eitaa logo
آشپزی خوشمزه های ناب
7.7هزار دنبال‌کننده
2.2هزار عکس
8.3هزار ویدیو
0 فایل
﷽ تا پیاز داغت آماده بشه من بهت میگم چی درست کنی 😉😊😉 نااااااب ترین خوشمزه ها رو همینجا میتونی پیدا کنی 🤩😋🤭 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
🌸صبحتان با گل خورشید 🌱هم آغوش باد 🌸درد و غم از دل و 🌱از سینه فراموش باد 🌸صبح امید 🌱بخندد به گل روی کسی 🌸که او به شادی کسی 🌱یکسره در جوش باد 🌸سلام صبحتون بخیر و شادی ┈••✾•🌞🌱🌞•✾••┈ 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
شیر چهار لیوان پودر ژلاتین چهار ق غ شکر شش ق غ وانیل کمی خامه صبحانه ۲۰۰ گرم رنگ خوراکی به مقدار دلخواه پودر ژله آلوورا یک بسته شیر ، شکر و پودر ژلاتین را در یک قابلمه مناسب میریزیم کمی هم میزنیم تا پودر ژلاتین پفکی شود سپس روی حرارت میگذاریم تا که فقط شکر و پودر ژلاتین حل شود. حرارت را خاموش میکنیم خامه و وانیل را اضافه کرده و کاملا هم میزنیم تا مخلوط یکدست شود.( به این مخلوط شیری پاناکوتا وانیلی میگویند.) از مخلوط شیری در ۵ لیوان مجزا و به میزان دو سوم جدا میکنیم. در هر لیوان یک تا دو قطره رنگ خوراکی اضافه کرده و خوب هم میزنیم. هر لیوان را در یک قالب کوچک چرب شده میریزیم و در یخچال گذاشته تا ببندد. بقیه مخلوط را بیرون از یخچال نگه میداریم. در این فاصله پودر ژله آلوورا را در یک و نیم لیوان‌آب جوش حل کرده تا کاملا شفاف شود کنار میگذاریم تا خنک شود. یک قالب مناسب را چرب میکنیم‌، زمانیکه پاناکوتاهای رنگی کاملا بست ، از قالبش درآورده و بر عکس در قالب اصلی کنار هم میچنیم. سپس حدود یک سانت از ژله آلوورا را به آرامی از کنار پاناکوتاهای رنگی داخل قالب میریزیم و در یخچال میگذاریم تا پاناکوتاها فیکس شود بعد از پنج دقیقه نصف دیگر ژله آلوورا را مجدد میریزیم و در یخچال میگذاریم و بعد از ۵-۱۰ دقیقه بقیه آلوورا را میریزیم و در یخچال میگذریم. به این دلیل ژله آلوورا را در چند مرحله ریختیم تا پاناکوتاها در مایه ژله شناور نشده و حرکت نکند. به محض اینکه احساس کردید ژله آلوورا بسته مخلوط ژله شیری را که ابتدای کار آماده کرده بودیم را روی لایه قبلی میریزیم و حداقل سه چهار ساعتی در یخچال میگذاریم تا کاملا ببندد و لایه ها در هم فیکس شود. ( بهتر است فاصله زمانی زیادی در ریختن لایه ها بعد بستن آن ها نیفتد وگرنه بعد از برگرداندن ژله لایه ها از هم جدا میشود.) نکته: اگر احساس کردید در مرحله آخر که ژله شیری را میخواهید استفاده کنید ژله کمی بسته شده آنرا روی حرارت غیر مستقیم مثل کتری بگذارید تا دوباره آب شود فقط دقت کنید که در هنگام استفاده باید کاملا از حرارت افتاده باشد وگرنه لایه قبلی را آب میکند. برای برگرداندن ابتدا با انگشت دور تا دور ژله را از دیواره جدا کنید و سپس در ظرف سرو که کمی مرطوب است برگردانید. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
به ازای هر پیمونه شیرموز ، یه قاشق غذاخوری پودر ژلاتین نیاز دارین که با یه چهارم پیمونه آب معمولی بن ماری شده . توی دو مرحله به همراه مایه شیرموز ، ژله دلخواه نگینی خورد شده ریختم . نوش جونتون عزیزانم 😍 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
