4_5803388041175237270.mp3
6M
دلتنـــــــــگ شهیــــــد همتــــــــم😢:
🎧 #واحد
🎼 هیئتیا پرچمارو جمع میکنن یواش
😭😭
🎤 #سیدحسین_میرعمادی
#ویژه_وداع_با_محرم_و_صفر
✅ طبق وعده ای که از اول ماه محرم داده بودیم (گفته بودیم که فقط تا آخر ماه صفر مداحی میذاریم)
لذا این #آخرین مداحیه که میذاریم، واز فردا شب دیگه مداحی نمیذاریم🌺🍃
حلول ماه ربیع مبارک
@khosravi1253
@khosravi1253
💔💔💔💔💔
🔻سوال خیلی از #دختران_عقد_شده🔻
❓گاهى بانوان و دوشيزگان عقد شده، در اثر ملاعبه با شوهر خود، ترشحاتى همراه با كمى لذّت و خوشى مىبينند، آيا اين ترشحات حكم منى را دارد؟
✍پاسخ:
ترشحات مذكور، حكم منى را ندارد، مگر اینکه اوج لذت جنسی صورت بگیره و با شهوت خارج شده باشد كه در اين صورت حكم منى را دارد و غسل جنابت واجب می شود.
🍃🍃🍃🍃🍃🌺🍃🍃🍃🍃
🍃❤️ کانال رایحه ی احکام
@khosravi1253
رایحه ی احکام «تخصصی»
⁉️ #سوال_مسابقه شماره دهم 👇 معنای هم سطح بودن مکان نمازگزار چیست: گزینه 1⃣: محل سجده نباید بیشتر
✅ ضمن تبریک حلول ماه ربیع الاول به شما همراهان گرامی برادران وخواهران گرام، لطفا همه در #مسابقه شماره دهم شرکت کنید🌺🍃
🎁🎁به دو نفر دو عدد #کارت_شارژ 5هزار تمنی اهداء میشود🌹🖕
طب سنتی جامع(2).apk
6.98M
🔅نسخههای نادر و شفابخش؛
👆دریافت کاملا رایگان توصیهها و دستنوشتههای حکیمان بزرگ قرن👆
لینک کانال
@khosravi1253
توصیه میکنم/ #نصب کنید
احکام #غسل...
آیا قبل غسل جنابت،باید چربی کرم بهداشتی وعطری،از روی بدن برطرف کرد؟؟👆👆
لینک
@khosravi1253
👇👇👇
♨️سوال:
🔰آیا هنگام جاری شدن عقد دختر باید پاک باشد(حائض) نباشد؟
👈مرجع تقلید: آیت الله مکارم شیرازی
✍️پاسخ:
✅اگر عقد با رعایت تمام شرایط شرعی و با اجازه پدر دختر باشد .خواندن عقد درحال حیض صحیح است ونیاز به پاک بودن نیست.
➖➖➖➖➖➖
لینک کانال
@khosravi1253
🤔حکم برگزاری ایام #محسنیه🤔
⁉️سوال : نظر شما در مورد برگزاری ایام محسنیه چیست؟
پاسخ:
🖊آیت الله مکارم شیرازی: توسل به ذيل عنايت معصومين (عليهم السلام) و فرزندان آنها کار بسيار خوبي است، ولي بهتر اين است که برنامه هاي جديدي که در ميان شيعه سابقه نداشته است ترتيب داده نشود تا برنامه های موجود کم رنگ نگردد.
http://makarem.ir/newmain.aspx?typeinfo=21&lid=0&mid=250286&qid=250286&CatID=0
🖊 گزارش پایگاه اطلاع رسانی آیت الله العظمی شبیری زنجانی، این مرجع عالی قدر عصر روز چهارشنبه (21/12/92) در جمع تعدادی از روحانیون و طلبه های حوزه علمیه قم که در دفتر ایشان حضور داشتند، ترویج دهه های پیاپی عزاداری را زمینه ساز رویگردانی جامعه از عزای اهل بیت علیهم السلام دانستند و گفتند: همین طور پشت سر هم دهه درست کردن،توسط جامعه قابل پذیرش نیست و به مرور زمان زمینه انکار مجموعه عزاداری ها را به وجود می آورد.افراط در عزاداریش ها به تفریط می انجامد.
این فقیه وارسته با تاکید بر اینکه موضوع هتک عزاداری را عرف تشخیص می دهد و مسأله ای شرعی نیست، خاطرنشان کردند: حدیث خاصی راجع به مدت زمان عزاداری ها وجود ندارد. از نظر شرعی هتک حرمت عزای اهل بیت – علیهم السلام- خلاف شرع است، اما این که چه کاری هتک حرمت است را خود افراد باید تشخیص بدهند.
