صفر، حدیث سفرِ اولین مسافر است!
با پاهای تاول زده،
و دلتنگیهای بهانهگیر ...
صفر؛ موسم باز شدن زخمهای کهنه است!
چیزی شبیه خار که در زخم پای کودکی فرو میرود!
صفر، اصلاً روایت بیتابی قدمهاست!
فصل انگشتان تاول زده،
فصل دلتنگیهای بهانهگیر!
⚡️تو بیتاب، بدنبال پدرت "حسین"
و ما بیتاب، بدنبال ....
دردی مشترک در مسیری مشترک!
گویی اینجا، مسیرِ بیتابیِ یتیمان تاریخ است!
▪️ #رقیة_بنت_الحسین سلاماللهعلیها
Zafar:
طلاب عزیز سلام علیکم.
لطفا برای مشکل انتخاب واحد فقط حوزه تماس بگیرید و ۱۲ مهر مدرسه امکان انتخاب واحد را دارد.
🌀 کار را تعطیل نکنید، تبدیل کنید
📝 نشستن و خوابیدن، تفریح شما نیست
👤 آیت الله حائری شیرازی
🔸 بهترین روش رفع خستگی، کار است. کار را تعطیل نکنید، تبدیل کنید. مطالعه را تعطیل نکنید، تبدیل کنید. بازنشستگی برای ما غلط است.
🔹 گاهی خسته میشوید، برنج پاک کنید، کارهای خانه بکنید، چیزهایتان را مرتب بکنید، دوخت و دوز بکنید برای تفریح. اینها تفریحهای حلال است.
✅ بیکار نشستن و خوابیدن، تفریح شما نیست.
در ساعاتی که خسته میشوید کتابهایی مثل زندگینامههای علما را بخوانید.
#سبک_زندگی_طلبگی
چطور استرس بچهها رو موقع کلاس آنلاین کم کنیم؟
با فرزندتون مهربون باشید
🔸به هیچ عنوان فرزندتون رو بخاطر عدمیادگیری سرزنش نکنید.
به کودک استراحت بدید
🔸بچهها در کنار درس خوندن، نیاز به استراحت دارند، به نیازها و خواستههای فرزندتون توجه کنید.
گفتگوی آزاد داشته باشید
🔸فرزندتون رو تشویق کنید تا در مورد موضوعی که باعث استرساش شده، صحبت کنه.
🔸به کودکتون اجازه بدید از طریق تماس تصویری با دوستاش ارتباط برقرار کنه
ازمزایای آموزش آنلاین به فرزندتون بگید
🔸امکان ضبط تدریس معلم و دیدن مجدد ویدیو، ارسال مکتوب اشکالات و سؤالات، مدتزمانکوتاه،انعطافپذیری و عدم رفتوآمد به مدرسه درسرما، گرما و ترافیک ازجمله مزایای کلاس آنلاین هست که میتونید برای کمک به کاهش استرس کودک واسش توضیح بدید.
عوامل حواس پرتی روازکودک دورکنید
🔸گاهی حتی حضور والدین در کنار کودک میتونه باعث استرس و عدمیادگیریش بشه.
ترس ونگرانی خودتون رو به فرزندتون انتقال ندید
🔸درحضور کودک، چیزی ازسختیها ومشکلات درس خوندن از طریق فضای مجازی نگید؛بلکه با حمایت و راهنماییهاتون تشویقش کنید در این شرایط درس بخونه.
#روایت_زنان_گمنام_کربلا
توی قصهها همیشه مردها عاشقند، مثل خسرو، مثل فرهاد، مثل مجنون و زنها معشوقند مثل شیرین، مثل لیلی.
توی زندگی واقعی اما همشه این طور نیست.
گاهی زنها عاشق می شوند و مردها معشوقند، گاهی هر دو عاشق میشوند و هر دو معشوقند. زندگی واقعی بعضی چیزهایش شبیه قصههاست، بعضی چیزهایش هم بی ربط به قصهها.
عشقها ولی همهشان یک طور نیستند، بعضی زود میروند، بعضی میمانند، بعضی تمام نمیشوند.
چند هفته پیش صفحه اینستاگرام من پر شد از تصویر استاد جوانی که انگار من و او دوستان
مشترک زیادی داشتیم اما من هیچ وقت ندیده بودمش. استاد جوان تصادف کرده بود و خودش و همسرش و بچههایش همه با هم کشته شده بودند. خیلی سخت بود اما خیلی خوب هم بود.
یک طورهایی مرگ هم بر عشق شان خدشه نینداخته بود. فکرش را بکنید دو نفر طوری با هم گره بخورند که زندگی و مرگشان یکی بشود. عشق بعد از این هم می تواند چیزی داشته باشد؟
سید محمد ساجدی هم یکی دو سال پیش همین طور از دنیا رفت، از پیاده روی اربعین برمیگشت که با خانوادهاش آسمانی شد.
یک طورهایی غبطه برانگیز است، انگار یک پایان خوش است که سهم قصه زندگی خیلیها نمیشود.
روز عاشورا روز پایان زندگی خیلیها بود. تقریبا همه مردان سپاه امام کشته شدند اما یک خانواده سهمشان ویژه و خاص است، خانواده عبدالله بن عمیر. نمیدانم عبدالله چطور با همسرش زندگی کرده بود و چه عشقی بینشان بود که وقتی عبدالله شمشیر کشیده در میدان رجز میخواند یک باره اموهب هم عمود خیمهای را برداشت و دوان دوان خودش را به عبدالله رساند و گفت پیشت میمانم تا با هم در راه خانواده پیامبر جهاد کنیم.
فکرش را بکنید برای لحظه ای وسط میدان پر کشته رزم، زنی پشت به پشت مردی ایستاده و رجز میخواند. امام اما خیلی زود جلو رفتند و به ام وهب گفتند برگرد، خدا جهاد را برای زنان واحب نکرده. اموهب برگشت، بی آن که بهانه بیاورد، بی آن که هیجانش بر عقل پیشی بگیرد.
ماجرای اموهب با ماجرای بحیره که دیشب نوشتم خیلی شباهت دارد اما راستش را بخواهید اموهب یک مدال بیشتر از بحیره دارد.
مدالی که اموهب را یگانه کرد.
عبدالله بن عمیر خیالش از اموهب که راحت شد شمشیر کشید و با هرکس که پیش میآمد جنگید تا این که بالاخره ضربهای خورد و سخت مجروح شد و روی زمین افتاد. اموهب گوشهای ایستاده بود و رزم همسرش را تماشا می کرد. عبدالله که روی زمین افتاد هر چه توان داشت جمع کرد و سمت پیکر عبدالله دوید.
نشست. خون از صورت همسرش پاک کرد. حتما توی دلش حسرت می خورد که کاش من هم این جا با بدن پر زخم افتاده بودم.
اموهب خودش ندید اما همه آن ها که از خیمه ها بیرون بودند دیدند که کسی از دور جلو آمد، چوب بزرگی را برداشته بود و آن چنان چوب را بر سر اموهب کوبید که جهان به چشمش سیاه شد و همان جا پیکر بیجانش کنار عبدالله افتاد. ام وهب تنها زنی است که از سپاه امام شهید شد. تنها بانوی شهید روز عاشورا.
خدا بعضیها را طوری عزیز و دردانه می کند که وقت تعریف ماجرای زندگیشان همه وجود آدم حسرت میشود، آه میشود، کاش میشود.
✍حجت الاسلام والمسلمین محمدرضا جوان آراسته
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جهت برکت در وقت😍
#یاڪریم_آل_طاها❤️
حسن شدی که غریبی همیشه ناب بماند
رد دو دست ابالفضل روی آب بماند
حسن شدی که سوال غریب کیست در عالم
میان کوچه و گودال بی جواب بماند
#شهادت_امام_حسن_مجتبی ع🖤🍂
#تسلیٺ_باد🍂💔
🏴 شهادت امام حسن مجتبی علیه السلام تسلیت باد
🌀 توقف جنگ نظامی و آغاز جنگ سیاسی، فرهنگی و تبلیغاتی
💠 امام خامنهای
🔸 جنگ نظامی را امام حسن با آن دشمنی که قبلا باید افشا بشود و سپس با آن مبارزه بشود متوقف کرد تا جنگ سیاسی، جنگ فرهنگی، جنگ تبلیغاتی و جنگ اسلامی خود را با او شروع بکند.