طرز تهیه ’’خمیر همه کاره ‘‘ اول سه قاشق مرباخوری پودر خمیر ترش و با یه ق غ شکر و نوک قاشق چای نمک میریزیم تو لیوان یه بند انگشت آب روش میریزیم حل میکنیم میزاریم عمل بیاد.(منظور از عمل امدن اینه که به اندازه دو بند انگشت روش کف کنه که حدود بیست دقیقه طول میکشه.اگه زمان طولانی بمونه کف بخوابه خاصیت خودش رو از دست میده) نصف لیوان ماست رو با یک قاشق چای خوری بیکینگ پودر مخلوط میکنیم و میگذاریم پنج دقیقه کنار بمونه مایع خمیر ترش عمل آمده و دو عدد تخم مرغ و نصف لیوان روغن مایع مخلوط میکنیم( اگه خمیر و برای پیتزا بخوایم یه کوچولو نمک.اگه برای پیراشکی بخوایم هشت قاشق شکر اضافه میکنیم) در اخر ماست رو به مواد اضافه میکنیم. آرد (حدود پنج الی شش لیوان)رو تا جایی اضافه میکنیم که خمیر به دست نچسبه(سعی کنید زیاد ورز بدید تا احتیاج نباشه آرد زیادی استفاده کنید تا خمیر پوکی بدست بیاد) خمیر رو تو ظرف در دار میزاریم تا ور بیاد(حداقل حجمش دو برابر بشه)تقریبا دو ساعت خمیر که خوب ور آمد آماده استفاده ست. مواد میانی شامل سینه مرغ پخته و نگینی خرد شده, سیب زمینی نگینی سرخ شده, فلفل دلمه خرد شده, جعفری خرد شده, پنیر پیتزا و نمک و فلفل و آویشن می باشد. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
دوستای خوبم ، قبل از هر چیز یه توضیح کوتاه در مورد خامه پنیری بدم ...  چند روز پیش که برای مهمونی خواهرم چیزکیک درست کرده بودم ، کمی از مایه پنیری اضافه اومد . چون پودر ژلاتین نداشت ، باهاش کیک پختم . بخاطر اینکه پنیر ماسکارپونه زیاد در دسترس نیست ، من اکثرا از پنیر لبنه آنا استفاده دارم . نسبت پودر قندی هم که برای مایه پنیری چیزکیک میزنین ، بستگی به ذائقتون داره ، البته طوری باشه که نمکی بودن پنیر رو هم احساس کنین . این کیک پنیری به حدی خوش طعم و بافته که از خوردنش سیر نمیشین . بافتی فوق العاده پوک و سبک و عاااالی داره.. و اما رسپی ... موادلازم : پیمونه من لیوان فرانسوی دسته داره. تخم مرغ   سه عدد آرد سفید یک پیمانه شکر  نصف پیمانه خامه پنیری دویست گرم وانیل  یک پنس بکینگ پودر  یک قاشق مرباخوری روغن مایع   نصف پیمانه طرزتهيه: تخم مرغ ، وانیل ، شکر رو با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود . بعد به ترتیب ، روغن و خامه پنیری را اضافه کنید و خوب با همزن بزنید . حال همزن رو کنار گذاشته و آرد و بکینگ پودر حداقل سه بار الک شده رو اضافه و مخلوط کنید و در فر از قبل گرم شده با درجه 180 درجه به مدت حداقل چهل دقیقه بپزید . چون دمای فرها متفاوته بعد از نیم ساعت چک کنید . نوش جونتون عزیزانم.😍 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
