حوزه علمیه خواهران استان سمنان
#سمنان
🔺پژوهش فرصتی برای شناخت روندها، ارتقاء دانش و ترویج نوآوری برای مانور دستاوردهای علمی است
🔹خانم شعبانی معاونت پژوهش مدرسهعلمیه فاطمه بنت اسد س بسطام گفت: با پژوهش و فعالیتهای منسجم میتوان شناختی روشنتر از مفاهیم پیرامون بدست آورد.
به گزارش روابط عمومی مدرسه علمیه فاطمهبنتاسدسلاماللهعلیها، خانم مینا شعبانی معاونت پژوهش مدرسه در۲۷اذرماه در گفتوگوی خبری به ویژگی های پژوهشگر اشاره و بیان کرد: به نظر من یک پژوهشگر موفق باید چند ویژگی مهم و کاربردی مثل پشتکار و اراده و سعه صدر داشته باشدکه درامرپژوهش به پژوهشگر کمک میکند و از سویی تحصیل در مقاطع مختلف حوزوی و دانشگاهی، شرکت در همایشها و نشستها، آموزشهای پژوهشی ، مقاله نویسی، استفاده از فرصتها، ارائه مقاله کلاسی با راهنماییهای اساتید با تجربه و مشاهده اثر پژوهشی در جوامع علمی، همچنین خلاصه نویسی و یادداشت برداری مطالعه کتاب های علمی_پژوهشی کمک کننده در این عرصه بودند.
💠 توصیه شما به طلابی که در آغاز راه پژوهش یا نویسندگی هستند، چیست؟گفت: پژوهش یک مهارت و حرفه است، برای تبدیلشدن به یک محقق موفق، لازم است شخص آموزشهای لازم را حتما گذرانده باشد و پایههای تئوری، علمی و آموزشی خود را تقویت نماید، علاقه ، صبر و حوصلهداشتن ، شرط محقق شدن است، نباید انتظار داشت همه پژوهشگر شوند بلکه باید آموزشهای اصولی آشنایی با پژوهش و بحثهای تحقیقاتی برای دانشپژوهان را امری ضروری دانست. از سویی زمینه فعالیتهای پژوهشی برای آنها در این عرصه فراهم کنیم و سپس مرحله به مرحله پژوهشگر را به این عرصهها تشویق کنیم.
💠 اهداف و چشمانداز پژوهشی شما چیست؟ پژوهش فرصتی برای شناخت روندها، ارتقاء دانش و ترویج نوآوری برای مانور دستاوردهای علمی و تحقق اهداف بزرگ تحقیقاتی و از سویی گشایش در عرصههای جدیدی و راهکارهای خلاقانه برای حل چالشها است، با پژوهش و فعالیتهای منسجم میتوان شناختی روشنتر از مفاهیم پیرامون بدست آورد ان شاءالله بتوانم با توجه به رشته تحصیلی خود که تاریخ اسلام است با رویکرد دینی آثار خوبی در زمینه تاریخ نگاری و سیره اهل بیت(ع) برای جامعه تدوین کنم ،امروزه بسیاری از حوزههای پژوهشی مانند: سیره اهلبیت(ع)، خانواده، مسئله حجاب و عفاف، مسئله جمعیت، الگوی زن مسلمان و بیان دیدگاه و نظریات مقام معظم رهبری در این راستا نیازمند حضور بانوان پژوهشگر در این عرصه هاست.
💠چه راهکارهایی برای ارتقاء سطح پژوهشی ارائه میفرمایید؟ جامعه امروزنیازمند پاسخ به شبهات و مسایل روز جامعه است نيازسنجي تحقيقاتي نهادها و دستگاههاي اجرايي كشور و ارائه خدمات پژوهشي لازم، گسترش و ارتقاي طرحهای تحقيق و پژوهش در حوزه مطالعات تخصصی، تربيت محقق و پژوهشگر صاحبنظر در زمينههاي مرتبط ، راهاندازي مجلات علمي تخصصي و ارتقاي سطح كيفي آنها، آشنا شدن با ابزارهای پژوهشهای جدید، استفاده از روشهای تحقیق مانند روش گفتمان، تحلیل محتوا ، تحلیل مضمون.
💠به نظر شما چه مشكلاتي در امر پژوهش وجود دارد؟ یکی از عوامل رکود و گرفتارشدن به آسیبها پژوهش، عدم نیاز سنجی در مباحث پژوهشی است، بیاطلاعی از نیازها و عدم شناخت آنها و پرسشها و ارائهنکردن تعریف درستی از چارچوب نیازها ی تحقیقاتی در کشور سبب شد تا دانشجویان و پژوهشگران فعالیتهای تحقیقاتی تکراری انجام دهند، متاسفانه فرهنگ پژوهش در میان دانشجویان و طلاب عزیز برخلاف فرهنگ آموزش، گسترش نیافته و نهادینه نشده است این عمدهترین مشکل در بحث پژوهش است. پژوهشگر در امر پژوهش نبايد مقلد باشد.
#مصاحبه
#مدرسه_علمیه_فاطمه_بنت_اسد_بسطام
#مدیریتحوزهعلمیهخواهراناستانسمنان
🆔@mhw_semnan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺✨شاهکلیدی که خیلی بهش توجه نمیشه!
#مدیریتحوزهعلمیهخواهراناستانسمنان
🆔@mhw_semnan
استاد جاودان :
عمر ما بهقدری نیست که اشتباه کنیم! راه، بینهایت است! وقت یک بار اشتباه را هم نداریم.
بوی یلدا را میشنوی؟
انتهای خیابان آذر…
باز هم قرار عاشقانه پاییز و زمستان..
قراری طولانی به بلندای یک شب..
شب عشق بازی برگ و برف…
پاییز چمدان به دست ایستاده!
عزم رفتن دارد…
آسمان بغض کرده و میبارد.
خدا هم میداند عروس فصل ها چقدر دوست داشتنیست…
کاسه ای آب میریزم پشت پای پاییز…
و… تمام میشود
پاییز، ای آبستن روزهای عاشقی،
رفتنت به خیر…
سفرت بی خطر
یلدا یعنی یادمان باشد که زندگی آن قدر کوتاه است که یک دقیقه بیشتر با هم بودن را باید جشن گرفت
یلداتون مبارک😍🍉