✅ نتیجه این شد، که بعد از آنی که امام حسن از دنیا رفت و امام حسین علیهماالسلام هم ده سال دیگر همان راه امام حسن را ادامه داد، وضعیت دنیای اسلام به آن جایی رسید که دیگر میتوانست فرزند پیغمبر - یعنی فرزندی از فرزندان پیغمبر - آنچنان شهادتی را بپذیرد که تا آخر تاریخ دنیا آن شهادت بماند همچنانی که ماند، و منشأ آثار مقاومتآمیز و بزرگ بشود همچنان که شد، و اسلام را زنده نگه بدارد همچنان که زنده نگه داشت؛ این کار امام حسن.
📅 ۱۷ خرداد ۱۳۶۴
🔹 امام حسن بعد از حادثهی متارکهی جنگ، بنا کرد تشکیلاتدهی و سازماندهی، آن کاری که آن زمان انجام نشده بود لزومی هم نداشت، امکان هم نداشت، یک سازماندهی عظیم شیعی را به وجود آوردند این همان سازماندهی است که شما در کوفه، در مدینه، در یمن، در خراسان، در مناطق دور دست حتی نشانههای او را میبینید زمان امام حسین و بعد از ماجرای شهادت امام حسین همان سازماندهی بود که ماجرای توابین را به وجود آورد، ماجرای مختار را به وجود آورد، ماجراهای فراوانی را در دنیای اسلام ایجاد کرد که تا آخر هم نگذاشت آب خوش از گلوی خلفای بنی امیه پایین بیاید.
📅 ۴ خرداد ۱۳۶۵
#انسان_250_ساله
طلاب عزیز سلام علیکم
طلابی که منطق و عقاید ۱ برایشان انتخاب نشده با حوزه تماس بگیرند تا انتخاب واحدشان انجام شود.
سلام علیکم عزیزانی که قصد خرید چادر ایرانی با قیمت مناسب دارند لطفا با آدرس ذکر شده در نامه مراجعه بفرمایند
توضیحات تکمیلی در خصوص برگزاری دوره های مدرسه تبلیغ را در این فایل مطالعه فرمائید
دوره ها بسیار سودمند و مفید هستند👆
#روایت_زنان_گمنام_کربلا
شما توی محلهتان خانهای هست که یک طورهایی مرکز محله باشد. مثلا اگر قرار است برای محله تصمیمی بگیرید همه آنجا جمع بشوند. خانهای که اهالی، آنجا بیایند و خبر مهم و تازهای اگر هست بشنوند، شاید خانهای که پاتوق یک روضه قدیمی باشد، خانهای که کسی آن جا ریش سفیدی کند، احترامش برای همه واجب باشد، یک طورهایی بزرگ جمع حساب بشود یا مثلا خانهای که درش همیشه برای کلاس و گعده و گفتگو و شنیدن و گفتن باز باشد. حالا در زمانه خانههای آپارتمانی البته این خانهها کمتر پیدا می شوند.
توی شهرتان چطور، خانهای هست که بشود گفت یک طورهایی مرکز اتفاق هاست؟ هسته اصلی تحولات شهر آن جا رقم بخورد؟ آدمهای خاص و اثرگذار حواسشان باشد که اخبار آن خانه را از دست ندهند؟
میدانم این تصویرها کمی برایتان غریب است، حالا بگذارید غریبترش هم بکنیم.
فکرش را بکنید شهری باشد که اوضاع و احوال سیاسیاش به سامان نیست، یک طورهای خفقان شهر را گرفته و آدمها و خانهها همه تحت نظر هستند. حالا در این بین خانهای باشد که از قدیمها تا امروز مرکز رفت و آمد است، آدمها بیایند آنجا سواد یاد بگیرند، حدیث بخوانند، کلاس درس تویش برگزار بشود، این وسطها البته اعلامیهای هم جابهجا بشود و خبرهای سیاسی هم دست به دست بگردد. یک چیزی شبیه بعضی خانهها در دهه پنجاه شمسی خودمان مثلا.
حالا عیار این خانه را طوری بالا ببرید که اگر امام زمان بخواهد خبری یا دعوت نامهای یا دستوری را به اهالی شهر برساند، نامه را بدهد دست این خانه و اهلش.
حالا یک چیز دیگر را هم در نظر بگیرید، فکر کنید این خانه خانهای باشد که از بین آدمهایی که تویش میروند و میآیند کسانی باشند که آدم تراز دوران بشوند، یک طورهایی بشوند آدم های نمونه عصر خودشان یا شاید هم آدمهایی که در تاریخ نمونهاند. اصلا میتوانید چنین خانهای را تصور کنید؟ خیلی رویایی شد، خیلی دور از دسترس، خیلی آرمانی شاید.
