
میتونین این فینگرفود خوشمزه رو با سس دلخواه تون سرو کنین.
با این مقدار مواد ۴۰ تا ۴۵ عدد رول سوسیس خواهید داشت.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#جیب_تاجر
طرز تهیه
مواد لازم :
نان تست یک بسته
تخم مرغ ۲ عدد
شیر یک استکان(من استفاده نکردم)
پودر سوخاری(ترجیحا زعفرانی)
کلم سفید
کلم قرمز
خیار ملس
ذرت مکزیکی
به دلخواه این مواد رو هم به سالادتون میتونین بزنین👇🏻
مثلا مرغ و هویج پخته و ژامبون و خیلی دیگه از مواد سالاد،محتوای داخل نون دلخواهی هست.
طرز تهیه :
اول از همه نون تست رو یک جفت برمیداریم،دور نون رو با چاقو میگیریم(میزاریم با سوپ و دیگر غذاها میخوریم)،نون هارو روی هم میزاریم با وردنه پهن میکنیم بعد با یک قالب گرد مثل لیوان یا کاسه مایت خوری قالب میزنیم و یک دایره از نون درمیاریم،گل نون به همین ترتیب،هرمقدار که مدنظرتون هست،بعد داخل قابلمه یکم روغن میریزیم در حدی که چندتا دونه کوکو بخوایم مثلا سرخ کنین چون این نون ها به روغن خیلی زیاد نیازی نداره(توجه)
بعد نون هارو دونه دونه توش سرخ میکنیم و هر دو طرفش که طلایی شد برمیداریمش(زود طلایی میشه اگه پودرش زعفرانی باشه،دقت هم کنین که حتما روغن داغ بشه،بعد،تا نون ها ترد و خوشمزه بشن)،موقعه ی سرخ شدن نون ها پف میکنن بعنی یجوری که توشون خالی میشه،مث توپ،سرخ که کردیم روی دستمال کاغذی میزاریم تا روغنش گرفته بشه(هرچند که چون روغن کمی برای پخت استفاده کردیم نون ها زیاد روغنی نمیشن)،حالا نون ها یکم که سرد شد با چاقو از گوشه(مث فیلم) یک پارگی ایجاد میکنیم،جوری که توی نون قابل دسترسی باشه برای ریختن مواد.
کلم سفید و قرمز و خیار ملس رو خورد میکنیم،ذرت رو بخارپز میکنیم ، چند ق غ سس مایونز میزنیم،(میتونین از ترکیب سس خونگی مثلا ماست و مایونز هم استفاده کنین)،هم میزنیم سالادمون رو و بعد از مواد سالاد داخل نون ها میریزیم و روی سینی میچینیم،این فینگرفود خیلی خوشمزه و جذابه و قابل استفاده توی مهمونی هاس
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#ژله_ویترینی
برای لایه های پایین این دسر زیبا می تونید از پاناکوتای وانیلی و شکلاتی،یا دو رنگ پودینگ و یا ژله بستنی استفاده کنید . من به شخصه پاناکوتا رو ترجیح میدم
و اما برای ویترین این کار اول از همه کمی قالبتون و چرب کنید مقدار کمی ژله الوورا بریزید داخل قالب و برارید داخل یخچال تا نیم بند بشه، از یخچال خارج کنید و گلهای خوراکیتون و به سلیقه خودتون بچینید و مجدد بزارید داخل یخچال تا کاملا سفت بشه . با این روش گلهاتون کاملا فیکس میشن و دیگه جا به جا نمیشن. بعد از فیکس کردن گلها ادامه ژله الوورا رو اضافه کنید و اجازه بدین تا حدی بسته بشه و در نهایت لایه های پاناکوتا یا پودینگتون و اضافه کنید.