کوفته تبریزی نباید گوشت کوفته زیاد چرب باشه که در اینصورت کوفته ترک خواهد خورد .گوشت کوفته زیاد باشه کوفته سفت میشه و پوک نخواهد بود.لپه وبرنج کوفته زیاد باشه کوفته وا میره. 🔴قسمت کلیدی کوفته اینجاست گوشت رو که چرخ کردین مقدارلپه باید ۱دوم یا نصف گوشت چرخ شده باشه وبرنج پخته ۱دوم لپه ی چرخ شده باشه اینجوری یه کوفته ی پوک وخوشمزه خواهین داشت. 👈دقیقا ۱کیلو گوشت ۸تا کوفته متوسط میشه گوشت گوساله 1 کیلو لپه دو لیوان (خام) برنج 1 لیوان سرخالی(خام) ۳۰۰گرم تره و مرزه و ریحان  خرد شده  بهمراه ۲ قاشق مرزه خشک و ترخون پیاز ۲عدد بزرگ نمک،فلفل سیاه ،زرد چوبه آرد نخودچی ۲ ق غ برای مغز کوفته🔻 پیاز داغ ،زرشک، گردو،تخم مرغ آبپز یا آلو خشک و یا آلبالو خشک از هر کدوم که دوست داشتین. مواد سس کوفته🔻 پیاز داغ دو عدد ادویه :فلفل،زردچوبه،زنجبیل ،مرزه و ترخون خشک و نمک به میزام لازم رب گوجه دو قاشق غذاخوری آب پنج لیوان آلو به مقدار لازم و به دلخواه 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
بورک گوشت و قارچ خمیر بورک اماده پنیر پیتزا نمک،فلفل، اویشن ،رب فلفل دلمه نگینی تفت داده پیازنگینی تفت داده قارچ نگینی تفت داده گوشت چرخکرده تفت داده سیب زمینی نگینی تفت داده کنجد و زرده تخم مرغ برای رومال همه مواد رو باهم تفت میدیم، رب نمک فلفل رو اضافه میکنیم یه تفت میدیم و خاموش میکنیم بعد از خنک شدن مواد تفت داده شده رو روی خمیر بورک میریزیم پنیر پیتزا روش میریزیم و رول میکنیم بعد رومال میزنیم و داخل فر میگذاریم. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
خاتون خوشمزگی این ماهیچه دَرباری و تضمین میکنه🙋‍♀️😋 اگه از اکسپلور یا هشتگ این آموزش رو‌میبینی حتما ف‌الوم کن خاتون دنبال مزه های گمشده است به سبک سنتی و خودمونی آشپزی میکنه🌹 اول ۲ قاشق چای خوری زعفرون رو با ابجوش بزارید تا رنگ باز کنه حالا ۴ تا ماهیچه رو با زعفرونتون بهمراه نمک و پیاز رنده شده و رزماری مزه دار کنید تا ۲ ساعت در یخچال بزارید بعد ۳ تا پیاز میخوایم با زردچوبه تفت بدید تا رنگش عسلی بشه ماهیچه های طعم دار شده رو به پیاز مخلوط کنید با حرارت کم درشو بزارید تا باهم تفت داده بشن عصاره گوشت ازش در میاد این عصاره وقتی در میاد ماهیچه رو خوشمزه میکنه تقریبا بعد از نیم ساعت برگ بو بهمراه زعفران و کره و 1عدد هویج بریزید ❌ از چوب دارچین استفاده میکنم اونم اواخر پخت از اول بندازی رنگش سیاه میشه چون دوستدارم رنگ سس  روشن باشه و زعفرونی ❌ حرارت و کم کنید تا خوب جا بیفته ❌آب و زیاد نریزید هر چی اب خورش کمتر باشه سس غلیظتر و خوشمزتر خواهدشد❌ حالا بریم سراغ برنج: نسبت برنج به باقالی=1پیمانه برنج نصف پیمانه باقالی 3 ق غ شوید تازه برای 3تا4 پیمانه برنج و ۲قاشق شوید خشک ❌هم از شوید تازه استفاده میکنم هم خشک❌ 💠تَرفندی که من برای برنج باقالی استفاده میکنم دارچین و مستقیم نمیریزم چون بازم رنگ برنج و سیاه میکنه موقع دَم کردن یه چوب دارچین فرو میکنم وسط برنج💠 ❌موقع کشیدن برنج وقتی با آب زعفرون مخلوط میکنم مقدار کمی هم عرق دارچین و اسانس گل محمدی میریزم که عطر باقالی پلو کامل بشه❌ موقع سرو از روغن حیوانی یا کره غافل نشید آب کنید روی غذا بریزید تا اون عطر بهشتی و بده😋 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