ایشان افزودند: عقیده ما درباره اینکه آیا شادی در ایامی غیر از روز شهادت، موجب هتک حرمت می شود یا خیر، حجت نیست بلکه تشخیص این موضوع بر عهده عرف است جامعه مشخص می کند تا چه زمانی باید عزا نگه داشته شود.
ایشان با ابراز نگرانی از اینکه عده ای امروزه با افراط در عزاداری ها زمینه هتک حرمت را فراهم می کنند فرمودند: این افراد در این زمینه مسئولند.آیا واقعا کسی که مدعی محب اهل بیت – علیهم السلام- بودن است موظف به چنین کارهایی است؟!
امروزه برخی از منبری ها و بعضی از مداح های بی تقوا حرفهای بی سند و مجالس بی سندی را ترویج می کنند نظر عرف، پس از ترویج آن در جامعه، ممکن است به اینکه هرگونه مجلس شادی در این ایام، هتک حرمت باشد تغییر کند البتهدر این صورت موضوع هتک حرمت محقق است و افراد هم شرعا موظفند هتک حرمت نکنند ولی آیا ما باید دنبال این باشیم که آنقدر در اذهان مردم بعضی از مصادیق را به عنوان هتک عزاداری مطرح کنیم و آن را تبلیغ کنیم تا واقعا عرف آن را هتک بداند؟ آیا شرع چنین سفارشی به ما کرده است؟
http://zanjani.net/index.aspx?pid=99&articleid=54228
🖊آیت الله خامنه ای: مسألهی دیگر، مسألهی روضههاست. روضهخوانی و سینهزنی باید باشد؛ اما نه در هر عزایی. این را بدانید که روضه خواندن و گریه کردن - آن سنت سنیه - مربوط به همهی ائمه نیست؛ متعلق به بعضی از ائمه است. حالا یک وقت در جمع و مجلسی کسی روضهیی میخواند، عدهیی دلشان نرم میشود و گریه میکنند؛ این عیبی ندارد. اصلاً عزاداری کردن یک حرف است، روضهخوانی و سینهزنی راه انداختن یک حرف دیگر است. روضهخوانی و سینهزنی راه انداختن، مخصوص امام حسین است؛ حداکثر مربوط به بعضی از ائمه است؛ آن هم نه به این وسعت. مثلاً در شب و روز تاسوعا و عاشورا بخصوص، در شب و روز بیستویکم ماه رمضان، سینهزنی و عزاداری و برپایی جلسات خوب است؛ ولی مثلاً در مورد حضرت موسیبن جعفر (علیهالسّلام) - با اینکه وفات آن بزرگوار از وفاتهای دارای روضهخوانی است - من لزومی نمیبینم که سینهزنی بشود؛ یا مثلاً در سالگرد شهادت حضرت زهرا (سلاماللَّهعلیها) مناسبتی ندارد که ما بیاییم نوحهخوانی و سینهزنی کنیم؛ بهتر این است که در آن موارد، شرح مصایبشان گفته بشود. شرح مصایب، گریهآور است.
من خودم الان در ایام ماه محرّم که نمیتوانم روضه بروم، چون آن احساس و عشقی که در دل هر شیعه هست و دلش میخواهد در عزاداری شرکت کند، لذا من این را با خواندن «نفسالمهموم» حاج شیخ عباس قمی(11) - که یک کتاب عربی است - اشباع میکنم؛ این خودش گریهآور است و برای من کار چند نفر روضهخوان را میکند. حتماً لازم نیست که عزاداری به همان شکل سنتىِ روضهخوانی باشد که اولش چیزی میخوانند و بعد هم احیاناً آخرش دمی میگیرند و سینهیی میزنند؛ نه، شرح حال را بیان کنید؛ مثلاً یک نفر با بیان خوب و لحن محزونی، وضع زندان رفتن حضرت موسیبنجعفر را بیان کند؛ حوادث تلخ زندان را بیان کند؛ بعد شهادت حضرت را بیان کند؛ بعد مراسم تشییع را بیان کند؛ در این صورت هر کس که آنجا نشسته باشد، دلش نرم میشود.
http://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=2603
___________
#دهه_محسنیه
#حکم_مراجع_درمورد_دهه_محسنیه
🌾🍁🌾🍁🌾🍁🌾🍁🌾
☑️کانال تخصصی 🌹رایحه ی احکام🌹
https://eitaa.com/khosravi1253