عزیزانم خیلی از دوستان پیام میدن که ژله الووراشون شفاف نمیشه. ببینید برای شفاف شدن ژله الوورا مهمترین نکته حل شدن کامل ذرات ژلاتین هست. باید به صورت بن ماری کاملا حل بشه. از طرف دیگه اگر میخواین یه کم هم حالت زردی نداشته باشه ترجیحا باید به جای ژله الوورای اماده از ورق ژلاتین و شکر استفاده کنید(ورق ژلاتین از پودر ژلاتین کمی گرونتره ولی شفافتر میشه). یا حتی به جای ژلاتین از پودر آگاراگار استفاده کنید.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#ته_چین_شیرازی
🔶مواد لازم برای۶ نفر:
برنج ۴ پیمانه
بادمجان ۴ عدد
سینه مرغ ۴۰۰ گرم
زعفران دم کرده ۱/۴ پیمانه
تخم مرغ ۴ عدد
ماست چکیده ۲ پیمانه
کره ذوب شده ۱/۲ پیمانه
نمک و فلفل به مقدار لازم
دارچین به مقدار لازم
زرشک به مقدار لازم
روغن مایع به مقدار لازم
🔶طرز تهیه:
برنج را به مدت نصف روز با نمک فراوان خیس کنید. بادمجان ها را پوست گرفته، حلقه حلقه کنید و در آب نمک بگذارید تا تلخی آنها گرفته شود. یک ساعت بعد، آنها را بیرون آورده، بشویید و جایی بگذارید تا آب اضافی آنها کشیده شود.
حالا بادمجان ها را سرخ کرده و روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود. سینه مرغ خرد شده را با نمک، فلفل و نیمی از زعفران مزهدار کرده و در روغن تفت دهید سپس در ظرف را بگذارید و اجازه دهید مغز پخت شود.
حالا در یک قابلمه دیگر، آب را به جوش آورید و برنج خیس شده را در آن بریزید تا بجوشد و قد بکشد. سپس برنج را آبکش کرده و روی آن آب گرم بگیرید تا نمک اضافی برنج خارج شود.
تخممرغها را شکسته، زرده آنها را جدا کنید و با قاشق یا همزن دستی به خوبی بزنید. سپس ماست چکیده، نمک و زعفران و نیمی از کره مذاب را که سرد شده، اضافه کنید. برنج آبکش شده را با این مایه مخلوط کنید و ته یک تابه دیواره دار را کره و زعفران و روغن ریخته و بگذارید داغ شود.
حالا نیمی از برنج را در تابه بریزید. به این دلیل از تابه استفاده می کنیم که ته چین ارتفاع کمی داشته باشد. روی برنج را با مرغ و بادمجان بپوشانید و کمی دارچین روی آنها بپاشید. سپس بقیه برنج را روی آن ریخته و با دست کمی فشار دهید تا منسجم شود. سپس تابه را روی حرارت قرار دهید.
زمانی که بخار برنج بلند شد، کمی کره روی ته چین بریزید و اجازه دهید ته چین با حرارت ملایم دم بکشد. سپس در یک ظرف دیگر زرشکی را که از قبل خیس کرده اید، تفت دهید و هنگام تفت دادن به آن کره و شکر اضافه کنید. ته چین را بعد از دم کشیدن در ظرف برگردانید و با این زرشک تزئین کنید.
🔶نکات:
در صورتی که مایل باشید ته چین را در فر بپزید، باید آن را در ظرفی مناسب ریخته و در فری که از قبل با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کردهاید به مدت یک ساعت حرارت دهید. در این صورت باید در طول مدت پخت فویل آلومینیومی روی ظرف کشیده باشید و در پایان پخت به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه فویل را برداشته و با گریل، به روی آن حرارت دهید تا دو طرف ته چین برشته و
طلایی شود.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#عصرونه
#فینگرفود
#رولت_نان_پنیر_سبزی
ابتدا نان باگت را باز کرده، کمی از خمیر های داخل آن را خالی میکنیم.سپس با وردنه روی آن میکشیم تا خمیر منسجم و صاف و یکدست شود. نانها را در کیسه پلاستیک کرده و حدود نیم ساعت در یخچال میگذاریم نانها را برداشته یک لایه پنیر خامه ای میزنیم. سبزی (تره،ریحان،جعفری) را ساطوری شده را با چند قاشق پنیر خامه ای مخلوط کرده و روی نان باگت میزنیم. نانها را رول کرده و در کیسه پلاستیکی نیم ساعت در فریزر میگذاریم تا برش آن راحت تر شود، نانها را با چاقوی لیزری برش داده و رولت های یک اندازه درست میکنیم.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#فلن_کیک
#کیک_کاراملی
شیر 2 و نیم پیمانه
پودر کرم کارامل 2 بسته
خامه صبحانه نصف بسته
✔کف قالب ترجیحا میان تهی به قطر 25 سانت را با کره یا روغن جامد چرب کنید
سس کارامل را کف قالب بریزید.