برای طعم دار کردن دسر احتیاج داریم: آرد نخودچی یک پیمانه،آرد سفید یک چهارم پیمانه،پودر قند ۵ ق غ،کره ۲۰۰ گرم،پودر هل و دارچین:از هر کدام نصف ق چ،جوز هندی یک چهارم ق چ،گردوی خورد شده یک پیمانه، خرما یک پیمانه ابتدا آرد سفید و نخودچی را داخل تابه بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید و مدام هم بزنید تا بوی خامی آنها گرفته بشه(حواستون باشه زود میسوزه یکم که تغییر رنگ داد کافیه) در مرحله بعد کره و اضافه کنید و مرتب هم بزنیدتا یک مایه قهوه ای روشن درست شود. بعد پودر قند و اضافه کنید و حرارت و خاموش کنید،بعد از آن دارچین و جوز و هل اضافه کنید حالا میریم سراغ خرما: خرما داخل کمی اب جوش بریزید تا راحت پوست شون جدا بشه هسته و پوست و که گرفتید با چنگال لِه کنید و مقداری از گردو بهمراه دارچین بهش اضافه کنید در ظرف سرو اول نیمی از مواد آرد و کره بریزید بعد مخلوط خرما وسط بریزید و روش باقیه گردو ها رو بریزید و دوباره باقیه آرد و بریزید و با قاشق کمی فشار دهید تا منسجم شود و برای دو ساعت در یخچال قرار دهید تا دسر سفت شود برای تزیین روش میتونید از پودرنارگیل،گردو،پسته،کنجد.....استفاده کنید 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
🌸سلام 🌺صبح چهارشنبه تون بخیر 🌸چون همیشه 🌺دعایم برایتان 🌸عاقبت به خیری 🌺سلامت جسم و جان 🌸و دلی خالی ازغم وغصه است 🌺روزتان پراز رحمت الهی 🌸زندگیتان پراز برکت وموفقیت ┈••✾•🦋🌹🦋•✾••┈ 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
با ته دیگ ترد و خوشرنگ😋 بمب مهمونی باهاش میز شام رو بترکون👌 یه سری نکات هست رعایت کنید تا تهچین  خاص بشه،با خاتون همراه باشید🌹 جوجه ها ۳تا۴ ساعت به موادی که میگم مزه دار کنید:زعفران،پیاز،فلفل دلمه،عصاره مرغ،عصاره پیاز،نمک،فلفل بعداز مزه دار شدن آنها را با کره و زعفران درون فر میزارم تا کامل پخته و سرخ بشه ❌برنج و با زعفران و اسانس هل و گلاب خیس بزارید❌ به ازای ۷ پیمانه برنج:۵ عدد زرده تخم مرغ ۲عدد تخم مرغ کامل، ۷ قاشق ماست چکیده، روغن حیوانی۲ق،زعفران غلیظ(چشمی در نظر میگیرم تا به رنگ دلخواهم برسم)اسانس هل،اسانس دارچین ،گلاب زرشک و خلال بادام و خلال پسته و پوست پرتقال شیرین شده مواد بالا با هم ترکیب کنید،من با همزن برقی میزنم ( یه ملاقه از مواد و کنار بزارید،بهتون میگم چیکارش داریم) برنج و زنده آبکش کنید(تا ته چین خمیر نشه) بعد به مواد ته چین اضافه کنید درون قالب اول روغن بریزید بعد یه لایه تهچین و بریزید و خوب فشرده کنید لایه بعدی مقداری از جوجه های سرخ شده بچینید❌من قبلش جوجه یا مرغ و برشته میکنم چون دوست ندارم لایه تهچین مرغها شبیه مرغ آبپز بشه❌ مرحله بعدی بقیه تهچین و بریزید و خوب فشرده کنید بعد روی ته چین کمی روغن حیوانی بریزید تا هم خوش طعم بشه هم برشته ❌ما بقیه مواد ته چین و که گفتم یه ملاقه نگهدارید و روی ته چین بریزید❌ روی قالب و فویل بکشید بعد درون فر با درجه ۱۶۰ تقریبا به مدت یک ساعت و نیم بماند، بعد از آن گریل و روشن کنید تا کمی برشته شود ❌زرشک داخل ته چین استفاده نمیکنم بدرنگ و خوش طعم نمیشه،جدا با خلال تفت میدم موقع سرو استفاده میکنم❌ 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
