eitaa logo
آشپزی خوشمزه های ناب
7.7هزار دنبال‌کننده
2.2هزار عکس
9.1هزار ویدیو
0 فایل
﷽ تا پیاز داغت آماده بشه من بهت میگم چی درست کنی 😉😊😉 نااااااب ترین خوشمزه ها رو همینجا میتونی پیدا کنی 🤩😋🤭 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
 شیر...... نصف پیمانه  تخم مرغ...... ۲عدد  آرد ......۱پیمانه  شکر....... نصف پیمانه  روغن .......نصف پیمانه وانیل...... نوک قاشق  بکینگ پودر ......۱قاشق مرباخوری پنیر ماسکارپونه.....۲۵۰ گرم خامه فرم گرفته.....۲۵۰ گرم شیر.....۱/۲ پیمانه ژلاتین....۱ و نیم قاشق غذا خوری پودر پسته.....۲۰۰ گرم پودر قند.....۱قاشق خلال پسته.....به مقدار لازم طرز تهیه: ابتدا شروع به درست کردن کیک میشیم.زرده و سفیده را جدا کنید.سفیده با دور تند همزن بزنید تا سفت بشه.زرده با وانیل و شکر بزنید تا کرم رنگ بشه.شیر و روغن اضافه کنید.هر کدوم حدود یک دقیقه بزنید.بکین پودر به ارداضافه کنید.به مواد اضافه کنید و دورانی هم بزنید.سپس سفیده فرم گرفته را اضافه کنید.داخل قالب کاغذ بندازید،مواد کیک بریزد.داخل فر از قبل گرم شده با درجه۱۸۰ بمدت نیم ساعت قرار دهید. کیک از قالب خارج کنید.بزارید خنک بشه. ژلاتین روی شیر سرد بریزد.روی بخار کتری قرار بدید.تا صاف و یکدست بشه.پنیر ماسکارپونه یا خامه ای با پودر قند بزنید.سپس خامه فرم گرفته را بریزد.بعد پسته پودر شده را اضافه کنید.در صورت دلخواه رنگ خوراکی بزنید.در انتها ژلاتین بن ماری شده را بریزد.مواد روی کیک بریزد.داخل یخچال بزارید،تا نیم بند بشه.روشو با خلال پسته و گل تزئین کنید.مجدد داخل یخچال بزارید تا سفت بشه. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
-پلوئ_ترکیه مواد لازم؛ برنج  ۳پیمانه بادمجان ۲  عدد خلال بادام ۱۰۰  گرم گوشت چرخ کرده ۳۰۰  گرم یا گوشت مرغ پیاز ۳ عدد آب گوشت 1/2 پیمانه نمک و  فلفل قرمز و ادویه جات و زعفرون به میزان لازم یکی از  خوشمزه ترین و معروف ترین غذاهای ترکیه ای مقلوبه است که  در مدل های مختلف و با مواد متنوع درست میشه طرز تهیه؛ برنج رومثه همیشه با آب و نمک خیس دادم و بعد روی حرارت گذاشتم و آبکشش کردم پیاز رو خلالی  کردموبا کمی روغن تفت داده و  سرخش کردمو  گوشت چرخ کرده رو اضافه کرده و نمک و فلفل قرمز و ادویه جات رو اضافه کردم تا خوب تفت بگیره بعد که تفت گرفت زعفرون بهش اضافه کردم و واسه چاشنیش آب نارنج زدم بادمجون ها رو هم حلقه حلقه بریدم داخل آب و نمک گذاشتم تا تلخیش بره بعد داخل آبکش ریختم تا آب اضافیش خارج شه بعد یه سفیده تخم مرغ رو با چنگال کمی زدم تا از لختگی در بیاد و به دو طرف بادمجونا آغشته کردمو داخل روغن سرخش کردم اینجوری روغن کمتری میبره   ته قابلمه کمی کره محلی  و روغن ریختم وقتی کمی داغ شد خلال بادام روکف ظرف قابلمه ریختم در حدی که کاملا ته ظرف پوشیده بشه از خلال بادام من چشمی ریختم پر بادوم دوس داریم مخلوط پیاز و گوشت رو بابرنج مخلوط کردم و کل برنجمم زعفرونی کردم  یه لایه ی خیلی نازک از برنج مخلوط شده رو ریختم وبادمجونای سرخ شده روبه دیواره های قابلمه چسبوندم مقداری برنج مخلوط کمی خلال بادام وبادمجون و دوباره یه لایه برنج مخلوط تا موادتموم شه آب گوشت وکمی هم  زعفرون رو روی همه ی سطح برنج  ریختمو گذاشتم روی حرارت ملایم تا کاملا پخته شه عطر این غذا با زعفرون فوق العادس و خلال بادومش کاملا سرخ میشه و طعم بی نظیری داره اگه بخوایین داخل فر درست کنین روی ظرف رو با فویل بپوشونین   قالب رو در فر از پیش گرم شده با حرارت180 درجه سانتی گراد به مدت 25 تا 30 دقیقه قرار بدین 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