شیر+پودر کرم کارامل را مخلوط و روی حرارت ملایم گاهی هم بزنید تا خوب حل شده و شروع به جوشیدن کند.
بعد از 1 دقیقه که جوشید از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
خامه صبحانه را با قاشق هم بزنید تا یکدست شود و به مواد اضافه و با همزن دستی مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود.
مواد کرم کارامل را در قالب ریخته و در یخچال قرار دهید تا ببندد.
⭕حتما لازم نیست که کرم کارامل ببنده و بعد مایه کیک را روی اون بریزید چون خود مواد در فر از هم جدا میشوند ولی ترجیح من این هست که ابتدا کرم کارامل در یخچال ببنده.
.
تخم مرغ 2 عدد
شکر نصف تا یک پیمانه(من نصف پیمانه شکر استفاده کردم)
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
روغن مایع نصف پیمانه
آب یا شیر نصف پیمانه
آرد شیرینی پزی 1 و نیم پیمانه
بیکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
نمک 1 پَنس◀مقداری که بین دو انگشت شست و اشاره جا میشود
پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری
.
فر را با دمای 175 درجه سانتی گراد روشن کنید.
آرد+پودر کاکائو+نمک+بیکینگ پودر را با همزن دستی مخلوط و 3بار الک کنید.
تخم مرغ+شکر+وانیل را 7 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کاملا سبک و روشن شود.
روغن و بعد شیر را اضافه و هر کدام را برای 1 دقیقه با دور تند همزن بزنید.
سپس مخلوط آرد را در 3 مرحله با الک به مایه کیک اضافه و آرام مخلوط کنید.
✔قالب کرم کارامل را از یخچال خارج و مایه کیک را روی آن بریزید.
قالب کیک را در ظرف محتوی آب جوش قرار دهید.
⭕ارتفاع آب جوش باید در حدی باشد که قسمت کرم کارامل کاملا در آب قرار بگیرد.
◀ظرف آب جوش من میان تهی بود ولی شما از هر ظرفی به دلخواه میتونید استفاده کنید.
سپس قالب را به همراه ظرف آب جوش در طبقه وسط فر قرار دهید برای حدود 50 تا 60 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندان تمیز از کیک خارج شود.
◀بسته به نوع فر ممکن است تایم پخت طولانی تر شود پس نگران نباشید.
سپس به آرامی قالب را از فر درآورید و صبر کنید تا به دمای محیط برسد و بعد برای 6 تا 8 ساعت در یخچال قرار دهید تا دولایه کاملا از هم جدا و کرم کارامل ببندد.
◀من معمولا یک شب قالب را در یخچال قرار میدم.
سپس دور تا دور کیک را با نوک کارد آزاد کرده و به راحتی در ظرف سرو #فلن_کیک را برگردانید.
◀معمولا خیلی راحت برمیگیرده اگه لازم شد چند ثانیه قالب را در آب گرم بذارید.
◀برای فر برقی دما را 20 تا 30 درجه کمتر در نظر بگیرید.
◀میتوانید این کیک را روی گاز تهیه کنید...در اینصورت قابلمه را طبق نکاتی که گفته شد از آب جوش پر کرده و قالب را در آن قرار دهید...روی در قابلمه دمکنی بذارید و زیر قابلمه شعله پخش کن.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#خورشت_گردو_زرشک
ابتدا گوشتمو با يك عدد پياز خرد شده خوب تفت دادم و طلايي شد و بعد ادويه نمك فلفل زردچوبه زدم و كمي تفت دادم و با يك ليتر اب پختم و بعد دوپيمانه مغز گردو ريختم داخلش و رب انار هم اضافه كردم با پنج ق غ شكر،حالتي كه ملس بشه و بعد نصف استكان زرشك اضافه كردم و كمي زعفران اب شده ريختم و گذاشتم با حرارت كم بپزه و جابيوفته❤️🌹
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر