eitaa logo
کتب طبی(تخصصی)
4.6هزار دنبال‌کننده
148 عکس
1.8هزار ویدیو
1.8هزار فایل
کتب طبی،جزوه ها،داروهای طب اسلامی ایرانی صوت و تصویر مرتبط،طب سوزنی،طب نوین، ماساژ و..‌. @Teb_Sayed_ya_seen درمانگر،تدریس،تشخیص،تحلیل،عنبیه،زبانشناسی،کایروپرکتیک،طب سوزنی،حجامت،فصد،طب اسلامی،سنتی و همه اعمال یداوی و...هماهنگیPV 09196807244 @seyed_ya_seen
مشاهده در ایتا
دانلود
saboon-book1-1-۱.pdf
5.95M
@kotob_tebiجزوه ی آموزش صابون سازی1️⃣😍💙
saboon-2-۱.pdf
1.41M
@kotob_tebiجزوه ی آموزش صابون سازی2️⃣😍💙
دعای میگرن.pdf
150.5K
@kotob_tebi ✍️ دعاهای درد میگرن
خرما و باروری.pdf
595.3K
@kotob_tebi 🔸بررسی تاثیر رطب بر زایمان 🔹بر اساس تفسیر آیات ۲۳ الی ۲۶ سوره مریم ع
1_1694894685.pdf
7.41M
@kotob_tebi کتاب بیماریهای زنان
دعای سردرد.pdf
230K
@kotob_tebi ✍️ دعاهای سردرد
دعای درد شقیقه.pdf
151.4K
@kotob_tebi ✍️ دعاهای درد شقیقه
1_887991190.pdf
5.42M
@kotob_tebi حرکات مناسب برای ورزشی انواع آسیب دیدگی ها از جمله گردن و و و...
مفاهیم کاربردی مزاج شناسی.pdf
780.6K
@kotob_tebi 🤩مفاهیم کاربردی مزاج شناسی.pdf
4_722364905927213436_220120_200317.pdf
3.35M
@kotob_tebi 🔴کتاب ارزشمند : الاغراض الطبیه 🔸نویسنده: حکیم ایران زمین جرجانی 📚کتابی مختصر و مفید در بیان اصول پایه ای طب سنتی
1_966912231.pdf
1.22M
@kotob_tebi 📚📲 کتاب اهدایی مزاج شناسی تقدیم می شود.👆
هدایت شده از شهریار فتحی
هدایت شده از شهریار فتحی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش تکنیک تحریک تری ژمینال کانال اطلاع رسانی دوره‌های آموزشی استاد فتحی @shahriar_teb
بسم الله الرحمن الرحیم محتوای کانال به مرور با تکمیل میشود. فهرست تدریس استاد 1️⃣ سطح یک 1️⃣ : مقایسه طب اسلامی با طب غربی https://t.me/kotob_tebi/24928 : قلب، امام و امیر و فرمانده بدن (فوق العاده مهم) https://t.me/kotob_tebi/24985 : راه های تقویت قلب https://t.me/kotob_tebi/25009 : شناخت عوامل معنوی بیماری https://t.me/kotob_tebi/25010 : حمام https://t.me/kotob_tebi/25025 : 13غذای لمسی https://t.me/kotob_tebi/25144 : مزاج پایه https://t.me/kotob_tebi/25146 : صفرا و دم https://t.me/kotob_tebi/25148 : بلغم، سودا، ریح https://t.me/kotob_tebi/25149 : مزاج مناطق، اقالیم، مزه ها، اوقات، فصول، سنین https://t.me/kotob_tebi/25153 2️⃣ سطح دو2️⃣ : آب، نان، روغن https://t.me/kotob_tebi/25212 : روغن، نمک https://t.me/kotob_tebi/25216 : نمک، سرکه، گوشت https://t.me/kotob_tebi/25218 : سبزی ها https://t.me/kotob_tebi/25256 : میوه ها https://t.me/kotob_tebi/25258 : شیرینی ها https://t.me/kotob_tebi/25259 : سویق ها، دمنوش ها، ادویه https://t.me/kotob_tebi/25260 3⃣ سطح سه3⃣ https://t.me/kotob_tebi/25294 اصل درمان 👈 1️⃣پرهیز 2️⃣تخلیه https://t.me/kotob_tebi/25295 https://t.me/kotob_tebi/25347 ادامه بحث تخلیه ها https://t.me/kotob_tebi/25348 https://t.me/kotob_tebi/25349 https://t.me/kotob_tebi/25373 https://t.me/kotob_tebi/25379 https://t.me/kotob_tebi/25394 https://t.me/kotob_tebi/25399 https://t.me/kotob_tebi/25415 https://t.me/kotob_tebi/25440 https://t.me/kotob_tebi/25470 https://t.me/kotob_tebi/25472 https://t.me/kotob_tebi/25488 https://t.me/kotob_tebi/25506 https://t.me/kotob_tebi/25548 https://t.me/kotob_tebi/25524 https://t.me/kotob_tebi/25527 https://t.me/kotob_tebi/25531 https://t.me/kotob_tebi/25548 https://t.me/kotob_tebi/25550 4⃣ سطح چهار 4⃣ https://t.me/kotob_tebi/25602 https://t.me/kotob_tebi/25603 https://t.me/kotob_tebi/25613 https://t.me/kotob_tebi/25631 https://t.me/kotob_tebi/25632 https://t.me/kotob_tebi/25636 https://t.me/kotob_tebi/25637 استاد روی یا لینک عدد دار بزنید تا به فایل مورد نظر برسید و دانلود و استفاده کنید،