‍ ‍ یک لیوان نخود رو از شب قبل خیس کنین و چندبار آبش رو عوض کنین روز بعد داخل سبد بریزین تا آبش گرفته بشه .سپس داخل غذاساز بریزین و خوب خردشون کنین.سه حبه سیر و یه دونه پیاز درشت رنده شده و آب گرفته رو به نخودها اضافه کنین و خوب ورز بدین یا باهم داخل غذاساز بریزین تا کاملا له بشن.یه سیب زمینی متوسط هم اضافه کنین(در صورت دلخواه) بعد یک عدد تخم مرغ بزنید. به موادتون نمک،فلفل قرمزوسیاه،آویشن،زردچوبه و کنجد و زیره و ادویه فلافل و هر ادویه ای که دوست دارین اضافه کنین نصف قاشق مرباخوری هم بکینگ پودر بزنید برای پوکی فلافل و با دست کاملا مخلوط کنین .اگه دوست داشتید میتونید داخلش کمی جعفری ریز شده و کمی فلفل دلمه ای  هم بریزید.بعد مواد رو خوب ورز بدید و داخل قالب فلافل بزارید و شکل بدید. روغن فراوان داخل تابه گودبریزید وبزارید خوب داغ بشه و بعد سرخ کنید. 🌸شعله رو خیلی زیاد نکنیدچون اگه روغن خیلی داغ باشه فلافل مغزپخت نمیشه. 🌸روغنتون زیاد بشه بهتره فلافل توش شناوربشه. 🌸کناره های فلافل که تغییررنگ داد برگردونید خیلی زود برنگردونید ممکنه خردبشه. 🌸 اگه شعله ملایم باشه وروغن زیاد فلافل هم خوب سرخ میشه هم مغزپخت میشه. 🌸این مقدار مواد ۱۵ عدد فلافل بهتون میده. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
شیرینی شکلاتی کره یا مارگارین ۵۰ گرم روغن مایع دو قاشق غذاخوری پودر قند۱۰۰ گرم آرد ۱۲۵ گرم معادل یه لیوان فرانسوی تخم مرغ ۱عدد پودر کاکائو ۲قاشق غذاخوری وانیل یک چهارم قاشق چایخوری بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری پودر قند رو با مخلوط دو روغن با همزن دو تا سه دقیقه میزنیم تخم مرغ را همراه با وانیل اضافه میکنیم و یک دقیقه دیگه میزنیم آرد و پودر کاکائوو بکینگ پودر  رو که یه بار الک کردیم به مواد،اضافه میکنیم ودر حد مخلوط شدن میزنیم کمی چیپس شکلات در صورت تمایل داخل مواد میریزیم حالا مواد شیرینی رو تو قیف بدون ماسوره میریزیم و با فاصله توی،سینی که کاغذ روغنی انداختیم میذاریم و در دمای ۱۷۰ درجه فرگازی و یا ۱۶۰ فر برقی به مدت ۱۲،تا ۱۵  میپزیم بعد از پخت اجازه میدیم شیرینی داخل سینی خنک بشه بعد بر میداریم کمی شکلات ذوب شدت روش میریزیم نکته:میشه بکینگ پودر رو حذف کرد در اینصورت بافت شیرینی کمی منسجم تر میشه 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
ژله رنده ای ژله ی آناناس رو با یک لیوان آب داغ بنماری کردم وقتی سرد شد بهش نصف لیوان شیر اضافه کردم و تو ظرف ساده ریختم و‌گذاشتم یخچال که قشنگ سفت بشه. بعد ژله ی پرتقال رو هم به همین روش آماده کردم و یکم قالب رو چرب کردم و یکم از ژله رو ریختم تو قالب و گذاشتم تو یخچال تا یکم خودش رو بگیره. ژله ی آناناس که آماده شد با رنده درشت رنده کردم و ریختم تو قالب و ژله ی آلوورا رو وقتی قشنگ سرد شد ریختم روش و‌گذاشتم یخچال تا یکم ببنده لایه ی بعد هم همینطور 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
خمیر_جادویی مواد لازم آرد  حدودا  4  لیوان خمیر مایه  ۳ قاشق چایخوری تخم مرغ  ۱ عدد شیر یا آب  ۱ لیوان روغن  ۶ قاشق غذاخوری نمک  ۱ قاشق چایخوری شکر  ۴ قاشق چایخوری طرز تهیه ۱- خمیر مایه ، شیر ولرم ( شیر گرمی که دست را نسوزاند ) و 1 قاشق چایخوری شکر را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس 5 – 10 دقیقه کناری قرار دهید تا خمیر مایه عمل کند ( کف کند ). ۲- تخم مرغ ، باقی مانده شکر ، روغن و نمک را داخل کاسه دیگری بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شوند ، خمیر مایه را با چند قاشق آرد را مخلوط کنید و به مواد تخم مرغی اضافه کنید ، کمی هم بزنید تا مواد ترکیب شوند سپس باقی مانده آرد را اضافه کنید. ۳- پس از مخلوط کردن مواد را با دست ترکیب کنید تا خمیر جمع شود ، روی سطح کار ارد بپاشید و خمیر را روی سطح کار قرار دهید ، خمیر را 10 دقیقه ورز دهید ( مکرر روی سطح کار بکوبید و باز کنید ) ، آنقدر ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید. ۴- داخل کاسه ای را چرب کنید و خمیر را داخل کاسه قرار دهید ، روی خمیر را بپوشانید و در جای گرمی 1 ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر 2 برابر شود ، پس از آماده شدن پف خمیر را با فشار دست بگیرید. ۵- این خمیر بسیار خوش دست بوده و کار با آن بسیار راحت است ،  بافت و ماندگاری خوبی دارد و میتوانید تا چند روز در یخچال و داخل کیسه فریزر بسته بندی و نگهداری اش کنید. ۶- نکته :این خمیر بسیار ترد و سبک است و مناسب برای انواع غذاها ، پیراشکی ، کلوچه  ،نان صبحانه ، نان شکم پر ، پیتزا و … است ، حتی میتوانید آن را در روغن سرخ کنید ، این خمیر جادویی خمیری همه کاره من خمیر رو به اندازه گردو درشت برداشتم باز کردم مواد گوشتی گذاشتم توش وخمیر رو جمع کردم وتو کاغذ های کیک یزدی وقالب گذاشتم . 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