من ولی خانهای سراغ دارم با همه این مختصاتی که گفتم، خانهای که خانه یک مادر و همسر شهید بود. هزار و چهار صد سال پیش در بصره خانهای بود که مرکز شیعیان شهر شده بود. مردان خانه سالها قبل در جنگ جمل شهید شده بودند و از این خانواده فقط یک زن باقی مانده بود. زنی که در زمانه خودش کرسی دین شناسی داشت و نه فقط به زنان شهر، بلکه به مردان هم درس دین میداد.
ماریه یک زن عادی بود، نه از خانواده اهل بیت بود و نه حتی هم شهری اهل بیت به حساب می آمد، اما خودش را طوری رشد داده بود که امام حسین(ع) نامه دعوت به همراهی شان را برای اهل بصره به خانه او فرستادند و از همان جا جمعی برای یاری امام اسب و شمشیر برداشتند.
ماریه خودش هیچ وقت در کربلا نبود، حتی در اسارت هم شریک زنان کاروان امام نشد اما خانهاش بستر رشد چند شهید از شهدای کربلا شد. ماریه یک تنه چراغ خانه شیعه را در بصره روشن نگه داشته بود و در زمانهای که پامنبریهای امیرالمومنین در کوفه علیه فرزندش شمشیر تیز میکردند، سرباز برای سپاه اباعبدالله راهی میکرد.
مولوی در غزلی گفته بود: ای دوست شکر بهتر، یا آن که شکر سازد؟
من حالا توی ذهنم هی دارم فکر میکنم که جایگاه شهید بالاتر است یا آن که مربی آدمها است برای شهادت؟
✍حجتالاسلام والمسلمین محمدرضا جوان آراسته
هدایت شده از پژوهش مدرسه علمیه کوثر ورامین📝
16.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
السلام علیک یا اباعبدالله
شاهکاری از حاج امیر کرمانشاهی
مادری باز ثناگو به حرم می اید
ناله و گریه اش از سوی حرم می اید
هوش من را هوس کرب و بلایش برده
شب جمعه و شده و بوی حرم می اید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پروفسور کرمی: با مدارک علمی ثابت میکنم که معنویت، سیستم ایمنی را بهبود میبخشد!
🔹 پروفسور کرمی: در صورت تأمین هزینههای مطالعاتی من به عنوان یک متخصص حاضرم با اسناد و مدارک علمی معتبر ثابت کنم مراسمات معنوی مانند #اربعین و... تأثیر بسیاری در بهبود سیستم ایمنی بدن دارد.
🔷 غرب برای شناسایی و از کار اندختن ژن خداجو (و بخشی از مغز مربوط به حسهای مذهبی) تحقیقات وسیع میکنه، اونوقت ما به عنوان کشور شیعه امام زمان هیچ هزینهای برای تحقیقاتِ تأثیر معنویت بر زندگی و انسانها نداریم.
🔹 رزومه علمی و تحصیلاتی پروفسور کرمی:
http://www.dralikarami.com/about/id,2/about.html
@kosar_varamin
با سلام و احترام
به استحضار می رسانم معاونت پژوهش مرکز جهت قطب بندی منطقه ای و مدرسه ای اعلام فرموده است زین پس مدارس در راستای نیازهای منطقه ای و مدرسه ای موضوعات مقاله ،همایش ها، کرسی ..... را انتخاب نمایند. واحد پژوهش مدرسه در صدد این است تا از طلاب و اساتید جهت به وقوع پیوستن این مهم نظر سنجی بعمل آورد. لذا عزیزان و سروران لطف بفرمایند نیازهای منطقه و مدرسه را اعم از موضوعات زنان و خانواده ، تربیت فرزندان ، مباحث اعتقادی و سایر موضوعات را به پیوی بنده ارسال نمایند.
توجه داشته باشید تا روز شنبه باید این نظر سنجی انجام گردد و در جلسه روز یکشنبه مطرح شود.
از همه اساتید ،کادر و طلاب محترم خواهشمندم در نظر سنجی شرکت بفرمایند تا مسائل فرهنگی و پژوهشی با هدف و کاربردی تر ارائه گردد .
نوری
@kosar_nori
لطفاً نظرات را به آدرس👆ارسال بفرمایید.
در پایان از همه ی عزیزان کمال تشکر و قدردانی را دارم .