بسم الله الرحمن الرحیم محتوای کانال به مرور با تکمیل میشود. فهرست تدریس استاد کتب طبی(تخصصی): https://t.me/kotob_tebi/28627 آداب آب خوردن و تأثیرات آن در سلامتی ریشه همه بیماری ها آب زیاد خوردن است بررسی اثرات منفی آب زیاد خوردن در ایجاد بیماری ها معرفی انواع نان جلسه 1 https://t.me/kotob_tebi/28628 شناخت انواع روغن های مضرّ و مفید روغن سویا و کانولا و روغن های کارخانه ای عامل سرطان هستند آشنایی با روغن های قرآنی و روایی و تأثیر آن در درمان بیماری ها جلسه 2 https://t.me/kotob_tebi/28629 شناخت طلای سفید و بهترین خورشت آشنایی با خواص نمک در پیشگیری و درمان بیماری ها آشنایی با انواع شیوه های درمان با نمک معرفی سرکه و خواص آن و شیوه های استفاده از سرکه و مخلوط سرکه با دیگر خوراکی ها جلسه 3 https://t.me/kotob_tebi/28630 انواع سرکه و روش تولید سرکه خانگی شناخت انواع گوشت بدترین گوشت، گوشت مرغ هست که حتّی از گوشت الاغ و گاو هم بدتر هست خوک پرندگان را نخورید تا سالم باشید بهترین گوشت ها چه گوشت هایی هستند جلسه 4 https://t.me/kotob_tebi/28631 مقدمه : آشنایی با خیانت های وزارت جهاد به تغذیه و کشاورزی ایران روش های استفاده از گوشت و آشنایی با خواص آبگوشت و کله پاچه و نارباجه و ... سبزی ها و تأثیر آن در سلامتی انسان سبزی سر سفره = سلامتی با سبزی ها می توانید همه بیماری ها را درمان کنید جلسه 5 https://t.me/kotob_tebi/28651 آشنایی با سبزی های معرّفی شده در روایات شناخت تخصص های هر سبزی نکات بسیار مهم برای کسانی که به فکر سلامتی خود و خانواده خود هستند و می خواهند غذاهای سالم درست کنند جلسه 6 https://t.me/kotob_tebi/28652 باقیمانده سبزی ها آشنایی با بهترین میوه ها با شناخت خواص میوه ها میتوانید سبک میوه درمانی درست کنید شناخت میوه های روایی جلسه 7 https://t.me/kotob_tebi/28653 خواص فوق العاده انگور و مویز شناخت انواع مویز تیزابی و طبیعی و گوگردی و معرّفی بهترین مویز و کشمش معرفی میوه های روایی جلسه 8 https://t.me/kotob_tebi/28654 آشنایی با میوه های روایی آشنایی با انواع شیرینی بهترین شیرینی خرماست خرما غذا، دوا، دسر، تقویتی، خورشت و ... شناخت دروغهای غربی ها در مورد عسل جلسه 9 https://t.me/kotob_tebi/28655 آشنایی با شکر سرخ، ترنجبین و انواع حلوا می توانید حلوای تخصصی درست کنید برای انواع بیماری ها آشنایی با لبنیات و فواید آن جلسه 10 https://t.me/kotob_tebi/28656 شناخت انواع سویق و فواید فوق العاده عجیب سویق ها آشنایی با دمنوش های عمومی و برخی از گیاهان دارویی جلسه 11 https://t.me/kotob_tebi/28657 آشنایی با برخی از گیاهان دارویی که به عنوان دمنوش عمومی می تواند مورد استفاده قرار بگیرد شناخت انواع ادویه و منافع و مضرّات آن هر ادویه ای در غذا استفاده نکنید جلسه ۱۲ https://t.me/kotob_tebi/28658 آشنایی با ادویه ها جلسه 13 پایان. استاد روی یا لینک عدد دار بزنید تا به فایل مورد نظر برسید و دانلود و استفاده کنید.
✅ ماده ۶۸۸ قانون مجازات اسلامی می گوید: هر اقدامی که تهدید علیه بهداشت عمومی شناخته شود تا یک سال حبس دارد. 🔴وزارت بهداشت در اقدامی عجیب اقدام به حذف سبوس و جوانه گندم و تولید آرد های ۱۸ درصد سبوس گیری شده ( آرد های سفید نانوایی ) اما بعد از حذف سبوس و از دست رفتن تقریبا تمام املاح معدنی و مواد مغذی نان ، سازمان غذا و دارو عملکرد منفی خود را تکمیل کرد و دستور غنی سازی نان با مواد شیمیایی را صادر کرد که در ذیل به آن اشاره شده است.😡 ⚠️غنی سازی در سال ۱۳۸۰ به طور رسمی و اجباری از استان بوشهر به عنوان اولین مرکز پایلوت آغاز شد و طی دستورالعملی در سال ۱۳۸۶ برای تمامی مجموعه های تولید آرد ابلاغ گردید.⭕ ❌حال بر اساس متن صریح قانون می توان نتیجه گرفت:❌ تهی سازی آرد با سبوس گیری و غنی سازی آرد با پودر پرومیکس ( که باعث التهاب پوستی و زخم شدگی دست نانوایان میشود ) و دیگر افزودنی های خطرناک ( لیست ۵۶ ماده مجاز از سوی وزارت بهداشت ) و همچنین توزیع آرد سفید که ۸۵ درصد فیبر، املاح ، ویتامینها دور ریز می شود یک تهدید جدی علیه بهداشت عمومی محسوب می شود. ان هم از طرف متولیان سلامت مردم🤔 👇👇👇 https://www.farsnews.ir/my/c/101123 🔷🔹 ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 💢 : حمایت شما زمانی ثبت نهایی شده که گزینه «حمایت می‌کنم» از حالت نارنجی به حالت سبز و به صورت «حمایت شده» در بیاید.