🔺برگزاری جلسه چهارم دوره عوامل موثر درراستای انواع ارتباط و بررسی ارتباط کلامی بایدها و نبایدهای ارتباط کلامی
🔹جلسه چهارم دوره آموزشی عوامل مؤثر در راستای استحکام خانواده بهصورت حضوری در مدرسه علمیه فاطمهبنتاسد سلاماللهعلیها بسطام برگزار شد.
✍به گزارش روابط عمومي مدرسه علمیه فاطمه بنت اسد س ربابه حسنی، معاونت فرهنگی و تربیتی مدرسه علمیه فاطمهبنتاسد سلاماللهعلیها در بسطام، از برگزاری جلسه چهارم دوره آموزشی عوامل ارتباط مؤثر در راستای انواع ارتباط و بررسی ارتباط کلامی بایدها و نبایدهای ارتباط کلامی بهصورت حضوری در نمازخانه مدرسه علمیه فاطمه بنت اسد سلاماللهعلیها بسطام خبر داد.
💠وی گفت: این دوره با حضور اساتید و بانوان طلبه، دانش اموختگان با سخنرانی خانم محبوبه نورمحمدی مشاور ومبلغ فعال مدرسه برپا شد.
💠 خانم نورمحمدی تصریح کرد:توانایی صحبت کردن بخشی از مهارت ارتباط کلامی است اما همه مباحث این مهارت را پوشش نمیدهد این که شما پیامها را چطور به مخاطب انتقال میدهید و چه درکی از پیام آنها دارید بخش مهمی از این مهارت است که بسیاری از افراد نیاز به پرورش آن دارند، در واقع نحوه برقراری ارتباط شما از گفتههایتان اهمیت بیشتری دارد،به همین علت میتوانید برای تقویت ارتباطات خود علاوه بر کلام از ارتباطات غیرکلامی نظیر زبان بدن استفاده کنید.
💠وی گفت: ارتباط کلامی به طور کلی در دو حالت رخ میدهد. حالت اول «شفاهی» است که در ارتباطات حضوری، تماسهای تلفنی، سمینارها و... صورت میگیرد. حالت دوم از نوع «نوشتنی» است که در نامهها، ایمیلها، پیامهای کوتاه و... از آن برای برقراری ارتباط کلامی استفاده میکنیم.
💠خانم نورمحمدی افزود: . به طور کلی ۴ نوع مهارت ارتباطی وجود دارند،۱_کلامی: این مهارت توانایی ایجاد ارتباط با استفاده از کلمات است و شامل عبارتهایی است که در حین صحبت با دیگران یا هنگام نوشتن به کار میبرید۲_غیرکلامی: برخلاف مهارت قبلی این نوع ارتباط بدون استفاده از کلمهها ایجاد میشود. زبان بدن، حالتهای چهره و حرکات دست و پا همگی در این دسته قرار میگیرند۳_تصویری: توانایی برقراری ارتباط با تصاویر است. به طور مثال اگر شکلی روی کاغذ یا صفحه کامپیوتر بکشید که منظور شما را به صورت واضح و روشن به دیگران انتقال دهد ارتباطی تصویری ایجاد کردهاید، نوشتن نیز گاهی در این دسته از مهارتهای ارتباطی قرار میگیرد۴_نوشتاری: ارتباط نوشتاری شامل نوشتن حروف، کلمات، عبارات و جملهها روی کاغذ یا صفحه کامپیوتر است. این نوع از ارتباط معمولا زمانی شکل میگیرد که ارتباط کلامی امکانپذیر نیست.
#مدرسه_علمیه_فاطمه_بنت_اسد_بسطام
#مدیریتحوزهعلمیهخواهراناستانسمنان
🆔@mhw_semnan
حجتالاسلام و المسلمین مهدوینژاد: اگر امروز نور حجتالاسلام اختری در جامعه میدرخشد از اخلاص ایشان است.
پیش نشست سیرهشناسی سیاسی اجتماعی و علمی حضرت آیتالله عباسعلی اختری (ره) با حضور استاد حجتالاسلام و المسلمین آقای غلامحسین مهدوی نژاد ، در سالن اجتماعات مدرسه نجمیه برگزار شد.
حجت الاسلام مهدوی نژاد در ابتدای سخنان خود گفت: یکی از امتیازات مهم انسان که خاص انسانیت و جدا کننده از حیوانات است،علم است. قرآن بیشاز ۷۰۰ مورد از این واژه سخن گفته است. پیشرفت امروز دنیای غرب بهمعنای سبقت علمی آنها نیست، بلکه ریشه در فساد و انحراف دارد. دشمن همیشه از جهل و ناآگاهی مردم استفاده کردهاست. لشکریان علم و دانش همیشه در پرتو نور خداوند قرار دارند.
استاد حوزه و دانشگاه ادامه داد: حضرت آیتالله اختری(ره) یک دانشمند و عالم وارسته بود که هنوز تأثیرش در جامعه وجود دارد. ایشان در تمام طول زندگی تعبد بالایی بر دین داشتهاند.
وی گفت: یکی از کارهای مهم ایشان شاگرد پروری بود. سعی میکردند افرادی خدمتگزار را پرورش دهند و در این راه از علمای بزرگ مشورت میگرفتند.
حجتالاسلام مهدوی نژاد در ادامه گفت :آیتالله اختری فردی نتیجه محور بود و همیشه سعی میکرد کاری را انجام دهد که با توجه به شرایط جامعه مؤثر باشد.
استاد گفت: در اوایل انقلاب با وجود اینکه یک چهره سیاسی و علمی مهم بودند ،بهجای نشستن بر کرسی ریاست همیشهدرصحنه بودند و در هر جایگاهی روش و منش خود را حفظ کردهاند.
وی ادامه داد: آیتالله اختری یک شاعر و نویسنده بزرگ بودند که آثار و نوشتههای ایشان نیز همیشه هدفمند و با توجه به نیاز جامعه قلم میزدند . موضع ایشان در مسائل مختلف شفاف و روشن بود و همیشه پیشگام بودند. خط قرمز ایشان دین و ولایت بود .
وی در پایان گفت: اگر امروز نور حجتالاسلام اختری میدرخشد از اخلاص ایشان است و همین امر باعث ماندگاری ایشان شد.
خداوند انشاءالله امثال اختری ها را زیاد کند تا برای جامعه ما فایده داشته باشند.
در حاشیه این مراسم آثار آیت الله اختری نیز به نمایش گذاشته شد.
#مدرسه_علمیه_نجمیه_سرخه
#پایگاه_بسیج_طلاب_نجمیه
#مدیریتحوزهعلمیهخواهراناستانسمنان
🆔@mhw_semnan
12.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 برگزاری آیین اختتامیه دومین همایش ملی جنگ بیولوژیک به میزبانی مدیریت حوزه علمیه خواهران استان سمنان
#معاونت_پژوهش
#مدیریتحوزهعلمیهخواهراناستانسمنان
🆔@mhw_semnan
- فرشتههای آسمان ایران🕊🌱
#ارتش_قهرمان
#ایران_قوی
#مدیریتحوزهعلمیهخواهراناستانسمنان
🆔@mhw_semnan
🌷 سلام آرزوی چشمانم
💐 اَللّـهُمَّ اَرِنيِ الطَّلْعَةَ الرَّشيدَةَ
روز خود را با سلام بر مولای عزیزمان آغاز کنیم
✧════•❁❀❁•════✧
ألـلَّـھُـمَــ ؏َـجِّـلْ لِوَلـیِـڪْ ألْـفَـرَج
#بر_چهره_دلگشای_مهدی_صلوات
#مدیریتحوزهعلمیهخواهراناستانسمنان
🆔@mhw_semnan
❣ #تدبر_در_قرآن
📢 اطرافيانى كه انسان را از انفاق باز مىدارند و از آينده مىترسانند، و نسبت به گناهان تشويق مىنمايند، شيطانند.
🌴 سوره بقره 🌴
🕋 الشَّيْطانُ يَعِدُكُمُ الْفَقْرَ وَ يَأْمُرُكُمْ بِالْفَحْشاءِ «268»
⚡️ترجمه:
شیطان شما را وعده فقر و بیچیزی دهد و به کارهای زشت و بخل وادار کند.
🔔 اگر به شبکههای ماهوارهای نگاهی بیاندازیم میبینیم دقیقا همین کار را میکنند یعنی در این رسانهها هیچ خبر مثبت و امیدوار کنندهای راجع به ایران منتشر نمیشود بلکه همهی اخبارش، وعدهی آیندهای مملو از فقر و نداری و تاریکی برای مردم ایران میدهد ... وعدهی قحطی و گرانی
و همین رسانهها از سویی دیگر گناه را برای مردم عادی سازی می کنند و مروج شهوترانی هستند.
👈 کسانیکه مشتری این کانالها هستند به مرور ناامید و بدبین میشوند و غم و غصههای آنها زیاد میشود و به مرور نسبت به آنچه که قبلاً گناه میدانستهاند، متمایل میشوند.
#مدیریتحوزهعلمیهخواهراناستانسمنان
🆔@mhw_semnan
هدایت شده از معاونت فرهنگی تبلیغی حوزه علمیه خواهران استان سمنان
معاونت فرهنگی ـ تبلیغی مدیریت حوزه علمیه خواهران استان سمنان اقدام مینماید:
🇮🇷🇱🇧پویش جمع آوری اقلام، هدایا و کمک های مردمی برای مردم مظلوم لبنان🇱🇧🇮🇷
🎁اقلام مورد نیاز:
🍀اولویت بصورت نقدی و طلا (تا مطابق نیازها هزینه شود)
🍀پوشاک گرم (بویژه بچگانه، چادر گردنی لبنانی و...)
🍀مواد خوراکی، نان خشک، انواع کیک و بیسکوییت و ...
🍀پتوی نو یا شسته شده کاور شده، ملحفه، حوله و ...
🍀مواد شوینده و بهداشتی، پوشک بچه و ...
🌏محل گردآوری اقلام و کمک ها: قرارگاه های فرهنگی مستقر در مدارس علمیه خواهران استان سمنان
⏳تا تاریخ 15 آبان 1403 منتظر یاریتان هستیم
#معاونتفرهنگیتبلیغی
#مدیریتحوزهعلمیهخواهراناستانسمنان
📌https://eitaa.com/whc_farhangi_semnan