بیسکویت……۲۰۰ گرم نوتلا…..۷۰ گرم شیر عسلی……۴ قاشق غذا خوری بادام زمینی…..۸۰ گرم کره…..۱۰۰ گرم طرز تهیه: بادام زمینی را داخل تابه بریزد و تفت بدید تا کمی طلایی بشه. بیسکویت پودر کنید.با کره که به دمای محیط رسیده مخلوط کنید.شیرعسلی و نوتلا را اضافه کنید.کمی مخلوط کنید.بادام زمینی را با هر وسیله ای که در دسترس دارید کمی خرد کنید.بعد به مواد اضافه کنید.خوب که مخلوط شد ،در دست به صورت توپک گرد کنید.شکلات تخته ای را روی بخار بزارید تا اب بشه.توپک ها را داخل شکلات بغلطونید بعد روی توری بزارید تا شکلات اضافش بریزه.وقتی کامل سفت شد ،روش شکلات تخته ای بریزد و با پودر پسته تزیین کنید. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
  خامه صبحانه...... یک پاکت   پودرکرم کامل آماده..... یک بسته شیر......2 پیمانه   بیسکویت پتی بور...... 1 بسته (حدود 12 عدد)    پودر ژلاتین....... یک قاشق غذاخوری   پودر نسکافه....... یک قاشق سوپ خوری   هات چاکلت.....1 بسته  طرز تهیه:    ابتدا کرم کارامل رو با دو لیوان شیر حل میکنیم و میزاریم رو حرارت تا کاملا ذرات پودرکارامل حل بشه بعد پودر نسکافه و ژلاتین  و هات چاکلت رو میریزیم وهم میزنیم.از رو حرارت برداشته. سپس بیسکویتها رو خرد کرده و بهش اضافه میکنیم و داغ میریزیم تو مخلوط کن تا کاملا حل بشه. وقتی کمی از حرارت افتاد خامه را اضافه کرده و با قاشق آروم مخلوط میکنیم. ( بهتره کمی از مواد کنار بزاریم بعد خامه رو باهاش مخلوط کنیم.سپس خامه را به کل مواد اضافه کنیم)بعد مواد آماده دسر را داخل قالب میریزیم و چند ساعتی در یخچال میزاریم تا کاملا ببنده.. نکتع:برای راحت جدا شدن دسرتون از قالب بهتره قالبتونو بشورین و 20 دقیقه داخل فریزر بزارین و بعد خیلی کم با فرچه چرب کنین و بعد سس و بعد مواد دسرتون رو بریزین. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
بادمجان……۴ عدد پیاز…….۲عدد گوشت چرخ کرده……۲۰۰ گرم رب…..۲ قاشق غذاخوری فلفل دلمه ای…..نصف یک عدد نمک.فلفل،زردچوبه،پودر سیر طرز تهیه: بهتره از بادمجان های یکم تپل و کوتاه استفاده کنید.من بادمجان را راه راه پوست کندم.داخل اب و نمک چند ساعتی گذاشتم.تا تلخیش گرفته بشه.بعد بزارید ابش بره.داخل روغن با حرارت کم سرخش کنید.بزارید روغن اضافش بره.داخل یه تابه پیاز خرد کنید سرخش کنید.بعد گوشت اضافه کنید.بزارید کامل تفت بخوره.ادویه و فلفل دلمه ای و رب اضافه کنید.بزارید کمی خنک بشه.بادمجون با چاقو برش بزنید با کمک قاشق از مواد گوشتی داخل بادمجان بریزد.داخل تابه دیگر پیاز سرخ کنید.رب و ادویه بریزد.کمی اب بریزد تا رقیق بشه.بعد بادمجان ها را داخلش بزارید.در طرف را بزارید تا بادمجان پخته بشه.حدود نیم ساعت زمان کافی هست. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
زرده تخم مرغ…..۳عدد شکر….۳/۴ پیمانه شیر…..۲پیمانه نشاسته ذرت…..۴قاشق غذا خوری خامه…..۱۵۰ گرم موز…..۳عدد زعفران دم شده…..۲قاشق مربا خوری بیسکویت…..۱۰ عدد طرز تهیه: ابتدا زرده را با شکر و وانیل با همزن بزنید.تا کرم رنگ بشه.شیر و نشاسته را مخلوط کنید.روی حرارت ملایم قرار دهید.مدام به هم بزنید تا نشاسته سفت نشه.بعد مخلوط زرده  را به مواد اضافه کنید.روی حرارت کم بزارید تا غلیظ بشه.بعد که به غلظت فرنی رسید،از رو حرارت بردارید.خامه و زعفران اضافه کنید.داخل ظرف سرو به دلخواه تزیین کنید. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